Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε την και θα πάθεις την πλάκα σου!!!

Οντως πανεμορφη εφαρμογη....Δηλαδη επρεπε να το γυρισουν και τα αλλα OS σε φλατ για να δουμε την εφαρμογη που επρεπε να εχουμε στο κινητακι μας εδω και καιρο :P

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οντως πανεμορφη εφαρμογη....Δηλαδη επρεπε να το γυρισουν και τα αλλα OS σε φλατ για να δουμε την εφαρμογη που επρεπε να εχουμε στο κινητακι μας εδω και καιρο :P

Είναι που είναι χάλια τα WP και δεν αρέσουν και δεν τα αντιγράφει κανείς.... :rolleyes:

@niotheros, δίκιο έχεις! :) Περίμενα να δω τα χάλια της εφαρμογής του android, αλλά καμία σχέση! :D

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Τα pdf που κάνω λήψη από τα μέιλ μου γιατί δεν φαίνονται στον File Manager? Ούτε στο downloads, ούτε στα Documents...??

Γενικά έκαναν μια ερώτηση EDV γιατί κάπως μπερδεύτηκα με αυτό :wacko::wacko:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μπορείς...

Να σου πω τι δε μπορώ να κάνω: Έχω κατεβάσει ένα PDF, απ' το OneDrive μου, και δε μπορώ να το δω από την εφαρμογή files. Από Acrobat Reader και Office Lens το βλέπω μια χαρά.

Huawei Nova 5T

παιδια να ρωτησω κατι εχω το lumia 820 ειναι brand vodafone εκανα την αναβαθμηση κανει οτι ειναι να κανει και στο τελος μου λεει να παω στην ενημερωση για καινουργια αναβαθμηση στην 8.1 απο τις ρυθμησεις. τη φταιει αραγε?

Να σου πω τι δε μπορώ να κάνω: Έχω κατεβάσει ένα PDF, απ' το OneDrive μου, και δε μπορώ να το δω από την εφαρμογή files. Από Acrobat Reader και Office Lens το βλέπω μια χαρά.

Ούτε στο Documents ούτε στο Downloads?

Powerd by OnePlus 7 Pro

παιδια να ρωτησω κατι εχω το lumia 820 ειναι brand vodafone εκανα την αναβαθμηση κανει οτι ειναι να κανει και στο τελος μου λεει να παω στην ενημερωση για καινουργια αναβαθμηση στην 8.1 απο τις ρυθμησεις. τη φταιει αραγε?

Πήγες στην ενημέρωση τηλεφώνου και δεν σου βγάζει άλλη αναβάθμιση εκεί παρόλο που σου λέει έτσι;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τίποτα... Πήγαινε απλά και κάντο... Δεν είνια μόνο μία η αναβάθμιση για να περάσεις σε 8.1 αν θυμάμαι καλά...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Πήγες στην ενημέρωση τηλεφώνου και δεν σου βγάζει άλλη αναβάθμιση εκεί παρόλο που σου λέει έτσι;

μου βγαζει ναι κανει ληψη ενημερωσεις κανει εγκατασταση ολα καλα αλλα επανερχεται στο τελος στην 8. τωρα εκανα hard reset και ξανακατεβαζω να δω φιλε μου

Όπως σου είπα και πιο πάνω, δεν είναι μόνο μία ενημέρωση που πρέπει να κάνει για να περάσεις στα 8.1... Νομίζω κακώς ΄κεανες Hard reset... Απλά έπρεπε να κάνεις και την άλλη ενημέρωση που σου έλεγε...

Αφού σου βγάζει να κάνεις ενημέρωση, για ποιο λόγο εσύ να κάνεις Hard reset... Κάνε απλά ενημέρωση...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όπως σου είπα και πιο πάνω, δεν είναι μόνο μία ενημέρωση που πρέπει να κάνει για να περάσεις στα 8.1... Νομίζω κακώς ΄κεανες Hard reset... Απλά έπρεπε να κάνεις και την άλλη ενημέρωση που σου έλεγε...

Αφού σου βγάζει να κάνεις ενημέρωση, για ποιο λόγο εσύ να κάνεις Hard reset... Κάνε απλά ενημέρωση...

ναι φιλε μου δεν ειναι μια μονο η ενημερωση απλα ειδα οτι τις εκανε πολυ γρηγορα αλλα τωρα που εκανα hard reset βλεπω καθυστερεί να τις κανει οποτε ειδωμεν

Μπορεί να χρειαζόταν και κάποιες άλλες ενημερώσεις...

Αυτο που σου είπα είναι ότι από τη στιγμή που σου λέει κάνε ενημέρωση, εσύ για ποιο λόγο να κάνεις hard reset... Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις και ότι μας κατέβει εκείνη τη στιγμή :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μπορεί να χρειαζόταν και κάποιες άλλες ενημερώσεις...

Αυτο που σου είπα είναι ότι από τη στιγμή που σου λέει κάνε ενημέρωση, εσύ για ποιο λόγο να κάνεις hard reset... Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις και ότι μας κατέβει εκείνη τη στιγμή :)

φιλε μου το εκανα αυτο 2 φορες και παλι τα ιδια μου εκανε δεν αναβαθμιζόταν γιαυτο εκανα hard reset. ειναι κακο που το εκανα?

φιλε μου το εκανα αυτο 2 φορες και παλι τα ιδια μου εκανε δεν αναβαθμιζόταν γιαυτο εκανα hard reset. ειναι κακο που το εκανα?

Φίλε τσάμπα το hard reset. Τρείς είναι οι αναβαθμίσεις μέχρι να πάρει την 8.1 :)

- There is no place like 127.0.0.1 -

κακό μπορεί να μην αλλά τζάμπα σε παιδεύει... Το θέμα είναι ότι με το hard reset πρέπει να ξεπεράσεις την εφαρμογή dev preview.

Έχω θεματάκι με τον ήχο ειδοποίησης μηνύματος SMS, από τότε που έβαλα την 8.1 ! Ενώ βάζω τον ήχο που θέλω ( στο reminders, απ' ότι μου υπενθύμισε ένας φίλος, καθ΄ ότι το είχα "χάσει"), επιμένει να χρησιμοποιεί έναν πολύ κοφτό ήχο, που δεν ακούγεται καν και δεν παίρνω χαμπάρι τα SMS . . .Το έχει άλλος αυτό???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Καλημέρα στο forum!

Συσκευη:

Αtiv s με 8,1 developers preview και εγκαταστημενα και το τελευταίο (3ο) update .

Πρόβλημα:

δεν μου εμφανίζει κάποια δίκτυα wifi , αυτό ξεκίνησε τελείως ξαφνικά, (δεν σχετίζεται τουλάχιστον χρονικά, με κάποιο update) έχει κανείς καποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Καλημέρα στο forum!

Συσκευη:

Αtiv s με 8,1 developers preview και εγκαταστημενα και το τελευταίο (3ο) update .

Πρόβλημα:

δεν μου εμφανίζει κάποια δίκτυα wifi , αυτό ξεκίνησε τελείως ξαφνικά, (δεν σχετίζεται τουλάχιστον χρονικά, με κάποιο update) έχει κανείς καποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Το σίγουρο είναι οτι με τη developers preview φαίνεται να έχει πέσει η απόδοση του wifi λόγω drivers.Παρ όλ αυτά ίσως θα έπρεπε να κάνεις ένα soft reset στη συσκευή σου.

Τώρα να οπεριμένεις το Update της samsung είναι μια άλλη ιστορία.... Who knows...

- There is no place like 127.0.0.1 -

2 ερωτήσεις:

-με μια επανεκκίνηση (ύστερα από αλλαγή region) γ μπαταρία πήγε από 25 στο 18% είναι φυσιολογικό;

-(χαζη ερωτηση αλλα θελω να σιγουρευτώ) Το wifi καταναλώνει περισσότερη μπαταρία οσο πιο αδύναμο γίνεται το σήμα;

2 ερωτήσεις:

-με μια επανεκκίνηση (ύστερα από αλλαγή region) γ μπαταρία πήγε από 25 στο 18% είναι φυσιολογικό;

-(χαζη ερωτηση αλλα θελω να σιγουρευτώ) Το wifi καταναλώνει περισσότερη μπαταρία οσο πιο αδύναμο γίνεται το σήμα;

Φυσιλογικότατο είναι μην σε απασχολεί εμένα μου έχει καταναλώσει και περισσότερη σε επανεκκίνηση. Όσο για το wifi δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι μια μικρή διαφορά στην κατανάλωση θα την έχει, όπως συμβαίνει με το αδύνατο σήμα κινητής.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Για πιο λογο μου εχουν σπασει τα ******* οι ******* και δε με αφηνουν να κατεβασω απο το market, μου ερχετε συνεχεια ενα μηνημα που λεει ''πειτε μας προστατευτικους αλλα πρεπει να βεβαιοθουμε οτι μπορειτε να λαβετε κωδικο ασφαλειας αν τυχει να χασετε τη προσβαση σε αυτο το λογαριασμο'' τι ******** ειναι αυτες, εγω καταλαθος εβαλα αλλο email και τωρα δε με φηνει να το αλλαξω και υποχρεωτικα πρεπει να πατησω δε μπορω να επαληθευσω το λογαριασμο μου, το πατησα και μου ηρθε ''Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό Microsoft όπως συνήθως. Θα σας στείλουμε έναν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 19/7/2014, για να μπορέσετε να αντικαταστήσετε τις πληροφορίες ασφάλειας'' τι σημαινει αυτο? Εγω με πιο λογαριασμο θα μπαινω τωρα? , αν κανω hard reset δε θα εχω αυτοματα τηλεφωνα κλπκλπ? μια βοηθεια παιδια γιατι εχω χασει το μπουσουλα με το **** λειτουργικο αυτο

Καλα ειναι τελιως αχρηστα τα windows, σημερα κιολας παω να αγορασω android συσκευη δε παλευετε δηλαδη ακου εκει μου διεγραψαν το λογαριασμο χωρις λογο.

Edited by niotheros
αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Για πιο λογο μου εχουν σπασει τα ******* οι ******* και δε με αφηνουν να κατεβασω απο το market, μου ερχετε συνεχεια ενα μηνημα που λεει ''πειτε μας προστατευτικους αλλα πρεπει να βεβαιοθουμε οτι μπορειτε να λαβετε κωδικο ασφαλειας αν τυχει να χασετε τη προσβαση σε αυτο το λογαριασμο'' τι ******** ειναι αυτες, εγω καταλαθος εβαλα αλλο email και τωρα δε με φηνει να το αλλαξω και υποχρεωτικα πρεπει να πατησω δε μπορω να επαληθευσω το λογαριασμο μου, το πατησα και μου ηρθε ''Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό Microsoft όπως συνήθως. Θα σας στείλουμε έναν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 19/7/2014, για να μπορέσετε να αντικαταστήσετε τις πληροφορίες ασφάλειας'' τι σημαινει αυτο? αν κανω hard reset δε θα εχω αυτοματα τηλεφωνα κλπκλπ?

Καλα ειναι τελιως αχρηστα τα windows, σημερα κιολας παω να αγορασω android συσκευη δε παλευετε δηλαδη ακου εκει μου διεγραψαν το λογαριασμο χωρις λογο.

καλά θα κάνεις

Edited by niotheros
τροποποίηση παράθεσης