Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μιλησα με MInideal για να στειλω το κινητο για σερβις.. Επειδη ειμαι λιγο ασχετη με την ολη διαδικασια.. μου ειπαν να δηλωσω την αξία του δέματος κάτω απο 30 δολάρια...

Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό; Και πως το κάνω αυτό;

Είναι καλή ιδέα να το στείλω με ελτά συστημένο;

ΕΥχαριστώωω!!! :)

Με ΕΛΤΑ συστημένο θα το στείλεις όντως (και θα πάρεις tracking number ώστε να το παρακολουθείς κατά την πορεία του, αλλά και για να έχεις απόδειξη ότι παραδόθηκε επιτυχώς στο minideal).

Δε νομίζω τα ΕΛΤΑ να σε ρωτήσουν καν για αξία των περιεχομένων - εμένα που είχα στείλει πίσω ένα tablet για επισκευή, δε με ρώτησαν.

Από εμπειρία φίλου (και συμ-φορουμ-ίτη εδώ) που επίσης έστειλε το τηλέφωνό του, το minideal δε θέλει ούτε τη συσκευασία, ούτε κανένα από τα παρελκόμενα, ούτε καν την μπαταρία και το πίσω καπάκι της συσκευής(!)

Ο φίλος έβαλε το τηλέφωνο όπως ήταν (απογυμνωμένο) σε έναν απλό φάκελλο με επένδυση από bubblewrap και το έστειλε. Συστημένο του στοίχισε 6 ευρώ (και ναι, έφτασε σώο και του επεστράφη επισκευασμένο και πλήρως συσκευασμένο!)

Σημαντική λεπτομέρεια: Όπως και να το συσκευάσεις, φρόντισε εξωτερικά να υπάρχει φάκελλος, ώστε να φαίνεται σαν... υπερτροφική επιστολή, και όχι σα δέμα, το οποίο τα ΕΛΤΑ το χρεώνουν *πολύ* περισσότερο.

Θα σου έλεγα να το τυλίξεις με λίγο έξτρα bubblewrap, να προσθέσεις ίσως και 2 κομμάτια σκληρό χαρτόνι για έξτρα ακαμψία του συνόλου και να το βάλεις κι εσύ σε έναν φάκελλο με επένδυση.

Υπολόγισε κανένα δίμηνο πήγαινε-έλα, μέχρι να το ξαναπάρεις στα χέρια σου...

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Μιλησα με MInideal για να στειλω το κινητο για σερβις.. Επειδη ειμαι λιγο ασχετη με την ολη διαδικασια.. μου ειπαν να δηλωσω την αξία του δέματος κάτω απο 30 δολάρια...

Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό; Και πως το κάνω αυτό;

Είναι καλή ιδέα να το στείλω με ελτά συστημένο;

ΕΥχαριστώωω!!! :)

Τι προβλημα είχες και το εστειλες πισω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι προβλημα είχες και το εστειλες πισω;

Αρχισε ξαφνικα να κανει επανεκκινησεις μονο του και καποια στιγμη εκλεισε τελειως και δεν μπορουσα να το ανοιξω.. Εκανα format, δουλεψε για λιγο αλλα μετα μου εμφανισε ενα μηνυμα οτι μια εφαρμογη απο τις κινεζικες που ειχε σταματησε να λειτουργει και εκλεισε και παλι.. επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν να τους το στειλω..

Υποθετω χωρις να ειμαι σιγουρη ότι εφταιγε το γεγονος ότι ολες τις κινεζικες εφαρμογες τις ειχα απενεργοποιησει. Αλλα μπορει να λεω και βλακείες.

Αρχισε ξαφνικα να κανει επανεκκινησεις μονο του και καποια στιγμη εκλεισε τελειως και δεν μπορουσα να το ανοιξω.. Εκανα format, δουλεψε για λιγο αλλα μετα μου εμφανισε ενα μηνυμα οτι μια εφαρμογη απο τις κινεζικες που ειχε σταματησε να λειτουργει και εκλεισε και παλι.. επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν να τους το στειλω..

Υποθετω χωρις να ειμαι σιγουρη ότι εφταιγε το γεγονος ότι ολες τις κινεζικες εφαρμογες τις ειχα απενεργοποιησει. Αλλα μπορει να λεω και βλακείες.

Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Ίσως και Μια άλλη ρομ; Μπορεί να στρώσει και να γλυτώσεις το πήγανε έλα. + 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα φίλε, τελικά σου ήρθε; αν ναι εντυπώσεις/σύγκριση;

Εν τω μεταξύ εγώ παρέλαβα χθες το Redmi Note

Ναι μου ήρθε Αλλά δε πρόλαβα για σύγκριση. Με λίγα λόγια πολύ καλή οθόνη, κάμερα με δυνατό φλας, πολύ καλύτερη από το jiayu g3t που είχα πριν.

Πολύ γρήγορο του έβαλα την κιτ κατ χωρίς προβλήματα. Ότι θέλεις περισσότερο πες μου. Θα κάνω και σύγκριση με το hongmi, αν και μάλλον έχεις καταλήξει.

Δεν προλαβα καν να κανω την επαναφορα! Εκλεισε και παλι! :)

Όσον αφορα τη ρομ... δεν εχω ιδεα πως πρεπει να το κανω. Και το κινητο πλεον δεν ανοιγει καν!

Δεν προλαβα καν να κανω την επαναφορα! Εκλεισε και παλι! :)

Όσον αφορα τη ρομ... δεν εχω ιδεα πως πρεπει να το κανω. Και το κινητο πλεον δεν ανοιγει καν!

Όντως θα ήταν καλά να κάνεις μια δοκιμή μήπως είναι κάτι που δεν απαιτεί hardware επισκευή και γλυτώσεις και την ταλαιπωρία.

Αν δεν ανάβει καν, μάλλον το βλέπω να θέλει φλασάρισμα με το SP Flashtools.

Για τη χρήση του νομίζω υπάρχει κάτι στο section με τους οδηγούς εδώ στο forum... (και πάντως είναι πολύ πιο απλό απ' όσο φαίνεται αρχικά!)

Νομίζω ότι ένα φλασάρισμα της τελευταίας 'μαμά' ROM από τη Jiayu θα είναι μια χαρά.

Αν κανείς έχει πρόχειρα links για το Flashtool, drivers και τη ROM και μπορεί να τα παραθέσει...

(*σίγουρα* θα έχουν αναφερθεί στο thread εδώ, αλλά θα θέλει... σκάψιμο για να τα βρει και να τα μαζέψει κανείς)

Όντως θα ήταν καλά να κάνεις μια δοκιμή μήπως είναι κάτι που δεν απαιτεί hardware επισκευή και γλυτώσεις και την ταλαιπωρία.

Αν δεν ανάβει καν, μάλλον το βλέπω να θέλει φλασάρισμα με το SP Flashtools.

Για τη χρήση του νομίζω υπάρχει κάτι στο section με τους οδηγούς εδώ στο forum... (και πάντως είναι πολύ πιο απλό απ' όσο φαίνεται αρχικά!)

Νομίζω ότι ένα φλασάρισμα της τελευταίας 'μαμά' ROM από τη Jiayu θα είναι μια χαρά.

Αν κανείς έχει πρόχειρα links για το Flashtool, drivers και τη ROM και μπορεί να τα παραθέσει...

(*σίγουρα* θα έχουν αναφερθεί στο thread εδώ, αλλά θα θέλει... σκάψιμο για να τα βρει και να τα μαζέψει κανείς)

Όλα αυτά μου ακούστηκαν πιο Κινέζικα και από το κινητό !!! :lol:

Θα το στείλω γιατί μόνη μου δεν θα το λύσω με τίποτα!! Φαντάζομαι και αυτοί εκεί όλα αυτά που αναφέρετε θα τα δοκιμάσουν!! :) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

Όλα αυτά μου ακούστηκαν πιο Κινέζικα και από το κινητό !!! :lol:

Θα το στείλω γιατί μόνη μου δεν θα το λύσω με τίποτα!! Φαντάζομαι και αυτοί εκεί όλα αυτά που αναφέρετε θα τα δοκιμάσουν!! :) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

η εδω. http://www.needrom.com/mobile/tutorial-mt65xx-flashing/ στο 2ο θα βρεις και τη επισημη ρομ οπως και ολα οσα χρειαζεσαι

τελος δοκιμασε με συνδεμενο το usb να πατησεις το power και το volume - (νομιζω) για να μπεις στο ρεκοβερυ. μπορεις και απο εκει ποιο ευκολα να κανεις factory reset. αν δουλεψει αυτο μετα ειναι πολυ ευκολα ολα ,

Edited by bandi650

Ναι μου ήρθε Αλλά δε πρόλαβα για σύγκριση. Με λίγα λόγια πολύ καλή οθόνη, κάμερα με δυνατό φλας, πολύ καλύτερη από το jiayu g3t που είχα πριν.

Πολύ γρήγορο του έβαλα την κιτ κατ χωρίς προβλήματα. Ότι θέλεις περισσότερο πες μου. Θα κάνω και σύγκριση με το hongmi, αν και μάλλον έχεις καταλήξει.

To NOTE θα το δώσω στην κοπέλα μου καθώς, ενώ είναι τρομερό σαν συσκευή, υπάρχει το θέμα του μεγέθους... Αυτή κουβαλάει τσάντα οπότε δε θα έχει πρόβλημα. :D

Από ότι φαίνεται το sweet spot για μένα είναι στις 4,7" τελικά... Να σου πω την αλήθεια εκτός του hw (οκταπύρηνου που σαφώς θα είναι καλύτερος από τον qualcomm του 1S, της διπλάσιας ραμ που μετράει και από ότι κατάλαβα της τεράστιας μπαταρίας), με ενδιαφέρει αρκετά και η ποιότητα των χρωμάτων. Αν το g4s είναι έστω ένα κλικ καλύτερο από το Hongmi 1S και σε αυτόν τον τομέα το πήρα με κλειστά μάτια.

Περιμένω λοιπόν με αγωνία το συγκριτικό σου!

Ευχαριστώ.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

To NOTE θα το δώσω στην κοπέλα μου καθώς, ενώ είναι τρομερό σαν συσκευή, υπάρχει το θέμα του μεγέθους... Αυτή κουβαλάει τσάντα οπότε δε θα έχει πρόβλημα. :D

Από ότι φαίνεται το sweet spot για μένα είναι στις 4,7" τελικά... Να σου πω την αλήθεια εκτός του hw (οκταπύρηνου που σαφώς θα είναι καλύτερος από τον qualcomm του 1S, της διπλάσιας ραμ που μετράει και από ότι κατάλαβα της τεράστιας μπαταρίας), με ενδιαφέρει αρκετά και η ποιότητα των χρωμάτων. Αν το g4s είναι έστω ένα κλικ καλύτερο από το Hongmi 1S και σε αυτόν τον τομέα το πήρα με κλειστά μάτια.

Περιμένω λοιπόν με αγωνία το συγκριτικό σου!

Ευχαριστώ.

Εγώ έχω το απλό hongmi, Όχι το 1s. Αν έχουν την ίδια οθόνη οκ.

Εγώ έχω το απλό hongmi, Όχι το 1s. Αν έχουν την ίδια οθόνη οκ.

Ναι η οθόνη τους είναι η ίδια ακριβώς.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Επειδή παρακολουθώντας εδώ και καιρό βλέπω ότι τόσο στο minideal όσο και στο vickmall το κινητό είναι OUT OF STOCK...έχει να προτείνει κανείς κάποιο άλλο αξιόπιστο site για παραγγελία; Ενδιαφέρομαι για το white, με 1 G RAM!!!

Για το φιλο που λέει για google translate:

Εδώ δεν βγαίνει νόημα απο αγγλικά σε ιταλικά/γαλλικά/γερμανικά, θες να βγει νόημα απο κινέζικα (παραδοσιακά/απλοποιημένα) σε αγγλικά/ελληνικά;

Οι ξένοι λένε "it sounds greek to me" κι εμείς "μιλάς κινέζικα" και περιμένεις μετάφραση;;;

Η οθόνη του g4s έχει πολύ πιο καλό λευκό από του xiaomi. Βασικά το 2o Στη αρχική της Google έχει μια κιτρινιλα που δε τη είχα παρατηρήσει μέχρι σήμερα που τα έβαλα δίπλα δίπλα. Για τα υπόλοιπα τα χρώματα είναι το ίδιο ζωντανά και φυσικά και στις δύο. Δε Έχω κάνει ξανά σύγκριση κινητών οπότε δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω. Δε ξέρω αν σε καλύπτουν αυτά.

Τα touch button στο κάτω μέρος της συσκευής, πιάνουν με τη μία όταν ακουμπάτε ή θέλει και 2η προσπάθεια; Όχι πάντα, αλλά συμβαίνει.
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Η οθόνη του g4s έχει πολύ πιο καλό λευκό από του xiaomi. Βασικά το 2o Στη αρχική της Google έχει μια κιτρινιλα που δε τη είχα παρατηρήσει μέχρι σήμερα που τα έβαλα δίπλα δίπλα. Για τα υπόλοιπα τα χρώματα είναι το ίδιο ζωντανά και φυσικά και στις δύο. Δε Έχω κάνει ξανά σύγκριση κινητών οπότε δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω. Δε ξέρω αν σε καλύπτουν αυτά.

Ναι, η κιτρινίλα υπάρχει γενικότερα στα σιαομι. Και στο δικό μου υπήρχε και ακόμα και το G2F έχει πιο άσπρο λευκό. Οπότε συνολικότερα έχει καλύτερη το G4S... :D

Ευχαριστώ.

Έκανα μια βλακεία και έκαψα μερικά Pixels της οθόνης! Μόνο σε μαύρο φόντο φαίνονται ευτυχώς.

Το είχα το κινητό στην θάλασσα και μιλούσα και έσταζε νερό από τα μαλλιά και πρέπει να πήρε λίγο μέσα από τις πλαϊνές χαραμάδες.

Δεν λειτουργούσαν τα κάτω τα πλήκτρα και το έβαλα στο πιστολάκι. Το πιστολάκι έκαψε τα pixels.

Δεν μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος που δεν ξέρει, αλλά εμένα μου έχει κολλήσει.

Γνήσια οθόνη ξέρει κανείς που θα βρω; Είναι 10 points multitouch και όχι των 5 που είχαν όλα τα άλλα.

Hello moto....!

Ανταλλακτικό

Ισως πρέπει να επιβεβαιώσεις με τον πωλητή...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο γιατί διάβασα αρκετές σελίδες και βλέπω όλοι η έστω οι περισσότεροι αλλάζετε rom...

γιατί αλλάζετε τι πρόβλημα έχει η official τις jiayu? 4.4 που βγηκε τωρα και η πιο παλια που ειχε εξαρχης

• Administrators
H αλλαγή της rom αν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις προβλημάτων της stock, γίνεται αφενός επειδή παρέχεται η δυνατότητα και αφετέρου επειδή όποιος αλλάξει μια φορά, μετά δεν σταματά να αλλάζει. Αν είσαι ευχαριστημένος με την official, μπορείς να μείνεις ως έχεις.

Modpic.gif

H αλλαγή της rom αν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις προβλημάτων της stock, γίνεται αφενός επειδή παρέχεται η δυνατότητα και αφετέρου επειδή όποιος αλλάξει μια φορά, μετά δεν σταματά να αλλάζει. Αν είσαι ευχαριστημένος με την official, μπορείς να μείνεις ως έχεις.

+1000. Μεγάλη αλήθεια. Είναι κάτι σαν αυτό που κάνουν τα μικρά παιδιά όταν πάρουν καινούργιο παιχνίδι, που ψάχνουν να βρουν από που χαλάει

No root->No problem