soublaki-3 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Υπαρχει καποιο παπουτσι για καθημερινο φορεμα αλλα οχι τοσο στενο οσο τα all-star? Μεχρι 40-50 ευρω. Δεν θελω sportex. Εχουν προσφρορές στα Timberland στην Ελ. Βενιζέλου (σύνορα Π. Φάληρο - Ν. Σμύρνη). 70% κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παραγγηλει κανεις κ ποιο site τα all star converse john varvatos? γιατι τα ψαχνω κ δεν βρισκω απο καπου για να τα φερνουν στην ελλαδα..μονο για αμερικη... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παραγγηλει κανεις κ ποιο site τα all star converse john varvatos? γιατι τα ψαχνω κ δεν βρισκω απο καπου για να τα φερνουν στην ελλαδα..μονο για αμερικη... έχει καμιά 2-3 χρόνια όταν είχα πάει να επισκεφτώ ένα φίλο Αθήνα τα είχα δει στο the mall, όνομα μαγαζιού ούτε κατά διάνοια δεν θυμάμαι :lol: Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 έχει καμιά 2-3 χρόνια όταν είχα πάει να επισκεφτώ ένα φίλο Αθήνα τα είχα δει στο the mall, όνομα μαγαζιού ούτε κατά διάνοια δεν θυμάμαι :lol: Νομίζω αναφέρεσαι στο Prime Timers (νομίζω). Αν δεν κάνω λάθος έχει επίσης στο Attica. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Επίσης: http://newbalance.gr/products/filters/fashion/shoe/filters:22/rpp:48 Όπως έχουμε πει πολλάκις στο συγκεκριμένο θέμα... εξαρτάται από: 1) Τι πάτημα έχεις (ουδέτερο/υπτιασμό/υπερπρηνισμό) 2) Πόσα κιλά είσαι 3) Πόσα χιλιόμετρα τρέχεις 4) Σε τι έδαφος τρέχεις (ομαλό δηλ. ταρτάν/διάδρομο/τσιμέντο/άσφαλτο/απλό χώμα ή βουνό) 5) Αν έχεις κάποιον τραυματισμό που πρέπει να προσέξεις. Οπότε δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για να σου πούμε γνώμη! 1)Αυτό το θέμα το έχω λύσει φτιάχνοντας ειδικούς πάτους μετά από πελματογραφία που έκανα πρόσφατα . 2) 1.82 & 80 κιλά . 3) 3-4χλμ 3 φορές την εβδομάδα . 4) άσφαλτο & πολύ λίγο χώμα . 5) Είχα έναν πριν 6 χρόνια στο αριστερό γόνατο τον οποίο έχω ξεπεράσει πλήρως . Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια. :-) Sent from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Όπως έχουμε πει πολλάκις στο συγκεκριμένο θέμα... εξαρτάται από: 1) Τι πάτημα έχεις (ουδέτερο/υπτιασμό/υπερπρηνισμό) 2) Πόσα κιλά είσαι 3) Πόσα χιλιόμετρα τρέχεις 4) Σε τι έδαφος τρέχεις (ομαλό δηλ. ταρτάν/διάδρομο/τσιμέντο/άσφαλτο/απλό χώμα ή βουνό) 5) Αν έχεις κάποιον τραυματισμό που πρέπει να προσέξεις. Οπότε δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για να σου πούμε γνώμη! Ας παραθέσω κι εγώ τα δικά μου στοιχεία. Έχω ένα ζευγάρι Nike τα οποία πήρα για την ομορφιά τους (:p), οπότε θα ήθελα προτάσεις για κάτι καλύτερο. 1) Δεν είμαι σίγουρος :) 2) 80 3) 3km, τρεις φορές την εβδομάδα 4) Διάδρομο και μόνον 5) Μπα. Τι επιλογές έχω; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παραγγηλει κανεις κ ποιο site τα all star converse john varvatos? γιατι τα ψαχνω κ δεν βρισκω απο καπου για να τα φερνουν στην ελλαδα..μονο για αμερικη... Έχω παραγγείλει για φίλο από το shoes.com (δες κάποιες σελίδες πιο πίσω, έχω φώτο). Αλλά μάλλον δε συμφέρει!! Στέλνουν με dhl και ανεβαίνει πολύ το κόστος. Amazon δε βρήκες κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Έχω παραγγείλει για φίλο από το shoes.com (δες κάποιες σελίδες πιο πίσω, έχω φώτο). Αλλά μάλλον δε συμφέρει!! Στέλνουν με dhl και ανεβαίνει πολύ το κόστος. Amazon δε βρήκες κάπου? απο το amazon.uk δε βρισκω αυτα που θελω.... μονο στο amazon.com το οποιο εχει πολλα εξοδα αποστολης... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasyar Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 γεια σας .ειμαι σε αναζητηση sneakers για τον χειμωνα.. εχω βρει τα dsq με τις ριγες στο πλαι 175 ευρω . αξιζει τι λετε ? αν και εχω καποιους ενδοιασμους στο οτι ειναι σουπα , λευκα sneakers το χειμωνα ειναι λιγο καπως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 γεια σας .ειμαι σε αναζητηση sneakers για τον χειμωνα.. εχω βρει τα dsq με τις ριγες στο πλαι 175 ευρω . αξιζει τι λετε ? αν και εχω καποιους ενδοιασμους στο οτι ειναι σουπα , λευκα sneakers το χειμωνα ειναι λιγο καπως.. Τα λες και μόνος σου. Μέχρι 200 ευρώ υπάρχουν δεκάδες επιλογές, ακόμη και D&G να πάρεις, λιγότερο σούπα θα είναι. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Εκτός από intersport και footlocker, που αλλού μπορώ να βρω παπούτσια running asics? Αθήνα κέντρο ή πολυκατάστημα.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 αυτα τα παπουτσια που μπορω να τα βρω στην ελληνικη αγορα;;;; http://www.ebay.com/itm/DOLCE-GABBANA-Shoes-M-01-Sc-22725-D-G-/220881872004?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4262664177728522395#ht_1284wt_905 Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 καλησπερα παιδια..ξερετε που μπορω να βρω ποδοσφαιρικα παπουτσια,αυθεντικα ειτε σε sites ειτε σε μαγαζια και σε καλες τιμουλες?? αν γινεται απο Ελλαδα,αλλα δεν με πειραζει και εξωτερικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 για 5Χ5 μέχρι κανα 50ευρω τί μπορω να πάρω; πηρα χθες κατι κιτρινοπρασινα adidas μολις 32€ απο συνοικιακο μαγαζι:) @alkis_7 ποσα € δινεις και εχεις προτιμηση σε καποια μαρκα/μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 πηρα χθες κατι κιτρινοπρασινα adidas μολις 32€ απο συνοικιακο μαγαζι:) @alkis_7 ποσα € δινεις και εχεις προτιμηση σε καποια μαρκα/μοντέλο; adidas και nike προτιμω..οσο για τιμες μεχρι 200 ευρω τα δινω..να τονισω οτι δεν ειμαι επαγγελματιας..παιζω στην ομαδα νεων του Αηττητου Σπατων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δες στα intersport. επισης στα καταστηματα της adidas εχει καλες τιμες πανε σε ενα καταστημα, δες ποιο σαρεσε και μετα ψαξτο στο νετ! το παιρνεις απο οπου σε συμφερει οφ τοπικ: respect στην κομματαρα της υπογραφης σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δες στα intersport. επισης στα καταστηματα της adidas εχει καλες τιμες πανε σε ενα καταστημα, δες ποιο σαρεσε και μετα ψαξτο στο νετ! το παιρνεις απο οπου σε συμφερει οφ τοπικ: respect στην κομματαρα της υπογραφης σου :D στα intersport που πηγα δεν μου αρεσαν αυτα που ειδα..βρηκα κατα τυχη τωρα αυτα και σε πολυ καλη τιμη!!πως τα βρισκεις?? οντως κομματαρα!!ακους hip-hop?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Για ποδοσφαιρικά προτιμώ Adidas, αφού δίνεις κιόλας μέχρι 200 ευρώ τότε η επιλογή είναι μία: Adidas Predator. Τόσο απλά. http://www.sportsshoes.com/product/ADI4154/adidas-predator-adipower-soft-ground-football-boots/ http://www.adidas.com/football/gr/products/predator/ Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Για ποδοσφαιρικά προτιμώ Adidas, αφού δίνεις κιόλας μέχρι 200 ευρώ τότε η επιλογή είναι μία: Adidas Predator. Τόσο απλά. http://www.sportsshoes.com/product/ADI4154/adidas-predator-adipower-soft-ground-football-boots/ http://www.adidas.com/football/gr/products/predator/ μαλιστα..καλα και τα predator..και εχουν και ωραιο σχεδιασμο..μηπως εχεις αποψη για τα nike που ποσταρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δε τα παω καλα με τη Nike! προτιμω adidas :) για τσεκαρε αυτα (οχι, σχεδον καμια επαφη με hip hop :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) δε τα παω καλα με τη Nike! προτιμω adidas :) για τσεκαρε αυτα (οχι, σχεδον καμια επαφη με hip hop :)) εχω φορεσει τα f50 αλλα ειναι πολυ ελαφρια και δεν μου αρεσαν τοσο..θελω κατι λιγο πιο βαρυ! τσαμπα τα εχει τα παπουτσια το site ρε μεγαλε!!ευχαριστω πολυ!!! EDIT:και αλλη μια λιγο ''χαζη'' ερωτηση..ξερετε καποιο τροπο να φευγουν/καθαριζουν τα μαυρα σημαδια που αφηνει η μπαλα πανω στα παπουτσια?? Edited November 23, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 οποιος ξερει απο μπαλα ενα ειναι το παπουτσι,το πιο διαχρονικο και πιο ''σκυλι'' με πολυ καλο μαλακο δερμα που βοηθαει στα φαλτσα και τα control. http://www.google.com/imgres?q=copa+mondial+adidas&hl=el&client=firefox-a&hs=ldz&sa=X&rls=org.mozilla:el:official&biw=1173&bih=607&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=1Gg9K5SWTC8w-M:&imgrefurl=http://www.esportscity.com/firm-ground/copa-mundial/&docid=dEa2mFF3SzTZnM&imgurl=http://www.esportscity.com/images/products/m-foot-soc-figr24%252520%28015110%29.jpg&w=443&h=351&ei=9FTNToaYN9SN4gSJuoFJ&zoom=1&iact=rc&dur=709&sig=102692278770258031538&page=1&tbnh=115&tbnw=145&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=60&ty=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 παιδια μηπως ξερετε αν παρω τα παπουτσια απο Αμερικη θα πληρωσω τελωνιο και τετοια εδω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Εγώ πάλι για ποδοσφαιρικά ψάχνω αυτά http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=300627286599 Adidas adiNova IV TRX TF αλλά θέλω να δοκιμάσω νούμερο. Τα έχει δει κανείς σε κάποιο κατάστημα adidas? Στην Ερμού που ρώτησα μου είπαν δε βγαίνουν καν με τάπες τα adinova IV!! Πόσο άχρηστοι αυτοί οι πωλητές ώρες ώρες!! Edited November 23, 2011 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δεν ειναι 100% σιγουρος αλλα νομίζω ότι τα ειδα στο Intersport στο cosmos(Θεσσαλονικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts