stayros32001 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα με αυτό το update ο proDOOMman έχει το Mega του καινούργια radio και camera libs Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 η rom του dallas, custom 1.16, συμπεριφερεται περιεργα. οταν περναω app εχω 2 shortcuts, συμβαινειβσε καποιον αλλο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 play store->ρυθμισεις->προσθηκη εικονιδιου στην Αρχικη(για τις νεες εφαρμογες)->ξετικαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
at106 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μόλις χθες ξεκίνησα να ασχολούμαι με το τηλέφωνο. μετά από τρεις σχεδόν ημέρες στην κατοχή μου. Απ' όσα έχω διαβάσει στο thread είχα σκοπό να περάσω την CM11 rom. Ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, πέρασα πρώτα την official rom 1.16 και θέλω να προχωρήσω στην εγκατάσταση της CM11. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο : 1. Το link για τις custom roms έχει φακέλους με διαφορετικές ημερομηνίες. Ποια πρέπει να κατεβάσω ? 2. Για να εγκαταστήσω την CM11 πρέπει να ξανακάνω όλη τη διαδικασία root+custom rom+gapps ? Sorry για τις ερωτήσεις που μπορεί να φαίνονται χαζές, αλλά είναι η πρώτη μου επαφή με android και πάω ψάχνοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 1. θα βαλεις την πιο προσφατη 2.η cm11 ειναι pre-rooted,φλασαρεις την cm11 + gapps ο καβγας ειναι να περασεις στην αρχη custom recovery μετα περνας οτι custom rom θελεις αφου τα περασεις ολα και στησεις το τηλ με λογαριασμους-κωδικους και αππς μεσα απο το cwm κανε ενα back up την ρομ στην sd ωστε αν τα κανεις σαλατα η δεν σου αρεσει κατι μετα απο πειραματισμους επανερχεσαι στην ρομ χωρις να κανεις το στησιμο απο την αρχη. reeboot recovery -> wipe data/cash -> restore -> from sd... ταδε μπακαπ -> κομπολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 play store->ρυθμισεις->προσθηκη εικονιδιου στην Αρχικη(για τις νεες εφαρμογες)->ξετικαρε το ευχαριστώ, είχα ετοιμαστεί ψυχολογικά για φλασάρισμα από την αρχή, γιατί νόμιζα ότι είναι bug. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ευχαριστώ, είχα ετοιμαστεί ψυχολογικά για φλασάρισμα από την αρχή, γιατί νόμιζα ότι είναι bug. :) επισης προσεξε κατι αλλο,3 θεσεις πιο κατω στις ρυθμισεις λεει ''απαιτηση ελεγχου ταυτοτητας για αγορες'' αν εχεις εφαρμογες επι πληρωμη αλλα απο τον ''θειο'' θα πρεπει να το ρυθμισεις στο ''ποτε''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
at106 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Λοιπον υστερα με λιγο διαβασμα σε γειτονικά φόρουμ μάλλον βρήκα τι έφταιγε με τις εφαρμογές που μου έτρεχαν στο παρασκήνιο (πχ βλέπε androidlost, whatsapp messenger,κλπ) που δεν δουλευαν σωστά. Μαλλον το όλο πρόβλημα το έκανε η εφαρμογή συστήματος, powersaver. Την απενεργοποιησα από τις ρυθμίσεις της ώστε να μην ξεκινάει με την εκκινηση, και πλεον η androidlost (που ήταν επι της ουσιας η εφαρμογή που με "εκαιγε") δουλευει κανονικά (προς το παρών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Υπάρχει τρόπος ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιησουμε 160 χαρακτήρες στην στοκ εφαρμογή μηνυμάτων; Στο Xperia γίνεται, άρα κάπως θα γίνεται και στο zte για να μην βάζουμε άλλη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 στο Gdrive του dallasCZ στο xda, υπαρχει custom rom 1.16 που ειναι ετοιμη με gapps, root και χωρις κινεζιές μέσα. απλά την περνάτε και είστε έτοιμοι χωρις περαιτέρω διαδικασιες και άλλα φλασαρίσματα. edit. βγηκε 1.17 με ψιλοδιορθώσεις. και απ ότι διάβασα στο xda, λογικά σε κανα δυο βδομαδες θα βγει και 1.18. Επειδή τώρα ξεκινάω τη διαδικασία root και flash cm11, θα πρέπει να περάσω σαν τελευταία stock την 1.17 ? :confused: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδια δωστε μου τα φωτα σας. Θελω το το zte v5 red bull απο το to2c ειτε 1gb 4 gb ειτε 2gb 8 gb. Δεν ξερω να ρουταρω να αλλαζω rom κλπ. Δουλευει σωστα με τη rom που ερχεται η εχει θεματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michosfg Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάποια πραγματάκια... Ρούταρα και πέρασα τη CW από εδώ https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB!iNScPeckF5nyU0dPGorfsw του φακέλου 2014.12.24 Έπρεπε να την περάσω πάνω σε κάποια συγκεκριμένη ROM? Είναι η καλύτερη με ελληνικά ROM που μπορούσα να περάσω? Έχω ένα θέμα με τη σύνδεση στο PC ενώ κάνει τον ήχο ότι αναγνωρίζει τη συσκευή (με το debugging ανοιχτό) δεν φαίνεται ο αποθηκευτικός χώρος ώστε να πάρω και να δώσω αρχεία. Τι πρέπει να κάνω?? Επίσης όταν πήγα να περάσω Stock ROM και αφού είχα βάλει STOCK RECOVERY μου πετούσε ένα error ότι δεν έβρισκε κάτι στο Ε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδια δωστε μου τα φωτα σας. Θελω το το zte v5 red bull απο το to2c ειτε 1gb 4 gb ειτε 2gb 8 gb. Δεν ξερω να ρουταρω να αλλαζω rom κλπ. Δουλευει σωστα με τη rom που ερχεται η εχει θεματα; απο το vickmall που εχω φερει και απο τα δυο λειτουργουνε αψογα οπως ερχονται... απο το to2c δεν γνωριζω επισης νομιζω πως απο Ελλαδα μονο εδω το βρισκεις ετοιμοπαραδοτο: http://gadgetsale.gr/cells/zte/zte-v5-red-bull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Επειδή τώρα ξεκινάω τη διαδικασία root και flash cm11, θα πρέπει να περάσω σαν τελευταία stock την 1.17 ? :confused: Έκανα τη διαδικασία με το usb debug και με τους drivers, πέρασα μάλλον 1.16 γιατί πλέον δεν έχω play store, πήγα να περάσω cm11 και μου έβγαλε failed to verify whole-file signature, signature verification failed, installation aborted ... Καμιά ιδέα ; :wacko: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Την cm11 την φλασαρεις από custom recovery αφού κάνεις wipe data/cache ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά φλασαρεις τα gapps Edited February 14, 2015 by poulaki1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Την cm11 την φλασαρεις από custom recovery αφού κάνεις wipe data/cache ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά φλασαρεις τα gapps Το θέμα μου μάλλον είναι ότι δεν μπορώ να περάσω custom recovery... Δεν μπορώ να καταλάβω, ακολουθώ τα βήματα όπως τα λέει στο ποστ του καλλαιρ. Ούτε σκέτο root δεν μπορώ να κάνω. Όταν μπαίνω σε recovery μου λέει nubia recovery v1 Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδια δωστε μου τα φωτα σας. Θελω το το zte v5 red bull απο το to2c ειτε 1gb 4 gb ειτε 2gb 8 gb. Δεν ξερω να ρουταρω να αλλαζω rom κλπ. Δουλευει σωστα με τη rom που ερχεται η εχει θεματα; πΑΡΈΛΑΒΑ εγω απο το Το2c εως τωρα αριστο ΠΛΗΝ της αδυνμιας εγκαταστασης του sygic Ερχεται με superuser root εγκαθιστας και το ""System app remover (ROOT)"" kai εισαι αρχοντας 3 μερες το εχω-95% ικανοποιημενος Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Την cm11 την φλασαρεις από custom recovery αφού κάνεις wipe data/cache Το θέμα μου μάλλον είναι ότι δεν μπορώ να περάσω custom recovery... Δεν μπορώ να καταλάβω, ακολουθώ τα βήματα όπως τα λέει στο ποστ του καλλαιρ. Ούτε σκέτο root δεν μπορώ να κάνω. Όταν μπαίνω σε recovery μου λέει nubia recovery v1 Λοιπόν, κατάφερα να περάσω cwm recovery και τώρα εγκαθιστώ cm11 zip κλπ:) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ευγε Δεν υπάρχει δεν μπορώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ευγε Δεν υπάρχει δεν μπορώ Ευχαριστώ για το moral support ! :D Τελικά ήταν πιο εύκολο από όσο έδειχνε και αξίζει με τα χίλια για τους λάτρεις των cm! Με μια γρήγορη πρώτη ματιά, όλα δουλέυουν ρολόι! Σήμερα θα κοιμηθώ ήσυχος ! :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michosfg Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάποια πραγματάκια... Ρούταρα και πέρασα τη CW από εδώ https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB!iNScPeckF5nyU0dPGorfsw του φακέλου 2014.12.24 Έπρεπε να την περάσω πάνω σε κάποια συγκεκριμένη ROM? Είναι η καλύτερη με ελληνικά ROM που μπορούσα να περάσω? Έχω ένα θέμα με τη σύνδεση στο PC ενώ κάνει τον ήχο ότι αναγνωρίζει τη συσκευή (με το debugging ανοιχτό) δεν φαίνεται ο αποθηκευτικός χώρος ώστε να πάρω και να δώσω αρχεία. Τι πρέπει να κάνω?? Επίσης όταν πήγα να περάσω Stock ROM και αφού είχα βάλει STOCK RECOVERY μου πετούσε ένα error ότι δεν έβρισκε κάτι στο Ε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει! Παιδιά επίσης αντιμετωπίζω θέμα με την κάμερα....Κρασάρει η εφαρμογή και δεν ανοίγει. Κανείς καμία βοήθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 εκανες κανένα wipe όταν άλλαζες rom? ποια φοράς τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michosfg Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εκανα wipe κανονικα και πέρασα και custom recovery...πέρασα αυτή τη CW που αναφέρω παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Ακυρο το σχολιο. Edited February 18, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts