Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα παραγγείλω το κινητό για την αδερφή μου, η αλλαγή σε cm11 μόνο για τα ελληνικά τι επίπτωση έχει στην κάμερα? Μιας και ενδιαφέρεται πολύ για την φωτογραφική μήπως είναι καλύτερα να αφήσω την rom με τα μισά ελληνικά έτσι όπως έρχεται από όξω

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες καλησπέρα

εχω το κινητο 8 μερες από ΤΟ2c

απόλυτα ικανοποιημένος

Αλλα

1. μου ζηταει αναβαθμιση--να την κανω??--Θα χασω root & GApps??

2. δε μπορω να εγκαταστήσω το SYGIC-εκανα πολλα factory reset--τιποτα

Καμια ιδεα??

In the down down of the writing we became robes...

Στο δικό μου το sygic παίζει αψογα

Φρόντισε ο φάκελος sygic να βρίσκεται στον αποθηκευτικό χώρο του τηλ. Όχι στην κάρτα sd. Τι σου παρουσιάζει ? Είναι αγορασμένο;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να περάσεις custom recovery και έπειτα custom rom 1,16/1,17 η cm 11

Υπάρχουν οδηγίες στο πρώτο ποστ

Αναβάθμιση όπως είναι δεν μπορείς να κάνεις έχει αναφερθεί πολλάκις

Στο δικό μου το sygic παίζει αψογα

Φρόντισε ο φάκελος sygic να βρίσκεται στον αποθηκευτικό χώρο του τηλ. Όχι στην κάρτα sd. Τι σου παρουσιάζει ? Είναι αγορασμένο;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να περάσεις custom recovery και έπειτα custom rom 1,16/1,17 η cm 11

Υπάρχουν οδηγίες στο πρώτο ποστ

Αναβάθμιση όπως είναι δεν μπορείς να κάνεις έχει αναφερθεί πολλάκις

Aπλα κρασαρει το sygic με το ξεκίνημα

μου ζηταει επισης κατι κινεζικα και να κανω αναβαθμιση σε 1.13

να το κανω??

Aπλα κρασαρει το sygic με το ξεκίνημα

μου ζηταει επισης κατι κινεζικα και να κανω αναβαθμιση σε 1.13

να το κανω??

Να φανταστείς έχει βγει κ 1.17.Αλλά μην σε νοιάζει.Έτσι και αλλιώς κατά 99% δεν θα μπορείς να την περάσεις επειδή είσαι σε πειραγμενη ρομ. Οπότε αν θες αναβάθμιση, κοίτα το πρώτο ποστ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα παραγγείλω το κινητό για την αδερφή μου, η αλλαγή σε cm11 μόνο για τα ελληνικά τι επίπτωση έχει στην κάμερα? Μιας και ενδιαφέρεται πολύ για την φωτογραφική μήπως είναι καλύτερα να αφήσω την rom με τα μισά ελληνικά έτσι όπως έρχεται από όξω

Μπορείς να περάσεις τα zip, του radio και κάμερας, και θα εισαι μια χαρά.δες τον φάκελο του prodooman και θα τα βρεις.Όταν κάτσω σε pc θα σου ποστάρω τους συνδέσμους.

εδω εισαι. πας στα universal patches που ειναι κάτω κάτω και επιλέγεις το τελευταιο radio zip (στην παρούσα φάση το πιο πρόσφατο είναι το radio_h117_signed.zip) και το αντίστοιχο πιο πρόσφατο camera zip. έτσι θα ειναι up to date και η κάμερα σου αλλά και η ρομ σου με τα πιο πρόσφατα bugfixes που έχει βγάλει η μαμα zte.

Στα της στοκ ρομ τώρα σε ότι έχει να κάνει με μένα, θα το σπασω στο τελος το ρημάδι. εχω τρελό θέμα με την αναπαραγωγή mp3 κομματιών. ραδιοφωνο παιζει τελεια χωρίς κανένα σπάσιμο, σε ΟΛΑ τα mp3 players, σκαλώνει και σε άσχετες φάσεις ενώ δειχνει να μετράει το χρονόμετρο του κομματιου, δεν εχω καθολου ηχο! ακομά δλδ χειρότερο και από το προηγουμενο πρόβλημα που είχα με τα σπασιματα που ειχα. Θα ξαναπεράσω την μαμά ρομ χωρίς να σβήσω τπτ από μέσα (τώρα είχα την custom 1.17 από το gdrive του dallasCZ) και θα δω αν το κάνει και εκει.

Edited by kallair

Σήμερα χρειάστηκα το WiFi hot-spot και το usb tethering αλλά ενώ οι συσκευές συνδέονται κανονικά δεν έπαιρναν ίντερνετ. Να σημειώσω ότι το δοκίμασα και με 1.16 και 1.17. Με cm11 που είχα πριν δεν είχα κάποιο θέμα. Εννοείται ότι ήθελα να κάνω tethering τo mobile Internet. Όσο και αν κοίταξα δεν βρήκα κάποια ρύθμιση.

Το έχει αντιμετωπιση κάνεις ή αν μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει στο δικό του τηλ?

Kallair ευχαριστώ για την απάντηση αδερφέ μία διευκρίνηση, αν μου έρθει με κάποια παλιότερη rom και όχι με την τελευταία, όπως αναφέρεις στο post σου θα περάσω την τελευταία stock rom (1.17 μέχρι τώρα) μέσω custom recovery και μετα cm11 σωστά?

επίσης τα zip του radio και της κάμερας τα περνάω και αυτά μέσω recovery?

Φίλε kon_stantinos εγώ αγόρασα το κινητό για λογαριασμό της γυναίκας του αδερφού μου, την έκδοση 1/4 και έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένη!

Είχα την ίδια απορία όπως και εσύ στο προηγούμενο ποστ σου σχετικά με τα ελληνικά και την φωτογραφική και τελικά, λόγω μικρού χώρου αποθήκευσης των εφαρμογών στην "στοκ ρομ", γύρισα σε cm11.

Ένα-δυο φωτογραφίες που τράβηξαμε την camera της cm μου φάνηκαν καλές. Βέβαια δυστυχώς δεν είχα τσεκάρει με την παλιά ρομ, so δεν είχα μέτρο σύγκρισης... Οπότε κάνε ότι σου πρότεινε ο kallair για radio και camera...

Σχετικά με την εγκατάσταση cm11, αρχικά πέρασα την 1.16 από τον φάκελο με το stock firmeware και μετά την cm11 από τον φάκελο 24.12.2014

Πάντως το σημαντικότερο όπως έχει ξαναγραφτεί είναι να περαστούν σωστά οι drivers στο pc.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Kallair ευχαριστώ για την απάντηση αδερφέ μία διευκρίνηση, αν μου έρθει με κάποια παλιότερη rom και όχι με την τελευταία, όπως αναφέρεις στο post σου θα περάσω την τελευταία stock rom (1.17 μέχρι τώρα) μέσω custom recovery και μετα cm11 σωστά?

Ναι. Ο πιο σωστός τρόπος για να μην έχεις θέματα, ειναι παντα καθαρό install της τελευταιας έκδοσης της stock rom και απο πάνω την cm11. αλλά αν είσαι ήδη σε cm11 για να μην περνας απ την αρχή όλα, μπορεις κατευθειαν απλά να περάσεις τα radio και camera zip. Λογικά δεν θα έχεις θέμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σήμερα χρειάστηκα το WiFi hot-spot και το usb tethering αλλά ενώ οι συσκευές συνδέονται κανονικά δεν έπαιρναν ίντερνετ. Να σημειώσω ότι το δοκίμασα και με 1.16 και 1.17. Με cm11 που είχα πριν δεν είχα κάποιο θέμα. Εννοείται ότι ήθελα να κάνω tethering τo mobile Internet. Όσο και αν κοίταξα δεν βρήκα κάποια ρύθμιση.

Το έχει αντιμετωπιση κάνεις ή αν μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει στο δικό του τηλ?

Λοιπον μολις συνδέθηκα στον hotspot του κινητού μου με το laptop. οποτε το θέμα σου ειναι καθαρα θέμα ειτε του κινητού σου, είτε του 2ου που προσπαθεις να του δώσεις ιντερνετ μεσω hotspot.

Ναι. Ο πιο σωστός τρόπος για να μην έχεις θέματα, ειναι παντα καθαρό install της τελευταιας έκδοσης της stock rom και απο πάνω την cm11. αλλά αν είσαι ήδη σε cm11 για να μην περνας απ την αρχή όλα, μπορεις κατευθειαν απλά να περάσεις τα radio και camera zip. Λογικά δεν θα έχεις θέμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον μολις συνδέθηκα στον hotspot του κινητού μου με το laptop. οποτε το θέμα σου ειναι καθαρα θέμα ειτε του κινητού σου, είτε του 2ου που προσπαθεις να του δώσεις ιντερνετ μεσω hotspot.

ουτε και στο δικο μου δουλευει το hotspot...

...αν θες την τελευταία official stock (EN/CH) τότε μέσω stock recovery. Αν πας για official-based τότε μέσω custom recovery.

Edited by emxa2k

ουτε και στο δικο μου δουλευει το hotspot...

Ουτε σε εμενα δουλευει το wifi hotspot

Ποια έκδοση φοράτε; (στοκ ρομ ή αν έχετε cm11, ποια εχετε σαν baseband)

edit. HELP ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Προσπάθησα να φτιάξω ρομ με ελληνικά με τον παρακάτω τρόπο αλλά δεν τα κατάφερα. κανένας με περισσότερη εμπειρία στο θέμα να δοκιμάσει;

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D594539%26st%3D120&usg=ALkJrhhrT-JCHPJGCw3YqTLFRVQjVCXcFA#entry33661001

Edited by kallair

Επειδή έχω μπερδευτεί.Ποιο αρχείο είναι αυτό που πρέπει να περάσω ώστε να μπορώ να εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην sd?

Αυτό που λέει int_sd_patch ή sd_int_patch?

Έχω τώρα cm11.

Επειδή έχω μπερδευτεί.Ποιο αρχείο είναι αυτό που πρέπει να περάσω ώστε να μπορώ να εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην sd?

Αυτό που λέει int_sd_patch ή sd_int_patch?

Έχω τώρα cm11.

Aν θυμαμαι καλά το όλο θέμα είναι το ποια μνημη θα βλέπει σαν πρώτη. δλδ σαν sdcard0.To int_sd_patch ειναι για να εχεις σαν sdcard0 την internal(εσωτερική) ενώ το δεύτερο ειναι για να εχεις την sd card σαν sdcard0.

Προσπάθησα να φτιάξω ρομ με ελληνικά με τον παρακάτω τρόπο αλλά δεν τα κατάφερα. κανένας με περισσότερη εμπειρία στο θέμα να δοκιμάσει;

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D594539%26st%3D120&usg=ALkJrhhrT-JCHPJGCw3YqTLFRVQjVCXcFA#entry33661001

Εγω εχω αφησει τη ROM που ηρθε απο το To2c γτ δουλευει απροβληματιστα και ταχυτατα και με καλη διαχειριση μπαταριας πλην του WiFihotspot και της αδυναμιας εγκαταστασης του Sygic (ησσονος σημασιας)

stock 1.16 πριν 1.15....δεν δουλευε ουτε πριν ουτε μετα..

Aν θυμαμαι καλά το όλο θέμα είναι το ποια μνημη θα βλέπει σαν πρώτη. δλδ σαν sdcard0.To int_sd_patch ειναι για να εχεις σαν sdcard0 την internal(εσωτερική) ενώ το δεύτερο ειναι για να εχεις την sd card σαν sdcard0.

Thanks!Θα το κοιτάξω

Δοκίμασα το Wi-Fi hotspot με ένα ταμπλετ lg και δουλεύει κανονικά. Έχω την 1.16 custom

Εμένα αρνείται πεισματικά να δουλέψει. Πέρασα cm11 και δουλεύει κανονικά.

Basso σου δουλεψε καλα to hotspot με cm11?????

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Nassos* γραμματικο λαθος

Ναι,μια χαρα με cm11. Να ξαναπω οτι το προβλημα μου ηταν οτι δεν μπορουσα να κανω διαμοιρασμο τα data του κινητου. Αν το κινητο το ειχα συνδεδεμενο στο wifi τοτε το usb tethering δουλευε κανονικα.

Με stock 1.16 δεν το εκανε αυτο;;

Οποτε βολευει install 1.16 και μετα cm11??

Aπο ευαισθησια οθονης gps κτλ ειναι καλυτερα απο τη στοκ;;;

Με stock 1.16 δεν το εκανε αυτο;;

Οποτε βολευει install 1.16 και μετα cm11??

Aπο ευαισθησια οθονης gps κτλ ειναι καλυτερα απο τη στοκ;;;

Απο ευαισθησια οθονης η λογική λέει ότι μονο με το kernel patch στρώνει. στην αρχή που ήμουν με μια απλή μεμβράνη, δεν ειχα θέμα. μολις έβαλα tempered glass, κατάλαβα το πρόβλημα που ειχατε ολοι σας οποτε έβαλα και το kernel patch.

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)