Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις στις επαφες

Τικαρε την

Εισαι τεραστιος...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Αφαιρέθηκε πλέον η επιλογή του αθόρυβου στη lollipop (χαζομάρα βέβαια).Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας ρυθμίσεις - συσκευή - ήχοι και ειδοποιήσεις - διακοπές (πατώντας κρατημένο το εικονίδιο του ήχου στα notifications toggles σε πάει απευθείας εκεί)και να επιλέξεις "ποτέ διακοπές".

Επίσης από το μενού των διακοπών μπορείς να επιλέξεις εσύ που να έχεις ήχο και που όχι.

Ωραία επιλογή! Βέβαια θέλει διαδικασία για το πλήρες αθόρυβο σε σχέση με πριν, αλλά πάλι καλά με τον τρόπο που μας είπες υπάρχει! Ένα άλλο που χάλασαν πολύ βασικό είναι να μην κάνει προεπισκοπηση του μηνύματος η αναπαντητης στην αρχική οθόνη..

kountouraN

Ωραία επιλογή! Βέβαια θέλει διαδικασία για το πλήρες αθόρυβο σε σχέση με πριν, αλλά πάλι καλά με τον τρόπο που μας είπες υπάρχει! Ένα άλλο που χάλασαν πολύ βασικό είναι να μην κάνει προεπισκοπηση του μηνύματος η αναπαντητης στην αρχική οθόνη..

Αν το βάλεις στην επιλογή εμφάνιση όλου του περιεχομένου δε γίνεται?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αν το βάλεις στην επιλογή εμφάνιση όλου του περιεχομένου δε γίνεται?

Είσαι τεράστιος!

kountouraN

Η απλά μπορείς να πατάς το εικονίδιο "διακοπές" στον πίνακα ειδοποιήσεων. ;)

Η απλά μπορείς να πατάς το εικονίδιο "διακοπές" στον πίνακα ειδοποιήσεων. ;)

Ευχαριστω να σαι καλά.

Τόσο καιρό οι ποιο χρήσιμες ρυθμίσεις ήταν "κρυφές" και δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν..

kountouraN

Αυτο εικονιδιο αριστερα απο το WiFi,με το Ν τι ειναι?Εχει εμφανιστει στο S5 ενος φιλου απο τοτε που το πηρε.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Αυτο εικονιδιο αριστερα απο το WiFi,με το Ν τι ειναι?Εχει εμφανιστει στο S5 ενος φιλου απο τοτε που το πηρε.

Eίναι ενεργοποιημένο το nfc.

Παρατηρησα οτι το camera-daemon μου το κανει οποτε παω να βγαλω φωτο μεσω καποιας εφαρμογης, οπως το instagram και το messeger του facebook. Εχτες μολις εβγαλα φωτο μεσω face πηρε φωτια το κινητο. Με επανεκινηση ολα οκ.

Eίναι ενεργοποιημένο το nfc.

Να κλεισει το διακοπτη NFC

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εγώ όταν ενεργοποιώ το nfc γιατί δεν εμφανίζεται το εικονίδιο στην μπάρα ειδοποιήσεων; Το είδα από τον arisg90 αλλά σε μένα δε βγαίνει...Επίσης τρελό πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε lollipop μέσω kies3. Vodafone Ελληνικό το τηλέφωνο, κανένα πρόβλημα με kitkat,μετά την αναβάθμιση τραγικά τα πράγματα... Καταρχήν το κινητό πλέον απέκτησε "λόξιγκα " (skipping frames) στις αρχικές οθόνες...το κουμπί των recent apps όταν είναι πολλές ανοικτές κάνει αιώνες να ανοίξει, ο proximity sensor όταν πας να τερματίσεις κλήση κάνει μια ώρα να ανοίξει την οθόνη, και τώρα πριν λίγο μου εμφάνισε το γνωστό bug της κάμερας (daemon-κάτι δεν το θυμάμαι) όπου είχα τρελό battery drain και κρασαρε και η εφαρμογή της κάμερας όταν πήγαινα να βγώ...Απαράδεκτα πράγματα...Έχω κάνει και factory reset αλλά δεν μπορώ να πω οτι βελτιώθηκε ουσιαστικά η κατάσταση. ..ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:υπάρχει τρόπος να δουλέψει το firmware initialization του kies3 ώστε να του περάσει ξανά τη lollipop γιατί μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζεται για τη συγκεκριμένη συσκευή; δε θέλω να χρησιμοποιήσω odin για να ξαναφλασαρω τη ρομ,θελώ να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει μέσω kies3.

Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριο μελος στι site και προσφατα κατοχος του S5 PLUS με κωδικο G901f.Εχω ομως ενα προβλημα και θα ημουν ευγνωμων αν καποιος με βοηθουσε...μεσα στη μερα μου χανεται το ιντερνετ και για να επανελθει θα πρεπει να κανω restart τη συσκευη ειτε θα ερθει μονο του μετα απο καμια ωρα.πηρα λοιπον τη vodafone που ανηκω και μου ειπαν οτι απο μας εισαι ενταξει φταιει τ κινιτο..παω μετεπειτα st samsung τους λεω τ προβλημα μου μου τ κανουν μια αναβαθμιση το παιρνανε απο καποια τεστ κ μου λενε οτι ειναι ενταξει....ομως εγω συνεχιζω να εχω προβλημα!τ με συμβουλευετε να κανω εχω ξενερωσει πολυ...το κινητο σημειωτεον ανηκει σε παροχο στη t-mobile t germaniki

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλαξα και καρτα sim...εχω δοκιμασει τα παντα!λετε να ειναι θεμα πλακετας και να το παω παλι στη samsung η να περιμενω να παρω τ lollipop μπας κ λυθει το προβλημα...Συγνωμη που σας κουρασα αλλα εχω τρελαθει ουτε βδομαδα δε το εχω στα χερια μου

Το plus έχει έρθει?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριο μελος στι site και προσφατα κατοχος του S5 PLUS με κωδικο G901f.Εχω ομως ενα προβλημα και θα ημουν ευγνωμων αν καποιος με βοηθουσε...μεσα στη μερα μου χανεται το ιντερνετ και για να επανελθει θα πρεπει να κανω restart τη συσκευη ειτε θα ερθει μονο του μετα απο καμια ωρα.πηρα λοιπον τη vodafone που ανηκω και μου ειπαν οτι απο μας εισαι ενταξει φταιει τ κινιτο..παω μετεπειτα st samsung τους λεω τ προβλημα μου μου τ κανουν μια αναβαθμιση το παιρνανε απο καποια τεστ κ μου λενε οτι ειναι ενταξει....ομως εγω συνεχιζω να εχω προβλημα!τ με συμβουλευετε να κανω εχω ξενερωσει πολυ...το κινητο σημειωτεον ανηκει σε παροχο στη t-mobile t germaniki

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλαξα και καρτα sim...εχω δοκιμασει τα παντα!λετε να ειναι θεμα πλακετας και να το παω παλι στη samsung η να περιμενω να παρω τ lollipop μπας κ λυθει το προβλημα...Συγνωμη που σας κουρασα αλλα εχω τρελαθει ουτε βδομαδα δε το εχω στα χερια μου

Όταν λες χάνεται το ίντερνετ, εννοείς σε wifi σύνδεση ή με τα data δικτύου? Edited by truckman

από την μέρα που πέρασα την αγγλική λολιποπ περηφανεύομαι για την μπαταρία της αλλά την μάτιασα φαίνεται γιατί το πρωί που ξύπνησα το τηλέφωνο είχε κλείσει από μπαταρία και μόλις το άνοιξα είδα το mm-qcamera-daemon. βρέθηκε τελικά οριστική λύση? θα βάλω το camera block που είπε κάποιος ε΄δω ότι κάνει δουλειά προς το παρόν.

από την μέρα που πέρασα την αγγλική λολιποπ περηφανεύομαι για την μπαταρία της αλλά την μάτιασα φαίνεται γιατί το πρωί που ξύπνησα το τηλέφωνο είχε κλείσει από μπαταρία και μόλις το άνοιξα είδα το mm-qcamera-daemon. βρέθηκε τελικά οριστική λύση? θα βάλω το camera block που είπε κάποιος ε΄δω ότι κάνει δουλειά προς το παρόν.

Δεν κάνει τσάμπα κόπος. Λύση δεν υπάρχει..

Δεν κάνει τσάμπα κόπος. Λύση δεν υπάρχει..

μήπως να ενημερώσουμε την samsung? όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο θα μας πάρει στα σοβαρά. φαντάζομαι αν το ήξερε θα το διόρθωνε με την αναβάθμιση σε lollipop

μήπως να ενημερώσουμε την samsung? όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο θα μας πάρει στα σοβαρά. φαντάζομαι αν το ήξερε θα το διόρθωνε με την αναβάθμιση σε lollipop

Κάποια εφαρμογή το κάνει θα σου πει η Samsung και βασικά έτσι είναι.

Κάποια εφαρμογή το κάνει θα σου πει η Samsung και βασικά έτσι είναι.

κι όμως λίγο που το έψαξα είδα ότι και στο νεξους 5 παρουσιάστηκε και η google έβγαλε fix. για τις υπόλοιπες συσκευές όμως είπε ότι είναι στην ευθύνη των κατασκευαστών

Καλησπέρα!Ειχα και εγώ πρόβλημα με αυτό και έσβησα το Viber και το Waze(τους χάρτες) και από τότε δεν το ξαναεβγαλε.;)

καλησπερα στην παρεα και απο εμενα .

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας μετα απο αναβαθμιση που μου ηρθε μεσω kies

και την πατισα και την εκανα τωρα εχω προβλημα με αρκετες εφραμογες ολες

κρασαρουν κλεινουν συνεχως οταν παω να τις ανοιξω.πχ.zedge και καποιες παρομοιες δεν θυμαμε τωρα ποιες

αλλα 2 - 3 δοκιμασα χτες .απλως ξεχασα να γραψω ...υπαρχει τιποτε φαρμακο :rolleyes::(:confused:

η θα πρεπει να γυρισω σε 4,4,2 ?και πως δε θελω να μου γραψει ο knox ειμαι unroot.

ευχαριστω!

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Data δικτυου φιλε μου...μου χανεται σιγουρα μια φορα τ μερα και κανω restart!το κινητο δν θα ερθει ελλαδα

Πήγαινε ρυθμίσεις-περισσότερα δίκτυα-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και δες εκει που λέει λειτουργία δικτύου τι σου γράφει

καλησπερα στην παρεα και απο εμενα .

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας μετα απο αναβαθμιση που μου ηρθε μεσω kies

και την πατισα και την εκανα τωρα εχω προβλημα με αρκετες εφραμογες ολες

κρασαρουν κλεινουν συνεχως οταν παω να τις ανοιξω.πχ.zedge και καποιες παρομοιες δεν θυμαμε τωρα ποιες

αλλα 2 - 3 δοκιμασα χτες .απλως ξεχασα να γραψω ...υπαρχει τιποτε φαρμακο :rolleyes::(:confused:

η θα πρεπει να γυρισω σε 4,4,2 ?και πως δε θελω να μου γραψει ο knox ειμαι unroot.

ευχαριστω!

Να υποθέσω οτι η αναβάθμιση που γράφεις αφορά σε lollipop.Σε αυτή τηνπερίπτωση το να γυρίσεις πισω ,απλά ξέχασε το.Να ξέρεις οτι υπάρχουν ακόμη πολλές εφαρμογές οι οποίες δεν είναι ακόμη συμβατές με την lollipop και κρασάρουν οταν πάς να τις τρέξεις,αλλά καθημερινά ολο και περισσότεροι devs δίνουν update στις εφαρμογές τους για συμβατότητα με την lolli.Oπότε αν το μοναδικό σου προβλήμα μετα το update είναι κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές τρίτων που κρασάρουν,θα σου πρότεινα λίγη υπομονή μέχρι να τίς κάνουν συμβατές

οπως και να εχει ευχαριστω παντως :confused: :X :cry:

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)