Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, ειμαι σκεψη να αγορασω το s5 αυτη την εβδομαδα μετα απο 5-6 χρονια συνυπαρξης με διαφορα i phone, αλλα βλεποντας το θεμα που υπαρχει με την καμερα εχω προβληματιστει.

Διαβασα οτι ισως ειναι προβλημα λογισμικου αλλα αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε σε ολα τα s5? Απο την αλλη ξερετε εαν συμβαινει σε ελληνικα s5(δηλ απο επωνυμα μαγαζια οπως public, plaiso κτλ) ή κατα κυριο λογο σε s5 που ειναι απο αλλες χωρες εντος ευρωπαϊκης ενωσης οπως αυτα που πουλανε τα καταστηματα στο σκρουτζ?? Επισης εχουνε καποια διαφορά τα κινητα? Σε λογισμικο ή κατι αλλο? ή στο καθε ποτε γινεται αναβαθμιση?? Μια που απο οτι καταλαβα δεν βγαινει ταυτοχρονα για ολους.

Καθε απαντηση ευπροσδεκτη γιατι εχω πελαγωσει:wacko::wacko:

Ααααα μηπως γνωριζετε αν προκειται να βγει καποιο καινουριο πχ s6 ή καποιο αναβαθμισμενο οπως κανουν με τα i phone? Ωστε να περιμενω..

Μην γελιεσαι.Ολα ειναι τα ιδια κινητα.Ειτε ειναι Ελληνικο ειτε ειναι τσεχικο η αγγλικο απλα εχουν διαφορετικο csc και εμενα μου το εκανε αυτο με την καμερα στην αρχη κανα δυο τρεις φορες αλλα μετα το πρωτο performance update πριν κανα δυο μηνες δεν το ξαναεκανε.Αυτο με τα updates ναι αλλες χωρες τα παιρνουν πιο γρηγορα και αλλες πιο μετα.Δεν θα σου συστηνα να παρεις απο επωνυμο Ελληνικο μαγαζι γιατι ειναι κοροιδιστικα λεφτα οταν ρωτησα σε ενα τετοιο μαγαζι γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στη τιμη απο τα αντιστοιχα μεσω internet μου απαντησαν "εμεις δεν εχουμε απλα μια αποθηκη εχουμε και υπαλληλους να πληρωσουμε και ενοικια".Για S6 ακομα δεν εχει ακουστει τιποτα.Παντως οτι και να γινει το κινητο θα το ευχαριστηθεις αυτο σου το εγγυωμαι.Για μενα ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εκανα για φετος.Ελπιζω να βοηθησα.

Edited by athanasiosthess

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εδω και λιγες μερες εχω θεμα αυξημενης καταναλωσης απο κατι που λεγεται "indexservice". Μου καταναλωνει το 25% της μπαταριας καθημερινα. Ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα οτι μαλλον οφειλεται σε αρκετα αρχεια της δουλειας μου που προσθεσα πριν λιγες μερες (pdf, εικονες) και τα οποια χρειαζομαι κ δεν θελω να σβησω. Προσθεσα ενα αρχειο .nomedia στο φακελο που τα εχω. Τα αρχεια εξαφανιστηκαν απο τη gallery αλλα το indexservice εξακολουθει να τρεχει και να μου τρωει μπαταρια, ακομα κι αν το διακοψω. Δεν εχω βρει καποια αξιοπιστη λυση ψαχνοντας. Εχει καποιος καμμια ιδεα;

Επανέρχομαι... Το com.samsung.indexservice είναι ο ένοχος. Σήμερα μου έφαγε το 40%. Ψάχνοντας βρήκα ότι δημιουργεί πρόβλημα και στο Note 3. Δεν του αρέσουν τα .pdf και τα περίεργα ονόματα στα αρχεία και τρώει σκάλωμα βάζοντας συνέχεια τη CPU στο full. Έκανα για δοκιμή unmount την SD card (Samsung Evo 32) και ως δια μαγείας σταμάτησε να λειτουργεί και να τρώει μπαταρία. Το λογικό θα ήταν μόλις κάνει το indexing να σταματήσει από μόνο του, αλλά εδω και 4 μέρες δεν το έχει κάνει, πόσο θέλει πια???

Έχει κανείς τέτοια εμπερία? Έχει βάλει κάποιος στην SD card πολλά αρχεία (μιλάω για 25000 files, περί τα 7Gb, μισά με photos και video και μισά με έγγραφα pdf, word, ppt κά). Πετάγεται σε κάποιον άλλο αυτό το indexservice?

Οπότε δεν υπαρχει θεμα απο που ειναι αγορασμενο ή αν ειναι ελληνικο ,γερμανικο κτλ, ειναι αν θα σου τυχει το προβλημα, Γνωριζεις καποιο αξιοπιστο μαγαζι για αγορα στην θεσ/νικη? Δεν ειμαι απο θεσ/νικη αλλα κατεβαινω συχνα..

Περιπτωση για να βγει κατι νεοτερο ωστε να περιμενω δεν παιζει ε? Αρα να παω στο s5!!

Επανέρχομαι... Το com.samsung.indexservice είναι ο ένοχος. Σήμερα μου έφαγε το 40%. Ψάχνοντας βρήκα ότι δημιουργεί πρόβλημα και στο Note 3. Δεν του αρέσουν τα .pdf και τα περίεργα ονόματα στα αρχεία και τρώει σκάλωμα βάζοντας συνέχεια τη CPU στο full. Έκανα για δοκιμή unmount την SD card (Samsung Evo 32) και ως δια μαγείας σταμάτησε να λειτουργεί και να τρώει μπαταρία. Το λογικό θα ήταν μόλις κάνει το indexing να σταματήσει από μόνο του, αλλά εδω και 4 μέρες δεν το έχει κάνει, πόσο θέλει πια???

Έχει κανείς τέτοια εμπερία? Έχει βάλει κάποιος στην SD card πολλά αρχεία (μιλάω για 25000 files, περί τα 7Gb, μισά με photos και video και μισά με έγγραφα pdf, word, ppt κά). Πετάγεται σε κάποιον άλλο αυτό το indexservice?

Εγώ έχω φορτωμένα στην sd γύρω στα 22gb φωτογραφίες & αρχεία .pdf/.ppt, & μάλιστα μοιρασμένα 10 & 12, μέχρι τώρα δεν είχα το πρόβλημα που αναφέρεις ή κάτι παρόμοιο.

Συσκευή note 3.

Μάλλον με άκουσε και φοβήθηκε! Έχει λίγη ώρα τώρα που σταμάτησε να μου τρώει μπαταρία. Προφανώς έκανε ότι έκανε τόσες μέρες και διακόπηκε από μόνο του. Ελπίζω να μην ξαναεμφανιστεί! Θα το παρακολουθώ. Όποιος θελήσει να αντιγράψει μονομιάς μπόλικα αρχεία στο S5 του να το έχει κατά νου...

Οπότε δεν υπαρχει θεμα απο που ειναι αγορασμενο ή αν ειναι ελληνικο ,γερμανικο κτλ, ειναι αν θα σου τυχει το προβλημα, Γνωριζεις καποιο αξιοπιστο μαγαζι για αγορα στην θεσ/νικη? Δεν ειμαι απο θεσ/νικη αλλα κατεβαινω συχνα..

Περιπτωση για να βγει κατι νεοτερο ωστε να περιμενω δεν παιζει ε? Αρα να παω στο s5!!

Όχι δεν υπάρχει θέμα αρκεί να είναι ευρωπαϊκό το τηλέφωνο. Για μαγαζιά δες στο skroutz ποιο σε βολεύει και που είναι. Για κάτι νέο το s6 λογικά προς Απρίλιο θα βγει :P

Καλησπέρα. δεν εχω το κινητό για αυτό και δεν έχω διαβάσει καθόλου το φορουμ. ενδιαφέρομαι να το πάρω μεταχειρισμενο και θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει θεμα με τα ευρωπαϊκά παραεισαγωγης σε σχεση με την εγγύηση. τα αναγνωρίζει κανονικά η αντιπροσωπία; Ευχαριστώ

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Τοσο πολλα pdf δεν εχω. Γυρω στα 350 αρχεια, θα ειναι.

Ομως μου ήρθε κατι στο μυαλό. Ενα χαζοπροβλημα που μου εκανε στο s4, οταν ειχα ενα αρχείο (δεν θυμάμαι τι ηταν ομως), που το ονομα του ηταν με πεζα Ελληνικα. Απο τοτε, παντα χρησιμοποιούσα greeklish στα ονοματα.

Απ' οτι καταλαβα (μπορει να κανω και λαθος βεβαια), δεν πολυ-γουστάρει τα πεζα Ελληνικά και μαλιστα αν περιέχουν γραμματα που δεν υπάρχουν στο Λατινικο αλφαβιτο (ψ,θ,σ,ξ .....)

Μηπως ειναι κατι ανάλογο και σε σενα;

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα. δεν εχω το κινητό για αυτό και δεν έχω διαβάσει καθόλου το φορουμ. ενδιαφέρομαι να το πάρω μεταχειρισμενο και θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει θεμα με τα ευρωπαϊκά παραεισαγωγης σε σχεση με την εγγύηση. τα αναγνωρίζει κανονικά η αντιπροσωπία; Ευχαριστώ

Ναι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αρκεί να είναι ευρωπαϊκής προέλευσης .

Samsung galaxy s21+

...Επισης πριν το παρεις, αφου θα αγορασεις μεταχειρισμένο, τσεκαρε τον knox counter γιατι αν ειναι τριπαρισμενος, εγγυηση δεν θα χεις!

Τοσο πολλα pdf δεν εχω. Γυρω στα 350 αρχεια, θα ειναι.

Ομως μου ήρθε κατι στο μυαλό. Ενα χαζοπροβλημα που μου εκανε στο s4, οταν ειχα ενα αρχείο (δεν θυμάμαι τι ηταν ομως), που το ονομα του ηταν με πεζα Ελληνικα. Απο τοτε, παντα χρησιμοποιούσα greeklish στα ονοματα.

Απ' οτι καταλαβα (μπορει να κανω και λαθος βεβαια), δεν πολυ-γουστάρει τα πεζα Ελληνικά και μαλιστα αν περιέχουν γραμματα που δεν υπάρχουν στο Λατινικο αλφαβιτο (ψ,θ,σ,ξ .....)

Μηπως ειναι κατι ανάλογο και σε σενα;

Ειλικρινά δεν ξέρω! Πολύ πιθανό αυτό που λες. Έχω κάποια με όνομα αρχείου με ελληνικούς χαρακτήρες. Το ευχάριστο είναι ότι έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε, πλέον εξαφανίστηκε και δεν επανήλθε, ενώ κράτησα και όλα τα αρχεία μου στη θέση τους. Αθάνατο Αndroid!

Ειλικρινά δεν ξέρω! Πολύ πιθανό αυτό που λες. Έχω κάποια με όνομα αρχείου με ελληνικούς χαρακτήρες. Το ευχάριστο είναι ότι έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε, πλέον εξαφανίστηκε και δεν επανήλθε, ενώ κράτησα και όλα τα αρχεία μου στη θέση τους. Αθάνατο Αndroid!

Ωραια, τοτε! Καμιά φορα λύνονται σπο μονα τους τα προβληματα.

Πολυ πιθανών να πήρε παραπανω χρονο το indexing, λογω του πολυ μεγαλου αριθμου αρχείων. Εντάξει 25000 αρχεια ειναι ενα σεβαστο, θα ελεγα, νουμερο.

Εγω με 350 αρχεια και ελεγα οτι εχω πολλα!:)

Νομιζω παντως οτι τα αρχεια που μου κανανε κόλπα ηταν xls. Δεν ειμαι σιγουρος ομως, καθως εχει περασει καιρος, οπως ειπα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδια μπορω να βαλω attachment στο mail?

Αν προσπαθήσεις να βάλεις από την εφαρμογή του Gmail όχι.Αν το κάνεις από την εφαρμογή του κινητού (mail manager νομίζω) μπορείς να κάνεις attachments κανονικά.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Αν προσπαθήσεις να βάλεις από την εφαρμογή του Gmail όχι.Αν το κάνεις από την εφαρμογή του κινητού (mail manager νομίζω) μπορείς να κάνεις attachments κανονικά.:)

Οκ θενκς!!

Κατοχος και εγω του s5 απο χθες απο kaisershop. Ερωτηση - Ενω το κουτι γραφει πανω slovak telecom, το τηλεφωνο εχε CSC = EUR που νομιζω ανηκει στην ελλαδα. Πως γινεται αυτο?

Παιδια μπορω να βαλω attachment στο mail?

Και η εφαρμογή Gmail μπορεί.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κατοχος και εγω του s5 απο χθες απο kaisershop. Ερωτηση - Ενω το κουτι γραφει πανω slovak telecom, το τηλεφωνο εχε CSC = EUR που νομιζω ανηκει στην ελλαδα. Πως γινεται αυτο?

Δεν ειναι αποκλειστικά για Ελλαδα. Και εμενα ειχε επανω Ιταλικες σημαίες και το csc ειναι eur.

Προφανως σε καποιες χώρες τα κινητα που δεν ειναι απο παροχους (unbranded), εχουν το γενικο csc, EUR.

Τωρα βεβαια για το δικο σου που γραφει slovak telecom, δεν ξερω. Ισως αυτοί να μην εχουν δικο τους csc, οπως πχ η εδω Cosmote που εχει το COS.

Edited by fanatikos

καλησπερα παιδια,εχτες εαν θυμαμαι καλα το κινητο μου ζητησε ενημερωση λογισμικου την πηρε κανονικα,απλα εχω ενα θεματακι με το ιντερνετ 4g απο τοτε ανοιγω και δεν εχει σημα καθολου και 2-3 φορες κανω επανεκινηση ωστε να δουλεψει το 4 g.

το εχει παρατηρισει καποιος?

Δεν ειναι αποκλειστικά για Ελλαδα. Και εμενα ειχε επανω Ιταλικες σημαίες και το csc ειναι eur.

Προφανως σε καποιες χώρες τα κινητα που δεν ειναι απο παροχους (unbranded), εχουν το γενικο csc, EUR.

Τωρα βεβαια για το δικο σου που γραφει slovak telecom, δεν ξερω. Ισως αυτοί να μην εχουν δικο τους csc, οπως πχ η εδω Cosmote που εχει το COS.

To EUR δεν είναι γενικό. Είναι ελληνικό.

Πιθανολογώ ότι του έχουν αλλάξει την εργοστασιακή ρομ.

Το θέμα είναι πως αφού το κουτί ήταν σφραγισμένο...

Το θέμα είναι πως αφού το κουτί ήταν σφραγισμένο...

Πολλές φορές βάζουν καινούρια αυτοκόλλητα.

Πάρε ένα τηλέφωνο στη Samsung hellas ή στείλε τους email να σου πουν από ποια χώρα είναι.

Ειναι σιγουρο αυτο που λες;

Ξαναλεω οτι το δικο μου ειχε επανω Ιταλικες σημαιες, ηταν σφραγισμενο ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΑ (μεχρι και το σχημα στα αυτοκόλλητα ασφαλειας κοιταξα) και το csc ηταν και ειναι eur.

Και αλλος ενας ακομη φιλος εδω, καποια στιγμη που το ξανακουβεντιαζαμε, ακριβως τα ιδια πραγματα ειχε (Ιταλικα και eur).

Ειναι δυνατον; Δηλαδη, τα εισαγουν, τα ανοιγουν, τα περνούν Ελληνικη rom σωρηδόν και τα ξανακλεινουν; Και μαλιστα τοσο άψογα που φαινονται εντελως απείραχτα και με ολα τα αυτοκολιτακια και τις ταινίες ασφαλείας απείραχτες;

Δεν ξερω, μου φαινεται τελειως εξωπραγματικό κατι τετοιο!

Αν πραγματικα το κανουν, εντάξει...... υποκλίνομαι! Ειναι καλλιτέχνες!

PS: Για διπλο αυτοκόλλητο, απλα δεν υπάρχει! Με την καμία! Ουτε να το εχουν ξεκολλήσει και ξανακολλησει απο πανω. Φαίνεται!

Ενταξει, δεν ξερω, απλα μου φαινεται απίστευτο να γινεται ολη αυτη η μαγκανiα απλα για να περασουν Ελληνικη rom. Και για ποιο λογο; Ποιο ειναι το όφελος απο κατι τέτοιο ωστε να μπουν σε ολη αυτη την ιστορία?

Edited by fanatikos

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)