emm_stra Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα, δεν μπορώ να βρω πωςνα ορισω ηχο για μηνύματα. Παω στο κεντρο ειδοποιησεων και λεει προεπιλεγμενο. Απο εδω το αλλαζω? Και γιατι προεπιλεγμενο, που το εχω επιλέξει? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα, δεν μπορώ να βρω πωςνα ορισω ηχο για μηνύματα. Παω στο κεντρο ειδοποιησεων και λεει προεπιλεγμενο. Απο εδω το αλλαζω? Και γιατι προεπιλεγμενο, που το εχω επιλέξει? Ρυθμισεις->ηχοι κλησεων-> διαχείριση ηχων εφαρμογης->μηνύματα, πατάς την προεπιλογή και σου βγάζει όλους τους ηχους Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παιδιά και σε μένα το ίδιο του μιλάω και απαντά και δεν έχω αλλάξει γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παιδιά και σε μένα το ίδιο του μιλάω και απαντά και δεν έχω αλλάξει γλώσσα Για να δείτε ότι όντως δουλεύει η cortana κάντε το εξής. Ζητήστε να σας δημιουργήσει reminder. Αν σας ρωτήσει τίτλο και ώρα της υπενθύμισης (δηλαδή κάνει συζήτηση μαζί σας) τότε όντως είναι οκ. Εμένα δουλεύει κανονικά γιατί το έχω us. Νομίζω ότι απλά δουλεύει όπως το παλιό tellme και μπερδεύεστε. Θέλει όπως λένε όλοι us σαν γλώσσα και location ανοιχτό. Απλά πείτε "remind me" για να δείτε τι θα κάνει. Αν σας ζητήσει τι θέλετε να σας θυμίσει είναι όλα οκ. Αν κάνει αναζήτηση τότε κάνετε λάθος :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Για να δείτε ότι όντως δουλεύει η cortana κάντε το εξής. Ζητήστε να σας δημιουργήσει reminder. Αν σας ρωτήσει τίτλο και ώρα της υπενθύμισης (δηλαδή κάνει συζήτηση μαζί σας) τότε όντως είναι οκ. Εμένα δουλεύει κανονικά γιατί το έχω us. Νομίζω ότι απλά δουλεύει όπως το παλιό tellme και μπερδεύεστε. Θέλει όπως λένε όλοι us σαν γλώσσα και location ανοιχτό. Απλά πείτε "remind me" για να δείτε τι θα κάνει. Αν σας ζητήσει τι θέλετε να σας θυμίσει είναι όλα οκ. Αν κάνει αναζήτηση τότε κάνετε λάθος :-) ετσι ακριβως, εγω το γυρισα στα Ελληνικα (χωρα μονο) και χαθηκε η φιλεναδα μου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ρυθμισεις->ηχοι κλησεων-> διαχείριση ηχων εφαρμογης->μηνύματα, πατάς την προεπιλογή και σου βγάζει όλους τους ηχους Ευχαριστώ. Απλα ειναι επιλεγμενο η προεπιλογη και ακούγεται ο ηχος που ειχα ορισει για τα sms πριν την 8.1, που φαινοταν διαφορετικα. Απλα τωρα επιλέγω προεπιλογη και οριζω τον ηχο που φαίνεται απο κάτω. Μου κάνει εντύπωση οτι τωρα ειναι η προεπιλογή, ακούγεται ο ηχος που υελω αλλα δεν φαίνεται οτι είναι επιλεγμένος. Καλη ανάσταση σε ολους. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μόλις διαπίστωσα ότι στον IE11 δεν μου συγχρονίζει τα αγαπημένα. Ναι μεν εμφανίζει τις καρτέλες που είναι ανοιχτές στο PC, και παρόλο που μου δείχνει τους ίδιους φακελους όπως έχω οργάνωσει τα αγαπημένα, αλλά ολοι οι φακελοι είναι κενοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Και στα 8.0 άλλαζες ηχο στα sms Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Εντάξει ότι και να πει κανείς με την ανανέωση της 8.1 είναι λίγο. Άλλο τηλέφωνο, με καταπληκτικές προσθήκες και ακόμη περισσότερες υποσχέσεις. Παρόλα αυτά και για να τα λέμε όλα, χρειάζεται εκ βάθρων βελτίωση στην οργάνωση των ρυθμίσεων. Είναι πραγματικά πολύ άβολο και ενοχλητικό να σκρολάρω ψάχνωντας ρυθμίσεις που είναι κρυμμένες μέσα σε άλλες. Απαιτεί μεγάλη εξοικείωση για να βρίσκεις ότι θέλεις και ως παράδειγμα φέρνω την ενεργοποίηση δεδομένων, που βρίσκεται "χαμένη" κάτω από τις ρυθμίσεις της κινητής τηλεφωνίας + sim και όχι σε μια καρτέλλα με τίτλο π.χ. δίκτυα! Επίσης η απορια μου για την υστέρηση σε πλάτος των tiles στην home screen στα 8.1 σε σχεση με τα 8.0 θεωρώ πως δεν έχει απαντηθεί, και όχι δεν επηρρεάζομαι απο το ότι το status bar ή το notification center είναι πιο φαρδύ, ούτε από το εφέ που στενεύει την home screen κατά το swipe down!!! Ας δοκιμάσεις κάποιος με 8 αυτό που λέω και να συγκρίνει με την 8.1 και ας μας πει. Edited April 19, 2014 by xamurabi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 3 τρομερες ελλειψεις εχει ακομα Α) δε μπορει να ανοιξει microsoft office προστατευμενα αρχεια. Αν ειναι δυνατον δηλαδη, τα symbian το κανανε απο το 2000 κατι. Β) δε σε αφηνει να διαλεξεις a2dp ηχο σε bluetooth off οπως στο android με αποτελεσμα οτι ερχεται σε viber και sms να χτυπαει μονο στο bluetooth και να μην ακουγεται Γ) ΔΕΝ υποστηριζει openvpn παρα ενα αρχαιο της microsoft!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Για να δείτε ότι όντως δουλεύει η cortana κάντε το εξής. Ζητήστε να σας δημιουργήσει reminder. Αν σας ρωτήσει τίτλο και ώρα της υπενθύμισης (δηλαδή κάνει συζήτηση μαζί σας) τότε όντως είναι οκ. Εμένα δουλεύει κανονικά γιατί το έχω us. Νομίζω ότι απλά δουλεύει όπως το παλιό tellme και μπερδεύεστε. Θέλει όπως λένε όλοι us σαν γλώσσα και location ανοιχτό. Απλά πείτε "remind me" για να δείτε τι θα κάνει. Αν σας ζητήσει τι θέλετε να σας θυμίσει είναι όλα οκ. Αν κάνει αναζήτηση τότε κάνετε λάθος :-) εχεις απολυτο δικιο φιλε,και λεω και γω τι εγινε ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Εντάξει ότι και να πει κανείς με την ανανέωση της 8.1 είναι λίγο. Άλλο τηλέφωνο, με καταπληκτικές προσθήκες και ακόμη περισσότερες υποσχέσεις. Παρόλα αυτά και για να τα λέμε όλα, χρειάζεται εκ βάθρων βελτίωση στην οργάνωση των ρυθμίσεων. Είναι πραγματικά πολύ άβολο και ενοχλητικό να σκρολάρω ψάχνωντας ρυθμίσεις που είναι κρυμμένες μέσα σε άλλες. Απαιτεί μεγάλη εξοικείωση για να βρίσκεις ότι θέλεις και ως παράδειγμα φέρνω την ενεργοποίηση δεδομένων, που βρίσκεται "χαμένη" κάτω από τις ρυθμίσεις της κινητής τηλεφωνίας + sim και όχι σε μια καρτέλλα με τίτλο π.χ. δίκτυα! Επίσης η απορια μου για την υστέρηση σε πλάτος των tiles στην home screen στα 8.1 σε σχεση με τα 8.0 θεωρώ πως δεν έχει απαντηθεί, και όχι δεν επηρρεάζομαι απο το ότι το status bar ή το notification center είναι πιο φαρδύ, ούτε από το εφέ που στενεύει την home screen κατά το swipe down!!! Ας δοκιμάσεις κάποιος με 8 αυτό που λέω και να συγκρίνει με την 8.1 και ας μας πει. Έχεις απόλυτο δίκιο,ερχόμενος από android έχω χάσει την μπάλα. Τελικά κατέβασα το connectivity tiles ,ώστε να βάλω ένα πλακίδιο στην αρχική οθόνη και να μπορώ να έχω άμεση πρόσβαση στα δίκτυα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 3 τρομερες ελλειψεις εχει ακομα Α) δε μπορει να ανοιξει microsoft office προστατευμενα αρχεια. Αν ειναι δυνατον δηλαδη, τα symbian το κανανε απο το 2000 κατι. Β) δε σε αφηνει να διαλεξεις a2dp ηχο σε bluetooth off οπως στο android με αποτελεσμα οτι ερχεται σε viber και sms να χτυπαει μονο στο bluetooth και να μην ακουγεται Γ) ΔΕΝ υποστηριζει openvpn παρα ενα αρχαιο της microsoft!!!!!!!!!!! Έχει πολλές ελλείψεις οχι μόνο αυτές. Τουλάχιστον πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση. Το USB on the go φαντάζομαι θα περιμένουμε κάτι σε επόμενη αναβάθμιση σωστά; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μόλις διαπίστωσα ότι στον IE11 δεν μου συγχρονίζει τα αγαπημένα. Ναι μεν εμφανίζει τις καρτέλες που είναι ανοιχτές στο PC, και παρόλο που μου δείχνει τους ίδιους φακελους όπως έχω οργάνωσει τα αγαπημένα, αλλά ολοι οι φακελοι είναι κενοί! Έχει διαπιστώσει κανείς άλλος το παραπάνω bug? Επίσης που μπορούμε να υποβάλουμε τα bugs από την developer preview? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Επιτελους ο file manager που καποιοι περιμεναμε με προσβαση στους φακελους video ringtones video documents music και downloads!! "aerize explorer" παιδια. Κατεβαστε το :) Καλή ανάσταση σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Τον κατέβασα αλλά όπου και να μπω μου λέει ότι αυτός ο φάκελος είναι άδειος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Κι επειδή ακόμα το σκέφτομαι για τα WP8.1, ας ρωτήσω και κάτι άλλο. Με το update, αλλάζει η κωδικοποίηση των χαρακτήρων στα mails; Επειδή έχω κι ένα επαγγελματικό mail στη συσκευή και μου έχει λύσει τα χέρια, δε νομίζω μετά απ' το update να έχω θέμα με χαρακτήρες που εμφανίζονται σαν ερωτηματικά ( ? ) στον παραλήπτη; Edit: Για την Cortana, θα πρέπει να έχω και το Country/Region με την ένδειξη United States; :confused: Έτσι κι αλλιώς, όλες τις επιλογές τις έχω σε United States, αλλά αφήνω την Ελλάδα εκεί, για τις αγορές στο Store. Edited April 19, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Γιατι δεν βάζεις τον pocket file manager που είναι αρκετά καλός για αυτά που του επιτρέπονται? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτελους ο file manager που καποιοι περιμεναμε με προσβαση στους φακελους video ringtones video documents music και downloads!! "aerize explorer" παιδια. Κατεβαστε το :) Καλή ανάσταση σε όλους Τον δοκίμασα. Μια χαρούλα είναι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Γιατι δεν βάζεις τον pocket file manager που είναι αρκετά καλός για αυτά που του επιτρέπονται? Το εχω αγορασμενο το Pocket απο τους πρωτους. Και στο facebook που του μιλησα για προσβαση στον φακελο download πριν μερες ειπε "Not possible" σημερα ομως που κατεβασα τον aerize explorer του ξαναποσταρα στο facebook για το συγκεκριμενο θεμα και μου ειπε να του πω τον τιτλο της εφαρμογης. Σε εμενα παντως δειχνει κανονικα τους φακελους και τα ΑΡΧΕΙΑ. edit: Και μαλιστα το ωραιο ειναι εκτος απο την προσβαση στο φακελο download Που το θεωρω πλεον απαραιτητο...μπαινοντας στον φακελο μουσικη τα εχει κανονικα με φακελους. και υποφακελους. Βεβαια δεν το εψαξα πολυ ακομα και δεν ειμαι και πολυ φαν των Mp3 ...νομιζω καποιους θα τους βολεψει αν εχει και επιπλεον δυνατοτητες Edited April 19, 2014 by mixail72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Επιτελους ο file manager που καποιοι περιμεναμε με προσβαση στους φακελους video ringtones video documents music και downloads!! "aerize explorer" παιδια. Κατεβαστε το :) Καλή ανάσταση σε όλους Τον κατεβασα κι εγώ! Μια χαρά όντως! Γενικά άλλαξε πάρα πολύ το λειτουργικό με την 8.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Λίγο το δοκίμασα και μου άρεσε. Αλλά με έχει χαλάσει λίγο το χάος στις ρυθμίσεις. Θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο μαζεμένες. Έχει ολόκληρο μενού για μια ρύθμιση. Και λίγο παρακάτω άλλο ένα παρόμοιο μενού πάλι με μια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Κι επειδή ακόμα το σκέφτομαι για τα WP8.1, ας ρωτήσω και κάτι άλλο. Με το update, αλλάζει η κωδικοποίηση των χαρακτήρων στα mails; Επειδή έχω κι ένα επαγγελματικό mail στη συσκευή και μου έχει λύσει τα χέρια, δε νομίζω μετά απ' το update να έχω θέμα με χαρακτήρες που εμφανίζονται σαν ερωτηματικά ( ? ) στον παραλήπτη; Edit: Για την Cortana, θα πρέπει να έχω και το Country/Region με την ένδειξη United States; :confused: Έτσι κι αλλιώς, όλες τις επιλογές τις έχω σε United States, αλλά αφήνω την Ελλάδα εκεί, για τις αγορές στο Store. Κατέβασα την εφαρμογή Preview for Developers, έκανα τα 3 βήματα, έκανα tap στο done, αλλά τίποτα.. Το έχει πάθει κανείς αυτό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Κατέβασα την εφαρμογή Preview for Developers, έκανα τα 3 βήματα, έκανα tap στο done, αλλά τίποτα.. Το έχει πάθει κανείς αυτό; Μα δεν γίνεται τίποτα πατώντας το Done, απλά το ενεργοποιείς. Πρέπει να κάνεις τώρα έλεγχο για ενημερώσεις. Άν θυμάμαι καλά , 3 φορές το κάνεις αυτό. Τουλάχιστον στο 1020 τόσες φορές χρειάστηκε να κάνω ενημερώσεις και άλλες τόσες φορές επανεκίνηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Μα δεν γίνεται τίποτα πατώντας το Done, απλά το ενεργοποιείς. Πρέπει να κάνεις τώρα έλεγχο για ενημερώσεις. Άν θυμάμαι καλά , 3 φορές το κάνεις αυτό. Τουλάχιστον στο 1020 τόσες φορές χρειάστηκε να κάνω ενημερώσεις και άλλες τόσες φορές επανεκίνηση. Περίμενα να μου βγάλει κάποιο μήνυμα ότι πέτυχε η "διαδικασία". Έλεγξα και για updates, αλλά δε βρίσκει κάτι.. Thanks για τη γρήγορη απάντηση. :) Να θες να πάρεις το Preview και να μη μπορείς! :lol: Edited April 19, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο,ερχόμενος από android έχω χάσει την μπάλα. Τελικά κατέβασα το connectivity tiles ,ώστε να βάλω ένα πλακίδιο στην αρχική οθόνη και να μπορώ να έχω άμεση πρόσβαση στα δίκτυα. Μπορείς να βάλεις το quick settings όπου έχει όλες τις γνωστές ρυθμίσεις μαζί + κάποια άλλα όπως φακός και σταμάτημα μουσικής. Υπάρχει και η 1 tile αλλά δεν την χρησιμοποίησα παρα μόνο στιγμιαία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts