thakokk6 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Από tradingshenzhen υπάρχει κίνδυνος τελωνείου?Όλα τα πακέτα τρίτων χωρών περνάνε τελωνείο αν ο πωλητής έχει πληρώσει τον ΦΠΑ όλα καλά αν όχι τον πληρώνεις εσυΣτάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis5 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Δεν έχει καμία ασφαλή μέθοδο όπως το banggood? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Το ΦΠΑ πρέπει να πληρωθεί Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Όλα τα πακέτα τρίτων χωρών περνάνε τελωνείο αν ο πωλητής έχει πληρώσει τον ΦΠΑ όλα καλά αν όχι τον πληρώνεις εσυΣτάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε μένα πάντως (2 περιπτώσει) αν και ο πωλητες είχαν πληρώσει ΦΠΑ πέρασαν τελωνείο και πλήρωσα 2 × 2.50 ευρώ τζάμπα και βερεσεSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Just now, HEO said: Σε μένα πάντως (2 περιπτώσει) αν και ο πωλητες είχαν πληρώσει ΦΠΑ πέρασαν τελωνείο και πλήρωσα 2 × 2.50 ευρώ τζάμπα και βερεσε Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Από ποιο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Από ποιο κατάστημα;ebay δύο λουράκια για ρόλοι αξίας έκαστο μικρότερη των 3 λιρών ΑγγλίαςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 1 hour ago, HEO said: ebay δύο λουράκια για ρόλοι αξίας έκαστο μικρότερη των 3 λιρών Αγγλίας Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Από ebay την έχω φάει και εγώ μία φορά από Αγγλία, και είναι γιατί οι πωλητές δεν αναγράφουν τα σωστά στοιχεία πάνω στο δέμα στο ότι έχει να κάνει με το OSS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Από ebay την έχω φάει και εγώ μία φορά από Αγγλία, και είναι γιατί οι πωλητές δεν αναγράφουν τα σωστά στοιχεία πάνω στο δέμα στο ότι έχει να κάνει με το OSS...Σε εμένα τα στοιχείαi ioss φαίνονταν ΟΚΒέβαια δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 (edited) 23 ώρες πριν, HEO said: Σε εμένα τα στοιχείαi ioss φαίνονταν ΟΚ Βέβαια δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Και σε εμένα έτσι φαινόντουσαν αλλά από το ebay μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρώσει σωστά ο πωλητής την διαδικασία... 😉 Edited July 11, 2022 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Εγώ περιμένω το ebay να αποφασίσει τι θα γίνει με το διπλό ΦΠΑ που πληρωσαΣτάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Και σε εμένα έτσι φαινόντουσαν αλλά από το ebay μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρώσει σωστά ο πωλητής την διαδικασία... Δηλαδή έκανες καταγγελία και κατάφερες να πάρεις πίσω κάποια χρήματα;;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 39 minutes ago, HEO said: Δηλαδή έκανες καταγγελία και κατάφερες να πάρεις πίσω κάποια χρήματα;;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ναι, επικοινώνησα με το support του ebay, ο πωλητής το έπαιζε ότι τα έχει κάνει όλα σωστά (και έπεσα και σε Άγγλο - Κύπριο 😂) και απλά έστειλα στο ebay φωτογραφία της απόδειξης του ταχυσδρομείου. Σου επιστρέφον μόνο τον ΦΠΑ 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Το ίδιο έκανα και εγώ και τώρα περιμένω τιν απόφαση εγώ έχω διάφορα το ΦΠΑ 12 ευρώ Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 Μια χαρά :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Έχουν περάσει 25 μέρες ούτε φωνή ούτε ακρόαση το ebay Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 33 minutes ago, thakokk6 said: Έχουν περάσει 25 μέρες ούτε φωνή ούτε ακρόαση το ebay Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο Αγγλικό ebay έστειλες στο support; Στο διευκρινίζω γιατί και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα όπως σου είπα από Αγγλία, αλλά δεν ξέρω στιγμιαία σκέφτηκα να στείλω στο Αμερικάνικο, άσχετα αν η παραγγελία μου ήταν από το Αγγλικό. Και εξυπηρετήθηκα άμεσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Ναι στο αγγλικό γιατί η αγορά έγινε από Άγγλο πωλητή Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 32 minutes ago, thakokk6 said: Ναι στο αγγλικό γιατί η αγορά έγινε από Άγγλο πωλητή Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά... Στείλε στο Αμερικάνικο ότι έστειλες και στο Αγγλικό... 😉 Εμένα με εξυπηρέτησαν άμεσα και φαντάσου η απόδειξη που μου εκτύπωσε στο ταχυδρομείο η μην πω... Ούτε καν φαινόντουσαν τα στοιχεία και από κοντά να την κοιτούσες. Με το ζόρι κατάφερα με ειδικά προγράμματα να την κάνω να φαίνονται τα στοιχεία που αναγράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Τώρα πού το λες δεν είμαι και τόσο σίγουρος που το έστειλα Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Καλημέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να υπολογίσω φόρους δασμούς κτλ για εισαγωγή προϊόντων από Αγγλία. Περσυ θυμάμαι είχα κάνει μια παραγγελία 120 ευρώ και μου ήρθε μεικ από την μεταφορική DPD να τους πληρώσω 27 ευρώ αν θυμάμαι καλά για να εκτελεωνιστει το δέμα στη Γαλλία (η Γερμανία) και από εκεί να έρθει Ελλάδα. Τώρα για παραγγελία γύρω στα 200 ευρώ τι μπορώ να αναμένω σαν Χρεωση Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Για Δέμα 200 Ευρώ , αν πληρωθεί Φ.Π.Α. Ελλάδος είναι 48 ευρώ Αν εκτελωνιστεί με Φ.Π.Α. Γαλλιας θα πληρώσεις 40 ευρώ. Επιπλέον κάπια αμοιβή θα εισπράξει και η DPD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 39 minutes ago, Vasileios said: Για Δέμα 200 Ευρώ , αν πληρωθεί Φ.Π.Α. Ελλάδος είναι 48 ευρώ Αν εκτελωνιστεί με Φ.Π.Α. Γαλλιας θα πληρώσεις 40 ευρώ. Επιπλέον κάπια αμοιβή θα εισπράξει και η DPD. Τοσο πολυ παει ρε γαμωτο? Βρηκα τα πληρη στοιχεια τα περσινα. Ειχα κανει παραγγελια 141 ευρω (ισοτιμια απο 120 λιρες περιπου), για καποιο λογο εκτιμηθηκε 60 λιρες (το μισο), και για 69,64 ευρω, πληρωσα 21,50 ευρω. Καλα ηταν. Τωρα 40-48 συν αμοιβες DPD παει πολυ... Ειμαστε σιγουροι οτι θα βγει τοσο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 (edited) 1 hour ago, therock said: Τοσο πολυ παει ρε γαμωτο? Βρηκα τα πληρη στοιχεια τα περσινα. Ειχα κανει παραγγελια 141 ευρω (ισοτιμια απο 120 λιρες περιπου), για καποιο λογο εκτιμηθηκε 60 λιρες (το μισο), και για 69,64 ευρω, πληρωσα 21,50 ευρω. Καλα ηταν. Τωρα 40-48 συν αμοιβες DPD παει πολυ... Ειμαστε σιγουροι οτι θα βγει τοσο? Τελος παντων εκανα την νεα παραγγελοα >200ε να δουμε τωρα τι καμπανα θα αρπαξω EDIT: Σορρυ εκανα παραθεση αντι για edit στο προηγουμενο Edited August 20, 2022 by therock Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Ενα συστηματα πως το λεγατε ρε παιδια που εκτελωνιζει καποιος απεξω και δε πληρωνεις δασμους? ΠΧ Στην Myprotein δεν πληρωνω κατι οταν μου ερχονται. Αλλα εκει δε νομιζω οτι φευγει απο αγγλια, μαλλον εχουν ευρωπαικες αποθηκες και στελνουν αναλογα με την περιπτωση και τη χωρα που γινεται η παραγγελια Τωρα συγκεκριμενα τους ρωτησα τους αγγλους αν μπορουν να δηλωσουν κατω απο 100 ευρω και δωρο στο πακετο μπας και γλιτωσω κατι Οι κλιμακες ρε παιδια ποις ειναι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 29 minutes ago, therock said: Ενα συστηματα πως το λεγατε ρε παιδια που εκτελωνιζει καποιος απεξω και δε πληρωνεις δασμους? ΠΧ Στην Myprotein δεν πληρωνω κατι οταν μου ερχονται. Αλλα εκει δε νομιζω οτι φευγει απο αγγλια, μαλλον εχουν ευρωπαικες αποθηκες και στελνουν αναλογα με την περιπτωση και τη χωρα που γινεται η παραγγελια Τωρα συγκεκριμενα τους ρωτησα τους αγγλους αν μπορουν να δηλωσουν κατω απο 100 ευρω και δωρο στο πακετο μπας και γλιτωσω κατι Οι κλιμακες ρε παιδια ποις ειναι? ΦΠΑ πληρώνεις από το πρώτο ευρώ. Εάν ξεπεράσει τα 150€, θα πρέπει να πληρώσεις και δασμούς. Σε αυτά προσθέτεις και το κόστος εκτελωνισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts