s0me0ne Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) με το γλυφιτζουρι εννοω την lollipop απλα βαριομουν να αλλαξω γλωσσα χδ! Hahahaha! Πω δεν το κατάλαβα καν! Νόμιζα το άλλο το γλυφειτζούρι το κακό! Ελπίζω να μας το δώσει παντώς :D Edited January 4, 2015 by s0me0ne Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ TO2C ? :blink::blink::blink::blink::blink: Δεν χρειάζεται να κάνετε ντόρο για κάθε τι που μπορεί να συμβαίνει αναστατώνοντας τα μέλη. Παντού τυχαίνουν προβλήματα. Η σελίδα λειτουργεί κανονικά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Δεν χρειάζεται να κάνετε ντόρο για κάθε τι που μπορεί να συμβαίνει αναστατώνοντας τα μέλη. Παντού τυχαίνουν προβλήματα. Η σελίδα λειτουργεί κανονικά τώρα. Ηταν off το site καμποση ωρα με προβλημα που εμοιαζε server προβλημα οπότε σκέφτηκα ειτε hacking ειτε κλεισιμο ιστοσελιδας. Γιαυτο εβαλα και το snapshot ρωτωντας τι παίζει....από καποιον πιθανα ειδήμονα και όταν το ανέβασα δε δουλευε η σελίδα. νομιζω πως η ενημερωση (με στοιχεια) δεν ειναι λαθος.... Ειδικα σε τετοιες περιπτώσεις φοβάσαι κυριως το χακάρισμα (προσωπικά δεδομένα κτλ) Ευχαριστω Edited January 4, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 To θέμα δεν είναι τόσο το ότι γράφεις ότι να'ναι... αλλά το ότι το γράφεις σε εντελώς λάθος μέρος. Case closed... συνεχίζουμε στα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σχόλιο στο GSM ARENA :"The only thing missing is that the phone does not support sync gmail phone contacts. "" παιζει οντως τετοιο bug? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημερα και χρονια πολλα..ρε παιδια το μοντελο με τα 2GB ram εχει τον MSM8226 και το 1GB εχει τον MSM8926 ?? Οντως ειναι ετσι ή λαθος τυπογραφικο ειναι ? Κι αν ειναι ετσι ποιες ειναι οι διαφορες τους (CPU) περα του 1GB και 2GB ram ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σχόλιο στο GSM ARENA :"The only thing missing is that the phone does not support sync gmail phone contacts. "" παιζει οντως τετοιο bug? όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Πολύ βασικός λόγος να μην το πάρει κα κάποιος εκτός και εάν εύκολα, χωρίς πείραγμα, διορθώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σχόλιο στο GSM ARENA :"The only thing missing is that the phone does not support sync gmail phone contacts. "" παιζει οντως τετοιο bug? δεν παιζει κατι τετοιο. προσωπικα μια χαρα συγχρονιζω και μια χαρα μου συγχρονισε την 1η φορά που συνδεσα το gmail μου στο κινητό. Καλημερα και χρονια πολλα..ρε παιδια το μοντελο με τα 2GB ram εχει τον MSM8226 και το 1GB εχει τον MSM8926 ?? Οντως ειναι ετσι ή λαθος τυπογραφικο ειναι ? Κι αν ειναι ετσι ποιες ειναι οι διαφορες τους (CPU) περα του 1GB και 2GB ram ? νομιζω τον 8226 εχουμε γιατί δεν εχουμε 4g στο κινητό μας. οι μονες διαφορες που εχουν ειναι η ρομ κ η ραμ. 1/4 το ενα κ 2/8 το αλλο. καμια αλλη διαφορά. http://www.anandtech.com/show/7020/qualcomm-announces-msm8926-snapdragon-400-with-quad-core-a7s-and-cat-4-lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Απο τι καταλαβα δηλαδη ιδιοι ειναι απλα κατι αλλαζει στον 8926 οσον αφορα τo modem για 3G H+ και κατι τετοια... δεν παιζει κατι τετοιο. προσωπικα μια χαρα συγχρονιζω και μια χαρα μου συγχρονισε την 1η φορά που συνδεσα το gmail μου στο κινητό. νομιζω τον 8226 εχουμε γιατί δεν εχουμε 4g στο κινητό μας. οι μονες διαφορες που εχουν ειναι η ρομ κ η ραμ. 1/4 το ενα κ 2/8 το αλλο. καμια αλλη διαφορά. http://www.anandtech.com/show/7020/qualcomm-announces-msm8926-snapdragon-400-with-quad-core-a7s-and-cat-4-lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους! Μετά από 27 ημέρες, παρέλαβα κι εγώ σήμερα το κινητό από vickmall. Προσωπικά, πέρασα κατευθείαν cm11 και το κινητό δουλεύει αψεγαδιαστα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις λειτουργίες ( wifi, 3g,Bluetooth, gps, radio) και δεν έχω βρει το παραμικρό αρνητικό. Όλα δουλεύουν ρολόι. Ο συγχρονισμός με Google έγινε άμεσα (εφαρμογές, μαιλ, επαφές). Ειδοποιήσεις εφαρμογων (Facebook, viber, tapatalk) κανονικά. Από θέμα μπαταρίας, είναι νωρίς να ξέρω αλλά δεν βλέπω και να καταναλώνει. Η οθόνη του αρκετά φωτεινή. Σε γενικές γραμμές, ένα πάρα πολύ καλό τηλ σε όλα και με τιμή σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους! Μετά από 27 ημέρες, παρέλαβα κι εγώ σήμερα το κινητό από vickmall. Προσωπικά, πέρασα κατευθείαν cm11 και το κινητό δουλεύει αψεγαδιαστα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις λειτουργίες ( wifi, 3g,Bluetooth, gps, radio) και δεν έχω βρει το παραμικρό αρνητικό. Όλα δουλεύουν ρολόι. Ο συγχρονισμός με Google έγινε άμεσα (εφαρμογές, μαιλ, επαφές). Ειδοποιήσεις εφαρμογων (Facebook, viber, tapatalk) κανονικά. Από θέμα μπαταρίας, είναι νωρίς να ξέρω αλλά δεν βλέπω και να καταναλώνει. Η οθόνη του αρκετά φωτεινή. Σε γενικές γραμμές, ένα πάρα πολύ καλό τηλ σε όλα και με τιμή σούπερ! 27μερες?τοσο πολυ?χαχα και γω απο κει το παραγγειλα και περιμενω :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Παιδια μια βοηθεια. Μολις παρελαβα το κινητο για μια ξαδερφη μου. Πολη καλη συσκευη φαινεται.Το κινητο ηρθε με ροοτ απο to2c και με πολυγλωσσικη ρομ 4.4.2 αλλα εχει και play store και mobogenie ενω εχει και ενα Dr. Safety , antivirus μαλλον. Να τα βγαλω ή θα εχει προβλημα; Υπαρχει καμια πολυγλωσσικη ρομ καθαρη απο αυτα να του περασω για να μην βγαλει κανα προβλημα;Επισης δεν φορτωνει κανενα βιντεο στο youtube. Ευχαριστω. Edited January 5, 2015 by raidensub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Υπάρχουν οδηγίες στο πρώτο post σχετικά με root και custom rom multilingual :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 παρελαβα κι εγω σημερα 1 zte v5 red bull με 1gb ram και 1 zte v5 red bull με 2gb ram...ολα αψογα παραγγελια απο vickmall σε περιπου 30 μερες..ηρθανε με την 1.13 με ελληνικα οπως τα lenovo...μενου ελληνικο αλλα σε αρκετα υπομενου αγγλικα..εβαλα nova launcher οπως σε ολα και το κινητο πεταει..διαφορα μεταξυ των δυο εκδοσεων 1/4 και 2/8 για τον μεσο χρηστη δεν υπαρχει..για πιο απαιτητικους προτιμηστε το 2/8..gps,wifi,3g,gsm ολα ρολοι full σημα..καμερες πολυ καλες μπαταρια φαινεται να αντεχει ..πολυ στιβαρο πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ωραια συσκευασια πολυ καλη οθονη με πολυ καλη φωτεινοτητα και τελειες γωνιες θεασης...το μονο που αντιμετωπισα ητανε το προβλημα με το youtube το οποιο λυθηκε πολυ ευκολα με την βοηθεια του φιλου (profesor απ οτι βλεπω σε θεματα v5 red bull) kallair στο ποστ #361... ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μια βοηθεια. Μολις παρελαβα το κινητο για μια ξαδερφη μου. Πολη καλη συσκευη φαινεται.Το κινητο ηρθε με ροοτ απο to2c και με πολυγλωσσικη ρομ 4.4.2 αλλα εχει και play store και mobogenie ενω εχει και ενα Dr. Safety , antivirus μαλλον. Να τα βγαλω ή θα εχει προβλημα; Υπαρχει καμια πολυγλωσσικη ρομ καθαρη απο αυτα να του περασω για να μην βγαλει κανα προβλημα;Επισης δεν φορτωνει κανενα βιντεο στο youtube. Ευχαριστω. για το θεμα με το youtube δες το post #361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 καλοδουλευτα να ειναι τα κινητά παιδια! χαιρομαι που σας βοηθησα όσο μπορουσα. και εγω περιμένω αυριο να πάω να παραλάβω το δευτερο που το εχει παραγγειλει ο κολλητός μου. μαλλον όλα μαζι εφτασαν λογω εορταστικής περιοδου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Καλημερα και χρονια πολλα!Γιατι πειραζετε το build.prop με αποτελεσμα να αλλαζουν τα στοιχεια του τηλεφωνου,εστω και χωρις να υπαρχει προβλημα στη συσκευη και δεν κανετε απλα μια εγκατασταση το προγραμμα που υπαρχει εδω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 Η εστω καποιο αλλο παραπλησιο προγραμμα youtube! Edited January 6, 2015 by geo307cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Χρόνια πολλά! Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία που έχω...zte v5s (1gb ram, 410 sn) ή zte v5 (2gb ram 400 sn)?? Είχα αποφασίσει το v5 αλλά βρήκα φθηνότερο το v5s κ έχω μπει σε σκέψεις... Ευχαριστώ κ συγνώμη για το άσχετο :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μέχρι τη Παρασκευή το αργότερο θα το έχω και Εγώ. Παίρνει κανονικές σιμ η μικρότερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παίρνει κανονικές σιμ η μικρότερες; Μικροτερες, νομιζω micro-sim. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μπορει καποιος να μου πει ποιες ρομ εχουν ελληνικα. Δοκιμαζω απο το πρωι και οι περισσοτερες που βρηκα ειναι αγγλικα-κινεζικα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδια μπορει καποιος να μου πει ποιες ρομ εχουν ελληνικα. Δοκιμαζω απο το πρωι και οι περισσοτερες που βρηκα ειναι αγγλικα-κινεζικα. Ευχαριστω. Cm 11. Πλήρως τα ελληνικά της και δουλεύει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μικροτερες, νομιζω micro-sim. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μπορει καποιος να μου πει ποιες ρομ εχουν ελληνικα. Δοκιμαζω απο το πρωι και οι περισσοτερες που βρηκα ειναι αγγλικα-κινεζικα. Ευχαριστω. και οι δυο ειναι micro sim??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Cm 11. Πλήρως τα ελληνικά της και δουλεύει τέλεια. +1 Συμφωνώ πλήρως μια εβδομάδα τώρα έχω ευχαριστηθεί τηλέφωνο πετάει ψηλά... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αν μπορει καποιος παιδια ας γραψει αναλυτικα τα βηματα που ακολουθησε για να φλασαρει την CM11. Χρειαζεται να φλασαρει πρωτα το sd_int κλπ; Επειδη ειδα αρκετοι παρελαβαν και την περασαν. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αν μπορει καποιος παιδια ας γραψει αναλυτικα τα βηματα που ακολουθησε για να φλασαρει την CM11. Χρειαζεται να φλασαρει πρωτα το sd_int κλπ; Επειδη ειδα αρκετοι παρελαβαν και την περασαν. Ακολούθησε τον οδηγό στο πρώτο ποστ. Έχει όλα τα αρχεία και αναλυτικές οδηγίες. Όπου κολλήσεις εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Χρόνια πολλά! Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία που έχω...zte v5s (1gb ram, 410 sn) ή zte v5 (2gb ram 400 sn)?? Είχα αποφασίσει το v5 αλλά βρήκα φθηνότερο το v5s κ έχω μπει σε σκέψεις... Ευχαριστώ κ συγνώμη για το άσχετο :) ο 410 βγάζει κάπου 4.000 παραπάνω στο antutu αν θυμαμαι καλα και έχει LTE. Απο κει και πέρα σε ολα ειναι ίδια τα κινητά περα από τα 2gb που ειναι το red bull. για μενα προσωπικα παντα, προτιμότερα τα 2gb ram παρά το λιγο μεγαλυτερο σκορ στο antutu και το LTE. Αλλά αυτά ειναι γουστα και αναγκες. εσυ ξερεις τι σου ειναι πιο χρησιμο. Καλημερα και χρονια πολλα!Γιατι πειραζετε το build.prop με αποτελεσμα να αλλαζουν τα στοιχεια του τηλεφωνου,εστω και χωρις να υπαρχει προβλημα στη συσκευη και δεν κανετε απλα μια εγκατασταση το προγραμμα που υπαρχει εδω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 Η εστω καποιο αλλο παραπλησιο προγραμμα youtube!το μονο που αλλάζει στο κινητό ειναι στο about που το δειχνει σαν 5.0 αντι για 4.4.2. κλάιν. Αν μπορει καποιος παιδια ας γραψει αναλυτικα τα βηματα που ακολουθησε για να φλασαρει την CM11. Χρειαζεται να φλασαρει πρωτα το sd_int κλπ; Επειδη ειδα αρκετοι παρελαβαν και την περασαν. περνάς πρώτα το μεγάλο αρχειο που ειναι κάπου 220mb και μετά ένα απ τα 2 patches ανάλογα αν θες να χρησιμοποιεις την εσωτερική μνημη ή την sd για να περνάς προγράμματα. υπόψιν ότι θα πρέπει πρώτα να έχεις περάσει την πιο πρόσφατη official rom και μετά από πάνω την cm11/mokee. όσοι εχετε περάσει την cm11 ας μας πειτε αυτονομια που σας βγάζει.γιατι καλή και άγια η διαχειριση μνημης που κάνει η stock rom αλλά μου φαινεται ότι "κοβει" μια πολυ βασική εφαρμογή για μένα. το androidlost. δεν μπορω να το κανω να δουλευει σωστά ότι και αν κάνω.. μετά από ενα δυο reboot, σταματαει να δέχεται εντολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts