Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Πήρα ένα s5 για την αδερφή μου που είναι στην Αγγλία. Πριν της το στείλω παρατήρησα πως η κάμερα έχει κάτι σαν αυτοκόλλητο ζελατίνα μπροστά. Προσπάθησα να το βγάλω αλλά δεν τα κατάφερα... Δεν το ζόρισα πολύ γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε ή όχι. Για την ακρίβεια ούτε καν σημάδι του άφησα. Αυτό που ήθελα ρωτήσω λοιπόν είναι το προφανές... Υπάρχει όντως ζελατίνα που την αφαιρούμε ή έτσι είναι η κάμερα;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ναι υπαρχει. Ειναι στρογγυλό με τρύπα ακριβως στο κέντρο του φακου. Το αφαιρεσα με οδοντογλυφίδα, πολυ ευκολα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα. Πως μπορώ να εξαφανίσω την διαφημιστικό σποτ της COSMOTE ανοίγοντας το S5?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

www.talosdefense.com

Μόνο κάνοντας root ή περνώντας ένα unbranded firmware με odin.

Samsung galaxy s21+

Παιδια χρησιμοποιω την στοκ εφαρμογη του mail και θα ημουν ευχαριστημενος 100% αν στις ειδοποιησεςι δεν ειχα ξανα και ξανα τα ιδια μαιλς προς αναγνωση..δηλαδη διαβαζω 5 μυνηματα..μετα απο καποια ωρα εχω ειδοποιηση για 10 μυνηματα στα οποια συμπεριλαμβανονται και τα 5 που ειτε ειχα διαβασει ειτε ειχα διαγραψει..υπαρχει καποια ρυθμιση σε αυτο κανω κατι λαθος?? υπαρχει αλλη εφαρμογη μαιλ που να αξιζει να την κατεβασω? ευχαριστω

Ετοιμαστείτε για update παιδιά. Τελικά πριν την L θα μας δώσουν και την 4.4.4

http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/14/10/android-444-samsung/gsmarena_002.jpg

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ EXW PAREI ΕΝΑ SAMSUNG GALAXY G900F ΑΠΟ ΤΗΝ KINA ΑΠΟ ΤΟ Aliexpress TO OPOIO EXW ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟ * # 06 # KAI MOU ΛΕΕΙ ΜΥ ΕΓΚΥΡΟ ΙΜΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ mipws GNWRIZEI kapoios

Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by m7ixalis

Ετοιμαστείτε για update παιδιά. Τελικά πριν την L θα μας δώσουν και την 4.4.4

http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/14/10/android-444-samsung/gsmarena_002.jpg

Θα το πάρουμε κ εμείς που έχουμε Branded κινητό απο Cosmote ? ξέρετε ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Θα το πάρουμε κ εμείς που έχουμε Branded κινητό απο Cosmote ? ξέρετε ?

Όλοι θα πάρουν την αναβάθμιση. Απλά στα branded ίσως αργήσει λίγο παραπάνω

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ EXW PAREI ΕΝΑ SAMSUNG GALAXY G900F ΑΠΟ ΤΗΝ KINA ΑΠΟ ΤΟ Aliexpress TO OPOIO EXW ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟ * # 06 # KAI MOU ΛΕΕΙ ΜΥ ΕΓΚΥΡΟ ΙΜΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ mipws GNWRIZEI kapoios

Ειναι γνησιο; ποσο το πηρες;

Παιδια, ειναι s5 κλώνος. Υπαρχει αντιστοιχο νήμα για τους κλώνους αλλα εκτος αυτου, καποιος φιλος λιγο καιρο πιο πριν, ειχε ακριβώς το ιδιο πρόβλημα παλι με κλωνο και το έλυσε με σχετικα απλό τρόπο.

Δεν τον θυμάμαι ακριβως τον τροπο, μονον οτι ηταν πολυ ευκολο με καποιον κωδικο που εβαζε και στην συνεχεια ξαναπερνουσε απο το κουτι του κινητου το IMEI.

Search παιδιά! Πρεπει να το εχει ανακοινωσει ακομη και στο παρων νημα ο φιλος, αν και off topic.

Ψαξτε λιγάκι!

PS: @dimgaras Μην γραφεις με κεφάλαια. Ειναι σαν να φωναζεις στα μουτρα μας! Και κυριως ΟΧΙ greeklish! Βανδαλιζουμε την γλώσσα μας!!!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Όλοι θα πάρουν την αναβάθμιση. Απλά στα branded ίσως αργήσει λίγο παραπάνω

το τελευταίο update τα cosmote branded δεν το πήρανε ακόμα. πιστεύω ότι θα το προσπεράσει η cosmote και θα μας πάει κατευθείαν σε 4.4.4. Ποτέ ξανά branded τηλέφωνο. πρώτη και τελευταία φορά

το τελευταίο update τα cosmote branded δεν το πήρανε ακόμα. πιστεύω ότι θα το προσπεράσει η cosmote και θα μας πάει κατευθείαν σε 4.4.4. Ποτέ ξανά branded τηλέφωνο. πρώτη και τελευταία φορά

Θα έρθει σύντομα. Εμένα branded t mobile Πολωνία και ήρθε πριν λίγες μέρες.

Καλησπέρα ! Το s4 είχε μια ρύθμιση την οποία δεν βρίσκω στο s5 περνούσες το χέρι πάνω απο την συσκευή και έβλεπες αν είχες κάποια κλήση η γενικά κάποια ειδοποίηση χωρίς να πατήσεις κατι στην συσκευή δεν υπάρχει στο s5 ?

Καλησπέρα ! Το s4 είχε μια ρύθμιση την οποία δεν βρίσκω στο s5 περνούσες το χέρι πάνω απο την συσκευή και έβλεπες αν είχες κάποια κλήση η γενικά κάποια ειδοποίηση χωρίς να πατήσεις κατι στην συσκευή δεν υπάρχει στο s5 ?

Γειά σου. Μήπως εννοείς αυτό που βρίσκεται σε Ρυθμίσεις, Προσβασιμοτητα, Κινητικές δυνατότητες, Αφύπνιση χωρίς επαφή?

Γειά σου. Μήπως εννοείς αυτό που βρίσκεται σε Ρυθμίσεις, Προσβασιμοτητα, Κινητικές δυνατότητες, Αφύπνιση χωρίς επαφή?

Ναιιιιιι !!!!!! Σε ευχαριστώ παρά πολυ !!!!!!!!!

Παιδα εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση απο το πρωι και μου φαινεται οτι εχω drain

Κανω συνεχως restart αλλα δεν ειδα να φτιαχνει!

Εχετε καμια ιδεα?

Γνωρίζουμε η 4.4 4 πότε θα μας έρθει? Το δικό μου είναι Τσέχικο και αγχώνομαι για να δω μπας και φτιάξει το camera failed μιας και άλλαξαν πλακετα κάμερες τα πάντα ενώ το έχω πάει 3 φορές και κάνει που και που πάλι τα ίδια.

Παιδα εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση απο το πρωι και μου φαινεται οτι εχω drain

Κανω συνεχως restart αλλα δεν ειδα να φτιαχνει!

Εχετε καμια ιδεα?

Τελικα δεν ηταν drain

Ειδα διαφορα παντως μου φαινεται πιο smooth

Τελικα δεν ηταν drain

Ειδα διαφορα παντως μου φαινεται πιο smooth

τελικα τι εφταιγε και εμοιζε με drain;

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

τελικα τι εφταιγε και εμοιζε με drain;

Ειχα καποιες εφαρμογες πισω η gps ανοιχτο κατι τετοιο πρεπει να ηταν

Γιατι μετα ολο το βραδυ εχασα 2% οποτε δεν εχω θεμα και σημερα ολη μερα καλα παει!

καλησπερα παιδια,εχτες εαν θυμαμαι καλα το κινητο μου ζητησε ενημερωση λογισμικου την πηρε κανονικα,απλα εχω ενα θεματακι με το ιντερνετ 4g απο τοτε ανοιγω και δεν εχει σημα καθολου και 2-3 φορες κανω επανεκινηση ωστε να δουλεψει το 4 g.

το εχει παρατηρισει καποιος?

φιλαρακι και εγω τα ιδια εχω παθει!! ενεργοποιησα πριν τρεις μερες το 4g και απο τοτε ειναι σαν να χανει το σημα και φτιαχνει μονο με επανεκινηση και μετα απο λιγο αντε παλι τα ιδια... του εκανα επαναφορα εργοστασιακων και τωρα περιμενω να δω αποτελεσματα...

να ρωτησω και κατι ρε παιδια... το κινητο πανω εχει απο το εργοστασιο ζελατινα πανω?? γιατι απο τοτε που το αγορασα πανω απο την μπροστινη καμερα εχει σαν φουσκαλα που φαινεται μετα βιας αλλα θελω να ξερω αν ειναι ζελατινη η εχει θεμα η οθονη να ζητησω αντικατασταση...

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)