kallair Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Εχει κανονικα Ελληνικα. Ειναι απολυτα αξιοπιστο το aliexpress εφοσον βρεις εμπορο με πολλες πωλησεις και βαθμολογια απο 95% και πανω.Και η θηκη ερχεται με tracking number. πες το κολλημα αλλα πιστωτική μου δεν βαζω σε κανενα site. sorry για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Αυτη τη στιγμη φοραω το cover με την αγγλικη σημαια απο aliexpress και ειναι οντως σουπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Εχει κανονικα Ελληνικα. Σε ευχαριστώ φίλε μου,απ'ότι διάβασα σε άλλο forum το παρέλαβες και εσύ και έμεινες πολύ ευχαριστημένος! Από vickmall σου ήρθε και ήταν πλήρως Ελληνικό το μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Αυτη τη στιγμη φοραω το cover με την αγγλικη σημαια απο aliexpress και ειναι οντως σουπερ! ειναι crystal clear θηκη με τυπωμένη την αγγλικη σημαια; ή είναι ματ το υλικό; μπορεις να το βγαλεις μερικες φωτό και να δωσεις κ λινκ απο ποιον την πηρες; λιγο ακομα και με επεισες να βαλω την prepaid του κολλητου μου! χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ειναι crystal clear πολυ καλης ποιοτητας!το πηρα απο εδω http://www.aliexpress.com/snapshot/6379528989.html?orderId=64879094454411.Εμενα,οπως και την παρεα μου,μας αρεσε αρκετα! Οριστε και φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ειναι crystal clear πολυ καλης ποιοτητας!το πηρα απο εδω www.aliexpress.com/snapshot/6379528989.html?orderId=64879094454411.Εμενα,οπως και την παρεα μου,μας αρεσε αρκετα! Οριστε και φωτο μια τελευταια παρακληση. βαλε αυτή την εφαρμογη που αναβει και το φλας όταν σε κανουν κληση και πες μου αν "διοχετευεται" το φως του φλας στα πλαγια του κινητου μεσω της θηκης. https://play.google.com/store/apps/details?id=cx.makaveli.flashoncall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 μια τελευταια παρακληση. βαλε αυτή την εφαρμογη που αναβει και το φλας όταν σε κανουν κληση και πες μου αν "διοχετευεται" το φως του φλας στα πλαγια του κινητου μεσω της θηκης. https://play.google.com/store/apps/details?id=cx.makaveli.flashoncall χμμ δεν έχει notification LED η συσκευή? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 χμμ δεν έχει notification LED η συσκευή? εχει το home button που αναβοσβηνει. την συγκεκριμενη εφαρμογη την θέλω για όταν έχω το κινητό στο αθόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) εχει το home button που αναβοσβηνει. την συγκεκριμενη εφαρμογη την θέλω για όταν έχω το κινητό στο αθόρυβο. Α ωραία ευχαριστώ. Άσχετο αλλά έχω έτοιμο tool για root και GAPPS χωρίς φλασαρισμα cwm. Κάνει boot on the fly στο cwm και μετά root ή GAPPS από sideload, απλά περιμένω την συσκευή να το δοκιμάσω. Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου πει. Edited December 26, 2014 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Εκανα αυτο το βιντεο για να το δεις στην πραξη,δεν ξερω ακριβως τι εννοουσες! https://www.dropbox.com/s/in3hw62ipqjzmvw/VID_07012010_090525.3gp?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Εκανα αυτο το βιντεο για να το δεις στην πραξη,δεν ξερω ακριβως τι εννοουσες! https://www.dropbox.com/s/in3hw62ipqjzmvw/VID_07012010_090525.3gp?dl=0 με καλυψες πληρως!! οποτε οταν με το καλο βρω πιστωτικη θα την τιμησω και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Δεν χρειάζεσαι πιστωτική. Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398525 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Υπαρχει καμια θηκη για το κινητο, που βγαζεις το πισω καπακι και ειναι ενα? Να μην μεγαλωνει δηλαδη την συσκευη. Eχει ενας φιλος μια τετοια για το moto g, με μαγνητακι κιολας που ξεκληδωνει την οθονη στο ανοιγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Δεν έχω δει κάτι τέτοιο τελευταία για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Υπαρχει καμια θηκη για το κινητο, που βγαζεις το πισω καπακι και ειναι ενα? Να μην μεγαλωνει δηλαδη την συσκευη. Eχει ενας φιλος μια τετοια για το moto g, με μαγνητακι κιολας που ξεκληδωνει την οθονη στο ανοιγμα. ουτε εγω εχω δει κατι τετοιο για το κινητό μας δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ενδιαφερομε για την συσκευή αλλά όσο διαβάζω βλέπω αρκετές διαφοροποιήσεις και κάπου έχω χαθεί. Μου δίνει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε ποίο "μπαζμενους" στο android. Τελικα δουλευει απροβληματιστα με την ROΜ που έρχεται ή θέλει "στρωσιμο"? Gravity box απο exposed περνει ? Η φωτεινότητα της οθόνης ειναι ικανοποιοιτικη σε εξωτερικους χώρους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ενδιαφερομε για την συσκευή αλλά όσο διαβάζω βλέπω αρκετές διαφοροποιήσεις και κάπου έχω χαθεί. Μου δίνει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε ποίο "μπαζμενους" στο android. Τελικα δουλευει απροβληματιστα με την ROΜ που έρχεται ή θέλει "στρωσιμο"? Gravity box απο exposed περνει ? Η φωτεινότητα της οθόνης ειναι ικανοποιοιτικη σε εξωτερικους χώρους? Αν θες Ελληνικά θέλει στρώσιμο.Αν όχι, τότε είσαι κομπλέ. Gravity παίρνουν μόνο οι vanilla roms.οπότε με στοκ ρομ δεν μπορείς να βάλεις. Θα πρέπει να το σκαλίσεις πριν του βάλεις. Φωτεινότητα πολύ καλή. Στα του κινητού τώρα, χθες έτυχε να το πειράξω ελάχιστα το κινητό.. Μόνο μερικές κλήσεις κυρίως αλλά δεδομένα Κ Wi-Fi μόνιμα ανοιχτά. Μετά από 24 ώρες είχα 86% μπαταρία.Τι λέτε; κρατάει καλά; :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Φιλε kallair σε ευχαριστώ για αυτα που εχεις γραψει και προσφερει εδω ! Από την στιγμή που πέρασα την Rom CM11 100% Ελληνικοτατη, του πέρασα και τον apex και είδα άσπρη μέρα απόλαυση ενω το antutu χτύπησε 21500!!! Αξίζει παιδιά μην κάθεστε με τις προχειρο-πειραγμένες Rom αφού το τηλ δεν εχει εργοστασιακή υποστήριξη multi... Οσο για την εφαρμογή της κάμερας έβαλα της Lenovo οτι πιο τέλειο κυκλοφορεί! Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Φιλε kallair σε ευχαριστώ για αυτα που εχεις γραψει και προσφερει εδω ! Από την στιγμή που πέρασα την Rom CM11 100% Ελληνικοτατη, του πέρασα και τον apex και είδα άσπρη μέρα απόλαυση ενω το antutu χτύπησε 21500!!! Αξίζει παιδιά μην κάθεστε με τις προχειρο-πειραγμένες Rom αφού το τηλ δεν εχει εργοστασιακή υποστήριξη multi... Οσο για την εφαρμογή της κάμερας έβαλα της Lenovo οτι πιο τέλειο κυκλοφορεί! Αν εχεις χρόνο και όρεξη, ριξε μια ματιά και στην cm12 που ειναι lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Αν εχεις χρόνο και όρεξη, ριξε μια ματιά και στην cm12 που ειναι lollipop. Εχουμε zipaki φιλε μου απο αυτη;Την εχεις δουλεψει;Η καμερα εχει βελτιωθει; Edited December 27, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αν εχεις χρόνο και όρεξη, ριξε μια ματιά και στην cm12 που ειναι lollipop. Μην μου βάζεις φιτιλιές τωρα καλά την εχω σεταρει και ειναι κούκλα! :lol: Παρήγγειλα και ενα με 2gb ram αφού ειδα αρπρη μέρα με την CM11 ασε που η τιμη έφαγε τα μουτρα της λιώμα είναι :D Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εχουμε zipaki φιλε μου απο αυτη;Την εχεις δουλεψει;Η καμερα εχει βελτιωθει; όχι δεν την εχω δουλεψει. εγω ειμαι φανατικός φαν του nubia OS πλεον και δυσκολα θα αλλάξω rom προς το παρών. απλά για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη αν μπορει καποιος, ας την τεστάρει εκτενώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 όχι δεν την εχω δουλεψει. εγω ειμαι φανατικός φαν του nubia OS πλεον και δυσκολα θα αλλάξω rom προς το παρών. . Οποτε τα στατιστικα της μπαταριας που εστειλες πιο πανω ειναι με την stock 1.16? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ο prodoomman έβγαλε την Radio (για όσους δεν ξέρουν είναι κάτι σαν drivers για σήμα, Wifi, camera κτλ…) από την τελευταία 1.16 έτοιμη για φλασάρισμα από το recovery. (θεωρητικά πρέπει να κάνει και για αυτούς που έχουν nubia os αλλά δεν μπορούν να περάσουν το update ) Κατεβάστε επίσης και το camera 1.16. διορθώνει αρκετά τον θόρυβο στις φωτογραφίες. όσοι ψάχνουν ένα αρνητικό για αυτό το τηλέφωνο κατά την άποψη μου είναι αυτό. Βγάζει φωτογραφίες με σωστό focus, χρώματα κτλ… αλλά με πολύ θόρυβο (οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι σε αυτά τα λεφτά κανένα άλλο κινητό στην Ελλάδα ή κινέζικο δεν έχει τόσο καλή κάμερα) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ο prodoomman έβγαλε την Radio (για όσους δεν ξέρουν είναι κάτι σαν drivers για σήμα, Wifi, camera κτλ…) από την τελευταία 1.16 έτοιμη για φλασάρισμα από το recovery. (θεωρητικά πρέπει να κάνει και για αυτούς που έχουν nubia os αλλά δεν μπορούν να περάσουν το update ) Κατεβάστε επίσης και το camera 1.16. διορθώνει αρκετά τον θόρυβο στις φωτογραφίες. όσοι ψάχνουν ένα αρνητικό για αυτό το τηλέφωνο κατά την άποψη μου είναι αυτό. Βγάζει φωτογραφίες με σωστό focus, χρώματα κτλ… αλλά με πολύ θόρυβο (οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι σε αυτά τα λεφτά κανένα άλλο κινητό στην Ελλάδα ή κινέζικο δεν έχει τόσο καλή κάμερα) Εχεις λινκ απο το zip της camera 1,16?Το φλασαρω οπως ειναι σκετο πανω στην cm11? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts