nekromanths Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Εμένα πάντως το δικό μου έχει μείνει για αναδασμολογιση από 29-9 τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Επειδή έχω ένα δέμα που παρήγγειλα στις 26/7 στα 111€, ήρθε χαρτάκι από ΕΛΤΑ στις 20/9 με συνολικό φόρο 104€, το έστειλα επιτόπου για αναδασμολόγηση και ακόμη περιμένω, ξέρει κάποιος που βρίσκεται το τελωνείο να πάω με τα αποδεικτικά της αγοράς μπας και βγάλω άκρη? Κινητό είναι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Κινητό είναι; Ναι, είναι κινητό που το αγόρασα 111€ και μου το κοστολόγησαν 350€, οπότε ο φόρος μπήκε πάνω σε αυτό το ποσό. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και αντε εσυ που εισαι αττικη παιρνεις τα χαρτια και πας απο εκει μπας και βγαλεις ακρη, εμεις που ειμαστε στην υπολοιπη ελλαδα? τι κανουμε? κτελ? ρε που μπλεξαμε με τους Ασσουρμπανιπάλ των τελωνειων!!!! Άστα να πάνε. Μας έχουν κάνει να βγάζουμε αφρούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) Συγνώμη δεν ξανά ανεβάζω εμπειρίες τέτοιες! Edited October 17, 2017 by antouaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Πήρα ένα ράδιο για αμάξι από gearbest 34€ είχε και κάμερα μέσα και έξτρα χειριστήριο, επέλεξα αποστολή unregister και ήρθε σε 18 μέρες από την παραγγελία! Το κουτί πάνω έγραφε ότι ερχότανε από Hong Kong με 16€ αξία.. Πέρασε αέρα πατέρα!Ωραίος! Να τα λέμε αυτά να δεις πως αλλάζει η κατάσταση στα unregistered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Οθόνη 5 ιντσών για κινητό,αξίας 19 ευρώ κοστολογηθηκε 30 ευρώ και πλήρωσα 20 ευρώ καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Κακως..... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ωραίος! Να τα λέμε αυτά να δεις πως αλλάζει η κατάσταση στα unregistered. σωστος παιδια προσοχη διαβαζουν ρουφιανοι :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 σωστος παιδια προσοχη διαβαζουν ρουφιανοι :shock: Και εκτελωνιστές μην σου πω.. Τουλάχιστον, όχι tracking numbers "on air" παιδιά.. θέλει προσοχή. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTSFTM Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 γιατι δεν ξερουν πως ερχονται η μηπως δεν φερνουν και αυτοι δικα τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ωραίος! Να τα λέμε αυτά να δεις πως αλλάζει η κατάσταση στα unregistered. Έκανα τροποποίηση οπότε οποίος πρόλαβε.. Ελπίζω όχι πολλοί! Διαγραφή δεν βλέπω πουθενά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παρέλαβα σήμερα μπαταρία για G3 από gearbest χωρίς θέμα και ποντίκι motospeed v30 επίσης χωρίς θέμα από gearbest και αυτό. 3 κάμερες που έχω πάρει μάλλον πήγαν τελωνείο έχουν 10 μέρες που ήρθαν Ελλάδα στο tracking ακόμα γράφει arrived at destination country. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εμένα το γράφει αυτό εδώ και ένα μήνα. Τώρα ή δεν άνοιξαν καν τον σάκο ακόμα ή κόλλησε στο τελωνείο. Συνήθως όμως όταν μπαίνει τελωνείο το γράφει στο traking number. Σίγουρα τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς τώρα τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 The item is pre-advised..Τι είναι αυτό πάλι? Έχει κολλήσει εκεί 15 μέρες τώρα.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ενημερώθηκε η μεταφορική για το δέμα αλλά δεν το έχει παραλάβει ακόμη. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά κάνε υπομονή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παρέλαβα σήμερα μπαταρία για G3 από gearbest χωρίς θέμα και ποντίκι motospeed v30 επίσης χωρίς θέμα από gearbest και αυτό. 3 κάμερες που έχω πάρει μάλλον πήγαν τελωνείο έχουν 10 μέρες που ήρθαν Ελλάδα στο tracking ακόμα γράφει arrived at destination country. Send From Note 3 With S8 Port Rom ειχα ξαναρωτησει χτες νομιζω αλλα δεν ξερω, μαλλον σβηστικε το μηνυμα? μετα απο ποσες μερες θα πρεπει να κανουμε dispute paypal? Παραγγελια 29/8 και ακομη ειναι σε φαση, arrived at destination point GR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Μετά από 60 μέρες μέχρι 180. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ενημερώθηκε η μεταφορική για το δέμα αλλά δεν το έχει παραλάβει ακόμη. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά κάνε υπομονή. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 γράφουμε... γράφουμε... γράφουμε... αλλά πόσοι κάνουμε; επειδή θέλω να είμαι ένας από αυτούς που κάνουν και όχι απλά γράφουν, υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει έγκυρες πληροφορίες/οδηγίες/κατευθύνσεις για να ξεκινήσω διαδικασία παραπόνων και στη συνέχεια να ζητήσω/απαιτήσω κάποια δικαίωση κατά των ΕΛΤΑ και του τελωνείου; η απάντηση των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ "δεν έχει φτάσει Ελλάδα ακόμα" στην ερώτηση μου "πού βρίσκεται το δέμα με tracking number τάδε του οποίου δέματος αγνοείται η τύχη εδώ και 45+ μέρες;" δεν με καλύπτει. αιτήσεις αναδασμολόγησης από τον Αύγουστο (ναι! τον Αύγουστο!) ακόμα δεν έχουν διεκπεραιωθεί. την προηγούμενη βδομάδα έκανε μπαμ η κατάσχεση σε προϊόντα που χρησιμοποιούνται από ατμιστές (μπουκαλάκια, βαμβάκια, σύρματα, πενσάκια κτλ) χωρίς να υπάρχει αναφορά σε κάποια νομοθεσία ότι αυτά απαγορεύονται (μέχρι στιγμής κατάσχονται βάσει νόμου υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, μοντάκια). και πόσες ακόμη περιπτώσεις γράφονται εδώ μέσα, αλλά και σε άλλα φόρουμς και fb, καθημερινά. --- η κατάσταση είναι επιεικώς ΓΤΠ! --- 4 φάκελοι και δέματα που έχουν ξεπεράσει τις 50μερες (αρχομένης του πρώτου στάτους στο tracking number) και δεν έχουν παραδοθεί στα χέρια μου ακόμη. αρκετοί έχουμε δέματα που περιμένουμε πάνω από μήνα για να παραλάβουμε, όπως επίσης έχουμε παραλάβει και δέματα σε λιγότερο από 2 βδομάδες. μηδέν λογική στην προτεραιότητα. τι κάνουμε;;; πέρα από υπομονή η οποία έχει αρχίσει να εξαντλείται. δεν ξέρω αν οι άνθρωποι στα ΕΛΤΑ και το τελωνείο είναι ήρωες που βγάζουν τη δουλειά αφιερώνοντας και επιπλέον προσωπικό χρόνο και τους αξίζει ένα μπράβο επειδή είναι υποστελεχομένες υπηρεσίες για χι-ψι λόγους, ή αν απλά τον παίζουν και με τα 2 χέρια και καμιά φορά ο ένας στον άλλον εκεί μέσα για να περνάει η ώρα. ευχαριστώ και σόρρυ για το σεντόνι. αναμένω οδηγίες. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 γράφουμε... γράφουμε... γράφουμε... αλλά πόσοι κάνουμε; επειδή θέλω να είμαι ένας από αυτούς που κάνουν και όχι απλά γράφουν, υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει έγκυρες πληροφορίες/οδηγίες/κατευθύνσεις για να ξεκινήσω διαδικασία παραπόνων και στη συνέχεια να ζητήσω/απαιτήσω κάποια δικαίωση κατά των ΕΛΤΑ και του τελωνείου; η απάντηση των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ "δεν έχει φτάσει Ελλάδα ακόμα" στην ερώτηση μου "πού βρίσκεται το δέμα με tracking number τάδε του οποίου δέματος αγνοείται η τύχη εδώ και 45+ μέρες;" δεν με καλύπτει. αιτήσεις αναδασμολόγησης από τον Αύγουστο (ναι! τον Αύγουστο!) ακόμα δεν έχουν διεκπεραιωθεί. την προηγούμενη βδομάδα έκανε μπαμ η κατάσχεση σε προϊόντα που χρησιμοποιούνται από ατμιστές (μπουκαλάκια, βαμβάκια, σύρματα, πενσάκια κτλ) χωρίς να υπάρχει αναφορά σε κάποια νομοθεσία ότι αυτά απαγορεύονται (μέχρι στιγμής κατάσχονται βάσει νόμου υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, μοντάκια). και πόσες ακόμη περιπτώσεις γράφονται εδώ μέσα, αλλά και σε άλλα φόρουμς και fb, καθημερινά. --- η κατάσταση είναι επιεικώς ΓΤΠ! --- 4 φάκελοι και δέματα που έχουν ξεπεράσει τις 50μερες (αρχομένης του πρώτου στάτους στο tracking number) και δεν έχουν παραδοθεί στα χέρια μου ακόμη. αρκετοί έχουμε δέματα που περιμένουμε πάνω από μήνα για να παραλάβουμε, όπως επίσης έχουμε παραλάβει και δέματα σε λιγότερο από 2 βδομάδες. μηδέν λογική στην προτεραιότητα. τι κάνουμε;;; πέρα από υπομονή η οποία έχει αρχίσει να εξαντλείται. δεν ξέρω αν οι άνθρωποι στα ΕΛΤΑ και το τελωνείο είναι ήρωες που βγάζουν τη δουλειά αφιερώνοντας και επιπλέον προσωπικό χρόνο και τους αξίζει ένα μπράβο επειδή είναι υποστελεχομένες υπηρεσίες για χι-ψι λόγους, ή αν απλά τον παίζουν και με τα 2 χέρια και καμιά φορά ο ένας στον άλλον εκεί μέσα για να περνάει η ώρα. ευχαριστώ και σόρρυ για το σεντόνι. αναμένω οδηγίες. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Προσωπικά είμαι "μέσα" σε μια τέτοια κίνηση, την συνυπογράφω ως και δικό μου αίτημα, έχει φτάσει στο απροχώρητο.. είμαι σε δέμα 47 ημέρες για κινητό. Δείχνει Ελλάδα από τις 7 Σεπτεμβρίου. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 το συζητάω εδώ, με σκοπό να αποφύγουμε το αστείο της φωτογραφίας που παραθέτω, αλλά να ενημερωθούμε σωστά, να κινηθούμε (όσοι θέλουμε) σωστά και να βρούμε κάποιο δίκιο. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis22 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 φιλοι μου δυστηχως τα ατομα αυτα ειναι αποφασισμενα να βγαλουν εσοδα για το κρατος και για το μεροκαματο τους και δεν θα το αφησουν ετσι ολο αυτο,για κανενα λογο..μαλιστα αν πεις κατι σου απαντανε ομορφα οτι το λεει ο ΝΟΜΟΣ..απο την στιγμη που ειναι καλυμμενοι απο το νομο ολα εχουν τελειωσει...ισως λε ισως μπορει να αλλαξει αν παμε και διαμαρτυρυθουμε εντονα να μπορει να γινει κατι διαφορετικα μην περιμενει κανεις τιποτα,και να ειστε σιγουροι οτι τα πραγματα θα γινουν ακομα χειροτερα λεφτα ειναι αυτα δεν ειναι παιξε γελασε και δεν εχουν σκοπο οι τελωνες να χασουν το μεροκαματο τους οπως και το υπουργειο οικονομικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Βλέπω να αγοράζουμε μοντακια σε δώσεις, πρώτα την πλακέτα μετά το κουφάρι και να τα συναρμολογουμε εμείς. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Εάν παραγγείλουμε μοντάκι από Αγγλία θα έχουμε πρόβλημα; Και το δικό μου μετά από 40 μέρες που έφτασε Ελλάδα έχει κολλήσει. Κανένα σημάδι ζωής!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greamer12 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 αν το θεμα ειναι οτι απαγορευονται απο εξωτερικο τοτε ναι.αν ειναι απο τριτη οτι απαγορευονται τοτε οχι.. παντως μην περιμενετε δικαιωση απο τελωνειο.ειναι το μονο κρατικο τμημα που ειναι κρατος εν κρατη.κανεις δεν τους αγγιζει εκτος αν παρανομησουν και τους παρουν χαμπαρι με αποδειξεις.ειναι μεγαλη κλικα! εγω την πρωτη μου ηλεκτρονικη παραγγελια το 2005 απο φουτλοκερ ΗΠΑ δεν την ειδα ποτε επι 30 μερες.ευτυχως η πολιτικη επιστροφης ηταν σωστη και πηρα τα χρηματα μου πισω.το πακετο για το οποιο αναρωτιονταν και οι αμερικανοι δεν φανηκε ποτε.2 ζευγαρια παπουτσια και μπολικα ρουχα καμμια 300 ευρω δικα μου και φιλου μου.απαντηση απο τελωνες τις συνηθισμενες μαμακιες που λενε.με γεια τους αφου πηρα τα λεφτα μου πισω ευτυχως.ευτυχως ανοιξε και φουτλοκερ μετα στο κοσμος! φιλε που πρηγειλες απο αντιτας νασαι καλα γιατι ηθελα παντα να δω την διαδρομη που γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts