aesop Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις στις επαφες Τικαρε την Εισαι τεραστιος... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αφαιρέθηκε πλέον η επιλογή του αθόρυβου στη lollipop (χαζομάρα βέβαια).Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας ρυθμίσεις - συσκευή - ήχοι και ειδοποιήσεις - διακοπές (πατώντας κρατημένο το εικονίδιο του ήχου στα notifications toggles σε πάει απευθείας εκεί)και να επιλέξεις "ποτέ διακοπές". Επίσης από το μενού των διακοπών μπορείς να επιλέξεις εσύ που να έχεις ήχο και που όχι. Ωραία επιλογή! Βέβαια θέλει διαδικασία για το πλήρες αθόρυβο σε σχέση με πριν, αλλά πάλι καλά με τον τρόπο που μας είπες υπάρχει! Ένα άλλο που χάλασαν πολύ βασικό είναι να μην κάνει προεπισκοπηση του μηνύματος η αναπαντητης στην αρχική οθόνη.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ωραία επιλογή! Βέβαια θέλει διαδικασία για το πλήρες αθόρυβο σε σχέση με πριν, αλλά πάλι καλά με τον τρόπο που μας είπες υπάρχει! Ένα άλλο που χάλασαν πολύ βασικό είναι να μην κάνει προεπισκοπηση του μηνύματος η αναπαντητης στην αρχική οθόνη.. Αν το βάλεις στην επιλογή εμφάνιση όλου του περιεχομένου δε γίνεται? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν το βάλεις στην επιλογή εμφάνιση όλου του περιεχομένου δε γίνεται? Είσαι τεράστιος! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ωραία επιλογή! Βέβαια θέλει διαδικασία για το πλήρες αθόρυβο σε σχέση με πριν, αλλά πάλι καλά με τον τρόπο που μας είπες υπάρχει! Ένα άλλο που χάλασαν πολύ βασικό είναι να μην κάνει προεπισκοπηση του μηνύματος η αναπαντητης στην αρχική οθόνη.. Η απλά μπορείς να πατάς το εικονίδιο "διακοπές" στον πίνακα ειδοποιήσεων. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Η απλά μπορείς να πατάς το εικονίδιο "διακοπές" στον πίνακα ειδοποιήσεων. ;) Ευχαριστω να σαι καλά. Τόσο καιρό οι ποιο χρήσιμες ρυθμίσεις ήταν "κρυφές" και δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αυτο εικονιδιο αριστερα απο το WiFi,με το Ν τι ειναι?Εχει εμφανιστει στο S5 ενος φιλου απο τοτε που το πηρε. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αυτο εικονιδιο αριστερα απο το WiFi,με το Ν τι ειναι?Εχει εμφανιστει στο S5 ενος φιλου απο τοτε που το πηρε. Eίναι ενεργοποιημένο το nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Να κλεισει το διακοπτη NFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παρατηρησα οτι το camera-daemon μου το κανει οποτε παω να βγαλω φωτο μεσω καποιας εφαρμογης, οπως το instagram και το messeger του facebook. Εχτες μολις εβγαλα φωτο μεσω face πηρε φωτια το κινητο. Με επανεκινηση ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Eίναι ενεργοποιημένο το nfc. Να κλεισει το διακοπτη NFC Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clioii16v Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εγώ όταν ενεργοποιώ το nfc γιατί δεν εμφανίζεται το εικονίδιο στην μπάρα ειδοποιήσεων; Το είδα από τον arisg90 αλλά σε μένα δε βγαίνει...Επίσης τρελό πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε lollipop μέσω kies3. Vodafone Ελληνικό το τηλέφωνο, κανένα πρόβλημα με kitkat,μετά την αναβάθμιση τραγικά τα πράγματα... Καταρχήν το κινητό πλέον απέκτησε "λόξιγκα " (skipping frames) στις αρχικές οθόνες...το κουμπί των recent apps όταν είναι πολλές ανοικτές κάνει αιώνες να ανοίξει, ο proximity sensor όταν πας να τερματίσεις κλήση κάνει μια ώρα να ανοίξει την οθόνη, και τώρα πριν λίγο μου εμφάνισε το γνωστό bug της κάμερας (daemon-κάτι δεν το θυμάμαι) όπου είχα τρελό battery drain και κρασαρε και η εφαρμογή της κάμερας όταν πήγαινα να βγώ...Απαράδεκτα πράγματα...Έχω κάνει και factory reset αλλά δεν μπορώ να πω οτι βελτιώθηκε ουσιαστικά η κατάσταση. ..ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:υπάρχει τρόπος να δουλέψει το firmware initialization του kies3 ώστε να του περάσει ξανά τη lollipop γιατί μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζεται για τη συγκεκριμένη συσκευή; δε θέλω να χρησιμοποιήσω odin για να ξαναφλασαρω τη ρομ,θελώ να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει μέσω kies3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xelwnaki Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριο μελος στι site και προσφατα κατοχος του S5 PLUS με κωδικο G901f.Εχω ομως ενα προβλημα και θα ημουν ευγνωμων αν καποιος με βοηθουσε...μεσα στη μερα μου χανεται το ιντερνετ και για να επανελθει θα πρεπει να κανω restart τη συσκευη ειτε θα ερθει μονο του μετα απο καμια ωρα.πηρα λοιπον τη vodafone που ανηκω και μου ειπαν οτι απο μας εισαι ενταξει φταιει τ κινιτο..παω μετεπειτα st samsung τους λεω τ προβλημα μου μου τ κανουν μια αναβαθμιση το παιρνανε απο καποια τεστ κ μου λενε οτι ειναι ενταξει....ομως εγω συνεχιζω να εχω προβλημα!τ με συμβουλευετε να κανω εχω ξενερωσει πολυ...το κινητο σημειωτεον ανηκει σε παροχο στη t-mobile t germaniki ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλαξα και καρτα sim...εχω δοκιμασει τα παντα!λετε να ειναι θεμα πλακετας και να το παω παλι στη samsung η να περιμενω να παρω τ lollipop μπας κ λυθει το προβλημα...Συγνωμη που σας κουρασα αλλα εχω τρελαθει ουτε βδομαδα δε το εχω στα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Το plus έχει έρθει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριο μελος στι site και προσφατα κατοχος του S5 PLUS με κωδικο G901f.Εχω ομως ενα προβλημα και θα ημουν ευγνωμων αν καποιος με βοηθουσε...μεσα στη μερα μου χανεται το ιντερνετ και για να επανελθει θα πρεπει να κανω restart τη συσκευη ειτε θα ερθει μονο του μετα απο καμια ωρα.πηρα λοιπον τη vodafone που ανηκω και μου ειπαν οτι απο μας εισαι ενταξει φταιει τ κινιτο..παω μετεπειτα st samsung τους λεω τ προβλημα μου μου τ κανουν μια αναβαθμιση το παιρνανε απο καποια τεστ κ μου λενε οτι ειναι ενταξει....ομως εγω συνεχιζω να εχω προβλημα!τ με συμβουλευετε να κανω εχω ξενερωσει πολυ...το κινητο σημειωτεον ανηκει σε παροχο στη t-mobile t germaniki ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλαξα και καρτα sim...εχω δοκιμασει τα παντα!λετε να ειναι θεμα πλακετας και να το παω παλι στη samsung η να περιμενω να παρω τ lollipop μπας κ λυθει το προβλημα...Συγνωμη που σας κουρασα αλλα εχω τρελαθει ουτε βδομαδα δε το εχω στα χερια μου Όταν λες χάνεται το ίντερνετ, εννοείς σε wifi σύνδεση ή με τα data δικτύου? Edited January 22, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 από την μέρα που πέρασα την αγγλική λολιποπ περηφανεύομαι για την μπαταρία της αλλά την μάτιασα φαίνεται γιατί το πρωί που ξύπνησα το τηλέφωνο είχε κλείσει από μπαταρία και μόλις το άνοιξα είδα το mm-qcamera-daemon. βρέθηκε τελικά οριστική λύση? θα βάλω το camera block που είπε κάποιος ε΄δω ότι κάνει δουλειά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 από την μέρα που πέρασα την αγγλική λολιποπ περηφανεύομαι για την μπαταρία της αλλά την μάτιασα φαίνεται γιατί το πρωί που ξύπνησα το τηλέφωνο είχε κλείσει από μπαταρία και μόλις το άνοιξα είδα το mm-qcamera-daemon. βρέθηκε τελικά οριστική λύση? θα βάλω το camera block που είπε κάποιος ε΄δω ότι κάνει δουλειά προς το παρόν. Δεν κάνει τσάμπα κόπος. Λύση δεν υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δεν κάνει τσάμπα κόπος. Λύση δεν υπάρχει.. μήπως να ενημερώσουμε την samsung? όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο θα μας πάρει στα σοβαρά. φαντάζομαι αν το ήξερε θα το διόρθωνε με την αναβάθμιση σε lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 μήπως να ενημερώσουμε την samsung? όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο θα μας πάρει στα σοβαρά. φαντάζομαι αν το ήξερε θα το διόρθωνε με την αναβάθμιση σε lollipop Κάποια εφαρμογή το κάνει θα σου πει η Samsung και βασικά έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κάποια εφαρμογή το κάνει θα σου πει η Samsung και βασικά έτσι είναι. κι όμως λίγο που το έψαξα είδα ότι και στο νεξους 5 παρουσιάστηκε και η google έβγαλε fix. για τις υπόλοιπες συσκευές όμως είπε ότι είναι στην ευθύνη των κατασκευαστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 από την μέρα που πέρασα την αγγλική λολιποπ περηφανεύομαι για την μπαταρία της αλλά την μάτιασα φαίνεται γιατί το πρωί που ξύπνησα το τηλέφωνο είχε κλείσει από μπαταρία και μόλις το άνοιξα είδα το mm-qcamera-daemon. βρέθηκε τελικά οριστική λύση? θα βάλω το camera block που είπε κάποιος ε΄δω ότι κάνει δουλειά προς το παρόν. Καλησπέρα!Ειχα και εγώ πρόβλημα με αυτό και έσβησα το Viber και το Waze(τους χάρτες) και από τότε δεν το ξαναεβγαλε.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xelwnaki Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Data δικτυου φιλε μου...μου χανεται σιγουρα μια φορα τ μερα και κανω restart!το κινητο δν θα ερθει ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 καλησπερα στην παρεα και απο εμενα . παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας μετα απο αναβαθμιση που μου ηρθε μεσω kies και την πατισα και την εκανα τωρα εχω προβλημα με αρκετες εφραμογες ολες κρασαρουν κλεινουν συνεχως οταν παω να τις ανοιξω.πχ.zedge και καποιες παρομοιες δεν θυμαμε τωρα ποιες αλλα 2 - 3 δοκιμασα χτες .απλως ξεχασα να γραψω ...υπαρχει τιποτε φαρμακο :rolleyes::(:confused: η θα πρεπει να γυρισω σε 4,4,2 ?και πως δε θελω να μου γραψει ο knox ειμαι unroot. ευχαριστω! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Data δικτυου φιλε μου...μου χανεται σιγουρα μια φορα τ μερα και κανω restart!το κινητο δν θα ερθει ελλαδα Πήγαινε ρυθμίσεις-περισσότερα δίκτυα-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και δες εκει που λέει λειτουργία δικτύου τι σου γράφει καλησπερα στην παρεα και απο εμενα . παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας μετα απο αναβαθμιση που μου ηρθε μεσω kies και την πατισα και την εκανα τωρα εχω προβλημα με αρκετες εφραμογες ολες κρασαρουν κλεινουν συνεχως οταν παω να τις ανοιξω.πχ.zedge και καποιες παρομοιες δεν θυμαμε τωρα ποιες αλλα 2 - 3 δοκιμασα χτες .απλως ξεχασα να γραψω ...υπαρχει τιποτε φαρμακο :rolleyes::(:confused: η θα πρεπει να γυρισω σε 4,4,2 ?και πως δε θελω να μου γραψει ο knox ειμαι unroot. ευχαριστω!Να υποθέσω οτι η αναβάθμιση που γράφεις αφορά σε lollipop.Σε αυτή τηνπερίπτωση το να γυρίσεις πισω ,απλά ξέχασε το.Να ξέρεις οτι υπάρχουν ακόμη πολλές εφαρμογές οι οποίες δεν είναι ακόμη συμβατές με την lollipop και κρασάρουν οταν πάς να τις τρέξεις,αλλά καθημερινά ολο και περισσότεροι devs δίνουν update στις εφαρμογές τους για συμβατότητα με την lolli.Oπότε αν το μοναδικό σου προβλήμα μετα το update είναι κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές τρίτων που κρασάρουν,θα σου πρότεινα λίγη υπομονή μέχρι να τίς κάνουν συμβατές Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 οπως και να εχει ευχαριστω παντως :confused: :X :cry: Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts