spinos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 κοιτα αν ειχε 3gb ram και qhd display 577 ppi θα ητανσαν g906s αξιζειμε 1000..μονο snap 805 εχει και cat6 το g901f Ναι όντως αυτές είναι οι διαφορές. Έχει καλύτερο antutu απο το απλό s5 και μελλοντικά θα έχεις cat6 300mbs, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχουμε πάρει άλλο κινητό. Το μόνο που δεν ξέρω είναι η διαφορά στην μπαταρία του g900f με το gf901f, γιατί γρήγορος επεξεργαστής, σημαίνει και μεγαλύτερη κατανάλωση? Ή είναι πιο οικονομικός ο 805? Όσο και να έψαξα στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι. Ένα μειονέκτημα που διαπίστωσα, αφότου το πήρα, είναι ότι το s5 plus δεν έχει την υποστήριξη σε custom roms όπως το απλό s5. Εντάξει όσο έχω την εγγύηση δεν το πειράζω, αλλά μελλοντικά δεν βλέπω πολλά. Φίλε ernesto1983 το g906s σε θέμα γραφικών και ταχύτητας πως είναι? Ανταποκρίνεται στην ghd οθόνη? το real racing 3 είναι ομαλό? αν έχεις παίξει. Η μπαταρία του? γιατί chipset, μπαταρία, συχνότητα cpu, gpu είναι σαν το s5 plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ναι όντως αυτές είναι οι διαφορές. Έχει καλύτερο antutu απο το απλό s5 και μελλοντικά θα έχεις cat6 300mbs, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχουμε πάρει άλλο κινητό. Το μόνο που δεν ξέρω είναι η διαφορά στην μπαταρία του g900f με το gf901f, γιατί γρήγορος επεξεργαστής, σημαίνει και μεγαλύτερη κατανάλωση? Ή είναι πιο οικονομικός ο 805? Όσο και να έψαξα στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι. Ένα μειονέκτημα που διαπίστωσα, αφότου το πήρα, είναι ότι το s5 plus δεν έχει την υποστήριξη σε custom roms όπως το απλό s5. Εντάξει όσο έχω την εγγύηση δεν το πειράζω, αλλά μελλοντικά δεν βλέπω πολλά. Φίλε ernesto1983 το g906s σε θέμα γραφικών και ταχύτητας πως είναι? Ανταποκρίνεται στην ghd οθόνη? το real racing 3 είναι ομαλό? αν έχεις παίξει. Η μπαταρία του? γιατί chipset, μπαταρία, συχνότητα cpu, gpu είναι σαν το s5 plus. Στην Αττική βρίσκω ήδη 4G+ δίκτυα αρκετά συχνά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Στην Αττική βρίσκω ήδη 4G+ δίκτυα αρκετά συχνά. Έχεις cosmote? Γιατί εγώ στη wind δεν έχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Έχεις cosmote? Γιατί εγώ στη wind δεν έχω δει Ναι, Cosmote. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλημερα.....πως μπορω χωρις root να απενεργοππιησω μερικες εφαρμογες της Samsung που εχει το S5??? Πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημσ ειναι αυτες οι εφαρμογες και μερικες το κινητο παρουσιαζει lag... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλημερα.....πως μπορω χωρις root να απενεργοππιησω μερικες εφαρμογες της Samsung που εχει το S5??? Πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημσ ειναι αυτες οι εφαρμογες και μερικες το κινητο παρουσιαζει lag... Δυστυχώς φίλε και εγώ δεν θέλω πολλές εφαρμογές αλλά δεν γίνεται χωρίς ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δυστυχώς φίλε και εγώ δεν θέλω πολλές εφαρμογές αλλά δεν γίνεται χωρίς ροοτ Εσενα σου παρουσιαζει καθολου υποψια lag?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 απενεργοποίησα αρκετές μέσω διαχείρισης εφαρμογών Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εσενα σου παρουσιαζει καθολου υποψια lag?? Μερικές φορές όταν τρέχουν πολλές εφαρμογές βλέπω ένα ελάχιστο lag όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά το λιώνω το κινητό στο Skype messenger Viber και άλλες online εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 απενεργοποίησα αρκετές μέσω διαχείρισης εφαρμογών Και εγω σκεφτηκα να τις απενεργοποιησω απο εκει αλλα με κραταει το παραθυρο που λεει αν κανω καταργηση μποει να δημιουργηθυον σφαλματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis_Limpa Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλημέρα εδώ και δύο μέρες άρχισε να κρασάρει ο flashplayer στον dolphin. Τον έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή όπως και τον flashplayer αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημέρα εδώ και δύο μέρες άρχισε να κρασάρει ο flashplayer στον dolphin. Τον έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή όπως και τον flashplayer αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα; Καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάλληλο θέμα για τους browsers. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Και εγω σκεφτηκα να τις απενεργοποιησω απο εκει αλλα με κραταει το παραθυρο που λεει αν κανω καταργηση μποει να δημιουργηθυον σφαλματα.... Να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι αυτό το παράθυρο, μάλλον το αγνόησα. Παρόλαυτα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημέρα εδώ και δύο μέρες άρχισε να κρασάρει ο flashplayer στον dolphin. Τον έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή όπως και τον flashplayer αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα; δοκιμασε CM broswer να βρεις την υγεια σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Έχει δοκιμάσει κανεί να συνδέσει το S5 με το asdl router του με έναν adaptor micro usb to lan για να συνδεθεί στο δίκτυο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Έχει δοκιμάσει κανεί να συνδέσει το S5 με το asdl router του με έναν adaptor micro usb to lan για να συνδεθεί στο δίκτυο ? Γιατί να το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Γιατί να το κάνει αυτό; Πρώτον για να παίξει !:lol: Και δεύτερον γιατι το wifi μου κάνει νούμερα και βλέπω streaming ! :p Δουλεύει σίγουρα σε tablet με κάτι τέτοιο. http://www.ebay.ie/itm/371327357559?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κι επίσημο προιόν της Samsung γι αυτή τη δουλειά. http://www.samsung.com/au/consumer/mobile-phone/mobile-phone/accessories/ET-UP900UBEGWW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Τελικά πήρα ένα φορτιστή της belkin και επιτέλους φορτίζω όπως πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση και παρόλο που έκανα hard reset, το κινητό έχει τα λαγκάκια του. Πριν, ήταν σφαίρα σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Πρώτον για να παίξει !:lol: Και δεύτερον γιατι το wifi μου κάνει νούμερα και βλέπω streaming ! :p Δουλεύει σίγουρα σε tablet με κάτι τέτοιο. http://www.ebay.ie/itm/371327357559?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κι επίσημο προιόν της Samsung γι αυτή τη δουλειά. http://www.samsung.com/au/consumer/mobile-phone/mobile-phone/accessories/ET-UP900UBEGWW Αν σου κάνει νερα, κλείσε το wifi του router, πάρε ενα AP/Repeater και κανε την δουλειά σου, αν δεν θες ν' αλλάξεις ρουτερακι. Ειναι πάνφθηνα! Σιγα τώρα που θα ξαναγυρίσουμε στο "αμόλα καλούμπα!" Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση και παρόλο που έκανα hard reset, το κινητό έχει τα λαγκάκια του. Πριν, ήταν σφαίρα σε όλα. Κι εγώ αυτή την αίσθηση έχω. Ότι η boe ήταν καλύτερη από boi. Βέβαια,με τη boi ήταν η πρώτη φορά που έκανα ota (πάνω στην boe) οπότε μπορεί και να φταίει αυτό. Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 ΕΓω διαφωνω, clean install της ΒΟΙ και παει χαλαρα καλυτερα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Καλημέρα, να ρωτησω, επισημη ενημέρωση android ποια έκδοση φοραει? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 ΕΓω διαφωνω, clean install της ΒΟΙ και παει χαλαρα καλυτερα. Συμφωνώ και από μπαταρία είναι καλύτερο σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 clean install πως το εννοείτε? OTA και hard reset έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts