katsiletra Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Καλησπέρα, πώς μπορώ να διαγράψω ένα φάκελο από τη μνήμη του τηλεφώνου? Προσπαθώ μέσω υπολογιστή αλλά δεν διαγράφεται, γιατί λέει έχει προστασία εγγραφής. Τι άλλο να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ποιον φάκελο?? 3513128430231 χαρακτήρες ρε myphone :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ποιον φάκελο?? 3513128430231 χαρακτήρες ρε myphone :lol: Όταν συνδέω το τηλ. στο pc ανοίγει η μνήμη του τηλ. και η κάρτα μνήμης. Στη μνήμη του τηλεφώνου έφτιαξα κατά λάθος ένα φάκελο Pictures(1) και δεν μπορώ να τον σβήσω. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Όταν συνδέω το τηλ. στο pc ανοίγει η μνήμη του τηλ. και η κάρτα μνήμης. Στη μνήμη του τηλεφώνου έφτιαξα κατά λάθος ένα φάκελο Pictures(1) και δεν μπορώ να τον σβήσω. Τι να κάνω? Κάνε μια επανεκκίνηση του PC. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μέσα από κάποιον file manager...??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Όντως με το τελευταίο update έγινε η κατανάλωση της μπαταρίας φυσιολογικη.Επίσης να σημειώσω ότι πριν βαλω τα 8.1 είχα ελεύθερο χώρο περίπου 600mb. Μόλις τελιωσε η διαδικασία της αναβάθμισης πήγα στα 3+ γιγα ελεύθερο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 3513128430231 χαρακτήρες ρε myphone :lol: χαχαχαχαχαχ :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Κάνε μια επανεκκίνηση του PC. Δεν έχει σχέση με το pc, ο φάκελος στη μνήμη του τηλεφώνου είναι. Μέσα από κάποιον file manager...??? Έχω το pocket file manager αλλά δεν διαβάζει τους φακέλους από το τηλέφωνο, μόνο από την κάρτα μνήμης. Και όταν συνδέω το τηλ. στον υπολογιστή και πάω να τον διαγράψω μου γράφει ότι έχει προστασία εγγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) χαχαχαχαχαχ :lol: Ε μαααα :lol: Δεν έχει σχέση με το pc, ο φάκελος στη μνήμη του τηλεφώνου είναι. Έχω το pocket file manager αλλά δεν διαβάζει τους φακέλους από το τηλέφωνο, μόνο από την κάρτα μνήμης. Και όταν συνδέω το τηλ. στον υπολογιστή και πάω να τον διαγράψω μου γράφει ότι έχει προστασία εγγραφής. Δοκίμασε το, δεν χάνεις κάτι... Επίσης βάλε τον Aeriza Explorer που τα διαβάζει? Edited May 20, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δοκίμασε το, δεν χάνεις κάτι... Επίσης βάλε τον Aeriza Explorer που τα διαβάζει? Οκ! 123456789 χαρακτήρες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δεν έχει σχέση με το pc, ο φάκελος στη μνήμη του τηλεφώνου είναι . Συμβαίνει κάποιες ελάχιστες φορές το PC να βλέπει φακέλους (οχι του PC) ως προστατευμένους και να αρνείται να τους διαγράψει. Μου έχει συμβεί με στικακι...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Συμβαίνει κάποιες ελάχιστες φορές το PC να βλέπει φακέλους (οχι του PC) ως προστατευμένους και να αρνείται να τους διαγράψει. Μου έχει συμβεί με στικακι...... Και μενα μουχει συμβει.με εξωτερικο σκληρο.εκεινη την ωρα περναγε το file history (αλλους φακελους ηθελα να διαγραψω στο σκληρο και δε με αφηνε). Μολις τελειωσε ολα οκ. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Είπα να περιμένω αλλά τελικά δεν άντεξα και την έβαλα και εγώ τη 8.1. Μέχρι τώρα όλα καλά η απορία μου είναι το αναγνωριστικό διαφήμισης που έχει στις ρυθμίσεις τι είναι? Να το αφήσω ενεργό η να το σβήσω? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Γιατι δεν φαινονται σωστα καποιοι ελληνικοι χαρακτηρες σε καποια email οπως π.χ αυτο του Mediamarkt και της CosmoteBooks , οπως φαινεται στην παρακατω φωτο ? Εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση ? http://s14.postimg.org/9hsicztox/20140522_001258_1.jpg Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Αν το ανοίξεις το email θα συνεχίσει να στο εμφανίζει έτσι; Και σε εμένα μερικά έτσι μου τα δείχνει αλλά μόλις το ανοίξω εμφανίζεται κανονικά το μηνυμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ενώ στα 8 όταν είχα τις αγαπημένες μου φώτο στην αρχική άλλαζαν κάθε δευτερόλεπτο στα 8.1 δεν το κάνει έχει μια σταθερή και ας έχω στον φάκελο με τις αγαπημένες 50. Είναι bug η εγώ δεν κάνω κάτι σωστά? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ενώ στα 8 όταν είχα τις αγαπημένες μου φώτο στην αρχική άλλαζαν κάθε δευτερόλεπτο στα 8.1 δεν το κάνει έχει μια σταθερή και ας έχω στον φάκελο με τις αγαπημένες 50. Είναι bug η εγώ δεν κάνω κάτι σωστά? Εμένα τις αλλάζει κανονικά,πήγαινε στις φωτογραφίες /αγαπημένα /ρυθμίσεις και άλλαξε τις ρυθμίσεις, μετά βάλε πάλι αγαπημένα, επιλογή με τυχαία σειρά στα πεδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Αν το ανοίξεις το email θα συνεχίσει να στο εμφανίζει έτσι; Και σε εμένα μερικά έτσι μου τα δείχνει αλλά μόλις το ανοίξω εμφανίζεται κανονικά το μηνυμα. Το κυριως σωμα του μυνηματος εμφανιζεται κανονικα , αλλα το header συνεχιζει να εμφανιζεται με τους ιδιους παραξενους χαρακτηρες. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ενώ στα 8 όταν είχα τις αγαπημένες μου φώτο στην αρχική άλλαζαν κάθε δευτερόλεπτο στα 8.1 δεν το κάνει έχει μια σταθερή και ας έχω στον φάκελο με τις αγαπημένες 50. Είναι bug η εγώ δεν κάνω κάτι σωστά? Κάθε φορά που θα αλλάζεις κάποια φώτο πχ ή θα αλλάζεις επιλογή στο ποιες θα δείχνει πήγαινε φωτογραφίες -> ρυθμίσεις -> Επιλογή με τυχαία σειρά τώρα, και θα είσαι μια χαρά :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κατεβαζα ένα παιχνίδι από το store και έτσι όπως έψαχνα πάτησα να κατέβει και ένα άλλο,όμως αυτό αν και δεν κατέβηκε στο store φαίνεται σαν εγκατεστημένο και δεν υπάρχει πουθενά στο κινητό για να διαγράψω και να το ξαναπεράσω.εχει τύχει σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIZOS Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Σε εμένα με το asphalt και δεν μπορώ να το βρω πουθενά ούτε να το διαγράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Κατεβαζα ένα παιχνίδι από το store και έτσι όπως έψαχνα πάτησα να κατέβει και ένα άλλο,όμως αυτό αν και δεν κατέβηκε στο store φαίνεται σαν εγκατεστημένο και δεν υπάρχει πουθενά στο κινητό για να διαγράψω και να το ξαναπεράσω.εχει τύχει σε κανέναν άλλο; Σε εμένα με το asphalt και δεν μπορώ να το βρω πουθενά ούτε να το διαγράψω. Ούτε στα "Παιχνίδια" τα βρίσκετε; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIZOS Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Όχι πουθενά, ούτε παιχνίδια, ούτε sd, ούτε στο τηλ. Στο store δεν μου κάνει εγκατάσταση αλλά προβολή και με βγάζει στη λίστα των εφαρμογών που φυσικά δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 ερώτηση:η δόνηση πόση ώρα διαρκεί εσάς οταν την έχετε μαζί με τον ήχο κλήσης?εμένα δονείται 2 φορές κ μετά χτυπάει ο ήχος. έχω κάνει κάτι λάθος?ή ετσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 εχω κατι ερωτησουλες: 1. μπορω πλεον να βλεπω ταινιες με υποτιτλους? 2. τα κουμπια σβηνουν οταν βλεπω ταινια ή ΥΤ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts