Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαιρετω την παρεα...κατοχος και εγω του εκπληκτικου s5 g906s cat6 lte-a...μαζι θα μοιραστω τις εμπειριες σας!!!!οπως ξερεται αυτο ειναι το κορεατικο μοντελο..αγγλικο menu,περασα και με odin την lolilop..το κινητο πολυ πολυ γρηγορο παιδια...πριν κατοχος g3 32 gb καμια σχεση με το s5..:)μπαντες εδω υποστηριζει κανονικα...
I Want To Believe

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδιά ποια λειτουργία οθόνης είναι καλύτερη για μπαταρία και γιατί;

Άσε την μπαταρία βάλε δυναμική για να βλέπεις ωραία χρώματα.

Χαχαχα σωστός
o

καλημερα και απο μενα panos_27 το βλεπω και δεν το πιστεύω όντως η μπαταρια ειναι πολυ καλη !!!και λολιποπ σφαίρα...μια χαρα τελικά αν και ειχα ενδιαζμους δε το μετάνιωσα:)..μου ειχε λείψει αυτη η οθονη ΔΥΝΑΜΙΚΉ δαγκωτό χχαχαχαχαχ..

o

καλημερα και απο μενα panos_27 το βλεπω και δεν το πιστεύω όντως η μπαταρια ειναι πολυ καλη !!!και λολιποπ σφαίρα...μια χαρα τελικά αν και ειχα ενδιαζμους δε το μετάνιωσα:)..μου ειχε λείψει αυτη η οθονη ΔΥΝΑΜΙΚΉ δαγκωτό χχαχαχαχαχ..

Έχω παραγγείλει και δεύτερη μπαταρία, εκεί να δεις πως δεν θα τελειώνει η μπαταρία ποτέ :D

Καλημέρα φίλοι μου!!!! Από χθες κάτοχος και εγω του S5! Ήρθα από (xperia z) ,άλλα είμαι αρκετά χρόνια μέλος του (my phone) και διαβάζω πολλά άρθρα!!!!Δυστυχώς δεν γίνεται να διαβάσω όλο το post του s5 πρώτον γιατί ειναι μεγάλο και δεύτερον δεν προλαβαίνω λόγο δουλειάς!!!! Κάτι που πήρε το μάτι μου έχει bug η lolipop? και τι bug? εμένα από χθες που το πήρα φοράει την 4.2 αλλά με ενημέρωσε οτι κατέβασε 800mb update να το κάνω η όχι? από παρατηρήσεις άλλο πως σας φαίνεται!!!! τα κινητό εγώ τα λιώνω, στο προηγούμενο είχα 150 με 200 προγράμματα και καθόλου ελαφριά, γιατί ασχολούμαι πολύ με multimedia και ιδιαίτερα με φωτογραφία! Τι λέτε το s5 θα με καλύψει στην δουλειά μου!!!! εσείς πόσο το έχετε τεντώσει???? Περιμένω της πρώτες σας απαντήσεις και ξαναμιλάμε!!!!!

Καλημέρα φίλοι μου!!!! Από χθες κάτοχος και εγω του S5! Ήρθα από (xperia z) ,άλλα είμαι αρκετά χρόνια μέλος του (my phone) και διαβάζω πολλά άρθρα!!!!Δυστυχώς δεν γίνεται να διαβάσω όλο το post του s5 πρώτον γιατί ειναι μεγάλο και δεύτερον δεν προλαβαίνω λόγο δουλειάς!!!! Κάτι που πήρε το μάτι μου έχει bug η lolipop? και τι bug? εμένα από χθες που το πήρα φοράει την 4.2 αλλά με ενημέρωσε οτι κατέβασε 800mb update να το κάνω η όχι? από παρατηρήσεις άλλο πως σας φαίνεται!!!! τα κινητό εγώ τα λιώνω, στο προηγούμενο είχα 150 με 200 προγράμματα και καθόλου ελαφριά, γιατί ασχολούμαι πολύ με multimedia και ιδιαίτερα με φωτογραφία! Τι λέτε το s5 θα με καλύψει στην δουλειά μου!!!! εσείς πόσο το έχετε τεντώσει???? Περιμένω της πρώτες σας απαντήσεις και ξαναμιλάμε!!!!!

Βαρατο Μια Χαρά είναι η lollipop

να κάνω μια ερώτηση παιδιά έβγαλε μια προσφορά το kaizershop και κάποιοι που παρέλαβαν λένε ότι φορούσε lolipop. είναι δυνατόν να είναι από εργοστάσιο αφού δεν έχει καιρό που βγήκε και προφανώς το μαγαζί είχε παλαιότερο στοκ.

Ναι,φυσικά και μπορεί να φοράει εργοστασιακή lollipop αν είναι πρόσφατη παραλαβή.

Ναι,φυσικά και μπορεί να φοράει εργοστασιακή lollipop αν είναι πρόσφατη παραλαβή.

ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση περιμένω να μας πουν ημερομηνία παραγωγής αυτοί που παρέλαβαν

[ATTACH]58139[/ATTACH] Καλησπέρα πάίδίά. Έχω όπώς βλέπετε ένα θέματάκί μέ τό πλήκτρόλόγίό. Έχω τόνίσμένά όλα τα φώνήέντά κάί στά sms μόνο κέφάλάίά δεχεται πάλι τόνίσμένά. Τρέχω lollipop ξάφνίκά πάρόύσίάστήκέ. Μάλλον όμως πίτσίρίκάς μόύ κάτι βρήκε πόύ δέν ξέρω. Και ενώ γράφω το πρόβλημα λύθηκε μόνο του. [ATTACH]58140[/ATTACH] Ξέρει κανείς τιποτα;;

καλησπερα εχειι παρει κανεις την bob μεσω ota η kies

Καλησπερα!Εγω πηρα την bob μεσω kies και δεν εχω κανενα προβλημα.Απλα εκανα επαναφορα εργοστασιακον ρυθισεων πριν και μετα την αναβαθμισει...:)

[ATTACH]58139[/ATTACH] Καλησπέρα πάίδίά. Έχω όπώς βλέπετε ένα θέματάκί μέ τό πλήκτρόλόγίό. Έχω τόνίσμένά όλα τα φώνήέντά κάί στά sms μόνο κέφάλάίά δεχεται πάλι τόνίσμένά. Τρέχω lollipop ξάφνίκά πάρόύσίάστήκέ. Μάλλον όμως πίτσίρίκάς μόύ κάτι βρήκε πόύ δέν ξέρω. Και ενώ γράφω το πρόβλημα λύθηκε μόνο του. [ATTACH]58140[/ATTACH] Ξέρει κανείς τιποτα;;

Δίπλα στο λ έχει τον τόνο.

Γεια σας παιδια,

Κι εγω αλλος ενας χρηστης απο μεταβαση iOS σε Android, iphone 5 σε S5 :)

Θελω να ρωτησω επειδη ειμαι τελειως "νεος" στο android μερικα βασικα πραγματα

Για αρχη πως κανω αναβαθμιση και ροοτ στη τελευταια εκδοση, νομιζω λολιποπ λεγεται

Πως βρισκω καποια tweaKS και εφαρμογες σε στυλ cydia

και ακομη, γινεται να συγχρονισω τις 2 συσκευες με καποιο προγραμμα;

Τελος υπαρχει τροπος για το S-Health να κανει μετριση οξυγονου με καποια ρυθμιση;

Αυτα κι ευχαριστω και συγνωμη για την ασχετοσυνη μου :)

Καλος να χαιρομαστε τα S5 μας

Γεια σας παιδια,

Κι εγω αλλος ενας χρηστης απο μεταβαση iOS σε Android, iphone 5 σε S5 :)

Θελω να ρωτησω επειδη ειμαι τελειως "νεος" στο android μερικα βασικα πραγματα

Για αρχη πως κανω αναβαθμιση και ροοτ στη τελευταια εκδοση, νομιζω λολιποπ λεγεται

Πως βρισκω καποια tweaKS και εφαρμογες σε στυλ cydia

και ακομη, γινεται να συγχρονισω τις 2 συσκευες με καποιο προγραμμα;

Τελος υπαρχει τροπος για το S-Health να κανει μετριση οξυγονου με καποια ρυθμιση;

Αυτα κι ευχαριστω και συγνωμη για την ασχετοσυνη μου :)

Καλος να χαιρομαστε τα S5 μας

Πριν προχωρήσεις ενημερώσου σχετικά με το τι ισχύει και τι όχι όσον αφορά την εγγύηση της συσκευής και το κατά πόσο την επηρεάζουν αυτά που θέλεις να κάνεις από εδώ - Πλήρης Οδηγός - Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q. -

Για Tweaks μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ - XDA Portal - όπου και μάλλον θα πελαγώσεις..

Για συνεργασία μεταξύ iOs και Android θα πρότεινα για επαφές κλπ. να περάσεις το ίδιο Mail (Gmail) και στις δυο συσκευές σου ώστε να μπορεί να υπάρξει συγχρονισμός. Τώρα για περαιτέρω μεταφορές μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ και εδώ και στο Play Store για τυχόν εφαρμογές.

Για το S-Health δεν γνωρίζω μιας και δεν έχω τη συσκευή στη κατοχή μου.

Επίσης για πειρατικό λογισμικό να ενημερώσω πως δεν επιτρέπονται συζητήσεις. :)

Τέλος για συζητήσεις περί root, τροποποιήσεων κλπ. υπάρχει και το ανάλογο θέμα - Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S5 -

Έχω ένα θέμα με το μπεζελ του κινητού. Απ όταν το πήρα παρατηρώ κάτι δαχτυλιες στην πάνω δεξιά γωνία καθώς και στο ακουστικό, τις οποίες αν τις σκουπισω καλά φεύγουν, αλλά μετά από λίγο ξανά εμφανίζονται στα ίδια σημεία. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να ήταν ανοιγμενη η συσκευή πριν την παραλάβω; Οι δαχτυλιες αυτές δεν είναι από την χρήση, γιατί αλλιώς θα είχε όλο το κινητό όταν ακουμπαω την οθόνη

Έχω ένα θέμα με το μπεζελ του κινητού. Απ όταν το πήρα παρατηρώ κάτι δαχτυλιες στην πάνω δεξιά γωνία καθώς και στο ακουστικό, τις οποίες αν τις σκουπισω καλά φεύγουν, αλλά μετά από λίγο ξανά εμφανίζονται στα ίδια σημεία. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να ήταν ανοιγμενη η συσκευή πριν την παραλάβω; Οι δαχτυλιες αυτές δεν είναι από την χρήση, γιατί αλλιώς θα είχε όλο το κινητό όταν ακουμπαω την οθόνη

Καλησπερα,η δικη μου συσκευη ηταν κλειστη,την ανοιξα στο καταστημα μπροστα τους οποτε δεν εχω καμια αμφιβολια.το πηρες μεταχειρισμενο?χρησιμοποιεις καμια μεμβρανη,γιατι και σε μενα αφηνει δακτυλιες αλλα εχω κατι μαντηλακια και τα καθαριζω.

Καλησπερα,η δικη μου συσκευη ηταν κλειστη,την ανοιξα στο καταστημα μπροστα τους οποτε δεν εχω καμια αμφιβολια.το πηρες μεταχειρισμενο?χρησιμοποιεις καμια μεμβρανη,γιατι και σε μενα αφηνει δακτυλιες αλλα εχω κατι μαντηλακια και τα καθαριζω.

Καινούριο το πήρα από phone gallery. Σφραγισμενο ήταν απλά αυτή η δαχτυλια είναι ψιλό περίεργη, σαν σημάδι στο μπεζελ είναι

Αυτή η δαχτυλια πάνω από το σαμσουνγκ είναι αυτό που λέω

Έτσι φαίνεται όταν είναι σκουπισμενο, δεν φαίνεται δαχτυλια αλλά μετά από λίγο εμφανίζεται στο ίδιο σημείο. Κάποιος mod ας τα ενώσει, ευχαριστώ.

Edited by truckman

Εμενα γιατι μου φαινεται σαν να κολλησε καποιος το τζάμι και εμεινε αποτυπωμα απο κολλα που ειχε στο δακτυλο του;

Λες να είναι θέμα δηλαδή, να πάω να μιλήσω με κάποιο σέρβις;

ΑΧμ...δυσκολη περιπτωση. Η το στελνεις πισω και ζητας αλλαγη η το πας στο servis και ο θεος βοηθος .

Επισης η το πουλας και χανεις καποια ευρω ( εφοσον ενημερωσεις τον νεο κατοχο)

Νομιζω δεν εχεις αλλες επιλογες...

My Name Is George V.

ΑΧμ...δυσκολη περιπτωση. Η το στελνεις πισω και ζητας αλλαγη η το πας στο servis και ο θεος βοηθος .

Επισης η το πουλας και χανεις καποια ευρω ( εφοσον ενημερωσεις τον νεο κατοχο)

Νομιζω δεν εχεις αλλες επιλογες...

Σου φαίνεται για θέμα δηλαδή αυτό; το κινητό πηγαίνει απροβληματιστα δεν έχει κανένα θέμα. Μην το στέλνω τζάμπα σέρβις

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)