kountoura Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Κάνε άλλες 1-2 επανεκκινήσεις καί πιθανόν νά στρώσει (νά φαίνεται δηλαδή μόνο τό BTU),γιατί έτσι όπως είναι τώρα δέν είναι σωστό.Συμβαίνει συνήθως όταν αλλάζουμε rom μέ διαφορετικό csc από αυτό πού είχαμε. Σε ευχαριστώ πρέπει να είναι οκ τώρα https://www.dropbox.com/s/bd677xa1sdeqvqr/Screenshot_2015-01-18-02-20-31.png?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σε ευχαριστώ πρέπει να είναι οκ τώρα https://www.dropbox.com/s/bd677xa1sdeqvqr/Screenshot_2015-01-18-02-20-31.png?dl=0 Εγώ και επανεκκινησεις που είχα κάνει με είχε με csc XEF και lolipop Αγγλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Όσοι αλλάζουν από lollipop σε lollipop μένει το παλιό csc Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Όσοι αλλάζουν από lollipop σε lollipop μένει το παλιό csc Ρωτάς η δηλώνεις?Δεν ησχυει αυτό πάντως.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Παίδες τότε γιατί σε άλλους αλλάζει το csc και σε άλλους από τη στιγμή που η διαδικασία είναι η ίδια?Εκτός αυτού συνάντησα θέμα με την κάμερα πάλι ενώ δεν είχα με την γαλλική 4.4.2 η μπαταρία κρατούσε αλλά όχι τόσο όσο με την γαλλική το zedge το πετούσε και γενικά το overall satisfaction ήταν κάτω του μετρίου. Edited January 18, 2015 by michaelp900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ πρέπει να είναι οκ τώρα https://www.dropbox.com/s/bd677xa1sdeqvqr/Screenshot_2015-01-18-02-20-31.png?dl=0Τώρα είσαι μιά χαρά ;) Εγώ και επανεκκινησεις που είχα κάνει με είχε με csc XEF και lolipop Αγγλίας. Όσοι αλλάζουν από lollipop σε lollipop μένει το παλιό cscΟσοι περάσατε/θά περάσετε τήν lollipop μέσω odin να εχετε υπόψη σας κάποια πράγματα μιά και σε αυτή τήν έκδοση του android έχουμε μεγάλες αλλαγές στήν δομή του λειτουργικού: 1)Αν είχατε στήν προηγούμενη σας ρομ κάποιο custom recovery,ενδέχεται νά μήν περαστούν ο bootloader καί τό modem τής lollipop.Γιά να το τσεκάρετε αυτό κατεβάζετε το "phone info" απο το play store καί στήν ενότητα "Firmware info" βλέπετε αν όλες οί versions πού αναγράφονται εκεί (4 ειναι) αντιστοιχούν στήν έκδοση τής lollipop πού μόλις περάσατε.Αν δείτε ότι κάποια παραμένουν σέ προηγούμενη έκδοση θά χρειαστεί νά ξανα-φλασάρετε τήν ρομ. 2)Είναι απαραίτητο νά κάνετε full wipe πρίν καί μετά τό φλασάρισμα καί όταν λεμε full εννοούμε και format τής εσωτερικής μνήμης (πάρτε backup οτιδήποτε αρχεία έχετε μέσα σε αυτήν γιατί θα διαγραφούν τα πάντα) 3)Απο τήν στιγμή πού περνάτε ρομ διαφορετικού region από το δικό σας,θα πρέπει λογικά να αλλάξει και το csc.Αν δείτε οτι κάτι τέτοιο δέν συμβαίνει,κάντε τα εξής : α) 1-2 επανεκκινήσεις β)άλλο ένα hard reset γ)αν καί πάλι δεν... ξανα περνάτε τη ρομ. Να ξεκαθαρίσω οτι αναφέρομαι μόνο σε official lollipop Γιά οποιεσδήποτε απορίες καί βοήθεια πάνω σε αυτα,θα παρακαλούσα να συνεχίσουμε την κουβέντα μας εδώ Edited January 18, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Εγώ είμαι εντάξει δηλαδή με την Αγγλική ; *update* συγνωμη για την φωτο πριν. Διορθωθηκε! Edited January 18, 2015 by apokorwnas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Εγώ είμαι εντάξει δηλαδή με την Αγγλική ; Μιά χαρά είσαι,άψογος ;) Θα σε παρακαλέσω μόνο καί ισχύει γιά όλους τούς χρήστες,να προσπαθείτε όταν ανεβάζετε κάποια screenshots,να τα περνάτε στό πόστ ώς συνημμένα αρχεία.Φαίνονται πιο καλά αισθητικά καί δέν γεμίζουν όλη τή σελίδα :) Edited January 18, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 παιδιά καλησπέρα εδώ και μερικές ώρες μου τρώει πολύ την μπαταρία δεν κατέβασα καμία καινούργια εφαρμογή που να δικαιολογη αυτή την κατανάλωση πάω στης ρυθμίσεις μπαταρία και πρώτο πρώτο έχει αυτό mm-qcamera-daem τι πάει να πει αυτό ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παίδες τότε γιατί σε άλλους αλλάζει το csc και σε άλλους από τη στιγμή που η διαδικασία είναι η ίδια?Εκτός αυτού συνάντησα θέμα με την κάμερα πάλι ενώ δεν είχα με την γαλλική 4.4.2 η μπαταρία κρατούσε αλλά όχι τόσο όσο με την γαλλική το zedge το πετούσε και γενικά το overall satisfaction ήταν κάτω του μετρίου. γιατι στα περισσοτερα filmware ειναι multi select μπαινει αυτο που ειναι πρωτο.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Βγηκε και για τα ελληνικα unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 παιδιά καλησπέρα εδώ και μερικές ώρες μου τρώει πολύ την μπαταρία δεν κατέβασα καμία καινούργια εφαρμογή που να δικαιολογη αυτή την κατανάλωση πάω στης ρυθμίσεις μπαταρία και πρώτο πρώτο έχει αυτό mm-qcamera-daem τι πάει να πει αυτό ρε παιδιά; Κάνε ένα restart το κινητό και θα σταματήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Κάνε ένα restart το κινητό και θα σταματήσει Σ ευχαριστώ πολυ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σ ευχαριστώ πολυ φίλε Κάποια εφαρμογή σου κάνει τι δουλειά τρέχα γύρευε... το έχουν πολλοί το πρόβλημα λύση δεν υπάρχει... όποτε στο κάνει κάνε restart και σταματάει να τρώει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους.. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μετά από την τελευταία επανεκκίνηση της συσκευής μου.. πατάω να ανοίξει το bluetooth και δεν το ανοίγει ποτέ! το έχει αντιμετωπίσει κανείς? χρησιμοποιώ διαρκώς bluetooth ακουστικό και μου είναι απαραίτητο οπότε κάθε πρόταση δεκτή! στα καλά καθούμενα το εμφάνισε! Αν κάνω wipe cache θα διορθωθεί; χάνω τα δεδομένα και τις ρυθμισεις μου οπως οταν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Επανέρχομαι μιας και το πρόβλημά μου μετά από wipe cache παραμένει! κάποια στιγμή μετά από προσπάθειες του ξυπνάει το φιλότιμο και ανοίγει το bluetooth! σήμερα που έκανα μια επανεκκίνηση της συσκευής πάλι τα ίδια όμως.. έχει αναφερθεί κάποια εφαρμογή που να προκαλεί τέτοιο θέμα? έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Επανέρχομαι μιας και το πρόβλημά μου μετά από wipe cache παραμένει! κάποια στιγμή μετά από προσπάθειες του ξυπνάει το φιλότιμο και ανοίγει το bluetooth! σήμερα που έκανα μια επανεκκίνηση της συσκευής πάλι τα ίδια όμως.. έχει αναφερθεί κάποια εφαρμογή που να προκαλεί τέτοιο θέμα? έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? Μπες σε safe mode και δες αν δουλεύει το Bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Μπες σε safe mode και δες αν δουλεύει το Bluetooth... Το ίδιο μου κάνει και σε safe mode.. :( (εν τω μεταξύ, αν πατήσω να κάνει γρήγορη σύνδεση μου γράφει κανονικά ενεργοποίηση bluetooth! οπότε δεν δείχνει να είναι χαλασμένο.. σαν κάτι να το εμποδίζει να ανοίξει και κρασάρει..) Edited January 18, 2015 by giannakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το ίδιο μου κάνει και σε safe mode.. :( (εν τω μεταξύ, αν πατήσω να κάνει γρήγορη σύνδεση μου γράφει κανονικά ενεργοποίηση bluetooth! οπότε δεν δείχνει να είναι χαλασμένο.. σαν κάτι να το εμποδίζει να ανοίξει και κρασάρει..) Άμα στο κάνει και σε safe mode κατι δεν πάει καλά με την συσκευή μάλλον δεν είναι θέμα εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ρωτάς η δηλώνεις?Δεν ησχυει αυτό πάντως.. Δήλωση ήταν... Γιατί είχα την Πολωνική και πέρασα την Αγγλική 2 φόρες και τις 2 φορές με factory reset πριν και μετά το φλασάρισμα και παρόλα αυτά το csc είναι Πολωνικό ακόμα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δήλωση ήταν... Γιατί είχα την Πολωνική και πέρασα την Αγγλική 2 φόρες και τις 2 φορές με factory reset πριν και μετά το φλασάρισμα και παρόλα αυτά το csc είναι Πολωνικό ακόμα... Δεν πρέπει να είναι γενικό το θέμα όμως. Στο δικό μου (Βουλγαρίας BGL) όταν έβαλα πολωνική άλλαξε το csc, το ίδιο όταν έβαλα την ισπανική το ίδιο όταν έβαλα την αγγλική. Μόνο που στην αγγλική χρειάστηκε και επανεκκίνηση όπως μου πρότεινε φίλος ποιο πίσω. Σε όλες τις αλλαγές πριν και μετά factory reset.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 παιδια καλημερα, εβαλα στο s5 την επισημη Lolipop και παρατηρω ότι οταν θελω να τερματισω την κληση αρωει πολυ να μου αναψει η οθονη για να πατησω το κουμπι, ενω πριν την αναβαθμιση δεν το ειχα, ξερετε πως μπορω να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελικα ρε παιδια υπαρχει προβλημα αν ειναι διαφορετικο το csc ή απλως δεν θα παιρνει ενημερωσεις αυτοματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δήλωση ήταν... Γιατί είχα την Πολωνική και πέρασα την Αγγλική 2 φόρες και τις 2 φορές με factory reset πριν και μετά το φλασάρισμα και παρόλα αυτά το csc είναι Πολωνικό ακόμα... Ακριβώς το ίδιο και εδώ. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 παιδια καλημερα, εβαλα στο s5 την επισημη Lolipop και παρατηρω ότι οταν θελω να τερματισω την κληση αρωει πολυ να μου αναψει η οθονη για να πατησω το κουμπι, ενω πριν την αναβαθμιση δεν το ειχα, ξερετε πως μπορω να το διορθωσω? Ακριβως το ιδιο γινεται και σε μενα.Ο proximity sensor δουλευει κανονικα μαλλον καποιο bug ειναι.Για να δεις αμα δουλευει βαλε στον dialer τον κωδικο *#0*# και κανε το τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δεν πρέπει να είναι γενικό το θέμα όμως. Στο δικό μου (Βουλγαρίας BGL) όταν έβαλα πολωνική άλλαξε το csc, το ίδιο όταν έβαλα την ισπανική το ίδιο όταν έβαλα την αγγλική. Μόνο που στην αγγλική χρειάστηκε και επανεκκίνηση όπως μου πρότεινε φίλος ποιο πίσω. Σε όλες τις αλλαγές πριν και μετά factory reset.. Αυτές τις διαφορές συμπεριφορές στα ίδια τηλέφωνα δεν μπορώ να τις καταλάβω... Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις μερικές πληροφορίες που ίσως παίζουν την σημασία τους όπως: 1) Ποια έκδοση του Odin χρησιμοποίησες για το φλασάρισμα? 2) Το factory reset πως το έκανες? Εννοώ από Ρυθμίσεις - Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας - Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων ή από το recovery? Σε παρακαλώ πες μας πως έκανες το factory reset και πριν και μετά το φλασάρισμα. Αν δηλαδή μπορείς να μας περιγράψεις τα ακριβή βήματα που ακολούθησες... Ο λόγος που τα ζητάω αυτά, είναι γιατί όσοι έχουμε μια ROM με CSC από ROM, θα έχουμε πρόβλημα με τα OTA κλπ. Επίσης ίσως έχουμε και πρόβλημα αν για κάποιο λόγο χρειαστούμε το επίσημο service και ανακαλύψουν ότι έχει άλλο CSC σε σχέση με την ROM που έχουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts