Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, πώς μπορώ να διαγράψω ένα φάκελο από τη μνήμη του τηλεφώνου? Προσπαθώ μέσω υπολογιστή αλλά δεν διαγράφεται, γιατί λέει έχει προστασία εγγραφής. Τι άλλο να κάνω?

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιον φάκελο??

3513128430231 χαρακτήρες ρε myphone :lol:

Όταν συνδέω το τηλ. στο pc ανοίγει η μνήμη του τηλ. και η κάρτα μνήμης. Στη μνήμη του τηλεφώνου έφτιαξα κατά λάθος ένα φάκελο Pictures(1) και δεν μπορώ να τον σβήσω. Τι να κάνω?

Όταν συνδέω το τηλ. στο pc ανοίγει η μνήμη του τηλ. και η κάρτα μνήμης. Στη μνήμη του τηλεφώνου έφτιαξα κατά λάθος ένα φάκελο Pictures(1) και δεν μπορώ να τον σβήσω. Τι να κάνω?

Κάνε μια επανεκκίνηση του PC.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όντως με το τελευταίο update έγινε η κατανάλωση της μπαταρίας φυσιολογικη.Επίσης να σημειώσω ότι πριν βαλω τα 8.1 είχα ελεύθερο χώρο περίπου 600mb.

Μόλις τελιωσε η διαδικασία της αναβάθμισης πήγα στα 3+ γιγα ελεύθερο χώρο.

Κάνε μια επανεκκίνηση του PC.

Δεν έχει σχέση με το pc, ο φάκελος στη μνήμη του τηλεφώνου είναι.

Μέσα από κάποιον file manager...???

Έχω το pocket file manager αλλά δεν διαβάζει τους φακέλους από το τηλέφωνο, μόνο από την κάρτα μνήμης.

Και όταν συνδέω το τηλ. στον υπολογιστή και πάω να τον διαγράψω μου γράφει ότι έχει προστασία εγγραφής.

χαχαχαχαχαχ :lol:

Ε μαααα :lol:

Δεν έχει σχέση με το pc, ο φάκελος στη μνήμη του τηλεφώνου είναι.

Έχω το pocket file manager αλλά δεν διαβάζει τους φακέλους από το τηλέφωνο, μόνο από την κάρτα μνήμης.

Και όταν συνδέω το τηλ. στον υπολογιστή και πάω να τον διαγράψω μου γράφει ότι έχει προστασία εγγραφής.

Δοκίμασε το, δεν χάνεις κάτι...

Επίσης βάλε τον Aeriza Explorer που τα διαβάζει?

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Δοκίμασε το, δεν χάνεις κάτι...

Επίσης βάλε τον Aeriza Explorer που τα διαβάζει?

Οκ! 123456789 χαρακτήρες...:)

Δεν έχει σχέση με το pc, ο φάκελος στη μνήμη του τηλεφώνου είναι .

Συμβαίνει κάποιες ελάχιστες φορές το PC να βλέπει φακέλους (οχι του PC) ως προστατευμένους και να αρνείται να τους διαγράψει. Μου έχει συμβεί με στικακι......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Συμβαίνει κάποιες ελάχιστες φορές το PC να βλέπει φακέλους (οχι του PC) ως προστατευμένους και να αρνείται να τους διαγράψει. Μου έχει συμβεί με στικακι......

Και μενα μουχει συμβει.με εξωτερικο σκληρο.εκεινη την ωρα περναγε το file history (αλλους φακελους ηθελα να διαγραψω στο σκληρο και δε με αφηνε).

Μολις τελειωσε ολα οκ.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Είπα να περιμένω αλλά τελικά δεν άντεξα και την έβαλα και εγώ τη 8.1. Μέχρι τώρα όλα καλά η απορία μου είναι το αναγνωριστικό διαφήμισης που έχει στις ρυθμίσεις τι είναι? Να το αφήσω ενεργό η να το σβήσω?
:respect:

Γιατι δεν φαινονται σωστα καποιοι ελληνικοι χαρακτηρες σε καποια email οπως π.χ αυτο του Mediamarkt και της CosmoteBooks , οπως φαινεται στην παρακατω φωτο ?

Εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση ?

http://s14.postimg.org/9hsicztox/20140522_001258_1.jpg

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αν το ανοίξεις το email θα συνεχίσει να στο εμφανίζει έτσι; Και σε εμένα μερικά έτσι μου τα δείχνει αλλά μόλις το ανοίξω εμφανίζεται κανονικά το μηνυμα.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ενώ στα 8 όταν είχα τις αγαπημένες μου φώτο στην αρχική άλλαζαν κάθε δευτερόλεπτο στα 8.1 δεν το κάνει έχει μια σταθερή και ας έχω στον φάκελο με τις αγαπημένες 50. Είναι bug η εγώ δεν κάνω κάτι σωστά?
:respect:

Ενώ στα 8 όταν είχα τις αγαπημένες μου φώτο στην αρχική άλλαζαν κάθε δευτερόλεπτο στα 8.1 δεν το κάνει έχει μια σταθερή και ας έχω στον φάκελο με τις αγαπημένες 50. Είναι bug η εγώ δεν κάνω κάτι σωστά?

Εμένα τις αλλάζει κανονικά,πήγαινε στις φωτογραφίες /αγαπημένα /ρυθμίσεις και άλλαξε τις ρυθμίσεις, μετά βάλε πάλι αγαπημένα, επιλογή με τυχαία σειρά στα πεδία

Αν το ανοίξεις το email θα συνεχίσει να στο εμφανίζει έτσι; Και σε εμένα μερικά έτσι μου τα δείχνει αλλά μόλις το ανοίξω εμφανίζεται κανονικά το μηνυμα.

Το κυριως σωμα του μυνηματος εμφανιζεται κανονικα , αλλα το header συνεχιζει να εμφανιζεται με τους ιδιους παραξενους χαρακτηρες.

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Κάθε φορά που θα αλλάζεις κάποια φώτο πχ ή θα αλλάζεις επιλογή στο ποιες θα δείχνει πήγαινε φωτογραφίες -> ρυθμίσεις -> Επιλογή με τυχαία σειρά τώρα, και θα είσαι μια χαρά :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Κατεβαζα ένα παιχνίδι από το store και έτσι όπως έψαχνα πάτησα να κατέβει και ένα άλλο,όμως αυτό αν και δεν κατέβηκε στο store φαίνεται σαν εγκατεστημένο και δεν υπάρχει πουθενά στο κινητό για να διαγράψω και να το ξαναπεράσω.εχει τύχει σε κανέναν άλλο;

Κατεβαζα ένα παιχνίδι από το store και έτσι όπως έψαχνα πάτησα να κατέβει και ένα άλλο,όμως αυτό αν και δεν κατέβηκε στο store φαίνεται σαν εγκατεστημένο και δεν υπάρχει πουθενά στο κινητό για να διαγράψω και να το ξαναπεράσω.εχει τύχει σε κανέναν άλλο;

Σε εμένα με το asphalt και δεν μπορώ να το βρω πουθενά ούτε να το διαγράψω.

Ούτε στα "Παιχνίδια" τα βρίσκετε;

3>4

Όχι πουθενά, ούτε παιχνίδια, ούτε sd, ούτε στο τηλ. Στο store δεν μου κάνει εγκατάσταση αλλά προβολή και με βγάζει στη λίστα των εφαρμογών που φυσικά δεν υπάρχει.

ερώτηση:η δόνηση πόση ώρα διαρκεί εσάς οταν την έχετε μαζί με τον ήχο κλήσης?εμένα δονείται 2 φορές κ μετά χτυπάει ο ήχος.

έχω κάνει κάτι λάθος?ή ετσι είναι.

εχω κατι ερωτησουλες:

1. μπορω πλεον να βλεπω ταινιες με υποτιτλους?

2. τα κουμπια σβηνουν οταν βλεπω ταινια ή ΥΤ?

All it takes is a swipe...