apagal Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 μηπως ειναι τυχαίο που λύθηκε με την ελληνική και θελει τελικα ενα hard reset που ετσι και αλλιος σου εκαναν? Αυτο στεκει περισσοτερο. Βεβαια ρε παιδια κακα τα ψεματα, ειναι τελειως κουλο το θεμα που παρουσιαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Παδια αν και λιγο οφφ hard reset πως γινεται στο s5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Παδια αν και λιγο οφφ hard reset πως γινεται στο s5? φιλε μου εχει δυο τροπους.ο καλύτερος ειναι να σβησεις το κινητο και να το ανοίξεις με πατημενα home-power και το volume up.μολις σε βγαλει στο μενου πηγαίνεις και κανεις wipe data και μετα επανεκκίνηση.ο πιο ευκολος ειναι να πας οπως ειναι ανοιχτο το τηλ. στις ρυθμίσεις-χρηστης και αντ.ασφαλ.-δημιουργια αντιγραφων και να πατήσεις επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 φιλε μου εχει δυο τροπους.ο καλύτερος ειναι να σβησεις το κινητο και να το ανοίξεις με πατημενα home-power και το volume up.μολις σε βγαλει στο μενου πηγαίνεις και κανεις wipe data και μετα επανεκκίνηση.ο πιο ευκολος ειναι να πας οπως ειναι ανοιχτο το τηλ. στις ρυθμίσεις-χρηστης και αντ.ασφαλ.-δημιουργια αντιγραφων και να πατήσεις επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Δηλαδη ειναι το ιδιο πραγμα με την επαναφ εργοστ ρυθμισεων? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δηλαδη ειναι το ιδιο πραγμα με την επαναφ εργοστ ρυθμισεων? Θενκς Ναι ειναι το ιδιο . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyne Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αυτο στεκει περισσοτερο. Βεβαια ρε παιδια κακα τα ψεματα, ειναι τελειως κουλο το θεμα που παρουσιαζει... πιο ειναι κουλο φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλο η κακο? http://www.onliner.gr/article.asp?catid=36348&subid=2&pubid=129895564 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plaketokofths Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το πρόβλημα με την λειτουργία της φωτογραφικής ποιο ήταν - πως επηρέαζε την λειτουργία της? Έχει αποκατασταθεί στα νεότερα μοντέλα ή υπάρχουν ακόμα χρήστες που το αντιμετωπίζουν? Η ίδια η samsung πως αντιμετώπισε το ζήτημα? Αλλαγή συσκευής? Αλλαγή πχ. προβληματικού εξαρτήματος? Αναβάθμιση λογισμικού? Τέλος, σαν συσκευή τί άλλα προβλήματα έχει εμφανίσει στο παρελθόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα Θα ήθελα μια βοήθεια όσο αφορά ένα samsung που έχω S5 το οποίο είναι live demo και θα ήθελα βοήθεια ώστε να το φλασάρω με ένα normal image μιας και παιδεύτηκα και δεν το κατάφερα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημερα, καινουριο update μολις 3.5mb μαλλον διορθωνει το προβλημα με τα data και το lte... για δειτε το...ειμαι απο τηλ δεν μπορω να τσεκαρω version! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημερα, καινουριο update μολις 3.5mb μαλλον διορθωνει το προβλημα με τα data και το lte... για δειτε το...ειμαι απο τηλ δεν μπορω να τσεκαρω version! Δεν έχει κάτι στο unbranded ελληνικό που έχω. Ποια είναι η προέλευση του δικού σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Κι εμένα παιδιά μου ήρθε μια μικρή αναβάθμιση χθες. T mobile Poland. Διαφορές στο lte κλπ δεν ξέρω αν έχει γιατί δεν το χρησιμοποιώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Κι εμένα παιδιά μου ήρθε μια μικρή αναβάθμιση χθες. T mobile Poland. Διαφορές στο lte κλπ δεν ξέρω αν έχει γιατί δεν το χρησιμοποιώ Και σε μενα σημερα στο ιδιο t mob poland Δεν ειδα κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 παιδια ναι και το δικο μου TMOBILE Poland ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 φίλοι μου μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να επεξεργαστώ τις επαφές μου στο pc? με το Samsung kies 3 δεν υπάρχει επιλογή για επαφές! ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 φίλοι μου μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να επεξεργαστώ τις επαφές μου στο pc? με το Samsung kies 3 δεν υπάρχει επιλογή για επαφές! ευχαριστώ πολύ!!! Πέρασε τες στο gmail :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Πέρασε τες στο gmail :) και μπορώ να τις επεξεργαστώ? π.χ. να προσθέσω φωτογραφία σε επαφή και ότι άλλη πληροφορία θέλω σε επαφή? φυσικά δεν εννοώ μόνο για backup. ευχαριστώ πολύ!!! Edited November 15, 2014 by djspiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 και μπορώ να τις επεξεργαστώ? π.χ. να προσθέσω φωτογραφία σε επαφή και ότι άλλη πληροφορία θέλω σε επαφή? φυσικά δεν εννοώ μόνο για backup. ευχαριστώ πολύ!!! Ναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace_4 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Κι εμένα παιδιά μου ήρθε μια μικρή αναβάθμιση χθες. T mobile Poland. Διαφορές στο lte κλπ δεν ξέρω αν έχει γιατί δεν το χρησιμοποιώ Επιτελους η αναβαθμιση των 3.84 mb έλυσε το προβλημα με τα δεδομενα και την αποσυνδεση απο το δικτυο lte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Πέρασε τες στο gmail :) Καλησπέρα , έχω τις επαφές μου στο Samsung Account , ποια διαδικασία ακολουθώ για να τις περάσω στο Gmail και να μπορώ να τις επεξεργάζομαι ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Απολογούμαι εκ των προτέρων αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά λόγω δουλειάς χρειάζομαι άμεσα μια λύση στο πρόβλημα με τον περιορισμό των 20 sms που μπορούμε να στείλουμε σε ομαδική αποστολή sms. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Βγήκε η αναβάθμιση ANH6 για συσκευές της κοσμοτε. Παρατήρησα καλύτερη ταχύτητα και καλυτερη απόκριση στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης το μενού επιλογής εφέ στην οθόνη κλειδώματος έχει αλλάξει και πλέον δείχνει προεπισκοπιση του εφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Βγήκε η αναβάθμιση ANH6 για συσκευές της κοσμοτε. Παρατήρησα καλύτερη ταχύτητα και καλυτερη απόκριση στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης το μενού επιλογής εφέ στην οθόνη κλειδώματος έχει αλλάξει και πλέον δείχνει προεπισκοπιση του εφε Βλέπω έχει και το νέο baseband ANK1 που παράτησαν τα παιδιά ότι λύνει το θέμα με το lte Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Βλέπω έχει και το νέο baseband ANK1 που παράτησαν τα παιδιά ότι λύνει το θέμα με το lte γι αυτό άργησαν να την βγάλουν. περιμέναν το καινουργιο baseband :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 γι αυτό άργησαν να την βγάλουν. περιμέναν το καινουργιο baseband :P Τους έπιασε βαρεμάρα. Η ANH6 έχει από τον Αύγουστο που βγήκε και πρόσφατα βγήκε hotfix 3.8mb. Αυτοί είπαν να τα βάλουν όλα μαζί :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts