tsakalos125 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Απο μπαταρια όσοι είστε ήδη σε cm12/12.1 τι εντυπωσεις έχετε; επίσης ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για κάμερα; προς το παρών είμαι με την google camera (οχι την στοκ, αυτή του market)και λέω να δοκιμάσω τη lenovo super camera και την gallery της. σε cm 12.1 καταφερε καποιος να περασει τη nubia camera την τελευταια εκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos1973 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ξέρουμε ποιός είναι ο δείκτης sar της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 μπες σε recovery και δες αν είναι custom. Αν είσαι σε custom, κράτα ένα backup και μετά πειραματίσου όσο θες! τα zipάκια του prodooman δεν υπαρχει περιπτωση να σου κάνουν ζημιά. δες ποιο δουλεύει στην περίπτωση σου. Επισης μπορείς (ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ BACKUP) να δοκιμάσεις να περάσεις το radio.zip από την 1.17. Μπαίνοντας σε recovery πάνω-πάνω γράφει Android system recovery <3e> Να υποθέσω ότι έχω stock recovery και όχι custom ή φαίνεται κάπου αλλού για σίγουρα? (το κινητό έφτασε με την Multilang rom του vickmall έκδοση ZTE V9180_CNCommon_V11.13) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μπαίνοντας σε recovery πάνω-πάνω γράφει Android system recovery <3e> Να υποθέσω ότι έχω stock recovery και όχι custom ή φαίνεται κάπου αλλού για σίγουρα? (το κινητό έφτασε με την Multilang rom του vickmall έκδοση ZTE V9180_CNCommon_V11.13) Έχεις στοκ recovery. Δες στο πρώτο ποστ οδηγίες για να περάσεις custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση nassosp. Άρα δεν θα τρέξω το zip με τον kernel του prodoomman στην υφιστάμενη recovery. Λόγω έλλειψης χρόνου προς το παρόν θα το αφήσω έτσι, καθώς πέρα από την κακή απόκριση της ευαισθησίας αφής, τα υπόλοιπα δουλεύουν ικανοποιητικά για τη χρήση που προορίζεται. Μου κάνει πάντως εντύπωση γιατί πραγματικά κάποια σημεία πρέπει να τα πατήσω δυο και τρεις φορές, σε σχέση τουλάχιστο με το δικό μου Mi3 που η απόκριση του touch είναι άμεση. Βέβαια δεν έχουν περάσει και πολλά smartphone από τα χέρια μου για να συγκρίνω.. Προς το καλοκαιράκι που θα το πιάσω για να κάνω πιο σωστή δουλειά πιθανόν να ξαναενοχλήσω:) Ευχαριστώ πολυ τους συμμετέχοντες στο forum για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Περασα την cm12.1 12/04/15 mazi tα patch fix που εχει μεσα https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB!iNScPeckF5nyU0dPGorfsw Oλα κομπλε Mono θεμα το wifi αν το κλεισεις μερικες φορες κολλαει και δεν ανοιγει ξανα-σπανια βεβαια κατα τα αλλα το κινητο ΠΕΤΑΕΙ Edited April 13, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Από cm11 περνάμε κατευθείαν την 12.1 ή θέλει κάτι ιδιαίτερο; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Όταν αλλάξει η έκδοση android (π.χ. cm11->cm12.1 είναι σαν 4.4->5.1) κάνουμε όλα τα wipe πρωτα. Εγώ που είμαι ήδη σε CM12.1 (3/4) για να πάω σε CM12.1 (12/4) υποθέτω θα κάνω μόνο εγκατάσταση χωρίς wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Όταν αλλάξει η έκδοση android (π.χ. cm11->cm12.1 είναι σαν 4.4->5.1) κάνουμε όλα τα wipe πρωτα. Εγώ που είμαι ήδη σε CM12.1 (3/4) για να πάω σε CM12.1 (12/4) υποθέτω θα κάνω μόνο εγκατάσταση χωρίς wipe. Ναι εσυ δεν χρειάζεσαι wipe.o αλλος φιλος θα πρέπει να κάνει. Προσωπικά θα γυρίσω σε στοκ ρομ. η στοκ καμερα, κατι ψιλοεφαρμογές κ ψιλολεπτομεριες, με έκαναν να θελω να γυρισω στην στοκ. δυστυχως δεν εκανα σωστό backup και δεν μου το αναγνωριζει και πρέπει να τα περασω ολα απο την αρχή... κατα τα άλλα αν διορθωσει ψιλοπροβληματάκια, θα ειναι σουπερ! αυτό που με προβλημάτισε ήταν ότι με τις ίδιες εφαρμογές, το stock rom ήταν κομπλέ, ενώ η cm12.1 μου έκανε κολπακια με πρόβλημα χώρου.. Edited April 14, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πέρασα cm12.1 12/4 και το πρόβλημα που είχα με τον dialer να κάνει soft reboots όταν πήγαινε να με ρωτήσει με ποια sim να καλέσει έφυγε. Μένει να δω αν κάποια κρασαρίσματα με την εφαρμογή των μηνυμάτων και την gallery έχουν φύγει και αυτά. Δείχνει πάρα πολύ καλή. Τελικά υπάρχει τρόπος να γίνει merge η εσωτερική μνήμη με τα υπόλοιπα 4GB που είναι χωρισμένη ώστε να έχουμε καθαρά 8GB σαν εσωτερική μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πέρασα cm12.1 12/4 και το πρόβλημα που είχα με τον dialer να κάνει soft reboots όταν πήγαινε να με ρωτήσει με ποια sim να καλέσει έφυγε. Μένει να δω αν κάποια κρασαρίσματα με την εφαρμογή των μηνυμάτων και την gallery έχουν φύγει και αυτά. Δείχνει πάρα πολύ καλή. Τελικά υπάρχει τρόπος να γίνει merge η εσωτερική μνήμη με τα υπόλοιπα 4GB που είναι χωρισμένη ώστε να έχουμε καθαρά 8GB σαν εσωτερική μνήμη? υπαρχει καπου στο κινεζικο site, εχει αναφερθει στις τελευταιες σελιδες του xda αλλα υπαρχει μεγάλη πιθανότητα για brick οποτε μακρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 H CM12.1 είναι σφαίρα, ΑΛΛΑ ΤΟ WiFi τρώει σκαλωματα μερικές φορες. Επίσης με την ελλειψη χώρου το αντιμετώπισαν κ εγώ ΑΛΛΑ με το unistal manager app (με root priviledges), μετέφερα τα user apps oλα στην SD card και ηταν κομπλε απο πλευράς χωριυ Μονο θεμα το WiFi λοιπον. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το wifi τι ακριβώς σας παρουσιάζει? Σε μένα δεν βλέπω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Κάτοχος και εγώ πλέον του V5 :) και με συνοπτικές διαδικασίες cm11! Πριν το βγάλω σε ...κυκλοφορία, ψάχνω για Tempered Glass και θήκη, έχετε να προτείνετε κάτι; Τι έχετε δοκιμάσει; Tempered Glass να κοιτάξω συγκεκριμένες μάρκες, ή όλα "ίδια" είναι; Ρίχνω μια ματιά στο ebay, Κάθε πρόταση δεκτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το wifi τι ακριβώς σας παρουσιάζει?;1 Σε μένα δεν βλέπω κάτι. Ενω δείχνει πως "βλέπει" το ηδη αποθηκευμένο οικιακο δίκτυο δεν μπορεί να συνδεθεί, γράφει "saved", αλλά δεν μπορεί να κανει connect. Στρώνει με reboot. Με έχει προβληματισμό αυτό. Καμια σκέψη;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ενω δείχνει πως "βλέπει" το ηδη αποθηκευμένο οικιακο δίκτυο δεν μπορεί να συνδεθεί, γράφει "saved", αλλά δεν μπορεί να κανει connect. Στρώνει με reboot. Με έχει προβληματισμό αυτό. Καμια σκέψη;; Δεν μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο.Σε όποιο δίκτυο και να συνδεθείς το κάνει? Αν το κάνει μόνο στο δικό σου wifi δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι ή και encryption. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο.Σε όποιο δίκτυο και να συνδεθείς το κάνει? Αν το κάνει μόνο στο δικό σου wifi δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι ή και encryption.] το κανει σε πολλά WiFi Αλλη εξήγηση;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο.Σε όποιο δίκτυο και να συνδεθείς το κάνει? Αν το κάνει μόνο στο δικό σου wifi δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι ή και encryption.] το κανει σε πολλά WiFi Αλλη εξήγηση;; Mπορει να είναι κάποιο bug της ρομ που έβαλες. Γύρνα πίσω στην προηγούμενη που δεν είχες πρόβλημα και περίμενε το επόμενο update για να δοκιμάσεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ την mokee 12.1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Κανένα πρόβλημα εδώ και δέκα μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Mπορει να είναι κάποιο bug της ρομ που έβαλες. Γύρνα πίσω στην προηγούμενη που δεν είχες πρόβλημα και περίμενε το επόμενο update για να δοκιμάσεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ την mokee 12.1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Κανένα πρόβλημα εδώ και δέκα μέρες. ποια ειναι η mokee 12.1?????η ΜΚ50.2-Χ1980?????αυτη?? ΚΑΙ ποιας ημερομηνιας φακελο διαλεξες?? MK50.2-X9180-201504031522-UNOFFICIAL??? ή MK50.2-X9180-201503072331-UNOFFICIAL πως την περασες αυτη?? clean install/wipe κτλ???, ή απλά από πάνω από την προηγούμενη ΡΟΜ? Edited April 14, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 απο εδω την περασα http://download.mokeedev.com/?device=X9180 Νομιζω ειναι η πρωτη που αναφερεις ''MK50.2-X9180-201504031522-UNOFFICIAL'' και την περασα με ολα τα wipe, πριν ειχα ομως μαμα ρομ 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 περασες μαζι και SuperSu kai GAAPS ??kai αν ναι ποια GAAPS? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 περασες μαζι και SuperSu kai GAAPS ??kai αν ναι ποια GAAPS? Τα ίδια που πέρασες και στην cm12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Καλησπέρα και απο εμένα... Πριν 5 μέρες έγινα κάτοχος του zte v5... Το zte μου Φοράει cm12.1 12/4/15 και πάει σφαίρα !!! Bricked DONT UPDATE Για εσας που εχετε official firmware Πρίν λίγες ώρες βγήκε το update 1.18 V9180 (Unicom version) 4.4 to 4.4 v1.18 link: http: //pan.baidu.com/s/1bnCmbF5 Password: p9b9 MD5 authentication: 992D3BFA818A2BEA9860670DD6B456EF Μην κάνετε το Update πρόβλημα στην αναβάθμιση η σκευή θα γίνει Bricked Επίσης η επίσημη σειρά Nubia δηλαδή η σειρά Ζ θα πάρει αναβάθμιση σε Lollipop, η αρχή έχει γίνει με την beta rom για το Z7 Max: Android 5.0 Nubia UI 2.8 Edited April 14, 2015 by kalopc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπέρα και απο εμένα... Πριν 5 μέρες έγινα κάτοχος του zte v5... Το zte μου Φοράει cm12.1 12/4/15 και πάει σφαίρα !!! Για εσας που εχετε official firmware Πρίν λίγες ώρες βγήκε το update 1.18 V9180 (Unicom version) 4.4 to 4.4 v1.18 link: http: //pan.baidu.com/s/1bnCmbF5 Password: p9b9 MD5 authentication: 992D3BFA818A2BEA9860670DD6B456EF Επίσης η επίσημη σειρά Nubia δηλαδή η σειρά Ζ θα πάρει αναβάθμιση σε Lollipop, η αρχή έχει γίνει με την beta rom για το Z7 Max: Android 5.0 Nubia UI 2.8 Εχεις θέμα με WiFi?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Κανένα απολύτως πρόβλημα... Το wifi δουλεύει πολύ καλά όπως και μς την stock... Και γενικά δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μ αλλά το κινητό έχει πολύ καλό wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts