obaino Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Πέρασα χθες το βράδυ την αγγλική λολιποπ, είχα κιτ κατ από t-mobile. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, το κινητό είναι πιο γρήγορο, η μπαταρία άψογη! Εννοείται ότι έκανα factory reset με το που την πέρασα... :-) Για ποιον λόγο να κάνει κανείς factory reset? Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ορίστε και εμένα η κατανάλωση με lolipop σε 1 δοκιμή πριν λίγες μέρες Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μέσα στην ιστοσελίδα της samsung έχει κάνα πεδίο που να βάζεις το ΙΜΕΙ και να σου δείχνει αν είναι original το τηλέφωνο; Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μέσα στην ιστοσελίδα της samsung έχει κάνα πεδίο που να βάζεις το ΙΜΕΙ και να σου δείχνει αν είναι original το τηλέφωνο; Όχι φίλε μου, πάρε τηλέφωνο στην smartec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Για ποιον λόγο να κάνει κανείς factory reset? Επειδη το update είναι μεγάλο καλό είναι να γίνει ένα factory reset για να κατσει καλύτερα η αναβάθμιση αλλά χωρίς να είναι απαραίτητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Επειδη το update είναι μεγάλο καλό είναι να γίνει ένα factory reset για να κατσει καλύτερα η αναβάθμιση αλλά χωρίς να είναι απαραίτητο... και μετά παιρνάς εφαρμογές και settings ένα ένα; Κάποιο backup που δείχνει πιο πάνω στο μενού δεν θα τα κάνει restore? Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ορίστε και εμένα η κατανάλωση με lolipop σε 1 δοκιμή πριν λίγες μέρες Κάτι γίνεται με εσένα με αυτές τις ώρες οθόνης.. :) Που είναι ρυθμισμενη η φωτεινότητα είπαμε? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 και μετά παιρνάς εφαρμογές και settings ένα ένα; Κάποιο backup που δείχνει πιο πάνω στο μενού δεν θα τα κάνει restore? Είμαστε στο 2015! :) Μόλις γίνει η επαναφορά, σου ζητάει google account και ξανακατεβάζει όσες εφαρμογές είχες, περνάει όλες τις ρυθμίσεις που είχες και τα wifi κλπ όπως επίσης και τις επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις κλπ. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνει συγχρονισμό πριν την επαναφορά και να έχει ενεργοποιημένο το αυτόματο backup ρυθμίσεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Είμαστε στο 2015! :) Μόλις γίνει η επαναφορά, σου ζητάει google account και ξανακατεβάζει όσες εφαρμογές είχες, περνάει όλες τις ρυθμίσεις που είχες και τα wifi κλπ όπως επίσης και τις επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις κλπ. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνει συγχρονισμό πριν την επαναφορά και να έχει ενεργοποιημένο το αυτόματο backup ρυθμίσεων εγώ όταν πέρασα την αγγλική και έκανα επαναφορά απο google account έκανε επανεκκίνηση αμέσως μετά που έβαζα το πιν και χρειάστηκε να ξανακάνω wipe από την recovery. μετά δεν έκανα restore και όλα καλά. παιδεύτηκα λίγο να το ξανά στήσω από την αρχή αλλά απέφυγα και πολλά apps Που τελικά δεν τα χρειαζόμουν και γενικά ανανεώθηκε λίγο και η συσκευή. όπως το format στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Κάτι γίνεται με εσένα με αυτές τις ώρες οθόνης.. :) Που είναι ρυθμισμενη η φωτεινότητα είπαμε? Φωτεινότητα στο αυτόματο πάντα όταν είναι μέρα ή έξω και στο manual περίπου 30% πάνω κάτω το βράδυ. Να σημειώσω ότι είμαι με WiFi για να βγουν αυτές οι ώρες και χωρίς location on το οποίο το ανοίγω μόνο όταν το χρειάζομαι. Γενικά είμαι σούπερ ευχαριστημένος απ τη μπαταρία όπως και απ τη Lollipop όπως έδειξα και στο βίντεο που έβαλα λίνκ παραπάνω :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Φωτεινότητα στο αυτόματο πάντα όταν είναι μέρα ή έξω και στο manual περίπου 30% πάνω κάτω το βράδυ. Να σημειώσω ότι είμαι με WiFi για να βγουν αυτές οι ώρες και χωρίς location on το οποίο το ανοίγω μόνο όταν το χρειάζομαι. Γενικά είμαι σούπερ ευχαριστημένος απ τη μπαταρία όπως και απ τη Lollipop όπως έδειξα και στο βίντεο που έβαλα λίνκ παραπάνω :) Και ποιος δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτούς τους χρόνους.. Υπάρχει ρε παιδια κανένας άλλος που να βγάζει τέτοιους χρόνους? Και εγω πολύ ευχαριστημένος από lollipop την ισπανική που έχω τώρα. Αλλά θα ήταν σούπερ αν είχα και αυτούς τους χρόνους.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 παιδια δοκιμασα να βαλω την τελευταια 5 αγγλιας,με την ιδια διαδικασια που εβαλα και της πρωτες lollipop πολωνιας και στην συνεχεια την ισπανικη.με odin 3.09 .τωρα με την αγγλικη μου βγαζει ενα σφαλμα μετα που εκανε την βελτιστοποιηση 288 εφαρμογων,και δεν ανοιγει το κινητο.ανοιγει δειχνοντασ το σφαλμα σε παραθηρακη και δεν συνεχειζει.βγαζω μπαταρια το κλεινω και προσπαθω ξανα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Είμαστε στο 2015! :) Μόλις γίνει η επαναφορά, σου ζητάει google account και ξανακατεβάζει όσες εφαρμογές είχες, περνάει όλες τις ρυθμίσεις που είχες και τα wifi κλπ όπως επίσης και τις επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις κλπ. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνει συγχρονισμό πριν την επαναφορά και να έχει ενεργοποιημένο το αυτόματο backup ρυθμίσεων Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως θα γίνει αυτό ? έχω πάνω απο 400 εφαρμογές και επιβάλετε να κάνω επαναφορά και είναι αδύνατον να τις περάσω μια μια .... αν δεν σου είναι κόπος φυσικά Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως θα γίνει αυτό ? έχω πάνω απο 400 εφαρμογές και επιβάλετε να κάνω επαναφορά και είναι αδύνατον να τις περάσω μια μια .... αν δεν σου είναι κόπος φυσικά Δεν είναι τίποτα. Προχθές το έκανα. Μετά την επαναφορά, όταν ανοίξεις το κινητό θα σου ζητήσει google account. Μόλις συνδεθείς θα σου πει αν θες να κάνεις επαναφορά ή να ρυθμίσεις το κινητό ως νέο. Εμένα μου έβγαλε στις συσκευές "galaxy s5" και απο κάτω "200 εφαρμογές", δηλαδή τις εφαρμογές που είχα πριν το reset. Αν θες πατάς πάνω στις εφαρμογές και σου βγάζει λίστα με checkboxes να διαλέξεις εσύ ποιες θες να εγκατασταθούν. Απο προεπιλογή είναι όλες επιλεγμένες. Οπότε αφού πατήσεις next, αρχίζει κατεβάζει ρυθμίσεις, δίκτυα wifi κλπ και μετά αρχίζουν να κατεβαίνουν και να μπαίνουν και όλα τα προγράμματα! Αλλά δεν έχεις τα data τους όμως πρακτικά τις ανοίγεις όπως τις άνοιξες 1η φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα στη παρέα, έχει παρατηρήσει κανένας από τους "αναβαθμισμένους" αν λύθηκαν πλήρως τα προβλήματα με camera-demon και media server? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 τι είναι οι διακοπές στο μενού ήχοι και ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα στη παρέα, έχει παρατηρήσει κανένας από τους "αναβαθμισμένους" αν λύθηκαν πλήρως τα προβλήματα με camera-demon και media server? camera-demon δεν είχα ποτέ θέμα. Media server προσωπικά λύθηκε δεν παρατήρησα κάτι. Τα πάει πολύ καλά η μπαταρία! τι είναι οι διακοπές στο μενού ήχοι και ειδοποιήσεις; -Όλες σημαίνει ότι ειδοποιείσαι για τα πάντα -Μόνο προτεραιότητας σημαίνει οτι σου έρχονται ειδοποιήσεις μόνο για σημαντικά πράγματα -Καμία σημαίνει οτι δεν σου έρχεται ειδοποίηση για τίποτα. Ούτε η δόνηση χτυπάει ούτε ανάβει το led. Εντελώς silent. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 παιδια δοκιμασα να βαλω την τελευταια 5 αγγλιας,με την ιδια διαδικασια που εβαλα και της πρωτες lollipop πολωνιας και στην συνεχεια την ισπανικη.με odin 3.09 .τωρα με την αγγλικη μου βγαζει ενα σφαλμα μετα που εκανε την βελτιστοποιηση 288 εφαρμογων,και δεν ανοιγει το κινητο.ανοιγει δειχνοντασ το σφαλμα σε παραθηρακη και δεν συνεχειζει.βγαζω μπαταρια το κλεινω και προσπαθω ξανα? Κάποιο παιδί παραπάνω είχε αναφέρει ότι αντιμετώπισε το ίδιο και πέρασε την 5αρα με odin 3.06 κι όχι 3.09. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες να δεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Φωτεινότητα στο αυτόματο πάντα όταν είναι μέρα ή έξω και στο manual περίπου 30% πάνω κάτω το βράδυ. Να σημειώσω ότι είμαι με WiFi για να βγουν αυτές οι ώρες και χωρίς location on το οποίο το ανοίγω μόνο όταν το χρειάζομαι. Γενικά είμαι σούπερ ευχαριστημένος απ τη μπαταρία όπως και απ τη Lollipop όπως έδειξα και στο βίντεο που έβαλα λίνκ παραπάνω :) Μηπως εισαι και με 2g, σταθερός σ' ενα μέρος με φουλ σημα, εσωτερικά οποτε δηλαδη η οθονη στο low (auto, -5)? Εγω μονον έτσι μπορω να βγαλω παραπλησιους χρόνους. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Κάποιο παιδί παραπάνω είχε αναφέρει ότι αντιμετώπισε το ίδιο και πέρασε την 5αρα με odin 3.06 κι όχι 3.09. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες να δεις.. Την πέρασα τελικά με Odin 3.07. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό η το ότι δεν είχα ενημερωμένο το kies που περιέχει και τους drivers. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μηπως εισαι και με 2g, σταθερός σ' ενα μέρος με φουλ σημα, εσωτερικά οποτε δηλαδη η οθονη στο low (auto, -5)? Εγω μονον έτσι μπορω να βγαλω παραπλησιους χρόνους. Σπίτι το έχω 2G καθώς η κάρτα της wind που έχω μέσα δεν έχει καθόλου καλό σήμα. Έξω βάζω το διακόπτη σε εναλλαγή 3G με 2G Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 https://www.dropbox.com/s/r5fy8g1qmfmtk64/Screenshot_2015-01-17-23-05-47.png?dl=0 Παιδια αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και πάλι το csc? Με μπερδεύει λίγο εκεί που γράφει και το προηγούμενο της Ισπανίας.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παρατήρησα το εξης...Εδω και 2 μερες συνδεω το κινητο μεσω kies3 αλλα πλεον μου βγαζει τρεχουσα εκδοση λογισμικου και τιποτα αλλο.Ενω προχθες εδινε την τρεχουσα και την διαθεσιμη(που ηταν ιδια με την τρεχουσα βεβαια.) Οταν επιλεγω αναβαθμιση λογισμικου πάλι μου λεει την τρεχουσα και στη διαθεσιμη ειναι κενο...Αν πατησω επιβεβαιωση βγαζει: Το sm-G900F δεν υποστηρίζει τη λειτουργια. Εχω απεγκαταστησει το kies 3 φορες,επανεκκινηση υπολογιστη κ τηλεφώνου αλλα τιποτα... (csc:NG3(ITV)) Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Καλησπέρα στη παρέα, έχει παρατηρήσει κανένας από τους "αναβαθμισμένους" αν λύθηκαν πλήρως τα προβλήματα με camera-demon και media server?"Θεματάκια" μέ τό camera-daemon συνήθως οφείλονται σέ τρίτες εφαρμογές που έχουν αποκτήσει πρόσβαση στήν εφαρμογή τής κάμερας.Γιά τό media server πού αναφέρεις,άν τό βλέπεις να εμφάνιζεται σέ υψηλά ποσοστά στήν κατανάλωση μπαταρίας,τό πιθανότερο είναι νά έχεις κάποιο corrupted αρχείο στήν εξωτερική κάρτα μνήμης.Συνήθως είναι κάποια φωτό ή κάποιο αρχείο pdf.Γιά αρχή αφαίρεσε τήν κάρτα μνήμης καί αφού τό φορτίσεις πλήρως,τσέκαρε το νά δείς άν σταματήσει νά εμφανίζεται. https://www.dropbox.com/s/r5fy8g1qmfmtk64/Screenshot_2015-01-17-23-05-47.png?dl=0 Παιδια αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και πάλι το csc? Με μπερδεύει λίγο εκεί που γράφει και το προηγούμενο της Ισπανίας..Κάνε άλλες 1-2 επανεκκινήσεις καί πιθανόν νά στρώσει (νά φαίνεται δηλαδή μόνο τό BTU),γιατί έτσι όπως είναι τώρα δέν είναι σωστό.Συμβαίνει συνήθως όταν αλλάζουμε rom μέ διαφορετικό csc από αυτό πού είχαμε. Edited January 17, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_chr82 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Πήρα πριν λίγες μέρες το τηλέφωνο .. Πήρα μια λεπτή θήκη αλλά δεν καλύπτει την κάμερα που προεξεχει.... Παθαίνει τίποτα από την εμπειρία σας που το χετε πιο πολύ καιρό;;;; Πρέπει ντε και καλα να βγάλω χοντρή θήκη να το καλύπτει;;; Καλύτερα να το ακουμπάς κατω με την οθόνη παρα με την κάμερα. Εγώ πάντως πήρα θήκη να την καλύπτει γιατί την είχα πατήσει με το s3. Γδαρσιμο στη κάμερα και όλα ήταν θολά πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts