mitsoskoro Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση απο gearbest οτι εστειλε την παραγγελια μου με Netherlands Post Registered και οτι θα ρθει σε 10-25 business days.Το απλο ταχυδρομειο δεν ειναι αυτο και οχι κουριερ σωστα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ναι, το Ολλανδικό ταχυδρομείο. Το δέμα θα πάει στο Άμστερνταμ και από εκεί Αθήνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bobe Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Θέλω να κάνω μια αγορά από banggood (αξίας μέχρι 20 ευρώ) Τι θα πρέπει να προσέξω για να μην πληρώσω τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Θέλω να κάνω μια αγορά από banggood (αξίας μέχρι 20 ευρώ) Τι θα πρέπει να προσέξω για να μην πληρώσω τελωνείο Ειναι μικρο το ποσο....Απλα να μην έρθει με μεταφορική αλλα με απλό ταχυδρομείο(SG,NL,SW) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 και με μεταφορικη να το στειλει, δε θα πληρώσει τελωνειο. οπως ειπες το ποσο ειναι μικρο. ΟΜΩΣ για να εχει το κεφαλι του ήσυχο, ας επιλεξει απλο ταχυδρομειο και ολα καλα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bobe Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Ειναι μικρο το ποσο....Απλα να μην έρθει με μεταφορική αλλα με απλό ταχυδρομείο(SG,NL,SW) Τελικά το προϊόν που θέλω το έχουν και σε ευρωπαϊκή αποθήκη και θα τους πω να μου το φέρουν από ευρωπαϊκή αποθήκη Από Ευρώπη δεν περνάει τελωνείο νομίζω ή κάνω λάθος; Με πιο ταχυδρομείο να τους πω να μου το φέρουν; UK Standard International Shipping B2C Europe NL Post Tracked Ποια είναι καλύτερη από αυτές τις τρεις; Edited August 20, 2016 by Bobe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 με 30 είδη από Banggood,και με απλό Ταχυδρομείο,μιά χαρά.Ετσι κι αλλοιώς δε μιλάμε για αγορά...θησαυρών:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ειναι μικρο το ποσο....Απλα να μην έρθει με μεταφορική αλλα με απλό ταχυδρομείο(SG,NL,SW) Αμα είναι γραμμένα 50€ στα χαρτιά για τιμή,και έλθει με το απλό ταχυδρομείο,τι λέτε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Αμα είναι γραμμένα 50€ στα χαρτιά για τιμή,και έλθει με το απλό ταχυδρομείο,τι λέτε; Το πιθανότερο είναι να μην σταματήσει στο τελωνείο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Αυτό εδώ παιδιά με EMS θα περάσει σίγουρα τελωνείο; http://www.banggood.com/UPair-UP-Air-FPV-With-12_0MP-1080P-SONY-HD-Camera-2-Axis-Gimbal-RC-Quadcopter-p-995265.html @makap διάβασα για την EMS στην υπογραφή σου, μίλησα και με το site και μου είπαν ότι το στέλνουν με SG Post. Και πάλι όμως δεν ξέρουμε για σίγουρα αν θα περάσει τελωνείο έτσι; Edited September 2, 2016 by ikaros21 Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τελικά, με ποια μεταφορική θα έρθει το δέμα; Εάν στο στείλουν με δηλωμένη αξία την πραγματική, το πιθανότερο είναι ότι θα σταματήσει στο τελωνείο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τελικά, με ποια μεταφορική θα έρθει το δέμα; Εάν στο στείλουν με δηλωμένη αξία την πραγματική, το πιθανότερο είναι ότι θα σταματήσει στο τελωνείο. Έχεις δίκιο δεν το έθεσα καλά. Θα το στείλουν από κίνα μέσω σιγκαπούρης μου είπε από την εξυπηρέτηση. Τώρα τι να σου πω, δεν πολυκαταλάβαινε και τι έλεγα. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ξέρει κανείς, πάνω κάτω πόσο θα μου βγει το μαλλί? Πήρα από Αυστραλία 3 φιγούρες (όχι πλαστικές, είναι σαν αγαλματάκια) με κόστος €91.88 + Shipping €30.33 ---> €115.47 (είχα και ένα εκπτωτικό και βγήκε 5 ευρώ λιγότερα) Η αποστολή ήταν με ECI Και εδώ το παρέλαβαν τα ELTA Courier (ήταν στην κατηγορία EMS)! Στην αναζήτηση μου βγάζει : ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 02-09-2016 18:51 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 03-09-2016 01:01 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 03-09-2016 02:22 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-09-2016 12:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 07-09-2016 12:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΚΑΤ) Στο τηλέφωνο μου είπαν θα κάτσει καμιά εβδομάδα στο τελωνείο μέχρι να το ανοίξουν προφανώς και να το τσεκάρουν! Βασικά λόγο όγκου πρέπει να το κράτησαν γιατί είναι κάπως μεγάλες οι συσκευασίες τους και προφανώς για να τα χωρέσουν σε μια κούτα, θα ήταν τεράστια! ΔΙΚΟ ΜΟΥ λάθος που δεν τους είπα να το σπάσουν σε 3 κούτες αποστολής! Τέλος πάντων, ξέρει κανείς πόσο θα χρεώσουν περίπου? Να φανταστώ θα είναι 27.6 (φπα) + 12 ευρώ τέλος ελτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Μάλλον, αυτά που υπολόγισες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Και κάτι τελευταίο ...., το ότι μπήκε μέσα τελωνείο σημαίνει σίγουρη χρέωση ή απλά ήθελαν να το τσεκάρουν? Το λέω γιατί αυτή στο τηλέφωνο μου άφησε να εννοηθεί ότι κυνηγάνε ηλεκτρονικές συσκευές... Καλά, τέλος πάντων, ότι είναι θα είναι! Δεν θα σκάσουμε κιόλας! Την υγειά μας να έχουμε και όλα τα άλλα ας πάνε εκεί που ξέρουν! Τουλάχιστον ας γίνει μάθημα προς αυτούς που διαβάζουν (μιας και αυτή είναι η έννοια του τόπικ), να προσέχουν στο μέγεθος της παραγγελίας, ακόμα και αν το αναλαμβάνουν τα Ελτα! Στην δικιά μου περίπτωση ίσως θα ήταν καλύτερα να την ""σπάσω"" σε μικρότερες κούτες, αν και δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό αυτό από τον αποστολέα! Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε makap, αλλά και για την γενικότερη προσφορά σου στο τόπικ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Το σταμάτημα στο τελωνείο οφείλεται μάλλον στο ότι το δέμα ήρθε με EMS και δευτερευόντως ότι είναι μεγάλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπολογιστούν οπωσδήποτε έξοδα εκτελωνισμού, μετά τον έλεγχο του τελωνειακού που υπηρετεί στα ΕΛΤΑ, και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Με τις υγείες μου .... , τελικά 29 + 14 ευρώ το αγγούρι! :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ερώτηση: θέλω να παραγγείλω από Αγγλία 2 τηλέφωνα που τα βρίσκω λίγο πιο ακριβά από τον κινέζο, αλλά που θα έρθουν γρηγορότερα... υπάρχει τελωνείο ή είναι ΕΕ οπότε δεν πληρώνω ; ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Η Αγγλία εξακολουθεί να ανήκει στην ΕΕ και από πλευράς τελωνειακών διατυπώσεων. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 και μεχρι το 2019 δε πρεπει να μας απασχολει ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Να ρωτήσω και γω κάτι μιας και τώρα άρχισα να ασχολούμαι με το άθλημα :p Παραγγελία ρολογιού από amazon uk με συνολική αξία μικρότερη των 150 ευρώ φαντάζομαι δε θα κολλήσει πουθενά. Γενικότερα αν θέλω να παραγγείλω κάτι απ'έξω και να μην έχω έγνοια,να προτιμώ από ΕΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Να ρωτήσω και γω κάτι μιας και τώρα άρχισα να ασχολούμαι με το άθλημα :p Παραγγελία ρολογιού από amazon uk με συνολική αξία μικρότερη των 150 ευρώ φαντάζομαι δε θα κολλήσει πουθενά. Γενικότερα αν θέλω να παραγγείλω κάτι απ'έξω και να μην έχω έγνοια,να προτιμώ από ΕΕ? Μεταφορες εντος ευρωπης δεν υπαρχει τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.... Θελω να αγορασω αυτό το αντικειμενο,και επειδή είναι ένα σεβαστο στις ημερες μας γιαυτο σας ενοχλω.... Με προβληματιζει πολύ ηαξιολογησεις του πωλητη...τι θα μου προτείνατε...??? https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00LAVTMUM/ref=olp_f_used?ie=UTF8&f_used=true&f_usedAcceptable=true&f_usedGood=true&f_usedLikeNew=true&f_usedVeryGood=true Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.... Θελω να αγορασω αυτό το αντικειμενο,και επειδή είναι ένα σεβαστο στις ημερες μας γιαυτο σας ενοχλω.... Με προβληματιζει πολύ ηαξιολογησεις του πωλητη...τι θα μου προτείνατε...??? https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00LAVTMUM/ref=olp_f_used?ie=UTF8&f_used=true&f_usedAcceptable=true&f_usedGood=true&f_usedLikeNew=true&f_usedVeryGood=true Μακριά . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μακριά . ευχαριστω....μου φαινοταν πολύ παραξενο.....:mad: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts