Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κάποια ιδιαιτερότητα η αγγλική και την προτείνετε όλοι ρε παιδιά; :Ρ

. Έχω παρατηρήσει ότι όταν μιλάω για πάνω από 30-40" αργεί να ανοίξει η οθόνη, σαν να λειτουργεί ακόμα ο σενσορας που είναι να σβήνει η οθόνη όταν μιλάμε. Νομίζετε είναι κάποιο θέμα, ή έτσι συμβαίνει λόγω λολιποπ;

Η αγγλικη, απλα ειναι η τελευταία που εχει βγει οποτε θεωρητικα είναι καπως ελαφρως καλύτερη. Οτι ηταν να διορθωθει, διορθώθηκε. Εχω την εντύπωση οτι οταν πατας το κουμπι για τα recent, για το multitasking δηλαδή, τα εμφανιζει ενα κλικ γρηγοροτερα. Επίσης εχει επιστρεψει η επιλογη της κιτκατ για να μη ακούγεται το κινητο καθολου, που ειχε αφαιρεθει και καποιοι το θελανε.

Αυτό για το σενσορα και εμενα μου φαίνεται οτι αργαει λίγο, παντα και οχι οταν μιλας πολυ.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Η αγγλικη, απλα ειναι η τελευταία που εχει βγει οποτε θεωρητικα είναι καπως ελαφρως καλύτερη. Οτι ηταν να διορθωθει, διορθώθηκε. Εχω την εντύπωση οτι οταν πατας το κουμπι για τα recent, για το multitasking δηλαδή, τα εμφανιζει ενα κλικ γρηγοροτερα. Επίσης εχει επιστρεψει η επιλογη της κιτκατ για να μη ακούγεται το κινητο καθολου, που ειχε αφαιρεθει και καποιοι το θελανε.

Αυτό για το σενσορα και εμενα μου φαίνεται οτι αργαει λίγο, παντα και οχι οταν μιλας πολυ.

Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!

Έχω την Lolipop (όχι custom), έχω κάνει hard reset kai wipe cache (για το πρόβλημα με το wifi). Όταν πάω να μεταφέρω αρχεία video από το pc με usb πάντα σε κάποιο σημειο κρασάρει και γράφει "This device has either stopped responding or has been disconnected". Έχω κάνει ξανά φορματ την SD, έχω δοκιμάσει με MTP, PTP, USB3 (με καλώδιο usb3), έχω δοκιμάσει σε άλλο PC, έχω δοκιμάσει σε άλλη USB πόρτα και τίποτα. Ξέρω ότι δεν παίρνει αρχεία mkv σε MTP mode, όταν το μετονομάσω σε AVI ξεκινάει, αλλά αν το αρχείο είναι μεγάλο κρασάρει...

Έχετε καμιά ιδέα;

Έχω την Lolipop (όχι custom), έχω κάνει hard reset kai wipe cache (για το πρόβλημα με το wifi). Όταν πάω να μεταφέρω αρχεία video από το pc με usb πάντα σε κάποιο σημειο κρασάρει και γράφει "This device has either stopped responding or has been disconnected". Έχω κάνει ξανά φορματ την SD, έχω δοκιμάσει με MTP, PTP, USB3 (με καλώδιο usb3), έχω δοκιμάσει σε άλλο PC, έχω δοκιμάσει σε άλλη USB πόρτα και τίποτα. Ξέρω ότι δεν παίρνει αρχεία mkv σε MTP mode, όταν το μετονομάσω σε AVI ξεκινάει, αλλά αν το αρχείο είναι μεγάλο κρασάρει...

Έχετε καμιά ιδέα;

Για προσπάθησε την ώρα που γίνεται η διαδικασία να κρατάς την οθόνη του κινητού ανοικτή.

Το δοκίμασα και αυτό, ξέχασα να το γράψω, αλλά δεν φταίει αυτό, κρασάρει και όταν είναι ανοιχτή η οθόνη, δεν είναι και λογικό να το κάνουμε αυτό, θα ήταν μεγάλο foul από την Samsung.... Δοκίμασα να μεταφέρω ταινία και μέσα από το Kies, αλλά κάνει το ίδιο. Πρίν πάω σε Lolipop δεν το έκανε αυτό, μετέφερε κανονικά χωρίς να κρασάρει ποτέ! Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει ένα mkv μεγάλο (πάνω από 4 γιγα) να μας πει; Στην αρχή υποψιάστηκα το file system της SD, μήπως ήταν FAT32, αλλά την έκανα format μέσα από το κινητό και κάνει πάλι το ίδιο...

Έχετε καμιά ιδέα;

Τι πρόβλημα παρουσιάζει το WiFi; έχω δύο μέρες που έχω τ κινητό και δεν τα ξέρω ακόμα τα bug, ρωτάω για να καταλάβω αν το έχω και εγώ

Το δοκίμασα και αυτό, ξέχασα να το γράψω, αλλά δεν φταίει αυτό, κρασάρει και όταν είναι ανοιχτή η οθόνη, δεν είναι και λογικό να το κάνουμε αυτό, θα ήταν μεγάλο foul από την Samsung.... Δοκίμασα να μεταφέρω ταινία και μέσα από το Kies, αλλά κάνει το ίδιο. Πρίν πάω σε Lolipop δεν το έκανε αυτό, μετέφερε κανονικά χωρίς να κρασάρει ποτέ! Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει ένα mkv μεγάλο (πάνω από 4 γιγα) να μας πει; Στην αρχή υποψιάστηκα το file system της SD, μήπως ήταν FAT32, αλλά την έκανα format μέσα από το κινητό και κάνει πάλι το ίδιο...

Δοκίμασες να περάσεις το ίδιο αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου;

Επίσης δοκίμασες να περάσεις μέσα απ'το τηλέφωνο ένα τεράστιο αρχείο από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική κάρτα;

Νομίζω πως με τη διαμόρφωση μέσα από το τηλέφωνο δεν αλλάζει σε ntfs τη κάρτα πάντως, απλά διαγράφει ότι έχει μέσα.. μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά δεν χάνεις τίποτα με έναν αντάπτορα να την κάνεις την δουλειά μέσω υπολογιστή.

Δοκίμασες να περάσεις το ίδιο αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου;

Επίσης δοκίμασες να περάσεις μέσα απ'το τηλέφωνο ένα τεράστιο αρχείο από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική κάρτα;

Νομίζω πως με τη διαμόρφωση μέσα από το τηλέφωνο δεν αλλάζει σε ntfs τη κάρτα πάντως, απλά διαγράφει ότι έχει μέσα.. μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά δεν χάνεις τίποτα με έναν αντάπτορα να την κάνεις την δουλειά μέσω υπολογιστή.

Δοκίμασα και στην εσωτερική μνήμη. Η διαμόρφωση μέσα από το Android υποτίθεται οτι θα έλυνε προβλήματα συμβατότητας file system, αν υπήρχαν και σίγουρα αλλάζει file system, δεν σβήνει μόνο, αφού είναι format. Πάντως, ότι και να φταίει, το πρόβλημα δεν υπήρχε με την προηγούμενη έκδοση Android, μου το κάνει με την Lolipop, πριν μπορούσα να περάσω και είχα περάσει αρχεία μεγάλα (6-8GB) χωρίς κανένα πρόβλημα....

Για τον φίλο που ρωτάει για το WiFi, κόλλαγε, έκανε 5 λεπτά να ανοίξει και έκανα hard reset το τηλέφωνο.

Παιδιά είναι φυσιολογικό στις τρέχουσες διεργασίες να αναγράφεται και το Bluetooth σαν υπηρεσία ενώ εγώ το έχω κλειστό.?Πέρασα την καινούργια Αγγλικη με την διαδικασία του Odin και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από την μπαταρία..

Παιδιά είναι φυσιολογικό στις τρέχουσες διεργασίες να αναγράφεται και το Bluetooth σαν υπηρεσία ενώ εγώ το έχω κλειστό.?Πέρασα την καινούργια Αγγλικη με την διαδικασία του Odin και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από την μπαταρία..

Μάλλον όχι, γιατί σε εμένα δεν φαίνεται στης τρέχουσες διεργασίες. Όταν ανοίγω τα Bluetooth φαίνεται και στης διεργασίες...

Παιδιά μια ερώτηση. Η κάμερα έχει gorilla screen ή να το προσέχω γιατί κάνει σημάδια;

Έχει αλλά να προσέχεις. Εγώ το έχω απο το καλοκαίρι του 14. Το προσέχω πολύ. Το πήρα μαζί όμως στην παραλία και η άμμος όσο προσεκτικός και να ήμουν έκανε τη ζημιά της. Δεν είναι κάτι που φαίνεται πολύ αλλά αν είσαι πολύ της λεπτομέρειας όπως εγώ ίσως σε πειράξει.

Έχει αλλά να προσέχεις. Εγώ το έχω απο το καλοκαίρι του 14. Το προσέχω πολύ. Το πήρα μαζί όμως στην παραλία και η άμμος όσο προσεκτικός και να ήμουν έκανε τη ζημιά της. Δεν είναι κάτι που φαίνεται πολύ αλλά αν είσαι πολύ της λεπτομέρειας όπως εγώ ίσως σε πειράξει.

Εμφανισιακα δεν μ ενοχλει αν κανει σημαδι, απλα να μην χαλασει η ποιοτητα της φωτογραφιας ας πουμε αυτο εννοω. Το σημαδι που σου εκανε χαλαει τις φωτο;

Εμφανισιακα δεν μ ενοχλει αν κανει σημαδι, απλα να μην χαλασει η ποιοτητα της φωτογραφιας ας πουμε αυτο εννοω. Το σημαδι που σου εκανε χαλαει τις φωτο;

Δεν έκανε στην κάμερα αλλά στην οθόνη. Όχι είναι πολύ μικρό αλλά όπως σου είπα επειδή είμαι της λεπτομέρειας με ενοχλεί :p

Δεν έκανε στην κάμερα αλλά στην οθόνη. Όχι είναι πολύ μικρό αλλά όπως σου είπα επειδή είμαι της λεπτομέρειας με ενοχλεί :p

Καταλαβα ευχαριστω. Υπαρχει κατι να βαλουμε εκει για προστασια ή απλα θελει προσοχη; :p

Καλησπέρα να σας ρωτήσω αν έχετε ανοιχτή συνεχώς την εξοικονόμηση ενέργειας ή απλά την ανοίγεται το βράδυ;(δεν μιλάω για το Ultra power saving mode).Εγώ την έχω συνεχώς ανοιχτή.παίζει κάποιο ρόλο;

Καλησπέρα να σας ρωτήσω αν έχετε ανοιχτή συνεχώς την εξοικονόμηση ενέργειας ή απλά την ανοίγεται το βράδυ;(δεν μιλάω για το Ultra power saving mode).Εγώ την έχω συνεχώς ανοιχτή.παίζει κάποιο ρόλο;

Χαμηλωνει την ταχυτητα του κινητου αφου δουλευει σε πιο χαμηλες συχνοτητες ο επεξεργαστης

Καλησπέρα στη παρέα! ! Εδώ και πολύ καιρό πέρασα το lollipop με ΟΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα ( ήμουν τυχερός ) αλλά εδώ και μια εβδομάδα το κινητό έχει αρχίσει και μου βγάζει μήνυμα η επαφές διακόπηκε, και το άλλο είναι ότι στη συλλογή μου εκεί που είχα όλες της φωτογραφίες του Facebook δεν υπάρχει τίποτα! όταν πάω λογαριασμοί>Facebook>συγχρονισμό με τη συσκευή σας>και το πατήσω μου βγάζει ένα μήνυμα ( δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά μέσω ενιαίου σημείου προσβάσεις! !!έχω κάνει 4 factory reset! ! Αλλά τα ίδια! ! Και κάτι τελευταίο από την πρώτη μέρα που το έχω πάρει πριν 7 μήνες σε κάποια στιγμή χάνω το σήμα τελείως και μετά από 10 δευτερόλεπτα έχω φουλ πάλι σήμα αυτό μπορεί να το κάνει και 3~4 φορές τι μέρα, εννοείται ότι είμαι σε περιοχή που έχω σήμα και δε παίζει θέμα !! Edited by kaligoulas113

Καλησπέρα στη παρέα! ! Εδώ και πολύ καιρό πέρασα το lollipop με ΟΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα ( ήμουν τυχερός ������) αλλά εδώ και μια εβδομάδα το κινητό έχει αρχίσει και μου βγάζει μήνυμα η επαφές διακόπηκε, και το άλλο είναι ότι στη συλλογή μου εκεί που είχα όλες της φωτογραφίες του Facebook δεν υπάρχει τίποτα! όταν πάω λογαριασμοί>Facebook>συγχρονισμό με τη συσκευή σας>και το πατήσω μου βγάζει ένα μήνυμα ( δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά μέσω ενιαίου σημείου προσβάσεις! !!έχω κάνει 4 factory reset! ! Αλλά τα ίδια! ! Και κάτι τελευταίο από την πρώτη μέρα που το έχω πάρει πριν 7 μήνες σε κάποια στιγμή χάνω το σήμα τελείως και μετά από 10 δευτερόλεπτα έχω φουλ πάλι σήμα αυτό μπορεί να το κάνει και 3~4 φορές τι μέρα, εννοείται ότι είμαι σε περιοχή που έχω σήμα και δε παίζει θέμα !!

"επαφες διακοπηκε"βγαζει και σε μενα συνεχως. εχω περασει 2-3 φορες τη Bob7 με wipe data πριν και μετα αλλα τπτ. ισως το κολλαει μια εφαρμογη. πειραματιζομαι τωρα εγω

Καταλαβα ευχαριστω. Υπαρχει κατι να βαλουμε εκει για προστασια ή απλα θελει προσοχη; :p

Προσοχη θελει...γιατι αν βαλεις κατι θα θολωνει-θαμπωνει τη φωτογραφια...

Jason the Greek

"επαφες διακοπηκε"βγαζει και σε μενα συνεχως. εχω περασει 2-3 φορες τη Bob7 με wipe data πριν και μετα αλλα τπτ. ισως το κολλαει μια εφαρμογη. πειραματιζομαι τωρα εγω

Και σε μενα το εκανε χθες εβαλα την τελευταια εκδοση του google play και των google services και μεχρι τωρα δεν το εχει ξανακανει.Θα δουμε.Αμα θελεις να πειραματιστεις. Playstore: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-3-5-android-apk-download/

Google play services : http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-7-0-87-1766486-438-android-apk-download/

Εαν εχεις προβλημα πας ρυθμισεις--διαχειριστης εφαρμογων--βρισκεις το app και κανεις αφαιρεση των ενημερωμενων εκδοσεων και το γυριζει στην εργοστασιακη του εκδοση μετα κανεις αναβαθμιση και γινεται οπως ηταν πριν.

Edited by athanasiosthess

Το "επαφές διακόπηκε" πρέπει να είναι bug. Έχει αναφερθεί από πολλά παιδιά εδώ.

Γενικοτερα είναι αρκετα buggy η 5.0. Θα πρέπει να περιμένουμε την 5.Χ. όποια θα ειναι αυτή, ώστε να διορθωθούν όλα αυτά τα προβλήματα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Προσοχη θελει...γιατι αν βαλεις κατι θα θολωνει-θαμπωνει τη φωτογραφια...

Ναι σωστά είναι και αυτό. Κάποιο tempered glass για την οθόνη έχετε να προτείνετε;

Καλημέρα!

Τελικά το πρόβλημα που είχα με την "προεπισκοπηση" στους browser, ήταν επειδή το τελευταίο Update της αγγλικής 5.0 το έκανα χωρίς reset.

Σκέφτηκα μικρό update είναι δεν πειράζει ας το κάνω ota χωρίς επαναφορά.

Να όμως που κάτι κόλλησε.

Τελικά για ότι κάνουμε θέλει επαναφορά πριν και μετά και μόνο Odin όπως έχει αναφερθεί.

Εν το μεταξύ απορώ, που ένας καλός φίλος που έχει το m8, έκανε ota το Android 5.0, χωρίς επαναφορά χωρίς τίποτα, και δεν κάνει παράπονα για κάτι. Αυτό με την επαναφορά και Odin μόνο στα samsung ησχυει?

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι σωστά είναι και αυτό. Κάποιο tempered glass για την οθόνη έχετε να προτείνετε;

Δεν είμαστε στο σωστό θέμα,

Αλλα εγώ προτείνω spigen glass tr nano slim.

kountouraN

Δεν είμαστε στο σωστό θέμα,

Αλλα εγώ προτείνω spigen glass tr nano slim.

Δεν ήξερα ότι έχει άλλο θέμα. Ευχαριστώ πάντως

Μια ερωτηση για την καμερα. Ειναι ιδεα μου ή οι φωτο βγαινουν καπως σκοτεινες;

Edited by panos_27

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)