Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μετα το ΒΟC7 και τωρα boe5 το κινητο ζεσταινεται αρκετα θα πρεπει να ανησυχω . ειδικα στην φορτιση τηγανιζεις αυγα !!

Ενταξει μια θερμοτητα την εχουν αναλογα τι κανεις εκεινη τη στιγμη,οχι στη φορτιση δεν καιει εμενα,δες στις ρυθμισεις μπαταρια τι τρεχει μηπως εχει ενεργοποιηθει κανα camere deamon αυτο ειναι υπευθυνο για την απωλεια μπαταριας και υπερθερμανση...

Jason the Greek

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδια μετα το ΒΟC7 και τωρα boe5 το κινητο ζεσταινεται αρκετα θα πρεπει να ανησυχω . ειδικα στην φορτιση τηγανιζεις αυγα !!

Οχι φίλε μου. Δεν υπάρχει κανενα θέμα με θερμοκρασία. Μήπως ταυτόχρονα παίζεις και παιχνίδια ή κανενα Skype ή viber? Με απλά και μόνον φόρτιση δεν ζεσταίνεται καθόλου!

Δες τι συμβαίνει με τις καταναλώσεις και μήπως χρειαστεί να κάνεις κανενα factory reset. Υπάρχει περίπτωση να είναι "παρατράγουδο" της αναβάθμισης. Να μην έχει "κάτσει" δηλαδή καλα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

μήπως παίξεις κάνα game?

γενικός όταν φορτίζει το κινητό δεν το χρησιμοποιούμε μειώνει τραγικά την ζωή της μπαταρίας και όχι μονο

καλησπερα παιδια θα μπω κατευθειαν στο ψητο γιατι καιγομαι εχω ενα galaxy s5 g900f της προαλες ειμουν θαλλασα και το εβαλα μεσα υποτιθετε οτι ηταν water-resistance αλλα δυστηχως δεν γνωριζω ακομη πρεπει να αφησα το καπακι απο τον φορτιστη ανοικτο βραχικυκλωσε και ο βλακας ξανα πηγα το εβαλα στην μπρηζα και ακουγα κατι παραξενους ηχους απο το ειχα σαν να καιγεται κατευθειαν το εβγαλα το εβαλα στο ρυζι και την επομενη μερα το πηγα σε καταστημα ο τυπος μπορεσε και το εκανα να φοριτζει καννονικα να λειτουργη με 50 ευρω αλλα με λεει οτι θελει και οθονη που η οθονη κοιμενεται στα 125 ευρω μου ειπε ειναι αληθεια μπορει να επαθε τιποτα η οθηνη συνολο θα μου βγει 175 ευρω για αν γινει τι λετε αξιζει η εχετε αλλες προτασεις απο σερρες/θεσσαλονικη ποιο φθηνες δηλαδη καιγομαι αδερφια ειδικα σε τετοιους καιρους με τοσα λεφτα και συγνωμη για τα ορθογραφικα :X

ρε παιδια εκανα το τελευταιο update του νοβα λαντσερ και πλεον εκεινη την επιλογη για φοντο επιφανειας εργασιας που μπορουσες να το βαζεις οχι μονο να κινειται καθως αλλαζεις σελιδες αλλα και το μεγεθος(ειχε επιλογη να το βαλεις πιο ορθογωνια η το κλασσικο με τα αυτακια αριστερα δεξια η να το κοψεις εσυ απο που να ξεκινα και που να τελειωνει κτλ,,πλεον αυτο γιατι δεν υπαρχει-επιλεγω μια πικ για επιφανεια εργασιας μεσω του νοβα και απλα μου την πεταει στο περιπου με μια μικρη προσεγγιση στα πλαγια..γιατι??

ρε παιδια εκανα το τελευταιο update του νοβα λαντσερ και πλεον εκεινη την επιλογη για φοντο επιφανειας εργασιας που μπορουσες να το βαζεις οχι μονο να κινειται καθως αλλαζεις σελιδες αλλα και το μεγεθος(ειχε επιλογη να το βαλεις πιο ορθογωνια η το κλασσικο με τα αυτακια αριστερα δεξια η να το κοψεις εσυ απο που να ξεκινα και που να τελειωνει κτλ,,πλεον αυτο γιατι δεν υπαρχει-επιλεγω μια πικ για επιφανεια εργασιας μεσω του νοβα και απλα μου την πεταει στο περιπου με μια μικρη προσεγγιση στα πλαγια..γιατι??

Προσωπικα δεν τον δουλευω αλλα νομίζω οτι στο νήμα των launchers θα έπαιρνες πιο γρήγορα απαντηση.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα παιδιά..

Μετά από καιρό αγόρασα ένα s5 ξανά.

Λοιπόν το κινητό έχει γραμμένο knox. 0*1.

Είναι ελληνικό EUR. Από ότι φαίνεται στο phone info, πρέπει να έχει επίσημη ρομ 5.0 EUR.

Προφανώς ο knox έγραψε σε ροοτ προηγούμενο και μετά το επανέφερε σε στοκ.

Στην οτα ενημέρωση λογισμικού μου γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί το λογισμικό έχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτιμενο τρόπο.

Αν κατεβάσω και περάσω με Odin την τελευταία EUR ρομ μετά θα μπορεί να παίρνει οτα update?

Η αν γράψει μια φορά ο κνοξ αυτό δεν γίνεται?

Ρωτάω γιατί πρώτη φορά έχω samsung με γραμμένο κνοξ.

Ευχαριστώ

kountouraN

Ελπίζω να το πήρες σε τρελή τιμή γιατί με knox 1, εγγύηση last year!

Τι σ' ενοχλεί όμως το αν θα παίρνει ΟΤΑ. Oτι και να βγει, το περνάς με odin. Προσωπικά μαλιστα, απ' οτι είδα, καλύτερα τρέχει το τηλέφωνο οταν το κανεις clear install με odin.

Ελπίζω να το πήρες σε τρελή τιμή γιατί με knox 1, εγγύηση last year!

Τι σ' ενοχλεί όμως το αν θα παίρνει ΟΤΑ. Oτι και να βγει, το περνάς με odin. Προσωπικά μαλιστα, απ' οτι είδα, καλύτερα τρέχει το τηλέφωνο οταν το κανεις clear install με odin.

Το πήρα σε τόσο μεγάλη τιμή που ντρέπομαι και να το γράψω. Σαν αγραμματος την πάτησα. Τέλος πάντων τώρα έγινε και δεν αλλάζει..

Εγώ ο Νίκος πήρα κινητό με γραμμένο knox και το πλήρωσα λίγο ποιο κάτω από ένα καινούριο. Δεν είχα ούτε κάρτα να κατεβάσω το phone info να το ελέγξω (έχω το s6 με nano sim) βιαζομουν κιόλας, ήθελα άμεσα κινητό και την πάτησα. Τελικά εντάξει πέρασα το τελευταίο EUR και τώρα θα παίρνει και οτα.

kountouraN

Θα μπορουσες να μπεις στο recovery. Και εκει στο λεει.

Τες πα! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! ;-)

Καλορίζικο, απροβληματιστο να είναι και να μην χρειαστεί ποτέ να δουν το knox.

PS: Δες το και αλλιώς. Τι δυνατότητες σου ανοίγει να δοκιμάσεις!

Γεια σε όλους σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαφορά του 4G που υπάρχει στο public με τα υπόλοιπα που πουλάνε στα skroutzoμάγαζα... Και αυτά δεν υποστηρίζουν LTE? :wacko:

Ευχαριστώ!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Γεια σε όλους σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαφορά του 4G που υπάρχει στο public με τα υπόλοιπα που πουλάνε στα skroutzoμάγαζα... Και αυτά δεν υποστηρίζουν LTE? :wacko:

Ευχαριστώ!

Είναι ακριβώς τα ίδια, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Απλά σε κάποια υπάρχει λογότυπο LTE, σε κάποια άλλα 4G και σε αλλά τίποτα.

Καλησπέρα παιδιά..

Μετά από καιρό αγόρασα ένα s5 ξανά.

Λοιπόν το κινητό έχει γραμμένο knox. 0*1.

Είναι ελληνικό EUR. Από ότι φαίνεται στο phone info, πρέπει να έχει επίσημη ρομ 5.0 EUR.

Προφανώς ο knox έγραψε σε ροοτ προηγούμενο και μετά το επανέφερε σε στοκ.

Στην οτα ενημέρωση λογισμικού μου γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί το λογισμικό έχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτιμενο τρόπο.

Αν κατεβάσω και περάσω με Odin την τελευταία EUR ρομ μετά θα μπορεί να παίρνει οτα update?

Η αν γράψει μια φορά ο κνοξ αυτό δεν γίνεται?

Ρωτάω γιατί πρώτη φορά έχω samsung με γραμμένο κνοξ.

Ευχαριστώ

Περασε την ξανα με odin την ρομ..αλλα και με knox 0/1 μπορεις να παιρνεις ota update...αλλα πριν την περασεις κανε ςνα factory reset και ξανα κανε ενημερωση για updare..πρεπει να σου κανει update..αφου εχει γραψει ο knox κανε ροοτ κανονικοτατα να παρεις τον ελεγχο του κινητου..

I Want To Believe

Το πήρα σε τόσο μεγάλη τιμή που ντρέπομαι και να το γράψω. Σαν αγραμματος την πάτησα. Τέλος πάντων τώρα έγινε και δεν αλλάζει..

Εγώ ο Νίκος πήρα κινητό με γραμμένο knox και το πλήρωσα λίγο ποιο κάτω από ένα καινούριο. Δεν είχα ούτε κάρτα να κατεβάσω το phone info να το ελέγξω (έχω το s6 με nano sim) βιαζομουν κιόλας, ήθελα άμεσα κινητό και την πάτησα. Τελικά εντάξει πέρασα το τελευταίο EUR και τώρα θα παίρνει και οτα.

Τι ακριβως ειναι αυτό? χάνετε η εγγύηση? πως μπορω να το τσεκάρω και εγω?

1+ Never Settle

Αν το έχεις πάρει πρώτο χέρι και δεν του "έχεις βάλει χέρι", μην ανησυχείς. Δεν έχεις πρόβλημα.

Αλλιώς κατέβασε το phone info για Samsung απο το store και στην σελιδα General, στο κατω μέρος θα πρέπει να σου λεει "Knox warranty void" 0x0.

Οτιδήποτε άλλο ... Εγγύηση, last year!

Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε και στον οδηγό της υπογραφής μου. Μπορείτε χειροκίνητα μπαίνοντας σε Download mode να δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Knox, δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή.

Σε download ή στο recovery?

Απλά δεν το πρότεινα γιατί είναι λιγο "επικίνδυνο" το recovery για κάποιον που δεν ξέρει τι γίνεται εκεί.

Έχετε και οι δυο δίκιο. Νομιζα οτι το δείχνει στο recovery. Τες πα, οπως θέλει ο φίλος! Υπσρχει λοιπον και αυτος ο τρόπος.

Αν έχει όρεξη όμως ας ψάξει και την εφαρμογή. Είναι απο τις καλές και δίνει πολλες πληροφορίες για το κινητό.

ειναι πολυ καλο...snap 805,qhd display (2540*1344)

τι διαφορες βλεπεις με το απλο?

I Want To Believe

ειναι πολυ καλο...snap 805,qhd display (2540*1344)

τι διαφορες βλεπεις με το απλο?

Ernesto 1080p οθονη έχει.εκεινο που λες ειναι το κορεατικό.φιλικα.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

το χρησιμοποιείται κανονικά το home key του samsung? υπαρχει κατι για να το αντικαταστήσω? σαν εφαρμογη
1+ Never Settle

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)