GUADANAMO Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 εαν ειναι καρτοκινητο οτε μηνυμα end day στο 1333...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 το κινητό δεν έχει screen mirroring όπως όλα τα κιτκατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybet Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 καλησπερα ....επειδη ενδιαφερομαι για το l90 για κοπελα που δεν εχει μεγαλες απαιτησεις απο ενα κινητο(fb,messenger,viber,fotos) ειναι καλη η επιλογη στα 120ευρω που παιζει στα σκρουτζομαγαζα?? η να διαθεσω αλλα 30 να παω στο lg g2 mini?? αξιζει αυτη η διαφορα στα χρηματα? τελικα lollipop θα παρουν και τα δυο? γενικα θα ηθελα την γνωμη σας αναμεσα σε αυτες τις επιλογες.... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κι εγώ σκεφτόμουν το G2 mini, αλλά κατέληξα στο L90 επειδή είναι πιο καινούργιο, θεωρώντας ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει lollipop. Μάλλον θα δικαιωθώ τελικά... :D Στα specs είναι σχεδόν τα ίδια πάντως, οπότε όποιο και να διαλέξεις θα μείνει ευχαριστημένη η κοπελιά. ;) To κανονικό G2 θα πάρει lollipop από ό,τι λένε..για το mini όμως δεν ξέρουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 το κινητό δεν έχει screen mirroring όπως όλα τα κιτκατ; Το screen mirroring είτε ενσύρματα (mhl/slimport), είτε ασύρματα (miracast) δεν έχει να κάνει τόσο με την έκδοση, όσο με το hardware/drivers της συσκευής. Το L90 φαίνεται ότι δεν έχει το απαραίτητο hardware για το ενσύρματο mirroring ή τους κατάλληλους drivers για το ασύρματο. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 παιδιά στην γυναίκας το κινητό κάποιες φορές ενώ έχει ανοικτά τα δεδομένα φεύγει από το σπίτι με το Wi-Fi αλλά τα δεδομένα δεν ανοίγουν οπότε δεν μπορεί ούτε να σερφαρει ούτε να στείλει μηνύματα μέσω whatsapp, viber κλπ! Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του κινητού! μεγάλο πρόβλημα! πέραν του hard reset τι μένει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitro912gr Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ilka αν δεν λυθεί με factory reset ίσως έχει πρόβλημα, εμένα δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Παιδιά μια ερώτηση από μένα τώρα, στις διάφορες φωτογραφίες βλέπω έχει ένα ρολόι στο lockscreen που δεν έχει σχέση με το πραγματικό ρολόι που έχει, μπορώ να το αλλάξω κάπως; Γενικά για αυτό ρολόι στο lockscreen δεν έχω βρει επιλογές πουθενά, μου διαφεύγει κάτι; Thanks Παράθεση MS βγάλε νέο lumia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εάν το κρατήσεις πολύ ώρα με το δάχτυλο σου, λογικά θα σου βγάλει την επιλογή να το διαγράψεις. Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το ρολόι. Δουλεύει ρολόι το ρολόι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά, έχω το συγκεκριμένο κινητό και δεν μπορώ να το βάλω σε recovery mode. Επίσης, έχω το ίδιο πρόβλημα με ένα sony xperia p. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά μια ερώτηση από μένα τώρα, στις διάφορες φωτογραφίες βλέπω έχει ένα ρολόι στο lockscreen που δεν έχει σχέση με το πραγματικό ρολόι που έχει, μπορώ να το αλλάξω κάπως; Γενικά για αυτό ρολόι στο lockscreen δεν έχω βρει επιλογές πουθενά, μου διαφεύγει κάτι; Thanks Tο ρολόι στο lockscreen (υποθέτω ότι έχεις την θήκη με το παράθυρο) αλλάζει με το δάκτυλο αν το τραβήξεις επάνω ή κάτω. Αν αναφέρερσαι σε κάτι άλλο τότε μάλλον δεν το κατάλαβα. :O Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Για όσους έχετε τη θήκη με το παράθυρο (QuickWindow) υπάρχει και μια άλλη λειτουργία που την βρήκα τυχαία... όταν είναι κλειστή η θήκη κρατήστε πατημένο το πλήκτρο της έντασης κάτω και θα ενεργοποιηθεί η κάμερα μέσω του παραθύρου!! Είναι μικρό και δε βολεύει τόσο αλλά έχει φάση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 παιδια χαριζω μια θηκη σιληκονης και ενα glass protector μου ηρθαν σημερα. τελικα το κηνιτο δεν το αγορασα και μου ειναι αχρηστα οποιος τα θελει αν στειλει μυνημα.τα στελνω με ταχυδρομειο να πληρωσετε ποιο λιγα μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitro912gr Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Tο ρολόι στο lockscreen (υποθέτω ότι έχεις την θήκη με το παράθυρο) αλλάζει με το δάκτυλο αν το τραβήξεις επάνω ή κάτω. Αν αναφέρερσαι σε κάτι άλλο τότε μάλλον δεν το κατάλαβα. :O Αυτό που λες το έχω δει, αλλά στα widgets δεν έχει αυτό που έλεγα, σαν σχέδιο ρολογιού. Τέλος πάντων μάλλον τυχαίο screen θα είχαν βάλει από άλλο τηλέφωνο της LG Παράθεση MS βγάλε νέο lumia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 παιδια χαριζω μια θηκη σιληκονης και ενα glass protector μου ηρθαν σημερα. τελικα το κηνιτο δεν το αγορασα και μου ειναι αχρηστα οποιος τα θελει αν στειλει μυνημα.τα στελνω με ταχυδρομειο να πληρωσετε ποιο λιγα μεταφορικα Τα εδωσα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 ειμαι αναμεσα στο L90 και στο ποιο καινουργιο Lg L Bello, τι λετε? ενω δεν εχω θεμα με τα χαρακτηριστικα τους με τραβαει η εμφανιση του Bello και δεν μπορω να αποφασισω .. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ειμαι αναμεσα στο L90 και στο ποιο καινουργιο Lg L Bello, τι λετε? ενω δεν εχω θεμα με τα χαρακτηριστικα τους με τραβαει η εμφανιση του Bello και δεν μπορω να αποφασισω .. :confused: Εγώ αν έπαιρνα τώρα κινητό θα σκεφτόμουν και το Leon. Λίγα παραπάνω χρήματα με stock lollipop & 4G! Κατά τα άλλα εξακολουθώ να πιστεύω ότι το L90 είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του και μάλλον θα το προτιμούσα από το Bello. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisv7 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα κατοχος του l90 ξαφνικα σταματησε το πληκρολογιο τις lg καμια βοηθεια αν ξερεται μου πεταει συνεχως το μυνημα δυστηχως το πληκτρολογιο τις lg εχει σταματησει τι να κανω :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα κατοχος του l90 ξαφνικα σταματησε το πληκρολογιο τις lg καμια βοηθεια αν ξερεται μου πεταει συνεχως το μυνημα δυστηχως το πληκτρολογιο τις lg εχει σταματησει τι να κανω :!: Δοκίμασε να κάνεις ένα clear cache της εφαρμογής του πληκτολογιου μέσα από τις ρυθμίσεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisv7 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 εκανα απενοεργοπειηση των πληκτρολογιων τισ lg και φωνητικα απο το πλαιη στορ καταβεσα το σουιφτ κει ολα καλα κατι αλλο μου εχει ερθει μια ενημερωση νεα εκδοση λογισμικου v10d-NOV-05-2014[211,36MB τι λετε να την κανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 εκανα απενοεργοπειηση των πληκτρολογιων τισ lg και φωνητικα απο το πλαιη στορ καταβεσα το σουιφτ κει ολα καλα κατι αλλο μου εχει ερθει μια ενημερωση νεα εκδοση λογισμικου v10d-NOV-05-2014[211,36MB τι λετε να την κανο Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της LG αλλά έχω κατεβάσει το TouchPal από το playstore και μπορώ να πω πως με βολεύει καλύτερα. Τώρα όσο για την ενημέρωση που λες, δεν γνωρίζω, εμένα δεν μου έχει έρθει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisv7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 οκ φιλε θα δω πιο θα βαλω βασικα δεν θελω να γινεται η προβλεψη αυτων που γραφω πως μπορει να γινει .μα να σταματησει το πληκτρολογιο ελεοσ ρε lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Χριστός Ανέστη !!! Χρόνια πολλά εύχομαι σε όλους !!! Για μένα πάντως το κορυφαίο πληκτρολόγιο είναι το swiftkey keyboard ...για κινητά και για tablets. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παίδες, ερώτηση... Πως αλλάζουμε το χρώμα της γραμματοσειρας στο μενού; γιατί ότι φόντο και να έχω η γραμματοσειρά είναι πάντα λευκή... Εκτός και αν βάλω μια εικόνα του κινητού αλλά δεν μου αρέσουν.... Οπότε η ερώτηση είναι ξέρουμε αν και πως αλλάζει το χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisk Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παιδιά το asphalt 8 παίζει στο κινητό σας?? Εμένα μόλις ανοίγει και πατάω να παίξω με πετάει έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μόλις επικοινώνησα με την LG Hellas, και τους ρώτησα αν τελικά το κινητό μας θα αναβαθμιστεί σε έκδοση lollipop, και η απάντηση ήταν: Αναμένεται το κινητό να αναβαθμιστεί σε έκδοση lollipop αλλά δεν έχει οριστεί ακόμα επίσημη ημερομηνία. Άντε να δούμε... Ελπίζω να γίνει κανένα θαύμα σύντομα. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, άλλα κάτι για αλλαγή ρε αδερφέ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts