swiffer Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Σε μπερδεψα μαλλον! Cheap&chic ειναι τα παπουτσια που παιρνω, ως εκφραση! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Σε μπερδεψα μαλλον! Cheap&chic ειναι τα παπουτσια που παιρνω, ως εκφραση! :lol: ποτε δεν θα πήγαινε το μυαλό μου εκεί! :lol: :w00t: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 μόλις σήμερα πήρα αυτά(ακριβούτσικα)αλλα όταν μπαίνει κάτι στο μάτι μου το παίρνω!!ακούω γνώμες.. http://img126.imageshack.us/img126/3050/image4345gp.th.jpg nike shox turbo oz sl :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Megeia. Ayto mono :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 me geia kai apo mena.. gousta einai ayta,ti na sou poume... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 εγω παλι σερφαριζα αμεριμνη και επεσα πανω σε αυτα :w00t: :w00t: :love: http://www.yrb.us/images/prod/yrblu6365.jpg τα οποια υπαρχουν και σε αυτο το χρωματισμο http://www.yrbmagazine.com/images/prod/yrblu6362.jpg και δεν ειναι υφασματινα αλλα σουεντ! :w00t: Τωρα βγηκαν στην Αμερικη και μεχρι να ερθουν εδω και αν ερθουν ποτε ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι. Ειναι σουπερ ομως τα ατιμα :up: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Θα τα αγορασεις απο τωρα για τον Φλεβαρη? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 @Kostakiss με γεια,εμένα πάντως μ αρέσουν!Και γενικά τα shox δεν μ αρέσουν καθόλου αλλά αυτά θα τα χαρακτήριζα μέχρι κ πολύ ωραία :D :D :) @deb Ασύγκριτα καλύτερα τα μαύρα!Αλλά γενικά μου φαίνονται,παπουτσάκια για μικρότερες ηλικίες,15-16,αλλά δε σε ξέρω εμφανισιακώς!Πάντως σε δικό μου πρόσωπο που είναι 23 δεν μπορώ να τα φανταστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 σημερα πηγα και πηρα παλι καινουρια αθλητικα παλι nike φυσικα και οπως παντα μαυρα,δειτε τα.αχ εχω μεγαλη τρελα με τα nike απο οταν πηγαινα γυμνασιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 τι νουμερο ειναι? 32 ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ωραία αλλα γαμώτο,την μαυρίλα την απεχθάνομαι..ευτυχώς έχει k άσπρο k κάνει καταπληκτική αντίθεση..και το logo της nike επίσης σε φανταστικό χρώμα (της φωτιάς)..σε γενικές γραμμές πολύ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 τι νουμερο ειναι? 32 ? :O Αυτος και ο Joey. :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 τι νουμερο ειναι? 32 ? :O εμενα ρωτας?αν ναι οχι φυσικα δεν ειναι 32,44,5 φοραω :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 @deb Ασύγκριτα καλύτερα τα μαύρα!Αλλά γενικά μου φαίνονται,παπουτσάκια για μικρότερες ηλικίες,15-16,αλλά δε σε ξέρω εμφανισιακώς!Πάντως σε δικό μου πρόσωπο που είναι 23 δεν μπορώ να τα φανταστώ! Oντως τα μαυρα ειναι πιο απαιχτα γιατι συνδυαζονται και περισσοτερο! Βασικα, προσπερνωντας το γεγονος οτι δεν τα βλεπω να ερχονται Ελλαδα σε συντομο χρονικο διαστημα, τα φουξια αν και ειναι αψογα δεν θα τα φοραγα για τον ιδιο λογο που ειχα μπανισει τα φουξια κλασσικα all star φετος και δεν τα πηρα και ουτε προκειται να τα παρω. Πανεμορφα αλλα too much :D ;) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ακούω απόψεις. Τα πήρα σήμερα!Το μαύρο μέρος είναι δερμάτινο!!Το σκεφτόμουνα γιατί ήτανε λίγο ακριβούτσικα αλλά τελικά τα πήρα,42 size!! Cool + πολύ άνετα!! http://www.jdsports.co.uk/uploads/products/std/2859_49492.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Με γειά. Πολύ ωραίο πατούμενο. Όμορφη η διχρωμία. Από που αν επιτρέπεται; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 τα έχω σε ασημί με μπλέ suede. άνετο παπούτσι θα το χαρέις. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Εγώ τα έχω σε άσπρο με μπλέ εδώ και κανένα μήνα αλλα λερώνουν εύκολα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 JustMe, πολύ ωραίο παπουτσάκι. Με γειά! Το σκέφτομαι κι εγώ να τα τσιμπήσω... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Εγώ τα έχω σε κόκκινο με μαύρη την γκρι περιοχή. Πολύ ωραία παπούτσια αν και αυτό το βελουτέ ύφασμα λερώνει εύκολα. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 πολυ ωραιο παποτσακι φιλε μου τα χω κι εγω και πραγματικα ουτε που τα αισθανομαι οταν τα φοραω,πολυ αναπαυτικο κι ελαφρυ παπουτσι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Με γειά. Πολύ ωραίο πατούμενο. Όμορφη η διχρωμία. Από που αν επιτρέπεται; Ευχαριστώ.. Από Αβρααμίδη - Λεμεσό - Ανεξαρτησίας (σίγουρα θα ξέρεις) (60 λίρες) Trapped ήμουνα 50% - 50% μια ώρα για να αποφασίσω αν θα πάρω αυτό ή το ασημί αλλά σκέφτηκα ότι εάν έχω κανένα στρίγγλο διευθυντή φέτος θα τα βρω σκούρα άρα καλύτερα το μαύρο! Το ότι λερώνουν το σκέφτηκα επίσης,αλλά αφού είναι δέρμα πλένονται πολύ εύκολα ακόμη και με wetex! ;) :p Seventh_heaven τσίμπα τα τώρα πριν γίνουν εντελώς σούπα μέσα στο χειμώνα να τα χαρείς...Ότι νέο βγάλει η puma πάντα σε 3-4 μήνες (και πολύ λέω) σουπώνει. Κατα τα άλλα όντως είναι πολύ αναπαυτικά και ελαφριά. Ευχαριστω όλους για τα καλά τους λόγια.. DrJu5tM3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Οπως καταλαβς JustMe δεν πρωτοτυπησες :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Πρέπει να έχεις μεγάλη προβληματάρα για να στηρίζεσαι στα παπούτσια σου για να ξεχωρίζεις και να πρωτοτυπείς...;) Και δεν μιλάω για σένα,γενικά λέω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ευχαριστώ.. Από Αβρααμίδη - Λεμεσό - Ανεξαρτησίας (σίγουρα θα ξέρεις) (60 λίρες) Trapped ήμουνα 50% - 50% μια ώρα για να αποφασίσω αν θα πάρω αυτό ή το ασημί αλλά σκέφτηκα ότι εάν έχω κανένα στρίγγλο διευθυντή φέτος θα τα βρω σκούρα άρα καλύτερα το μαύρο! Το ότι λερώνουν το σκέφτηκα επίσης,αλλά αφού είναι δέρμα πλένονται πολύ εύκολα ακόμη και με wetex! ;) :p Seventh_heaven τσίμπα τα τώρα πριν γίνουν εντελώς σούπα μέσα στο χειμώνα να τα χαρείς...Ότι νέο βγάλει η puma πάντα σε 3-4 μήνες (και πολύ λέω) σουπώνει. Κατα τα άλλα όντως είναι πολύ αναπαυτικά και ελαφριά. Ευχαριστω όλους για τα καλά τους λόγια.. DrJu5tM3! btw εγώ τα είχα βρει γύρω στα 95 αρχική κ μου τα άφηνε γύρω στα 80 ..αυτά τα παπούτσια κυκλοφορούν από την αρχή του καλοκαιριού …όποτε ήδη τα έχουν πολλοί …εάν τα έπαιρνες τότε θα σου έλεγα οκ…αλλά κ εκπτώσεις ήρθαν και τα πήρε και η κουτσή Μαρία … και εγώ σκεπτόμουν να τα αφοράω αλλά επειδή τα πήρε ο @#&*##*@ ο πρώην κολλητός μου (εγώ του τα δήξει ) τελικά δεν τα αγόρασα :O :rolleyes: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts