theospan Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το ιδιο κανει, οποιο σου φαινεται πιο ευκολο Τα έκανα και το τηλ μπορώ να πω ότι είναι σαφώς καλύτερα και πολύ πιο γρήγορο χωρίς κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 δημητρη εμενα το s health ανοιγει η εφαρμογη και οταν παω να ανοιξω το μετρητη καρδιας η εφαρμογη σταματησε..τι εκκαθαριση εκανα δεν δουλευει με τιποτα. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 στην Αγγλικη με 5, μπορουμε να εχουμε ρουτ χωρις να γραψει το knox? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 στην Αγγλικη με 5, μπορουμε να εχουμε ρουτ χωρις να γραψει το knox? δεν γινεται root χωρις να γραψει ο knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 υπαρχει θηκη η οποια οταν ακουμπας το κινητο να μην χτυπαει η καμερα κατω να μην γρατσουνιεται το τζαμακι? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπέρα φίλοι μου!!! Θέλω να βάλω Micro sd στο S5 και εγώ μπερδεύει με της καινούργιες κλάσεις των καρτών !!!! Θέλω να βάλω 120gb!!! Τι μάρκα και τι κλάση να πάρω? ?? Θέλω να είναι γρήγορη να είναι κατάλληλο για 4k βίντεο και να αντέχει στο χρόνο! !! ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τις απαντήσεις σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπέρα φίλοι μου!!! Θέλω να βάλω Micro sd στο S5 και εγώ μπερδεύει με της καινούργιες κλάσεις των καρτών !!!! Θέλω να βάλω 120gb!!! Τι μάρκα και τι κλάση να πάρω? ?? Θέλω να είναι γρήγορη να είναι κατάλληλο για 4k βίντεο και να αντέχει στο χρόνο! !! ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τις απαντήσεις σας!!! Εγώ πάντως που έχω μια kingston 32gb class 10 μια χαρά μου τραβάει βίντεο χωρίς σπασίματα ακόμη και με 4k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 υπαρχει θηκη η οποια οταν ακουμπας το κινητο να μην χτυπαει η καμερα κατω να μην γρατσουνιεται το τζαμακι? Η γνησια σιλικόνης της Samsung! Απιστευτο κρατημα και αψογο πατημα των πλαινων πληκτρων σα να μη τα καλυπτει θηκη! Και βεβαια κανει και αυτό που ρωτας :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 spigen slim armor κανει αυτο που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια εχω ενα θεμα και θελω τα φωτα σας. Συχνα πυκνα ενω ειμαι στις επαφες , δε μου δειχνει τα τηλ τους. Στη πορεια δε κανει και αναζητηση επαφης. Πχ ψαχνω "Γιωργος" με παει , παταω πανω στην επαφη , το απολυτο κενο... τιποτα. Γυρναω πισω σβηνω το ονομα Γιωργος , ψαχνω Αννα , τιποτα δε τη βρισκει καν , εχει κολησει . Βγαινω τελειως απ τις επαφες , τις κλεινω απο τις εφαρμογες που ετρεχαν προσφατα και ξαναμπαινω. Οταν ξαναμπω ειναι 50-50 αν θα ξανακανει το ιδιο . Μου χει σπασει τα νευρα και οχι δεν εγκατεστησα κατι καινουριο. Ιδεες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια εχω ενα θεμα και θελω τα φωτα σας. Συχνα πυκνα ενω ειμαι στις επαφες , δε μου δειχνει τα τηλ τους. Στη πορεια δε κανει και αναζητηση επαφης. Πχ ψαχνω "Γιωργος" με παει , παταω πανω στην επαφη , το απολυτο κενο... τιποτα. Γυρναω πισω σβηνω το ονομα Γιωργος , ψαχνω Αννα , τιποτα δε τη βρισκει καν , εχει κολησει . Βγαινω τελειως απ τις επαφες , τις κλεινω απο τις εφαρμογες που ετρεχαν προσφατα και ξαναμπαινω. Οταν ξαναμπω ειναι 50-50 αν θα ξανακανει το ιδιο . Μου χει σπασει τα νευρα και οχι δεν εγκατεστησα κατι καινουριο. Ιδεες? Να περάσεις τον ex dialer από το play store ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ πάντως που έχω μια kingston 32gb class 10 μια χαρά μου τραβάει βίντεο χωρίς σπασίματα ακόμη και με 4k. Επισης και γω μια ιδια..προσοχη ομως sthn agora soy να ειναι class 10... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 spigen slim armor κανει αυτο που ζητάς. Καμία πρόταση από που να την αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ απο public την πήρα, τώρα σίγουρα θα μπορείς να την βρείς και πιο φθηνά στο ebay κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 καλησπερα και χρονια πολλα !!!! μηπως υπαρχει καποιο link για την θηκη? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση για τα αξεσουάρ στο αντίστοιχο νήμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390368 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπερα,ποσο θερμοκρασια ανεβαζει το δικο σας.εμενα π.χ αν κανω ενημερωσεις παει ως και 55°. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπερα,ποσο θερμοκρασια ανεβαζει το δικο σας.εμενα π.χ αν κανω ενημερωσεις παει ως και 55°. Καλησπερα. Εννοεις μπαταρια η CPU φιλε ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπερα. Εννοεις μπαταρια η CPU φιλε ; Για την cpu μιλαω,η μπαταρια ειναι πολυ χαμηλοτερη θερμοκρασια.απλως το αισθανομουν λιγο ζεστο απο πισω οταν εκανα ενημερωσεις και οταν ανοιγα 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπερα,ποσο θερμοκρασια ανεβαζει το δικο σας.εμενα π.χ αν κανω ενημερωσεις παει ως και 55°. Καλημερα,ναι και μενα στη τελευταια ΟΤΑ ΒΟC7 του εβαλα κρυα κομπρεσα απο πισω :lol: ναι ανεβαζει αλλα δεν ειναι κατι ανυσυχητικο...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδιά λέω να πάρω για το s5 κάρτα μνήμης 128gb της samsung..... την ξέρει κάνεις σας? ειναι κάρτες αντοχής? ειναι γρήγορες για 4Κ βίντεο??? έχω και το σχετικό link... http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp128da-eu-evo-128gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576939 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδιά λέω να πάρω για το s5 κάρτα μνήμης 128gb της samsung..... την ξέρει κάνεις σας? ειναι κάρτες αντοχής? ειναι γρήγορες για 4Κ βίντεο??? έχω και το σχετικό link... http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp128da-eu-evo-128gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576939 Αυτο το uhs που γραφει, δεν το υποστηρίζει το s5, οποτε ξεχνα τα 48mb που γραφει και καντο, εως 10. Κατα τα υυπόλοιπα κατα 99% θα δουλεύει. Για 4k δεν ξερω. Εγω πάντως πηρα 64 άρα γιατι απο οικον αποψη αυτη συμφερει. Αν παει 60€ θα παρω και εγω 128αρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μια γρηγορη ερωτηση, σαν μελλοντικος κατοχος του κινητου βλεποντας και την τιμη του να πεφτει τις τελευταιες μερες στο skroutz σκεφτομαι να το παραγγειλω απο τα seven. Ερωτηση, μηπως μου προτεινεται καποιο αλλο μαγαζι και δευτερον να ρωτησω τη παρτιδα ειναι το κινητο και ποιες θα πρεπει να αποφυγω ή μαλλον καλυτερα απο ποιον αριθμο παρτιδας και πανω δεν εχουν εμφανιστει προβλήματα με το κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις κατευθυνσεις σας και τις απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μια γρηγορη ερωτηση, σαν μελλοντικος κατοχος του κινητου βλεποντας και την τιμη του να πεφτει τις τελευταιες μερες στο skroutz σκεφτομαι να το παραγγειλω απο τα seven. Ερωτηση, μηπως μου προτεινεται καποιο αλλο μαγαζι και δευτερον να ρωτησω τη παρτιδα ειναι το κινητο και ποιες θα πρεπει να αποφυγω ή μαλλον καλυτερα απο ποιον αριθμο παρτιδας και πανω δεν εχουν εμφανιστει προβλήματα με το κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις κατευθυνσεις σας και τις απαντησεις σας! Πολύ καλό μαγαζί είναι το Phone gallery εγώ από κει έχω πάρει 4 κινητά τελευταία και είναι όλα πένα. Όσον αφορά την παρτίδα όχι δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg16da-eu-16gb-micro-sdhc-pro-class-10-adapter-p-PER.576917 Eγω εχω αυτη και δουλευει ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts