Astroholic Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Πήρα ένα s5 για την αδερφή μου που είναι στην Αγγλία. Πριν της το στείλω παρατήρησα πως η κάμερα έχει κάτι σαν αυτοκόλλητο ζελατίνα μπροστά. Προσπάθησα να το βγάλω αλλά δεν τα κατάφερα... Δεν το ζόρισα πολύ γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε ή όχι. Για την ακρίβεια ούτε καν σημάδι του άφησα. Αυτό που ήθελα ρωτήσω λοιπόν είναι το προφανές... Υπάρχει όντως ζελατίνα που την αφαιρούμε ή έτσι είναι η κάμερα;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ναι υπαρχει. Ειναι στρογγυλό με τρύπα ακριβως στο κέντρο του φακου. Το αφαιρεσα με οδοντογλυφίδα, πολυ ευκολα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jros3e Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα. Πως μπορώ να εξαφανίσω την διαφημιστικό σποτ της COSMOTE ανοίγοντας το S5? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση www.talosdefense.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μόνο κάνοντας root ή περνώντας ένα unbranded firmware με odin. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδια χρησιμοποιω την στοκ εφαρμογη του mail και θα ημουν ευχαριστημενος 100% αν στις ειδοποιησεςι δεν ειχα ξανα και ξανα τα ιδια μαιλς προς αναγνωση..δηλαδη διαβαζω 5 μυνηματα..μετα απο καποια ωρα εχω ειδοποιηση για 10 μυνηματα στα οποια συμπεριλαμβανονται και τα 5 που ειτε ειχα διαβασει ειτε ειχα διαγραψει..υπαρχει καποια ρυθμιση σε αυτο κανω κατι λαθος?? υπαρχει αλλη εφαρμογη μαιλ που να αξιζει να την κατεβασω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ετοιμαστείτε για update παιδιά. Τελικά πριν την L θα μας δώσουν και την 4.4.4 http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/14/10/android-444-samsung/gsmarena_002.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgaras Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ EXW PAREI ΕΝΑ SAMSUNG GALAXY G900F ΑΠΟ ΤΗΝ KINA ΑΠΟ ΤΟ Aliexpress TO OPOIO EXW ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟ * # 06 # KAI MOU ΛΕΕΙ ΜΥ ΕΓΚΥΡΟ ΙΜΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ mipws GNWRIZEI kapoios Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 14, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ειναι γνησιο; ποσο το πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ετοιμαστείτε για update παιδιά. Τελικά πριν την L θα μας δώσουν και την 4.4.4 http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/14/10/android-444-samsung/gsmarena_002.jpg Θα το πάρουμε κ εμείς που έχουμε Branded κινητό απο Cosmote ? ξέρετε ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Θα το πάρουμε κ εμείς που έχουμε Branded κινητό απο Cosmote ? ξέρετε ? Όλοι θα πάρουν την αναβάθμιση. Απλά στα branded ίσως αργήσει λίγο παραπάνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ EXW PAREI ΕΝΑ SAMSUNG GALAXY G900F ΑΠΟ ΤΗΝ KINA ΑΠΟ ΤΟ Aliexpress TO OPOIO EXW ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟ * # 06 # KAI MOU ΛΕΕΙ ΜΥ ΕΓΚΥΡΟ ΙΜΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ mipws GNWRIZEI kapoios Ειναι γνησιο; ποσο το πηρες; Παιδια, ειναι s5 κλώνος. Υπαρχει αντιστοιχο νήμα για τους κλώνους αλλα εκτος αυτου, καποιος φιλος λιγο καιρο πιο πριν, ειχε ακριβώς το ιδιο πρόβλημα παλι με κλωνο και το έλυσε με σχετικα απλό τρόπο. Δεν τον θυμάμαι ακριβως τον τροπο, μονον οτι ηταν πολυ ευκολο με καποιον κωδικο που εβαζε και στην συνεχεια ξαναπερνουσε απο το κουτι του κινητου το IMEI. Search παιδιά! Πρεπει να το εχει ανακοινωσει ακομη και στο παρων νημα ο φιλος, αν και off topic. Ψαξτε λιγάκι! PS: @dimgaras Μην γραφεις με κεφάλαια. Ειναι σαν να φωναζεις στα μουτρα μας! Και κυριως ΟΧΙ greeklish! Βανδαλιζουμε την γλώσσα μας!!! Edited October 14, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Όλοι θα πάρουν την αναβάθμιση. Απλά στα branded ίσως αργήσει λίγο παραπάνω το τελευταίο update τα cosmote branded δεν το πήρανε ακόμα. πιστεύω ότι θα το προσπεράσει η cosmote και θα μας πάει κατευθείαν σε 4.4.4. Ποτέ ξανά branded τηλέφωνο. πρώτη και τελευταία φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 το τελευταίο update τα cosmote branded δεν το πήρανε ακόμα. πιστεύω ότι θα το προσπεράσει η cosmote και θα μας πάει κατευθείαν σε 4.4.4. Ποτέ ξανά branded τηλέφωνο. πρώτη και τελευταία φορά Θα έρθει σύντομα. Εμένα branded t mobile Πολωνία και ήρθε πριν λίγες μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ηρθε και σε μενα αλλα λεει ακομα 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 αν κανουμε την αναβαθμιση χανετε το ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 αν κανουμε την αναβαθμιση χανετε το ροοτ? Ναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλησπέρα ! Το s4 είχε μια ρύθμιση την οποία δεν βρίσκω στο s5 περνούσες το χέρι πάνω απο την συσκευή και έβλεπες αν είχες κάποια κλήση η γενικά κάποια ειδοποίηση χωρίς να πατήσεις κατι στην συσκευή δεν υπάρχει στο s5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλησπέρα ! Το s4 είχε μια ρύθμιση την οποία δεν βρίσκω στο s5 περνούσες το χέρι πάνω απο την συσκευή και έβλεπες αν είχες κάποια κλήση η γενικά κάποια ειδοποίηση χωρίς να πατήσεις κατι στην συσκευή δεν υπάρχει στο s5 ? Γειά σου. Μήπως εννοείς αυτό που βρίσκεται σε Ρυθμίσεις, Προσβασιμοτητα, Κινητικές δυνατότητες, Αφύπνιση χωρίς επαφή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γειά σου. Μήπως εννοείς αυτό που βρίσκεται σε Ρυθμίσεις, Προσβασιμοτητα, Κινητικές δυνατότητες, Αφύπνιση χωρίς επαφή? Ναιιιιιι !!!!!! Σε ευχαριστώ παρά πολυ !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδα εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση απο το πρωι και μου φαινεται οτι εχω drain Κανω συνεχως restart αλλα δεν ειδα να φτιαχνει! Εχετε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γνωρίζουμε η 4.4 4 πότε θα μας έρθει? Το δικό μου είναι Τσέχικο και αγχώνομαι για να δω μπας και φτιάξει το camera failed μιας και άλλαξαν πλακετα κάμερες τα πάντα ενώ το έχω πάει 3 φορές και κάνει που και που πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδα εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση απο το πρωι και μου φαινεται οτι εχω drain Κανω συνεχως restart αλλα δεν ειδα να φτιαχνει! Εχετε καμια ιδεα? Τελικα δεν ηταν drain Ειδα διαφορα παντως μου φαινεται πιο smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τελικα δεν ηταν drain Ειδα διαφορα παντως μου φαινεται πιο smooth τελικα τι εφταιγε και εμοιζε με drain; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 τελικα τι εφταιγε και εμοιζε με drain; Ειχα καποιες εφαρμογες πισω η gps ανοιχτο κατι τετοιο πρεπει να ηταν Γιατι μετα ολο το βραδυ εχασα 2% οποτε δεν εχω θεμα και σημερα ολη μερα καλα παει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 καλησπερα παιδια,εχτες εαν θυμαμαι καλα το κινητο μου ζητησε ενημερωση λογισμικου την πηρε κανονικα,απλα εχω ενα θεματακι με το ιντερνετ 4g απο τοτε ανοιγω και δεν εχει σημα καθολου και 2-3 φορες κανω επανεκινηση ωστε να δουλεψει το 4 g. το εχει παρατηρισει καποιος? φιλαρακι και εγω τα ιδια εχω παθει!! ενεργοποιησα πριν τρεις μερες το 4g και απο τοτε ειναι σαν να χανει το σημα και φτιαχνει μονο με επανεκινηση και μετα απο λιγο αντε παλι τα ιδια... του εκανα επαναφορα εργοστασιακων και τωρα περιμενω να δω αποτελεσματα... να ρωτησω και κατι ρε παιδια... το κινητο πανω εχει απο το εργοστασιο ζελατινα πανω?? γιατι απο τοτε που το αγορασα πανω απο την μπροστινη καμερα εχει σαν φουσκαλα που φαινεται μετα βιας αλλα θελω να ξερω αν ειναι ζελατινη η εχει θεμα η οθονη να ζητησω αντικατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts