Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως παιδιά είχα γυρίσει το κινητό σε US για να δοκιμάσω την cortana και τώρα που το γύρισα σε ελλάδα πάλι δουλεύει η cortana!!

Απίστευτο...

Μηπως αλλαξες μονο το φορματ σε Ελλαδα?

αφησες δλδ location % language και απλα γυρισες το keyboard

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτι έχει κολλήσει... Κάνε ένα soft reset... Δεν δικαιολογείται τέτοια πτώση...

Και αν ευθύνεται το whatsapp σβήστο, κάνε διαγραφή προσωρινών αρχείων, σοφτ ρισετ και μετά κάνε εγκατάσταση ξανα...

Ετοιμάζομαι και για τα 2, σε 15-20' που θα έχει φορτίσει πλήρως.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Τίποτα... Πάντως μην αγχώνεσαι, κάτι θα φταίει που θα διορθωθεί, δεν είναι κάποιο γενικό πρόβλημα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Έγιναν κι αυτά, να δούμε τί ψάρια πιάσαμε.

Δεν είναι άγχος, μη φανταστείς.

Σπάσιμο είναι! Είχα καλομάθει στη 1+ μέρα και η λίγο παραπάνω από μισή με χάλασε πολύ.

Μηπως αλλαξες μονο το φορματ σε Ελλαδα?

αφησες δλδ location % language και απλα γυρισες το keyboard

Ωπ!!!Λάθος μου.....Απλά πατώντας παρατεταμέν τον φακό ανοίγουν κάτι σαν φωνητικές εντολές μάλλον δεν είναι η Cortana αυτό!!!

Ωπ!!!Λάθος μου.....Απλά πατώντας παρατεταμέν τον φακό ανοίγουν κάτι σαν φωνητικές εντολές μάλλον δεν είναι η Cortana αυτό!!!

Σίγουρα δεν είναι η Cortana!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ερώτηση.

Αλλάζει κάτι στον τρόπο που θα λάβουμε την επίσημη όσοι έχουμε ήδη την 8.1, με τον τρόπο που την έχουμε;

Μήπως θα πρέπει να επιστρέψουμε στην 8.0 πρώτα;

3>4

Ερώτηση.

Αλλάζει κάτι στον τρόπο που θα λάβουμε την επίσημη όσοι έχουμε ήδη την 8.1, με τον τρόπο που την έχουμε;

Μήπως θα πρέπει να επιστρέψουμε στην 8.0 πρώτα;

Όχι θα έρθει με ota update.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εκανα και εγω το update nokia 520 :) Ενταξει ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,πολλα νεα στοιχεια, X8052 να εισαι καλα που εκανες το θεμα :)

Μόλις ολοκλήρωσα και εγω σε htc 8s. Πράγματι το τηλέφωνο γίνεται πολύ καλύτερο. Εχω μερικές απορίες ομως και αν μπορεί κανείς να βοηθήσει:

1. Αφού ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση μπορώ να απεγκαταστησω την εφαρμογή preview for developers?

2. Υπάρχει δυνατότητα να μην μου εμφανιζει το αρχικο γράμμα στη λιστα με τις εφαρμογες του τηλεφωνου. Και εννοώ συροντας το δαχτυλο απο δεξια προς αριστερα στην αρχικη οθόνη σου εμφανιζε τη λιστα με τα περιεχομενα του τηλεφωνου. Τωρα εχει γινει αλφαβητική ομαδοποίηση με ταυτόχρονη εμφανιση του γράμματος σαν επικεφαλίδα.

3. Υπάρχει η δυνατότητα του quick search στην stock dialer εφαρμογή? Κάπου ειχα διαβάσει οτι θα υπήρχε στην 8.1 αλλα δεν. Εντωμεταξύ οποιον dialer απο το market εχω δοκιμάσει δεν μου δείχνει τις αναπάντητες, ουτε στο tiles ουτε στην εφαρμογή.

Αυτά προς το παρον και συγνωμη αν σας κουρασα

Τίποτα... Πάντως μην αγχώνεσαι, κάτι θα φταίει που θα διορθωθεί, δεν είναι κάποιο γενικό πρόβλημα...

Το έκανα και το soft reset (με απεγκατάσταση/διαγραφή του Wapp πρώτα), βελτίωση δεν είδα.

Επιβεβαιώνω, όμως: Power+Vol Down, πέφτει τέρμα ο ήχος, σβήνει χωρίς να σύρω την οθόνη, δονείται, αφήνω τα κουμπιά και επανεκκινεί μόνο του.

Δεν μου άλλαξε ώρα/ημερομηνία όπως διάβασα ότι πρέπει να γίνει (κι ας συγχρονίζει αυτόματα, μετά από λίγο -εκτός κι αν συγχρόνισε ακαριαία).

Για κάθε ενδεχόμενο, το έκανα 2 φορές (όμως τη διαδικασία με το Wapp μόνο την 1η). Τη 2η παρατήρησα πως ο ήχος ήταν στο τέρμα μόλις επανεκκίνησε.

Είμαι σωστός, στα της διαδικασίας?

Από όσο καταλαβαίνω ναι... ΑΝ μπορείς βάλε ένα screenshot της "Οικονομία Μπαταρίας" να δούμε...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Εδώ είμαστε...

[ATTACH]45060[/ATTACH] [ATTACH]45061[/ATTACH]

Σημειώνω πως το τηλέφωνο βγήκε από την πρίζα στις 06:30, ήταν με 3g από εκείνη την ώρα μέχρι περίπου στις 14:00 και μετά σε WiFi.

Η χρήση του 3g/Wapp σήμερα ήταν ούτε το 1/3 της καθημερινής αντίστοιχης. Επίσης δεν έχει παίξει τη μισή περίπου ώρα μουσικής στο ηχείο, ούτε κάποιο video@youtube.

Πρακτικά, με τη δική μου χρήση "ρουτίνας", θα ήθελε φόρτιση το πολύ σε 1 ώρα (<20%)... Προ 8.1 ήμουν περίπου στο 40-45% στο ίδιο χρονικό σημείο.

Το έκανα και το soft reset (με απεγκατάσταση/διαγραφή του Wapp πρώτα), βελτίωση δεν είδα.

Επιβεβαιώνω, όμως: Power+Vol Down, πέφτει τέρμα ο ήχος, σβήνει χωρίς να σύρω την οθόνη, δονείται, αφήνω τα κουμπιά και επανεκκινεί μόνο του.

Δεν μου άλλαξε ώρα/ημερομηνία όπως διάβασα ότι πρέπει να γίνει (κι ας συγχρονίζει αυτόματα, μετά από λίγο -εκτός κι αν συγχρόνισε ακαριαία).

Για κάθε ενδεχόμενο, το έκανα 2 φορές (όμως τη διαδικασία με το Wapp μόνο την 1η). Τη 2η παρατήρησα πως ο ήχος ήταν στο τέρμα μόλις επανεκκίνησε.

Είμαι σωστός, στα της διαδικασίας?

Ούτε εμένα αλλάζει ώρα/ημερομηνία όσες φορές το έχω κάνει soft reset οπότε δεν σημαίνει ότι κάνεις κάτι λάθος αν δεν αλλάζει!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ούτε εμένα αλλάζει ώρα/ημερομηνία όσες φορές το έχω κάνει soft reset οπότε δεν σημαίνει ότι κάνεις κάτι λάθος αν δεν αλλάζει!

Ωραία, μια ακόμα επιβεβαίωση έψαχνα.

Έχω μια υποψία οτι το όλο θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας δημιουργείται από το 3g. Ακόμα και αν κλείσει έπειτα το 3g το πρόβλημα παραμένει. Χθες εκανα μια επανεκκίνηση την συσκευή, την φόρτισα, έχουν περάσει 20 ώρες και είναι στο 78%. Το πρωί είχα ανοιχτά τα δεδομένα αλλά το είχα μόνιμα σε 2g. Επίσης WiFi, GPS τα έχω παντα ανοιχτά.

Αν είναι σε αυτόματο για την ωρα δεν αλλάζει.. Αν είναι στο manual τοτε αλλαζει

Έχω μια υποψία οτι το όλο θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας δημιουργείται από το 3g. Ακόμα και αν κλείσει έπειτα το 3g το πρόβλημα παραμένει. Χθες εκανα μια επανεκκίνηση την συσκευή, την φόρτισα, έχουν περάσει 20 ώρες και είναι στο 78%. Το πρωί είχα ανοιχτά τα δεδομένα αλλά το είχα μόνιμα σε 2g. Επίσης WiFi, GPS τα έχω παντα ανοιχτά.

Το 3g ειδικα σε περιοχές με μέτριο η αδύνατο σήμα είναι θάνατος για την μπαταρια .

Edited by colossus_r

Θέλω να ενεργοποιήσω την cortana (στα αγγλικά) αλλά δεν θέλω το τηλέφωνο να μπλοκάρει και να μην αναγνωρίζει το πρόθεμα των τηλεφωνικών επαφών μου (όπως διάβασα κάπου). Απλά να αλλάξω την γλώσσα σε αγγλικά και να εμφανιστει η cortana χωρίς να αλλάξω τοποθεσία.

1. Ποιες ρυθμίσεις πειράζω και ποιες αφήνω ίδιες;

2. Με ποια σειρά το κάνω;

3. Που βρίσκω την Cortana.

Εδώ και μια βδομάδα το έχω σε 8.1

Σήμερα όμως πήρα πρέφα ότι στους μισους που στέλνω sms δεν πηγαίνουν καν τα μηνύματα.

Ανεξάρτητος συσκευής και κινητής τηλεφωνίας

Huawei Honor 8 32GB

Εδώ και μια βδομάδα το έχω σε 8.1

Σήμερα όμως πήρα πρέφα ότι στους μισους που στέλνω sms δεν πηγαίνουν καν τα μηνύματα.

Ανεξάρτητος συσκευής και κινητής τηλεφωνίας

Το ίδιο μήνυμα το στέλνεις ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες; Ή κάποια από αυτά που στέλνεις πηγαίνουν και κάποια όχι;

Όχι μεμονομενα στον κάθε έναν ξεχωριστά.

Όλα αυτά από τότε που έβαλα την 8.1

Παράδειγμα στην κοπέλα μου και σε έναν φίλο μου δεν τους έρχονται τα μηνύματα.

Σε άλλους 2 φίλους μου κανονικά τα δέχονται !

Huawei Honor 8 32GB

Σας έχει βγάλει κανα update στην ενημέρωση τηλεφώνου; Το τσέκαρα πριν και μου έβγαλε αναβάθμιση!