Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γράψτε πάντα εκεί που πάτε για μηνύματα (SMS whatsapp κλπ ) και σου εμφανίζει ένα πάντα εκεί που έχει τις προτεινόμενες λέξεις:p

Επίσης μπορείς να κλείσεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο προσκήνιο οχι μόνο πατώντας το χ Άλλα και τραβώντας το παράθυρο που εμφανίζει προς τα κάτω

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Που είπαμε πως είναι οι ρυθμίσεις εφαρμογων παρασκηνίου?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλημερα ,ειμαι ενα βήμα πριν την εγκατασταση,γινετε αν δε σου αρεσουν να το επαναφερεις στα wp8;
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλημερα ,ειμαι ενα βήμα πριν την εγκατασταση,γινετε αν δε σου αρεσουν να το επαναφερεις στα wp8;

Δεν παίζει να μη σου αρέσουν.

Όχι, δεν έχει επιστροφή. Μόνο πρόοδο.......:D

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μολίς θα ερθει η official πως θα τη κανεις install?Χάνω την εγγυηση; Edited by spyrossss

Κανά τολμηρός με το ταπεινό μου htc 8s έχει δοκιμάσει να την περάσει,αν είναι και εγώ να την περασω:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μολίς θα ερθει η official πως θα τη κανεις install?Χάνω την εγγυηση;

1) Όταν είναι διαθέσιμη η official, θα σου εμφανίσει ειδοποίηση αναβάθμισης (αν έχεις ενεργοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις) ή θα την ψάξεις χειροκίνητα (αν δεν έχεις ενεργοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις).

2) Η εγγύηση ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ για το χρονικό διάστημα από την preview μέχρι την εγκατάσταση της official.

Μετά την εγκατάσταση της official, δεν υπάρχει τρόπος να εμφανισθεί αν κάποτε περάστηκε ή όχι η developer preview, οπότε έχεις και πάλι την εγγύησή σου κανονικά. (Αυτές οι πληροφορίες από Nokia Care-λογικά ισχύει για όλες τις WP8 συσκευές).

3) Επιστροφή (roll back) σε windows phone 8.0 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με επαναφορά ρυθμίσεων. Δεν ξέρω αν γίνεται ίσως με flashing, αλλά είναι πολύ ριψοκίνδυνο. ΔΕΝ το προτείνω σε κανέναν. Άλλωστε η 8.1 είναι καλύτερη σε όλα της σε σχέση με την 8.0.

Edited by protsimer

1) Όταν είναι διαθέσιμη η official, θα σου εμφανίσει ειδοποίηση αναβάθμισης (αν έχεις ενεργοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις) ή θα την ψάξεις χειροκίνητα (αν δεν έχεις ενεργοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις).

2) Η εγγύηση ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ για το χρονικό διάστημα από την preview μέχρι την εγκατάσταση της official.

Μετά την εγκατάσταση της official, δεν υπάρχει τρόπος να εμφανισθεί αν κάποτε περάστηκε ή όχι η developer preview, οπότε έχεις και πάλι την εγγύησή σου κανονικά. (Αυτές οι πληροφορίες από Nokia Care-λογικά ισχύει για όλες τις WP8 συσκευές).

Επιστροφή (roll back) σε windows phone 8.0 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με επαναφορά ρυθμίσεων. Δεν ξέρω αν γίνεται ίσως με flashing, αλλά είναι πολύ ριψοκίνδυνο. ΔΕΝ το προτείνω σε κανέναν. Άλλωστε η 8.1 είναι καλύτερη σε όλα της σε σχέση με την 8.0.

Ευχαριστώ πολύ με κάλυψες πλήρως.

Να ρωτήσω και κάτι σημαντικό. Πείτε μας εσείς που περάσατε την αναβάθμιση τι παίζει τελικά με τον file manager. Υπαρχει κάτι ενσωματωμένο στο,one drive; Επίσης καμια πληροφορία για,το USB on the go, και την σύνδεση σε εξωτερική οθόνη με USB;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Τις ειδοποιήσεις έχει επιλογή να μην τις δείχνει. Το θέμα είναι ότι από τη Lockscreen μπορείς πατώντας απλά το "All settings" να ξεκλειδώσεις το τηλ.

Ακόμα και αν έχει βάλει κωδικό για το ξεκλείδωμα. Μεγάλο φάουλ για τη διαφημιζόμενη ασφάλεια.

Δικό μου λάθος. Σου ζητάει ξανά τον κωδικό. Απλά δεν είχε περάσει το χρονικό περιθώριο. Μπράβο τους!!!

Κατα τα άλλα ακόμα το σκαλίζω.

Έχει βρεί κανείς τα Background Tasks ώστε να καθορίζουμε ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο παρασκήνιο?

Οι εφαρμογές παρασκηνίου βρίσκονται στο battery saver

Να ρωτήσω και κάτι σημαντικό. Πείτε μας εσείς που περάσατε την αναβάθμιση τι παίζει τελικά με τον file manager. Υπαρχει κάτι ενσωματωμένο στο,one drive; Επίσης καμια πληροφορία για,το USB on the go, και την σύνδεση σε εξωτερική οθόνη με USB;

Το Onedrive δεν εχει κάτι εκτός από τα περιεχόμενα του cloud.

Usb On the Go δεν βλέπω κάποια επιλογή (Δεν έχω και καλώδιο όμως για να δοκιμάσω).

Συνδεση σε εξωτερική οθόνη μεσω usb έχουμε όμως. Λειτουργεί άψογα σε εμενα (Ativ S) :)

Συνδεση σε εξωτερική οθόνη μεσω usb έχουμε όμως. Λειτουργεί άψογα σε εμενα (Ativ S) :)

μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες για αυτό το θέμα?

αυτό που ήξερα ως τώρα ήταν "It needs a PC program that hasn't been released yet."

Οι εφαρμογές παρασκηνίου βρίσκονται στο battery saver

Εχετε και εσεις αυτην περιεργη εμφανιση εφαρμογων στο Battery saver?

DeviceShot130420188357757967.jpg

εμενα μου δειχνει το παραπανω, αν δω αναλυτικα στην καθε μια στις πιο πολλες ειναι παρασκηνιου

ΥΓ κάποιος να μικρύνει την φώτο :(

Edited by alfa

μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες για αυτό το θέμα?

αυτό που ήξερα ως τώρα ήταν "It needs a PC program that hasn't been released yet."

Ναι θα αναβαθμισθεί το desktop app των windowsphone για να το υποστηρίξει.

Εγώ δουλεύω τη beta. (ναι, εχω άνθρωπο μου στο Redmond). Δεν λέω περισσότερα, για να μην εχει εκείνος πρόβλημα. :)

Δοκίμασε κανείς Spotify με την 8.1;

Θα μπορώ επιτέλους να ακούω μουσική από την συσκευή και να απαντάω κλήσεις από το Blue Tooth;

3>4

Από χθες που το δουλεύω μ' αρέσει.

Μεγάλη έκπληξη που η Cortana καταλαβαίνει την βλαχόπροφορά άνετα.

Μπαταρία όπως ήταν στα 8.0 μέχρι τώρα. Δεν βλέπω κάποια διαφορά.

:rtfm:

1)

Δεν ισχυει αυτο ;) . Η microsoft αναφερει στους ορους οτι ειναι θεμα κατασκευαστη κινητου και δεν εχει ευθυνη για εγγυηση αυτη. Οποτε η Nokia πρεπει να απαντησει περι του θεματος. Στην αμερικη απο wpcentral 2-3 που ειχαν θεμα και τα πηγαν σε αντιπροσωπο της νοκια τα επιδιορθωσε κανονικα παντως.

Edited by morfeas-dsl-

Κανά τολμηρός με το ταπεινό μου htc 8s έχει δοκιμάσει να την περάσει,αν είναι και εγώ να την περασω:p

Την πέρασα χθες και ειλικρινά δεν περίμενα οτι με τόσο μεγάλη αναβάθμιση το κινητό θα γινόταν πιο γρήγορο, όχι τίποτα υπερβολικό αλλά αυτή την αίσθηση μου αφήνει.

Ωστόσο έχω μερικά θεματάκια. Πρώτον στην εφαρμογή της κάμερας υπάρχει τελικά bug. Το έγραψα και στην αρχή του θέματος οτι όταν πηγαίνεις από την φωτογραφία, στο burst mode, στο βίντεο και μετά πάλι πίσω, το view finder μαυρίζει και η εφαρμογή παγώνει και κάποια στιγμή με πετάει έξω, το καλό στην υπόθεση είναι οτι αν πατήσεις back button και μπεις πάλι λειτουργεί κανονικά.

Δεύτερο θέμα που έχει είναι με τον explorer όπου δε λειτουργεί το reading mode, όταν εμφανίζεται το εικονίδιο και το πατάς ανοίγει μια λευκή σελίδα και τίποτα άλλο, επίσης δε μπορεί να μπει στις σύνθετες ρυθμίσεις του explorer με πετάει έξω. Τέλος παρατήρησα και εγώ όπως και κάποια παιδιά οτι αν μπεις στην οικονομία μπαταρίας και το ημερολόγιο και να βγει με back button αυτά συνεχίζουν να μένουν ανοιχτά και μάλιστα ειδικά η οικονομία μπαταρίας έχει μεγάλη κατανάλωση, μπορείς πάντως να το κλείσεις από το multitasking menu.

Μέχρι τώρα αυτά λιγάκι με προβληματίζουν, έκανα και ένα hard reset να δω τι παίζει αλλά συνεχίζουν, δε ξέρω ίσως και να μην έγινε καλά η εγκατάσταση ή να είναι όντως bugs, πάντως δε νομίζω οτι είναι δύσκολο να διορθωθούν. Κατα τα άλλα το κινητό είναι άψογο και μόνο το γεγονός οτι μπορείς να περάσεις τις εφαρμογές και τα παιχνίδια στην κάρτα μνήμης είναι αρκετό για μένα.

Αν σε ενοχλούν τα παραπάνω ή θες να περιμένεις μήπως βρω και κάτι άλλο μην προχωρήσεις.

Nickolas

Την πέρασα χθες και ειλικρινά δεν περίμενα οτι με τόσο μεγάλη αναβάθμιση το κινητό θα γινόταν πιο γρήγορο, όχι τίποτα υπερβολικό αλλά αυτή την αίσθηση μου αφήνει.

Ωστόσο έχω μερικά θεματάκια. Πρώτον στην εφαρμογή της κάμερας υπάρχει τελικά bug. Το έγραψα και στην αρχή του θέματος οτι όταν πηγαίνεις από την φωτογραφία, στο burst mode, στο βίντεο και μετά πάλι πίσω, το view finder μαυρίζει και η εφαρμογή παγώνει και κάποια στιγμή με πετάει έξω, το καλό στην υπόθεση είναι οτι αν πατήσεις back button και μπεις πάλι λειτουργεί κανονικά.

Δεύτερο θέμα που έχει είναι με τον explorer όπου δε λειτουργεί το reading mode, όταν εμφανίζεται το εικονίδιο και το πατάς ανοίγει μια λευκή σελίδα και τίποτα άλλο, επίσης δε μπορεί να μπει στις σύνθετες ρυθμίσεις του explorer με πετάει έξω. Τέλος παρατήρησα και εγώ όπως και κάποια παιδιά οτι αν μπεις στην οικονομία μπαταρίας και το ημερολόγιο και να βγει με back button αυτά συνεχίζουν να μένουν ανοιχτά και μάλιστα ειδικά η οικονομία μπαταρίας έχει μεγάλη κατανάλωση, μπορείς πάντως να το κλείσεις από το multitasking menu.

Μέχρι τώρα αυτά λιγάκι με προβληματίζουν, έκανα και ένα hard reset να δω τι παίζει αλλά συνεχίζουν, δε ξέρω ίσως και να μην έγινε καλά η εγκατάσταση ή να είναι όντως bugs, πάντως δε νομίζω οτι είναι δύσκολο να διορθωθούν. Κατα τα άλλα το κινητό είναι άψογο και μόνο το γεγονός οτι μπορείς να περάσεις τις εφαρμογές και τα παιχνίδια στην κάρτα μνήμης είναι αρκετό για μένα.

Αν σε ενοχλούν τα παραπάνω ή θες να περιμένεις μήπως βρω και κάτι άλλο μην προχωρήσεις.

Να αναφέρω ότι όλα αυτά τα bug που αναφέρεις δεν εμφανίζονται στο δικό μου Lumia 920. Καλό θα ήταν και κάποιος άλλος με HTC να μας πει την εμπειρία του :) εκτός από το ημερολόγιο που δεν κλεινει. Βέβαια έλεγαν πως οι εφαρμογές πλέον δεν θα κλείνουν πλέον με το back button αν θυμάμαι καλά. Ίσως είναι αυτό...ισως και όχι :P

Edited by mixail72

Τέλος παρατήρησα και εγώ όπως και κάποια παιδιά οτι αν μπεις στην οικονομία μπαταρίας και το ημερολόγιο και να βγει με back button αυτά συνεχίζουν να μένουν ανοιχτά και μάλιστα ειδικά η οικονομία μπαταρίας έχει μεγάλη κατανάλωση, μπορείς πάντως να το κλείσεις από το multitasking menu.

Αυτο μου το κανει και μενα σε ΝΟΚΙΑ 920

κάτι που παρατήρησα και εγώ μετά την αναβάθμιση

το μειλ μου δεν συγχρονίζει όπως πριν, δλδ ενώ το έχω στο as items arrive όταν μπαίνω στο inbox πάνω μου γράφει updated 7min ago ή updated 9min ago ενώ πριν κάθε φορά που έμπαινα έλεγε email is up to date