Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Link?

Μα την εφαρμογή την έχει ουτως ή άλλως το κινητό σου (native). Δεν βγαίνει! Ουτε καν disable δεν γίνεται. (Εκτός αν είσαι ρουταρισμενος και εχεις ξηλώσει εφαρμογές ).

Το ονομα της ειναι "email" και το εικονίδιο της ειναι ενας ασπρος φάκελος με το "@" επανω του.

Ναι επειδη την εχω διαγραψει με titanium γι αυτο το ειπα, νταξει θα ψαξω να την βρω τοτε

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ναι επειδη την εχω διαγραψει με titanium γι αυτο το ειπα, νταξει θα ψαξω να την βρω τοτε

Κατάλαβα! Θα πρέπει τότε κάπως να βρεις το apk. Η έκδοση της εφαρμογής είναι η 5.0.0.0200.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σόρρυ που επανέρχομαι σε ένα πολυσυζητημένο θέμα. Όσοι από 'σας είχατε πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας λόγω του mm-qcamera-daemon πως το λύσατε; Έχω απεγκαταστήσει viber skype έχω κάνει restart, αλλά αυτό παραμένει...
Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

Καλησπέρα σας.

Υπάρχει ρύθμιση να ανοίγει η οθόνη με διπλό χτύπημα; Αν ναι, πού;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ήρθε ένα Samsung κινητό του πατέρα μου αγορασμένο από skroutzομάγαζο και είδα ότι έγραφε ρώσικα στο κουτί.. Λογικά είναι από Ρωσία. Ξέρω ότι αν το κινητό είναι παραεισαγωγής αλλά εισαγόμενο από χώρα της ΕΕ σε καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα. Τι γίνεται όμως αν είναι απλά από Ευρώπη;

Συγνώμη που είμαι off topic και διάλεξα αυτό το θέμα απλά βιάζομαι να μάθω τι παίζει με εγγυήσεις για να κινηθώ γρήγορα..

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ήρθε ένα Samsung κινητό του πατέρα μου αγορασμένο από skroutzομάγαζο και είδα ότι έγραφε ρώσικα στο κουτί.. Λογικά είναι από Ρωσία. Ξέρω ότι αν το κινητό είναι παραεισαγωγής αλλά εισαγόμενο από χώρα της ΕΕ σε καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα. Τι γίνεται όμως αν είναι απλά από Ευρώπη;

Συγνώμη που είμαι off topic και διάλεξα αυτό το θέμα απλά βιάζομαι να μάθω τι παίζει με εγγυήσεις για να κινηθώ γρήγορα..

Ευχαριστώ πολύ.

Ρώσικα ή Βουλγαρικά;

Τώρα φίλε μου εμένα ίδια μου φαίνονται.. Πως μπορώ να το καταλάβω;

Κατεβασε phone info απο play και δες ποια χώρα λέει

Κατεβασε phone info απο play και δες ποια χώρα λέει

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη βοήθεια! Τελικά πήρα την Samsung και από το IMEI, μου επιβεβαίωσε ότι η συσκευή προορίζεται για την αγορά της Αυστρίας και ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση! Ουφφφ..

Ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη για το off topic!

Σόρρυ που επανέρχομαι σε ένα πολυσυζητημένο θέμα. Όσοι από 'σας είχατε πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας λόγω του mm-qcamera-daemon πως το λύσατε; Έχω απεγκαταστήσει viber skype έχω κάνει restart, αλλά αυτό παραμένει...

Από sammobile επιλέγετε το firmware BTU; Είδα χρονικά ότι είναι η ''κατηγοριοποίηση'' στο site που πήρε πρώτη BOC7 και τώρα είναι BOD3 . Η ελληνική BOC7 δηλαδή θα είναι το ίδιο;;

Στη BOC7 το bug με την κάμερα εμφανίζεται;; Σημειωτέον προχθες δούλευα όλη μέρα το κινητό και όταν τσέκαρα μπαταρία το daemon δούλευε ακριβώς όση ώρα είχε περάσει από την στιγμή που έβλεπα φωτογραφίες στο άλμπουμ που δημιουργεί η φωτογραφική μόνη της. Επειδή το διάβασα και δυο τρεις σελίδες πριν το θυμήθηκα και τις έβαλα όλες σε έναν τρίτο φάκελο. Σήμερα όλη μέρα δουλεύοντας το κινητό, ακόμη δεν έχει εμφανιστεί το daemon... Για την πληροφορία και μόνο.

Πέρασα την BOD3. Συγκριτικά με την stock vodafone, από ελληνικό κατάστημα vodafone, έχει πολύ διαφορετική διαχείριση μνήμης.

Σίγουρα πάνω από 350mb εξοικονόμηση ram σε σταθερή βάση.

Δοκιμάζοντας να κλείνω εφαρμογές για να μειώνεται η ram βλέπω ότι δεν έχει κανένα νόημα γιατί τις κλείνει μόνο του όταν τρέχεις κάτι άλλο. Αρκετές φορές, μετά από χρήση, βλέπω χαμηλότερη ram σε σχέση με κατάσταση αναμονής (με κλειστές όλες τις πρόσφατες και στις δυο περιπτώσεις). Αυτό δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό γενικά της lollipop, απλά το παρατήρησα και το αναφέρω.

Επίσης έχει ψιλοαλλαγές στο υπόλοιπο μενού. Ψιλά πράγματα.

Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

Ευχαριστώ πολύ.

μηπως εχεις το g900h το octacore???η το g900f?

I Want To Believe

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Υπάρχει η δυνατότητα (μέσω Kies λογικά) να συγχρονίσω κάποια ή κάποιες playlists που από iTunes στη συσκευή μου;

Στην προηγούμενη Lumia συσκευή μου, μέσω της "σουίτας" μπορούσες να δεις τα playlists που έχεις στο iTunes και απλά να συγχρονίσεις. Χωρίς drag & drop, χωρίς windows explorer. Απλός συγχρονισμός. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Kies;

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Φιλε μου οπως προειπα στην αρχη εκανα και εγω απεγκαταστασεις αλλα τελικα δεν ειναι απο αυτα (ή τουλαχιστον αμεσα απο αυτα)

Για μενα ξαναεγκατεστησε τα, εξαλλου γιαυτο εχουμε αυτες τις συσκευες!

Εγω εχω λυσει το προβλημα με μια εφαρμογη απο το store που λεγεται "Camera Block Free"

Μπλοκαρει ολες τις εφαρμογες που θελουν να εχουν χρηση στην καμερα, του επιλεγεις εσυ οποια θες να δουλευει (πχ. η φωτογραφικη) και ολα καλα! Στο συνιστω εστω και σαν δοκιμη.

Υπογράφω

Λοιπόν με τη καινούργια αναβάθμιση της αγγλικής Rom μου συναίβει το εξης: έχω viber κανονικά και ανοίγω κάμερα μου βγάζει μαύρη οθονη ( daemon ) μου λέει κάνε επανεκκίνηση καμερας να φτιάξει. Την ξανανοίγω και δούλευε κανονικά. Ούτε θερμοκρασία ούτε το bug στις ρυθμίσεις παταρια. Σαν διόρθωση μου μοιάζει. Ειδωμεν

Edited by jvougiou

Λοιπόν με τη καινούργια αναβάθμιση της αγγλικής Rom μου συναίβει το εξης: έχω viber κανονικά και ανοίγω κάμερα μου βγάζει μαύρη οθονη ( daemon ) μου λέει κάνε επανεκκίνηση κανερας να φτιάξει. Την ξανανοίγω και δούλευε κανονικά. Ούτε θερμοκρασία ούτε το bug στις ρυθμίσεις παταρια. Σαν διόρθωση μου μοιάζει. Ειδωμεν

Προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται με το πρόβλημα της κάμερας. Επειδή το μυαλό πάει στο ότι η Google δεν χρησιμοποιεί sd, όσοι έχετε το πρόβλημα έχετε ρυθμίσει να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες στην μνήμη του κινητού ή στην εξωτερική sd?

έχω την εκδοση 5.0 και προχθες ειχα update 390mb. Παρατηρησα οτι εχω ξανα 3 επιλογες στον ηχο δλδ ηχο, δονηση και σιγαση ενω πριν ειχα μονο 2 επιλογες. Ξερει κανεις τι ειναι και τι αλλο βελτιωνει αυτο το update?
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

έχω την εκδοση 5.0 και προχθες ειχα update 390mb. Παρατηρησα οτι εχω ξανα 3 επιλογες στον ηχο δλδ ηχο, δονηση και σιγαση ενω πριν ειχα μονο 2 επιλογες. Ξερει κανεις τι ειναι και τι αλλο βελτιωνει αυτο το update?

Ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα τα πρόσφατα, και ακόμα επανέρχεται η οθόνη πολύ πιο γρήγορα όταν παίρνεις το τηλέφωνο από το αυτί μετά από κλήσεις

Φιλε μου οπως προειπα στην αρχη εκανα και εγω απεγκαταστασεις αλλα τελικα δεν ειναι απο αυτα (ή τουλαχιστον αμεσα απο αυτα)

Για μενα ξαναεγκατεστησε τα, εξαλλου γιαυτο εχουμε αυτες τις συσκευες!

Εγω εχω λυσει το προβλημα με μια εφαρμογη απο το store που λεγεται "Camera Block Free"

Μπλοκαρει ολες τις εφαρμογες που θελουν να εχουν χρηση στην καμερα, του επιλεγεις εσυ οποια θες να δουλευει (πχ. η φωτογραφικη) και ολα καλα! Στο συνιστω εστω και σαν δοκιμη.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Είχα εκνευριστεί αρκετά γιατί δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να ξαναπεράσω firmware μεσω odin κλπ... Έκανα wipe cache από το recovery boot κι ενώ αρχικά φαινόταν να τρέχει το daemon στις εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία, την επόμενη μέρα είχε εξαφανιστεί! Τυχερός προς το παρόν λοιπον.

Η εφαρμογή που αναφέρεις είναι αυτή;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bettertomorrowapps.camerablockfree&hl=en

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

Ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα τα πρόσφατα, και ακόμα επανέρχεται η οθόνη πολύ πιο γρήγορα όταν παίρνεις το τηλέφωνο από το αυτί μετά από κλήσεις

Ανοιγουν οντως πιο γρηγορα αλλα στις κλησεις παλι κολλαει στο δικο μου. Αντε να δουμε ποτε θα βγει μια σωστη αναβαθμιση.

My Name Is George V.

Καλησπέρα! Τι κάνετε εσείς ώστε να μην ακούγονται η ειδοποίησης από τα παιχνίδια μέσα στην νύχτα?Δεν θέλω να το βάζω αθόρυβο γιατι δεν θα χτυπάει το ξυπνητήρι και η κλήσης....

Καλησπέρα! Τι κάνετε εσείς ώστε να μην ακούγονται η ειδοποίησης από τα παιχνίδια μέσα στην νύχτα?Δεν θέλω να το βάζω αθόρυβο γιατι δεν θα χτυπάει το ξυπνητήρι και η κλήσης....

Πήγαινε application manager και βγάλτε τις ειδοποιήσεις από το game που θες

Το ξυπνητήρι χτυπάει και στο αθόρυβο.

Γίνεται να μην ανάβει η οθόνη όταν έρχεται νέο εισερχόμενο Μήνυμα;

εγω θα ρωταγα το αναποδο.εμενα δε μου αναβει η οθονη παρα μονο το λαμπακι!Πως γινεται να αναβει η οθονη?

Aντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)