Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ιδιο κανει, οποιο σου φαινεται πιο ευκολο

Τα έκανα και το τηλ μπορώ να πω ότι είναι σαφώς καλύτερα και πολύ πιο γρήγορο χωρίς κολλήματα.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

δημητρη εμενα το s health ανοιγει η εφαρμογη και οταν παω να ανοιξω το μετρητη καρδιας η εφαρμογη σταματησε..τι εκκαθαριση εκανα δεν δουλευει με τιποτα.
I Want To Believe

στην Αγγλικη με 5, μπορουμε να εχουμε ρουτ χωρις να γραψει το knox?

δεν γινεται root χωρις να γραψει ο knox

υπαρχει θηκη η οποια οταν ακουμπας το κινητο να μην χτυπαει η καμερα κατω να μην γρατσουνιεται το τζαμακι?

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Καλησπέρα φίλοι μου!!! Θέλω να βάλω Micro sd στο S5 και εγώ μπερδεύει με της καινούργιες κλάσεις των καρτών !!!! Θέλω να βάλω 120gb!!! Τι μάρκα και τι κλάση να πάρω? ?? Θέλω να είναι γρήγορη να είναι κατάλληλο για 4k βίντεο και να αντέχει στο χρόνο! !! ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τις απαντήσεις σας!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!! Θέλω να βάλω Micro sd στο S5 και εγώ μπερδεύει με της καινούργιες κλάσεις των καρτών !!!! Θέλω να βάλω 120gb!!! Τι μάρκα και τι κλάση να πάρω? ?? Θέλω να είναι γρήγορη να είναι κατάλληλο για 4k βίντεο και να αντέχει στο χρόνο! !! ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τις απαντήσεις σας!!!

Εγώ πάντως που έχω μια kingston 32gb class 10 μια χαρά μου τραβάει βίντεο χωρίς σπασίματα ακόμη και με 4k.

υπαρχει θηκη η οποια οταν ακουμπας το κινητο να μην χτυπαει η καμερα κατω να μην γρατσουνιεται το τζαμακι?

Η γνησια σιλικόνης της Samsung!

Απιστευτο κρατημα και αψογο πατημα των πλαινων πληκτρων σα να μη τα καλυπτει θηκη!

Και βεβαια κανει και αυτό που ρωτας :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια εχω ενα θεμα και θελω τα φωτα σας.

Συχνα πυκνα ενω ειμαι στις επαφες , δε μου δειχνει τα τηλ τους. Στη πορεια δε κανει και αναζητηση επαφης.

Πχ ψαχνω "Γιωργος" με παει , παταω πανω στην επαφη , το απολυτο κενο... τιποτα. Γυρναω πισω σβηνω το ονομα Γιωργος , ψαχνω Αννα , τιποτα δε τη βρισκει καν , εχει κολησει . Βγαινω τελειως απ τις επαφες , τις κλεινω απο τις εφαρμογες που ετρεχαν προσφατα και ξαναμπαινω.

Οταν ξαναμπω ειναι 50-50 αν θα ξανακανει το ιδιο . Μου χει σπασει τα νευρα και οχι δεν εγκατεστησα κατι καινουριο.

Ιδεες?

Παιδια εχω ενα θεμα και θελω τα φωτα σας.

Συχνα πυκνα ενω ειμαι στις επαφες , δε μου δειχνει τα τηλ τους. Στη πορεια δε κανει και αναζητηση επαφης.

Πχ ψαχνω "Γιωργος" με παει , παταω πανω στην επαφη , το απολυτο κενο... τιποτα. Γυρναω πισω σβηνω το ονομα Γιωργος , ψαχνω Αννα , τιποτα δε τη βρισκει καν , εχει κολησει . Βγαινω τελειως απ τις επαφες , τις κλεινω απο τις εφαρμογες που ετρεχαν προσφατα και ξαναμπαινω.

Οταν ξαναμπω ειναι 50-50 αν θα ξανακανει το ιδιο . Μου χει σπασει τα νευρα και οχι δεν εγκατεστησα κατι καινουριο.

Ιδεες?

Να περάσεις τον ex dialer από το play store ;)

Εγώ πάντως που έχω μια kingston 32gb class 10 μια χαρά μου τραβάει βίντεο χωρίς σπασίματα ακόμη και με 4k.

Επισης και γω μια ιδια..προσοχη ομως sthn agora soy να ειναι class 10...

Jason the Greek

καλησπερα και χρονια πολλα !!!! μηπως υπαρχει καποιο link για την θηκη?

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση για τα αξεσουάρ στο αντίστοιχο νήμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390368

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα,ποσο θερμοκρασια ανεβαζει το δικο σας.εμενα π.χ αν κανω ενημερωσεις παει ως και 55°.

Καλησπερα,ποσο θερμοκρασια ανεβαζει το δικο σας.εμενα π.χ αν κανω ενημερωσεις παει ως και 55°.

Καλησπερα. Εννοεις μπαταρια η CPU φιλε ;

My Name Is George V.

Καλησπερα. Εννοεις μπαταρια η CPU φιλε ;

Για την cpu μιλαω,η μπαταρια ειναι πολυ χαμηλοτερη θερμοκρασια.απλως το αισθανομουν λιγο ζεστο απο πισω οταν εκανα ενημερωσεις και οταν ανοιγα 3g

Καλημερα,ναι και μενα στη τελευταια ΟΤΑ ΒΟC7 του εβαλα κρυα κομπρεσα απο πισω :lol: ναι ανεβαζει αλλα δεν ειναι κατι ανυσυχητικο...:)

Jason the Greek

Παιδιά λέω να πάρω για το s5 κάρτα μνήμης 128gb της samsung..... την ξέρει κάνεις σας? ειναι κάρτες αντοχής? ειναι γρήγορες για 4Κ βίντεο???

έχω και το σχετικό link...

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp128da-eu-evo-128gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576939

Παιδιά λέω να πάρω για το s5 κάρτα μνήμης 128gb της samsung..... την ξέρει κάνεις σας? ειναι κάρτες αντοχής? ειναι γρήγορες για 4Κ βίντεο???

έχω και το σχετικό link...

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp128da-eu-evo-128gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576939

Αυτο το uhs που γραφει, δεν το υποστηρίζει το s5, οποτε ξεχνα τα 48mb που γραφει και καντο, εως 10. Κατα τα υυπόλοιπα κατα 99% θα δουλεύει. Για 4k δεν ξερω. Εγω πάντως πηρα 64 άρα γιατι απο οικον αποψη αυτη συμφερει. Αν παει 60€ θα παρω και εγω 128αρα..

Μια γρηγορη ερωτηση, σαν μελλοντικος κατοχος του κινητου βλεποντας και την τιμη του να πεφτει τις τελευταιες μερες στο skroutz σκεφτομαι να το παραγγειλω απο τα seven. Ερωτηση, μηπως μου προτεινεται καποιο αλλο μαγαζι και δευτερον να ρωτησω τη παρτιδα ειναι το κινητο και ποιες θα πρεπει να αποφυγω ή μαλλον καλυτερα απο ποιον αριθμο παρτιδας και πανω δεν εχουν εμφανιστει προβλήματα με το κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις κατευθυνσεις σας και τις απαντησεις σας!

Μια γρηγορη ερωτηση, σαν μελλοντικος κατοχος του κινητου βλεποντας και την τιμη του να πεφτει τις τελευταιες μερες στο skroutz σκεφτομαι να το παραγγειλω απο τα seven. Ερωτηση, μηπως μου προτεινεται καποιο αλλο μαγαζι και δευτερον να ρωτησω τη παρτιδα ειναι το κινητο και ποιες θα πρεπει να αποφυγω ή μαλλον καλυτερα απο ποιον αριθμο παρτιδας και πανω δεν εχουν εμφανιστει προβλήματα με το κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις κατευθυνσεις σας και τις απαντησεις σας!

Πολύ καλό μαγαζί είναι το Phone gallery εγώ από κει έχω πάρει 4 κινητά τελευταία και είναι όλα πένα. Όσον αφορά την παρτίδα όχι δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)