Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην μπερδεύεις το ρολόι, άλλη κατασκευή και πολύ πιο εύκολα αδιάβροχη

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Μην μπερδεύεις το ρολόι, άλλη κατασκευή και πολύ πιο εύκολα αδιάβροχη

Η πιστοποίηση που εχουν είναι η ιδια ακριβώς.

Είναι πολύ πιο εύκολο σαν κατασκευή και αρκετά πιο "σίγουρο", για αυτό και βλέπεις αδιάβροχα Ρολόγια των 20€..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Χαιρετώ τους φίλους του σ5!

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το σ5 αλλα εχω κάποιους ενδοιασμούς (περα του οτι κοντοζυγωνει το σ5 prime...)

Αρχικά σκεφτόμουν να παρω ενα 2ο κινητό, το htc one m7. Αλλα σκέφτηκα καλύτερα να πουλήσω το σ4 και να πάρω το σ5. Όμως φοβάμαι τα κλασικά που λένε για τα samsung... To lag!

Οσες φορές το χρησιμοποιησα σε μαγαζι με κινητά μου φανηκε πολυ σπιρτοζικο! Είναι ετσι σε ολα του?

Επίσης η μπαταρία του διαρκεί τοσο πολυ οσο λενε? (αναλογως τη χρήση βέβαια)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Α και κάτι ακόμα. Λενε οτι με κιτ κατ πλέον για εφαρμογές ειναι μονο διαθέσιμη η εσωτερική μνήμη. Ισχύει? :/

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το σ5 αλλα εχω κάποιους ενδοιασμούς (περα του οτι κοντοζυγωνει το σ5 prime...)

Αρχικά σκεφτόμουν να παρω ενα 2ο κινητό, το htc one m7. Αλλα σκέφτηκα καλύτερα να πουλήσω το σ4 και να πάρω το σ5. Όμως φοβάμαι τα κλασικά που λένε για τα samsung... To lag!

Οσες φορές το χρησιμοποιησα σε μαγαζι με κινητά μου φανηκε πολυ σπιρτοζικο! Είναι ετσι σε ολα του?

Α και κάτι ακόμα. Λενε οτι με κιτ κατ πλέον για εφαρμογές ειναι μονο διαθέσιμη η εσωτερική μνήμη. Ισχύει? :/

Γειά σου!

Ναι είναι πολύ γρήγορο και δεν έχει κολλήματα ούτε Bloatware. Βάζεις εσύ ότι samsung apps θες μετά ακόμα και μπορείς να αφαιρέσεις εφαρμογές bundled με τη συσκευή.

Η μπαταρία καταπληκτική .

S5 prime δεν πρόκειται να βγει απλά θα βγει μια έκδοση του s5 με lte-a αποκλειστικά για Κορέα που έχει και τέτοιο δίκτυο. Τώρα το note 4 ετοιμάζει η Samsung για Σεπτέμβριο.

Αυτό που λες για την kitkat δεν ισχύει. Μια χαρά μετακινουνται οι εφαρμογές. Δες και screenshot που έβγαλα. [ATTACH]46711[/ATTACH]

Αν σου αρέσει να το πάρεις.Για μένα αυτός είναι ο μόνος ενδοιασμός που ίσως έχουν κάποιοι με την εμφάνιση αλλιώς είναι super η συσκευούλα σχεδόν σε όλα.

Άψογη σα τηλέφωνο με τέλειο ακουστικό, καθαρή και δυνατή Συνομιλία, πολύ δυνατό στην αυτονομία, (καλύτερο απ το note 3 μου με kit kat),πιο μανιτζέβελο και ευκολόχρηστο ειδικά το καλοκαίρι, οθόνη άψογη και με πολύ καλή ευκρίνεια κ κάτω τον ήλιο, σχετικά ελαφρύ ειδικά για το μέγεθος του, δε τρίζει, ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, φωτογραφική πολύ δυνατή, η καλύτερη στις ναυαρχίδες, και πολύ πολύ γρήγορη και σε φόκους και σε λήψεις, να σκεφτείς έχω και το lumia 1020 παράλληλα(pure view 41 mpxl) και όμως προτιμώ να βγάζω φωτογραφίες με το S5! !!

Και συν σε όλα αυτά έχει και μια άλφα αντοχή στα νερά πράγμα πλέον βασικότατο ειδικά για καλοκαίρι!

Ότι άλλο θες ρώτα :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ παιδιά το έχω εδώ και 2 μήνες. Κανένα παράπονο και αρκετά έως πολύ καλύτερο από το s4 που είχα πριν. Το πήρα χωρίς να το έχω δει από κοντά, (μένω επαρχία και τότε που το πήρα τα μαγαζιά εδώ ούτε καν ήξεραν πότε θα το έχουν) ήμουν ανάμεσα σε S5 m8 και z2 αρχικά, μετά απέρριψα το z2, αργότερα το m8 και τελικά πήρα το s5. Όλα αυτά μέχρι που πριν λίγες μέρες ο κουμπάρος μου πήρε το m8. Πραγματικά το κινητό είναι μια κούκλα! Μέχρι που σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το m8 έτσι μόνο για την ομορφιά του. Εσείς, οποίοι τα έχετε δει - δουλέψει και τα δύο τι λέτε?
kountouraN

Καλό το Μ8, σχεδόν άψογο, αλλά χωρίς θήκη δυστυχώς δε παίζει εκτός αν είσαι έτοιμος να ρισκάρεις τυχόν πτώση και στραπάτσο.

Οπότε σκέψου το με την απαραίτητη θήκη και αποφάσισε αν αξίζει να μπεις στη διαδικασία του να δώσεις το S5.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αυτές τις μέρες, από τότε που το είδα δηλαδή τα βάζω όλα κάτω και σκέφτομαι τι θα κάνω τελικά. Γι αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ. Έχει πολλά συν (για μένα) το s5 έναντι του m8 πλιν της εμφάνισης. Αλλά αυτή η εμφάνιση είναι ικανή να με κάνει να το αλλάξω. Πριν ένα χρόνο δεν έβλεπα έτσι τα πράγματα, πήρα το s4 και το m7 το έβλεπα και δεν έδινα σημασία. Τώρα η καλύτερη λύση αλλά και η ποιο ακριβή ταυτόχρονα είναι να πάρω και το m8 για να ησυχάσω. :D
kountouraN

ορίστε και ένα αποτέλεσμα σήμερα το πρωί

Πως και έχεις τόσο? Εμένα γύρω στο 33-34.000 είναι όσες φορές τεστάρω

Πως και έχεις τόσο? Εμένα γύρω στο 33-34.000 είναι όσες φορές τεστάρω

αν και δεν εχουν σχέσει τα benk με την ταχύτητα, βγαζει καλητερο αποτελεσμα οσο πιο κρυο ειναι το τηλ.

Γιαννης

samsung galaxy s5 G900H octacore 39000

δεν λεει κατι αυτο ernesto .ξερεις καλα οτι ειχα το 9500 και σου βρηκα και σενα ενα απο αγγελια οταν εψαχνες.αλλα το g900f εκτος οτι ειναι απροβληματιστο και κορυφαίο σε καπια σημεια ειναι το μονο που ερχετε ευρωπη επισημα οπως και το 9505 και εχει κανονικα εγγυηση .το 9505 ειδικά στην αρχη που βγηκε δεν δουλευε καλα και γιαυτο το εδωσα και ρίσκαρα και πηγα στο 9500 .τωρα ομως το g900f πραγματικα ειναι απροβληματιστο και δεν υπαρχει λογος να παει καποιος εκει γιατι χανει εγγυηση και 4g και ας ειναι οπως λενε λιγο καλητερο το g900h.

δεν θελω να παμε σε κοντρα απλος επειδή δοκιμασα πολλα αυτη ειναι η γνωμη μου. :)

Γιαννης

δεν λεει κατι αυτο ernesto .ξερεις καλα οτι ειχα το 9500 και σου βρηκα και σενα ενα απο αγγελια οταν εψαχνες.αλλα το g900f εκτος οτι ειναι απροβληματιστο και κορυφαίο σε καπια σημεια ειναι το μονο που ερχετε ευρωπη επισημα οπως και το 9505 και εχει κανονικα εγγυηση .το 9505 ειδικά στην αρχη που βγηκε δεν δουλευε καλα και γιαυτο το εδωσα και ρίσκαρα και πηγα στο 9500 .τωρα ομως το g900f πραγματικα ειναι απροβληματιστο και δεν υπαρχει λογος να παει καποιος εκει γιατι χανει εγγυηση και 4g και ας ειναι οπως λενε λιγο καλητερο το g900h.

δεν θελω να παμε σε κοντρα απλος επειδή δοκιμασα πολλα αυτη ειναι η γνωμη μου. :)

οντως φοβερο τηλ το i9500 το εχω ακομα...να σαι καλα!!!λενε οτι δουλευουν και οι 8 πυρηνες στο g900h...και εγω το σκεφτομαι για το g900f !τα benchmark τα θεωρω βλακειες...

I Want To Believe

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Η αλήθεια είναι πως θα θελα ενα κινητό με καλουπι το σ4, hardware s5 και smooth software a la htc.

Αλλα ρε παιδάκι μου αυτα τα bezels μου κάθονται ασχημα, ακομα και στο σ5. Αλλα οταν βλέπεις την οθόνη του τα ξεχνας ολα :p

Με κοβω να το αγοράζω το άτιμο παρα που ειναι καπως μεγαλουτσικο (ειχα βαλει ταβανι το s4)

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

οντως φοβερο τηλ το i9500 το εχω ακομα...να σαι καλα!!!λενε οτι δουλευουν και οι 8 πυρηνες στο g900h...και εγω το σκεφτομαι για το g900f !τα benchmark τα θεωρω βλακειες...

και γω το εχω ακομα :)αφου σου άρεσε εκεινο θα σου αρέσει και το s5... Ειναι βελτιωμένο παντου ernesto.

Γιαννης

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Η αλήθεια είναι πως θα θελα ενα κινητό με καλουπι το σ4, hardware s5 και smooth software a la htc.

Αλλα ρε παιδάκι μου αυτα τα bezels μου κάθονται ασχημα, ακομα και στο σ5. Αλλα οταν βλέπεις την οθόνη του τα ξεχνας ολα :p

Με κοβω να το αγοράζω το άτιμο παρα που ειναι καπως μεγαλουτσικο (ειχα βαλει ταβανι το s4)

Σε σχέση με το s4 σε θέμα μεγέθους είναι θέμα λίγων ημερών να το συνηθίσεις. Εμένα πλέον το s4 που το έδωσα στην σύζυγο και το πιάνω που και που μου φαίνεται "παιδικό".. :lol:

kountouraN

S5 prime δεν πρόκειται να βγει απλά θα βγει μια έκδοση του s5 με lte-a αποκλειστικά για Κορέα]

Απο την στιγμη που ειδαμε σε φωτογραφιες το galaxy F θεωρω οτι θα βγει καποια στιγμη. Απο την αλλη αν βγει θα πεσει η τιμη του s5. θα δουμε τι θα γινει τελικα.

Δηλαδή πιστεύεται ότι θα αφήσει η σαμμυ το LG g3 με την full hd οθόνη να κυκλοφορεί και να παίζει σχεδόν μόνο του σαν ναυαρχίδα???

Αν λοιπόν βγάλει prime συσκευή η Όπως αλλιώς την πει πιστεύω ότι θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν νομίζω να περιμένει των Σεπτέμβριο για να ανακοινώσει μαζί με το Noteli4 κάποια συσκευή.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ο ήχος του κλείστρου στην φωτογραφική μηχανή κλείνει ; Αν ναι πως ρε παιδιά ;
Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Ο ήχος του κλείστρου στην φωτογραφική μηχανή κλείνει ; Αν ναι πως ρε παιδιά ;

Μονο αν το κανεις αθόρυβο :)

Στο θαλασσινο νερο μπαινει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)