toxic Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 σαν σκετα Vans ειναι..:confused: Το ξέρω αλλά μ'άρεσαν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 na'sia kala m8 for the reply....psilopaketo h katastasi....mias k opos les eisia London...na su steilo lista gia paragelleia?!?!?!?:p :lol: ...ekei 8ymamai tulaxisotn apta foititika mu xronia eixe arketh poikilia k tulaxisotn megalitero euros magazion pu eixan paputsia tetoiu styl....vevaia to 8ema timis einai alloou papa euaggelio! Δυστυχώς φίλε μου δεν είμαι Λονδίνο, απλά είχα πάει πριν τα Χριστουγέννα (τo Crouch End είναι από ιστορία του Stephen King)... Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στην Αθήνα με τα παπούτσια, γι' αυτό και συνήθως ψωνίζω από το εξωτερικό... Το ξέρω αλλά μ'άρεσαν :P Όμορφα toxic. Μοιάζουν πράγματι με Vans, αλλά δεν έχει σημασία. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 ston kalogirou pou eiha rotisei mia upallilo, mou eihe pei kai auti gia ena sprei pantos. Ναι γιατί είναι κρίμα... Καστόρ έχεις και εσύ? Το πήρες τελικά...? Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ναι γιατί είναι κρίμα... Καστόρ έχεις και εσύ? Το πήρες τελικά...? nai kati kastorina mokasinia tis car shoe. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_alex Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 re paidia mhpws mporeite na boh8hsete?magazi me etnies ston peiraia ante to poly flahro psaxnw.thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Tι λετε γι'αυτα που αγορασα προσφατα; :confused: http://img258.imageshack.us/img258/8594/dass0vg.jpg Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Adiafora tha ta xarakthriza. Aproswpa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Καλοφόρετα! :D Σε μένα αρέσαν. Από πού και πόσο εάν επιτρέπεται? All star? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Puma είναι, Rudolf Daissler Schufabrik ή κάτι τέτοιο (αν το πέτυχα μπράβο μου). Ώραία είναι Fabio, με γειά! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Thanks guys για τα καλα σας λογια... (Bayern :ρ ) Oντως ειναι Puma Rudolf Dassler Schuhfabrik (σχεδον το πετυχες ΒεΚω...μπραβο...εγω ειχα και το κουτι απο διπλα γιατι τα γερμανικα δεν τα σκαμπαζω :p ) Τα πηρα 108 € απο 120 (εκπτωση γιατι ειμαι φοιτητης) απο το Attica :) Το μονο κακο ειναι οτι το ασπρο (σε στυλ All Star) που εχουν γυρω γυρω καθαριζεται λιγο δυσκολα αλλα χαλαλι :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Thanks guys για τα καλα σας λογια... (Bayern :ρ ) Oντως ειναι Puma Rudolf Dassler Schuhfabrik (σχεδον το πετυχες ΒεΚω...μπραβο...εγω ειχα και το κουτι απο διπλα γιατι τα γερμανικα δεν τα σκαμπαζω :p ) Τα πηρα 108 € απο 120 (εκπτωση γιατι ειμαι φοιτητης) απο το Attica :) Το μονο κακο ειναι οτι το ασπρο (σε στυλ All Star) που εχουν γυρω γυρω καθαριζεται λιγο δυσκολα αλλα χαλαλι :O Είχα πάρει ένα ζευγάρι πρόπερσι και μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα... Όμορφα πάντως, τα πήρε ένας φίλος μου σε άλλο χρώμα όμως. Το δικά σου είναι καλύτερα. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Adiafora tha ta xarakthriza. Aproswpa +1 Αρκετα με ολα τα all star style, μπουχτησαμε.:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ορίστε και η πρώτη μου "εκπτωτική" αγορά: Nike Oregon Waffle (με άσπρα όμως κορδόνια...) http://www.size-online.co.uk/uploads/products/large/3100_39783A.jpg και έχω βάλει στο μάτι και κάτι Energie... :shifty: :shifty: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Εγώ βρήκα σε κάποιο μαγαζί ένα ζευγάρι παπούτσια στο στυλ των all-star 35 ευρώ αλλά πήγα σήμερα και...με προλάβανε...:cry: Πάντως τα all-star ποτέ δεν μου αρέσανε,όχι λόγω εμφάνισης αλλά επειδή ποτέ δεν θα έδινα 60+ για τέτοια παπούτσια. Πάντως τα 35 νομίζω πως ήταν αρκετά καλή τιμη. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 πηρα καινουρια nike. http://img65.imageshack.us/img65/6219/dsc00014yf5.th.jpgπολυ ανετα ειναι. Ειναι οντως ανετα!!!!! Εγω εχω παρει τα 360 βεβαια αλλα μοιαζουνε.... Φοβερο παπουτσι.... Δε θες να φορας τιποτα αλλο!!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ego pira auta exthes!! pos sas fainontai? [/img] 1) 8 zevgaria tods 2) 4 zevgaria car shoe 3) 2 zevgaria nike 4) 1 zevgari ferragamo 5) 1 zevgari D&G 6) 1 zevgari sebago (einai piso) 7) 1 zevgari prada (einai piso) 8) 1 zevgari yamamoto 9) 1 zevgari asics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 @DesertSMisSRaiN Πολυ ωραιο παπουτσι ;) Εχω τα ιδια αλλα σε αλλο χρωμα:D Στην αρχη σκεφτομουν να παρω αυτα που πηρες! Αλλα τελικα κατεληξα σε αυτα που εχω :shifty::shifty: @poloman Πολυ ωραια :happy: Καλοφορετα και στους 2 σας :D:D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Thanks Nos...Μόλις τα έβαλα... ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 thanks Nos 55 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 kai auti i doulapa mou Μα καλά πόσα λεφτά δίνετε πια για το παπούτσια? Έλεος... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Eπιτέλους για πρώτη φορά στη ζωή μου πήρα DC 70 euros oλόμαυρα τρέλααααααααααααααααα http://i57.photobucket.com/albums/g229/george23hh/mydc.jpg Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 :blink: :blink: :blink: wOw! Εγώ έχω ρε παιδιά 6-7 ζευγάρια έχω κι απ'αυτά τα περισσότερα είναι μούφες. Μα καλά πόσα λεφτά δίνετε πια για το παπούτσια? Έλεος... Εγώ τι να πω που έχω τα ίδια εδώ και 3 χρόνια και τα φοράω κάθε μέρα; xxD Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ορίστε και η πρώτη μου "εκπτωτική" αγορά: Nike Oregon Waffle (με άσπρα όμως κορδόνια...) http://www.size-online.co.uk/uploads/products/large/3100_39783A.jpg και έχω βάλει στο μάτι και κάτι Energie... :shifty: :shifty: Πολύ όμορφα Desert! Τα Energie έχουν πολύ ωραία αθλητικά, οπότε καλά θα κάνεις να πας να τα πάρεις πριν τελειώσουν! :p ego pira auta exthes!! pos sas fainontai?http://img299.imageshack.us/img299/8875/newimage8jw.th.jpg kafe kastori einai! Άψογα. Το είχα υπόψιν μου για το καλοκαίρι, προτού πάρω τα Ferragamo... Με γειά! :) Εγώ έχω ρε παιδιά 6-7 ζευγάρια έχω κι απ'αυτά τα περισσότερα είναι μούφες. Μα καλά πόσα λεφτά δίνετε πια για το παπούτσια? Έλεος... Πολλά φίλε μου, πολλά... Αν κοιτάξεις κάποιες σελίδες πιο πίσω θα βρεις παρόμοιες με του φίλου φωτογραφίες και δικές μου, αλλά και άλλων (edit: σελίδες 66 και 67, δικές μου και του Kap) . Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Η πρωτη μου αγορα στις εκπτωσης.:happy: http://www.zappos.com/images/720/7206809/1733-206486-p.jpg καλη αγορα εκανα?:rolleyes: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Πολυ ωραια aoratos!:) Θα παω κι εγω απο βδομαδα γιατι βλεπω να φευγουν ολα τα νουμερα και να μην βρισκω μετα...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts