Jump to content

simcards

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About simcards

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

simcards's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. simcards

    Jiayu G4S

    Ελα το βρηκα, επρεπε να παω στο security...
  2. simcards

    Jiayu G4S

    Καλησπέρα. Με τα πολλά κατάφερα να το rootαρω με το kingroot. Πέρασα την KitKat της Ισπανικής Jiayu και τώρα δεν είναι root. Με kingroot δεν φτιάχνει... Καμμία λύση?
  3. simcards

    Jiayu G4S

    Καλησπέρα. Επειδή το καλώδιο κάηκε, και δεν μπορώ να δανειστώ από φίλο/γνωστό, μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για να αναβαθμίσω σε kit kat χωρίς τη χρήση καλωδίου; Προσπάθησα να το root-άρω χωρίς αποτέλεσμα... Ευχαριστώ.
  4. simcards

    Jiayu G4S

    Εχεις κάποιο link;
  5. simcards

    Jiayu G4S

    Εχω το G4S (και στο παρελθον ολη τη σειρά G4) και η μητέρα μου το Xiaomi Hongmi 1S. Το Xiaomi πολύ καλό, αλλά έχει τεράστιο "κάδρο". Μου θυμίζει 5άρι και όσες φορές το έπιασα στο χέρι μου, με κούρασε. Αν είχα λίγο χρονο να ψαχτώ για άλλη ROM για το G4S, και δεν είχε το θεματάκι με το +30 και ώρες ώρες με το δορυφόρο, θα έλεγα ότι ειναι η τέλεια συσκευή.
  6. simcards

    Jiayu G4S

    Δες για usb plug charge board
  7. Σκέφτομαι να δώσω το JIAYU G4S και να μεταφερθω η στο JIAYU G5S ή στο HYUNDAI Q5S. Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος;
  8. simcards

    Jiayu G4S

    Για το φιλο που λέει για google translate: Εδώ δεν βγαίνει νόημα απο αγγλικά σε ιταλικά/γαλλικά/γερμανικά, θες να βγει νόημα απο κινέζικα (παραδοσιακά/απλοποιημένα) σε αγγλικά/ελληνικά; Οι ξένοι λένε "it sounds greek to me" κι εμείς "μιλάς κινέζικα" και περιμένεις μετάφραση;;;
  9. simcards

    Jiayu G4S

    Το κατάστημα πληρώνει ενοικιο, ΤΕΒΕ, υπαλληλους, έχει το ρίσκο με τον προμηθευτή, να αλλαξει η τιμή του προιοντος ενώ εσυ αγοραζεις απο Κινα χωρίς να πληρώσεις δασμούς, δηλαδή το αγοράζεις φθηνότερα απ' ότι το αγοράζει αυτός που φέρνει 200 κομμάτια. Αντε μετα να πάει μπροστά η εγχώρια οικονομία.
  10. simcards

    Jiayu G4S

    Κάποιοι θέλετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο. Τιμές Κίνας με αγορά απο Ευρώπη ΔΕΝ γίνεται. Επίσης ξεχνάτε οτι θα πρέπει για κάθε ειδος που εισαγετε να πληρωνετε δασμούς, τους οποίους το μαγαζί τους πληρώνει.
  11. simcards

    Jiayu G4S

    Χαιρετω την ομάδα. Μόλις αποχαιρετισα το advanced. Με τη χρήση που έκανα η μπαταρία σπάνια διαρκούσε πάνω από 10 ώρες, αρκετές φορές 6 ώρες. Πολύ χρήση email, viber, Facebook, Skype, κλήσεις, το 3g πάντα ανοικτό. Ποια rom προτείνετε; Έχω τη μαμησια φουλ στην κινεζια. Επίσης, κάποιος έγραψε ότι είχε γύρω στις 200 εφαρμογές, πως το έκανες χωρίς να σερνεται;
×
×
  • Create New...