jazzfrequency Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Τη βρήκα, "use nuplayer" είναι και το απενεργοποίησα. Τώρα πάλι κρασάρει η εφαρμογή αλλά παραμένει στο notification bar και παίζει. Μονο όμως το τραγούδι που επέλεξες. Αν πας να την ανοίξεις κατ ευθείαν και όχι μέσω τραγουδιού κρασάρει. Θα κάνω κάνα 2 δοκιμές με τις άλλες ρυθμίσεις εκεί να δω. Οτι και να κάνω κρασαρει. Μήπως θέλει επανεκκίνηση; Κανε και stop μετα clear cache και data της εφαρμογης του player δηλαδη και ξανατρεξ την.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Όλα τα έκανα αλλα τα ίδια. Δε μου είπες, δλδ σε εσένα δεν το κάνει; ή απλώς κάνεις τυχαίες δοκιμές μήπως πετύχει; Το λέω γιατι αν δεν το κάνει σε κάποιον άλλο τότε σίγουρα είναι μια δική μου ρύθμιση ενώ αν το κάνει σε όλους δεν αξίζει να ψάχνω τη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 To V5 ενος γνωστου,ενω ειχε μπαταρια,εκει που μιλουσε εσβησε και δεν ξαναναψε.Οταν το βαζει για φορτιση δεν αναβει το home buton,παρα μονο οταν βγαλει την μπαταρια,αναβει το home button (οχι η οθονη) για πολυ λιγο.Φταιει η μπαταρια,ειναι θεμα hardware ή software? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ti recovery exei?? Τι ROM?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasossl Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπερα. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Τις τελευταιες μερες ενω το κινητο λειτουργει κανονικα καποια στιγμη απενεργοποιουνται τα δικτυα (εχω δυο sim μια q και μια whatsup) χωρις να φαινεται στις μπαρες πανω(δειχνουν οτι εχουν σημα).Το σημα επανερχεται μονο με επανεκκινηση.Εχω δοκιμασει ολες τις stock rom αλλα συνεχιζεται το προβλημα.Καποια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ti recovery exei?? Τι ROM?? Απειραχτο ειναι,οπως ηρθε απο vickmall.Mε την 1.16 αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 παιδια εχω την cm12 και καθε φορα που κανω restart χανονται ολες οι συντομευσεις απο την αρχικη οθονη κάποια ιδέα? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα το Red Bull για φιλικό μου πρόσωπο που ήθελε οικονομικό δίκαρτο, και το V5 φάνταζε ιδανική επιλογή με τα 2GB RAM. Φίλος που το είχε όμως μου είπε πως το V5 ήθελε κάποιο update για να λειτουργήσουν και οι δύο SIM. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι έχει έρθει το update αυτό OTA ή πρέπει να το περάσω χειροκίνητα; Ήλπιχα να το παραδώσω κατευθείαν με το που έρθει και να μην ασχοληθώ. Το παρήγγειλα από minideal στα $129, το έχει πάρει κανείς από εκεί ώστε να μου πει με τι ROM έρχεται και αν παίζουν σωστά οι δύο SIM? Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Για πηγαινε στο μενου Developer Options βρες την επιλογη "use awesome player" ή "use nuplayer"..καπως ετσι δεν το θυμαμαι ακριβως και κανε το disable.. Τελικά αυτή η ρύθμιση μπορεί να μην έλυσε το πρόβλημα με την εφαρμογή ΜΟΥΣΙΚΗ που συνεχίζει να κρασάρει αλλά έλυσε το πρόβλημα στο ότι άλλες εφαρμογές μουσικής δεν κρασάρουν ενώ πριν κράσαραν. Οπότε εγκατέστησα άλλη εφαρμογή και απενεργοποίησα τη default οπότε μπορεί να θεωρηθεί το πρόβλημα solved. Πάντως με την CM12, δύο - τρία σκαλώματα τα τρώει το κινητό. Π.χ. μια φορά μετά το τέλος μιας κλήσης μου έβγαλε ότι η εφαρμογή κλήσεων κράσαρε. Μετά όμως λειτουργούσε. Επίσης κάποιες φορες με καλούν και ενώ σερνω τον κύκλο να απαντήσω την κλήση δε σέρνεται. Κλέινω την οθονη με το κουμπί, την ξανανοίγω και τότε μπορώ και απαντάω. Τέλος δε βρήκα λύση όταν με καλούν να δείχνει με κλειστή τη θήκη ποιος με παίρνει ώστε να το βλέπω από το παράθυρο της θήκης. Πρέπει να την ανοίξω τη θήκη για να δω. Με το CM11 μου το έδειχνε αυτό με κλειστή τη θήκη. Οταν οδηγάς π.χ. είναι χρήσιμο να βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Τελικά αυτή η ρύθμιση μπορεί να μην έλυσε το πρόβλημα με την εφαρμογή ΜΟΥΣΙΚΗ που συνεχίζει να κρασάρει αλλά έλυσε το πρόβλημα στο ότι άλλες εφαρμογές μουσικής δεν κρασάρουν ενώ πριν κράσαραν. Οπότε εγκατέστησα άλλη εφαρμογή και απενεργοποίησα τη default οπότε μπορεί να θεωρηθεί το πρόβλημα solved. Πάντως με την CM12, δύο - τρία σκαλώματα τα τρώει το κινητό. Π.χ. μια φορά μετά το τέλος μιας κλήσης μου έβγαλε ότι η εφαρμογή κλήσεων κράσαρε. Μετά όμως λειτουργούσε. Επίσης κάποιες φορες με καλούν και ενώ σερνω τον κύκλο να απαντήσω την κλήση δε σέρνεται. Κλέινω την οθονη με το κουμπί, την ξανανοίγω και τότε μπορώ και απαντάω. Τέλος δε βρήκα λύση όταν με καλούν να δείχνει με κλειστή τη θήκη ποιος με παίρνει ώστε να το βλέπω από το παράθυρο της θήκης. Πρέπει να την ανοίξω τη θήκη για να δω. Με το CM11 μου το έδειχνε αυτό με κλειστή τη θήκη. Οταν οδηγάς π.χ. είναι χρήσιμο να βλέπεις. αυτο με τα κολληματα στις κλήσεις το κάνει και σε εμενα μάλλον θα επιστρεψω στην 1.16 που ηταν πραγματικα απροβληματιστη και βλεπουμε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 αυτο με τα κολληματα στις κλήσεις το κάνει και σε εμενα μάλλον θα επιστρεψω στην 1.16 που ηταν πραγματικα απροβληματιστη και βλεπουμε Και εγώ της άφησα για την ώρα την cm12 μιας και δεν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα με την φραγη εξερχομενων κλήσεων που μου έκανε μετά από επανεκκίνηση. Ελπίζω να δούμε στο προσεχές μέλλον lollipop από την ZTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 οσοι εχετε cm12, βαλτε APEX LAUNCHER απλά το βοηθαει τρομερα το κινητο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 οσοι εχετε βαλει cm11 εχετε κανενα θεμα με τη ρομ??εχει καποιος καταφερει να βαλει τη stock εφαρμογη καμερας αλλα την τελευταια εκδοση??ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Οι ιδιες rom κανουν για το V5 και για το V5s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Τον εβαλα τον apex και αρχισε να κρασαρει η φωτογραφική. Τον εβγαλα παλι αλλά η φωτογρ. συνεχίζει τα ίδια. Δε μου είχε κρασαρει ποτε η φωτογ. μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τον εβαλα τον apex και αρχισε να κρασαρει η φωτογραφική. Τον εβγαλα παλι αλλά η φωτογρ. συνεχίζει τα ίδια. Δε μου είχε κρασαρει ποτε η φωτογ. μέχρι τώρα. Aλλαξε εφαρμογη καμερας ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαβαστε εδω και νιωστε λίγο υπερηφανοι..... http://www.gsmarena.com/zte_v5_lux-7056.php Τους προλάβαμε τους Κινεζους......... Mε τις αναβαθμισεις που του καναμε εδω μεσα απλά πετάει.... ειδικα οσοι το αγορασαμε με ισοτιμια 1.3/1......... VFM Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σορυ αλλα γιατί να νιωσουμε περήφανοι;; αυτο δεν είναι το zte v5s γιατί το gsm arena το γράφει lux? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σορυ αλλα γιατί να νιωσουμε περήφανοι;; αυτο δεν είναι το zte v5s γιατί το gsm arena το γράφει lux? Όντως κι εγώ δεν κατάλαβα :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nref Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Πήρα στα χέρια μου το κινητό και δοκίμασα μερικές rom κυρίως λόγω κάποιων ενοχλητικών σημείων στη stock 1.13 (vickmall, χωρίς πέρασμα ελληνικών από το μαγαζί): 1) αν έβαζες ξεκλείδωμα οθόνης με σχέδιο/pattern, χρειαζόταν πλέον δύο κινήσεις, slide και pattern, όχι σκέτο pattern όπως θα έπρεπε. 2) προβλήματα με τον ήχο κλήσης, κάποιες φορές επέλεγε αυθαίρετα άλλον ήχο κλήσης για μια επαφή. Κατέβασα το φάκελο ROOT+RECOVERY από το drive του dallas, έτρεξα το .bat και πέρασα CWM recovery. Δοκίμασα με τη σειρά τα stock firmware: incremental113-115, 116 και 117 χωρίς κανένα να μου δουλέψει. Τα πρώτα 2 δεν άρχιζαν καν εγκατάσταση, ενώ το 117 άρχισε χωρίς να τελειώσει και χάλασε τελείως την εγκατάσταση. Στη συνέχεια πέρασα το radio117 και την τελευταία cm11, η οποία δούλεψε κανονικά. Επίσης δούλεψε και η custom DCZ1.17a-0217, επίσης με το σπαστικό διπλό ξεκλείδωμα οθόνης, οπότε κατέληξα στην cm11. Γενικεύοντας κάποια ερωτήματα για την stock εφαρμογή της κάμερας, έχει βρει και καταφέρει να βάλει κάποιος εφαρμογές από το nubia os σε cm11; Είχε κάποιες με χρήσιμα στοιχεία, όπως dialer, alarm/clock, browser και camera φυσικά. Για την camera έχει αναφερθεί εδώ ότι δουλεύει, αν και είναι παλιότερη έκδοση. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Η διαδικασία είναι "πέρασμα του camera_h11x_signed.zip και μετά εγκατάσταση nubia_camera_V1.0.40_ru (όλα από το mega του proDOOMman)"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σορυ αλλα γιατί να νιωσουμε περήφανοι;; αυτο δεν είναι το zte v5s γιατί το gsm arena το γράφει lux? Είναι το V5 με προεγκατεστημένο το 4.4. Και με καποιες βελτιώσεις που έχουν οι custom ROM Προηγηθηκαμε της ΖΤΕ. _Γιαυτό κ ο λογος υπερηφάνειας.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Είναι το V5 με προεγκατεστημένο το 4.4. Και με καποιες βελτιώσεις που έχουν οι custom ROM Προηγηθηκαμε της ΖΤΕ. _Γιαυτό κ ο λογος υπερηφάνειας.... η μονη διαφορα που εχει ειναι το lte..αλλα δυστυχως ειναι με 1gb ram οποτε μεγαλο φαουλ της zte... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 η μονη διαφορα που εχει ειναι το lte..αλλα δυστυχως ειναι με 1gb ram οποτε μεγαλο φαουλ της zte... καλα ναι το 4g ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχει τωρα με τις αναβαθμισεις του δικτυου αλλα το 1gb ραμ γιατι ειναι φαουλ; δεν ειναι γρηγορη η αποκριση του;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Είναι λίγη η ραμ γτ για παράδειγμα στ δικό μου v5 2g ram το nubia ui όταν το ανοίγω το κινητό πιάνει 800 mb περίπου και μου μένουν 1200mb οπότε σκέψου αν κάποιος έχει 1gb ram του μένουν μόνο 200 mb για να τρέξει κάποια εφαρμογή οπότε όπως καταλαβαινουμε είναι λίγο... Edited March 23, 2015 by tsakalos125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μολισ παρελαβα απο minideal αλλα ειναι προβληματικο δειτε εδω https://www.youtube.com/watch?v=ElW1ovFz3bU&feature=youtu.be και ναι εχω βγαλει την ταινια απο τις επαφες.. τι κανω τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μολισ παρελαβα απο minideal αλλα ειναι προβληματικο δειτε εδω https://www.youtube.com/watch?v=ElW1ovFz3bU&feature=youtu.be και ναι εχω βγαλει την ταινια απο τις επαφες.. τι κανω τωρα?? Τι προβλημα εχει γιατι δεν καταλαβα? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts