Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απεγκατέστησε την Live lock screen της MS αν την έχεις και/ή παίξε λίγο με την παιδική γωνιά (ενεργοποιήσε την/απενεργοποίησέ την). Κάποιο σχετικό bug είναι...
:rtfm:

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απεγκατέστησε την Live lock screen της MS αν την έχεις και/ή παίξε λίγο με την παιδική γωνιά (ενεργοποιήσε την/απενεργοποίησέ την). Κάποιο σχετικό bug είναι...

Κατ'αρχή ευχαριστώ για την απάντηση.

Η λύση στο πρόβλημα που είχα είναι η εγκατάσταση της Live lock screen (την είχα απεγκαταστήση πριν από μέρες) η ενεργοποίηση της παιδικής γωνιάς και μετά η απεγκατάσταση της Live lock screen, μετά από όλα αυτά όλα δουλεύουν μια χαρά.

SOS ερώτηση... Αν περάσω DP από cyan θα σβηστούν μουσική και φωτογραφίες ή όχι???
Powerd by OnePlus 7 Pro

SOS ερώτηση... Αν περάσω DP από cyan θα σβηστούν μουσική και φωτογραφίες ή όχι???

Δεν χάνεται τίποτα Άλεξ! Εφόσον δεν του κάνεις μόνος σου επαναφορά, περνώντας την dp απλά θα αναβαθμιστείς στην τελευταία έκδοσή της.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδια εχει παρατηρησει κανενας σας διαφορετικη συμπεριφορα στην καταναλωση της μπαταριας, μετα την τελευταια αναβαθμιση απο D.P.?

Παιδια εχει παρατηρησει κανενας σας διαφορετικη συμπεριφορα στην καταναλωση της μπαταριας, μετα την τελευταια αναβαθμιση απο D.P.?

Ναι... Προς το χειρότερο... :mad: Επίσης, το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο κατά την πλοήγηση με τον IE...

Huawei Nova 5T

Έχω την εντύπωση ότι "ξαναχάλασε" την μπαταρία, το update . . .

Εγώ τα 'λεγα . . .

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Και εμενα ετσι μου φανηκε, αλλα δεν ημουν σιγουρος, γιατι ειχα το lumia 925 5 μερες μονο, πριν κανω το update (και αλλους 2 μηνες χωρις το update ημουν με το 920).

Επισης, τις πρωτες 3 ή 4 φορες που απενεργοποιησα το κινητο, εμενε για πολυ ωρα στο μηνυμα "αντιο".

Το παρατηρησε κανενας αλλος ή μονο εγω?

Τωρα μου φαινεται οτι εχει στρωσει.

Ειμαι με Windows 8.1.1. denim Preview οταν εγκατέστησα παλιότερα την 8.1 (cyan) παλι με preview και έχοντας την γλωσσα σε English us οπως ηταν φυσιολογικό εμφανίστηκε η cortana αργοτερα επανέφερα την συσκευη στα ελληνικά και χάθηκε, σημερα ξαναγύρισα το κινητό σε English US αλλα η cortana ειναι άφαντη :( ξέρεις κανεις τι γίνετε? ?

Ειμαι με Windows 8.1.1. denim Preview οταν εγκατέστησα παλιότερα την 8.1 (cyan) παλι με preview και έχοντας την γλωσσα σε English us οπως ηταν φυσιολογικό εμφανίστηκε η cortana αργοτερα επανέφερα την συσκευη στα ελληνικά και χάθηκε, σημερα ξαναγύρισα το κινητό σε English US αλλα η cortana ειναι άφαντη :( ξέρεις κανεις τι γίνετε? ?

Ίσως είναι χαζή ερώτηση, αλλά τι είναι η cortana;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχω μια απορία!!!Εμείς που είμαστε σε pfd πρέπει να ξετικάρουμε την επιλογή μέσα στην εφαρμογή για να πάρουμε την αναβάθμιση ή θα την πάρουμε έτσι;

Όχι... Με το που γίνει διαθέσιμη για την συσκευή σου θα την πάρεις κανονικά όπως όλοι... Μόνο αν θες να μείνεις με την official και να μην πάρεις την επόμενη DP θα πρέπει να ξετικάρεις την επιλογή..

Αλλά μην ξετικάρετε τίποτα... Λογικά το επόμενο μεγάλο update της DP θα είναι τα Windows 10 :dance::yahoo::clap::up:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όχι... Με το που γίνει διαθέσιμη για την συσκευή σου θα την πάρεις κανονικά όπως όλοι... Μόνο αν θες να μείνεις με την official και να μην πάρεις την επόμενη DP θα πρέπει να ξετικάρεις την επιλογή..

Αλλά μην ξετικάρετε τίποτα... Λογικά το επόμενο μεγάλο update της DP θα είναι τα Windows 10 :dance::yahoo::clap::up:

Σε ευχαριστώ πολύ!Άρα το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε θα δώσει την denim στο 1020

Είμαι σε dp και θέλω να "καθαρίσω" τη συσκευή ώστε να πάω σε καθαρή έκδοση. Να το φλασαρω ή τώρα που θα πάρουμε την denim θα έχω τα ίδια αποτελέσματα???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είμαι σε dp και θέλω να "καθαρίσω" τη συσκευή ώστε να πάω σε καθαρή έκδοση. Να το φλασαρω ή τώρα που θα πάρουμε την denim θα έχω τα ίδια αποτελέσματα???

Κωστα ετσι απο περιέργεια φιλε, γιατι θες να το κανεις αυτο?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μα την ειχα πιο παλια και τωρα σκάω γιατι δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λογο δεν μπαίνει :mad:

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου, εδώ κι 1 - 2 updates. Γύρισα από US σε UK και έχω και την Cortana.

@haki

Σου βγάζει αυτό το μήνυμα, γιατί υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στη γλώσσα της συσκευής (region + cortana) και τη γλώσσα των φωνητικών εντολών. Πήγαινε Settings -> Speech και δες ποια γλώσσα είναι επιλεγμένη.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Κωστα ετσι απο περιέργεια φιλε, γιατι θες να το κανεις αυτο?

Γιατί προτιμώ να έχω "καθαρή" την συσκευή και όχι dp (αν και σύντομα θα ξανακυλήσω λόγω w10...)

Άσε που με την dp (τελευταίο update) μου χάλασε η αυτονομία.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γιατί προτιμώ να έχω "καθαρή" την συσκευή και όχι dp (αν και σύντομα θα ξανακυλήσω λόγω w10...)

Άσε που με την dp (τελευταίο update) μου χάλασε η αυτονομία.

Α μάλιστα, εμένα αντιθέτως είναι σούπερ η αυτονομία και ειδικά σε stand bye με WiFi on και glance δε λέει να πέσει, βέβαια με λίγο ομιλία και λίγο σκάλισμα.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια