w2o4ts Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 [..] ένα μικρό mod για ηλεκτρονικό τσιγάρο αξίας 25 ευρώ το πιάσανε στο τελωνείο [..] Ισχυει οτι μεχρι 22€ πληρωμη δεν εχει τελωνειο? Ισχύει. Επίσης, μιας και το προϊόν προοριζόταν για ηλ. τσιγάρο, είσαι τυχερός που πέρασε - κανονικά τα κατάσχουν(!) παιδια καλησπερα εχω μια οθονη απο κινητο με 18 ευρω και απο ελτα βλεπω αυτο πρεπει να κανω κατι ? 20/5/2019, 16:00:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Μόνο αυτό που λέει: Αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisoad Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 παιδια καλησπερα εχω μια οθονη απο κινητο με 18 ευρω και απο ελτα βλεπω αυτο πρεπει να κανω κατι ? 20/5/2019, 16:00:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Εχω δυο δεματα απο 22/5 και 24/5 στην ιδια ακριβως κατασταση, "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ" η αξια τους ειναι στα 18 ευρω, εσεις που εχετε απο 15/5 και 20/5 ακομα ετσι σας ειναι η ανανεωθηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Εχω δυο δεματα απο 22/5 και 24/5 στην ιδια ακριβως κατασταση, "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ" η αξια τους ειναι στα 18 ευρω, εσεις που εχετε απο 15/5 και 20/5 ακομα ετσι σας ειναι η ανανεωθηκαν? Τίποτα,στα ίδια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisoad Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Τίποτα,στα ίδια. Επικοινωνησες μαζι τους? Μηπως μπαινει καλοκαιρακι και ¨το ξυνουν" λιγο παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 (edited) Επικοινωνησες μαζι τους? Μηπως μπαινει καλοκαιρακι και ¨το ξυνουν" λιγο παραπανω?. Ναι,και μου απήντησαν ότι υπάρχει καθυστέρηση και να ξαναπάρω τηλ. στο τέλος του μηνός. Για να καταλάβετε δε το πόσο άσχετοι είναι,μου είπε και κάτι για τον αποστολέα.Που καμία ευθύνη δεν έχει βέβαια,από τη στιγμή που το δέμα σκαναρίστηκε στην Αθήνα. Edit. Εκανα βλακεία που δεν αγόρασα από Banggood με direct mail,αλλά το είχε ακριβότερα,κι αν βάλουμε και τη χρέωση και της μεταφοράς,θεώρησα ότι δεν συνέφερε. Ε,έκανα λάθος. Edited May 29, 2019 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Ο αποστολέας έχει πάντα την ευθήνη μέχρι να παραδοθεί, Η Αθήνα δεν έχει κάτι που μπορεί να αλλάξει αυτό το πράγμα , άρα οι άνθρωποι είναι απόλυτα σχετικοί με το αντικείμενο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Ο αποστολέας έχει πάντα την ευθήνη μέχρι να παραδοθεί, Η Αθήνα δεν έχει κάτι που μπορεί να αλλάξει αυτό το πράγμα , άρα οι άνθρωποι είναι απόλυτα σχετικοί με το αντικείμενο τους. Aπό τη στιγμή που σκαναρίστηκε στην Ελλάδα και άρα ανέλαβαν τα ΕΛΤΑ,τι φταίει ο αποστολέας; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Aπό τη στιγμή που σκαναρίστηκε στην Ελλάδα και άρα ανέλαβαν τα ΕΛΤΑ,τι φταίει ο αποστολέας;Για τον αποστολέα, τελικος παραλήπτης εισαι εσύ κ οχι το τελωνείο ή τα ελτα. Εαν δεν σου παραδοθεί, φέρει ευθύνη. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Για τον αποστολέα, τελικος παραλήπτης εισαι εσύ κ οχι το τελωνείο ή τα ελτα. Εαν δεν σου παραδοθεί, φέρει ευθύνη. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Γράφει αυτό στη σελίδα της παραγγελίας. 1. If your order does not arrive on 2019-06-28 , you can apply for a refund by opening a dispute. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisoad Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 . Ναι,και μου απήντησαν ότι υπάρχει καθυστέρηση και να ξαναπάρω τηλ. στο τέλος του μηνός. Για να καταλάβετε δε το πόσο άσχετοι είναι,μου είπε και κάτι για τον αποστολέα.Που καμία ευθύνη δεν έχει βέβαια,από τη στιγμή που το δέμα σκαναρίστηκε στην Αθήνα. Δηλαδη για να καταλαβω, αυτο που λεει "αναμονη παρουσιασης στο τελωνειο" δλδ περνανε καθε μερα πχ 1000 δεματα με σειρα η το ξυνουν 10 μερες και μετα παιρνανε πολλα μαζι? Εγω εχω ενα δεμα που εφταασε 22/5 και ενα δεμα που εφτασε 24/5 αυτα θα περασουν μαζι την ιδια μερα η θα υπαρξει διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 έτσι και αλλιώς υπολόγιζε τουλάχιστον 10 ημέρες πριν καθαρίσεις με το τελωνείο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Εμένα ο καθυστερημένος ο πωλητής έγραψε έξω από το δέμα 50$ ενώ το πλήρωσα 18€ και τώρα το έστειλα πίσω με την απόδειξη αγοράς για επανεξέταση και να αφαιρέσουν τους δασμούς. Έλεος.. Μου έβγαλαν να πληρώσω 28€ για ένα δέμα των 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Εμένα ο καθυστερημένος ο πωλητής έγραψε έξω από το δέμα 50$ ενώ το πλήρωσα 18€ και τώρα το έστειλα πίσω με την απόδειξη αγοράς για επανεξέταση και να αφαιρέσουν τους δασμούς. Έλεος.. Μου έβγαλαν να πληρώσω 28€ για ένα δέμα των 18 Έπρεπε να στείλεις πιο πριν την απόδειξη οταν μπήκε τελωνείο ώστε να διορθώσουν την τιμή. Πάντως πρέπει να είναι η πρώτη φορά που μπαίνει υψηλότερη τιμή από αυτή της πραγματικής. Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Του τα έχωσα του πωλητή και εννοείται αρνητική κριτική και παράπονα στο ebay. Ήρθε από Αμερική σε μια βδομάδα η βάση αυτοκινήτου που τόσο περίμενα διότι χάλασε η προηγούμενη και χρησιμοποιώ GPS καθημερινά. 18€ απέξω 52€ εδώ. Για αυτό την αγόρασα. Και με αυτό που έκανε ο πωλητής είμαι ένα μήνα τώρα χωρίς βάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Του τα έχωσα του πωλητή και εννοείται αρνητική κριτική και παράπονα στο ebay. Ήρθε από Αμερική σε μια βδομάδα η βάση αυτοκινήτου που τόσο περίμενα διότι χάλασε η προηγούμενη και χρησιμοποιώ GPS καθημερινά. 18€ απέξω 52€ εδώ. Για αυτό την αγόρασα. Και με αυτό που έκανε ο πωλητής είμαι ένα μήνα τώρα χωρίς βάση... Ήταν να γίνει. Στείλε την απόδειξη και ελπίζω να αφαιρέσουν το τελωνείο γρήγορα και να σου έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Ήταν να γίνει. Στείλε την απόδειξη και ελπίζω να αφαιρέσουν το τελωνείο γρήγορα και να σου έρθει. Εννοείται και τα έχω στείλει και περιμένω.. Είναι 10 μέρες στο τελωνείο κολλημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Αν εχει καποιος να μας πει περιπτωση τελωνειου με αντικειμενο πανω απο 22€ που με καποια εκτπωση να βγηκε κατω απο 22€. Δηλαδη να φαινεται στην αποδειξη οτι κοστιζει π.χ. 29€ και με εκπτωση να πηγε 21€. Κανονικα απο οσα εχω διαβασει πρεπει να μπουν δασμοι. Αν κ στο τελος ειναι που θα πεσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Για τον αποστολέα, τελικος παραλήπτης εισαι εσύ κ οχι το τελωνείο ή τα ελτα. Εαν δεν σου παραδοθεί, φέρει ευθύνη. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. ...τελικά ξεκόλλησε σήμερα.Γράφει ότι έφτασε στη Χώρα προορισμού. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 (edited) Εβαλα 5 διαφορετικες παραγγελιες σε Κινεζο στο ebay, καθεμια των 10 ευρω. Γιατι τα 50 ευρω, εκαναν τζιζ για τελωνειο. Και δε καθε παραγγελια, ειχα αφησει και μηνυμα, να μην σκεφτει να μου την συνδυασει την αποστολη με τις υπολοιπες!!!! Ο Κινεζος αυτενεργησε, διχως να μου το πει, και τα εστειλε ολα μαζι! Οταν το πηρα ειδηση, στο ebay, του την ειπα αγρια, και του ειπα οτι επιτηδες εβαλα 5 orders αντι για 1, για να τα στειλει χωριστα λογω τελωνειου. Αυτος ομως επεμενε οτι δεν υπαρχει προβλημα. Εγω προετοιμαζομουν ψυχολογικα, να ζητησω refund απο το ebay, μολις θα με καλεσουν για εξτρα χρεωση τελωνειου, και ας παει και το παλιαμπελο με οτι παρηγγειλα, κερατιατικα τελωνειου δεν ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω, οταν μαλιστα εχω προβλεψει, ξερω, κι εγω οργανωσει ετσι την παραγγελια για να το αποφυγω. Τελικα το πακετο εφτασε Ελλαδα, περασε και απο τελωνειο, αλλα ως χωρις καμια χρεωση. Απεξω το εντυπο cn22 εγραφε 10 δολλαρια κοστος. Τελικα πιστευω ακραδαντα, οτι οχι απλως ειναι δειγματοληπτικος ο ελεγχος, αλλα και θεμα τυχης, και αν κατι τους χτυπαει στο ματι. Ενα μικρο φακελακι, μπορει μεσα πχ να εχει ενα δαχτυλιδι 300 ευρω, και να γραφει ο αλλος απεξω 10 δολλαρια, κι ολα καλα. Πιστευω οτι κουτια, ογκωδη, βαρια κλπ, κανουν 'κρα' για ελεγχο. Στα αλλα ομως, ολα καλα. Edited May 29, 2019 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Εμένα ο καθυστερημένος ο πωλητής έγραψε έξω από το δέμα 50$ ενώ το πλήρωσα 18€ και τώρα το έστειλα πίσω με την απόδειξη αγοράς για επανεξέταση και να αφαιρέσουν τους δασμούς. Έλεος.. Μου έβγαλαν να πληρώσω 28€ για ένα δέμα των 18Εγώ θα άνοιγα Dispute στο paypal να ζητάω να πληρώσει τη μ@λακια του Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisoad Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Παντως γενικα το θεωρω απαραδεκτο το θεμα τελωνειο, να κανει δηλαδη το δεμα να ερθει απο Κινα 7-10 μερες και αναγκαστηκα να περιμενουμε αλλες 10-15 μερες μεχρι να περασει απο το τελωνειο, τραγικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Παντως γενικα το θεωρω απαραδεκτο το θεμα τελωνειο, να κανει δηλαδη το δεμα να ερθει απο Κινα 7-10 μερες και αναγκαστηκα να περιμενουμε αλλες 10-15 μερες μεχρι να περασει απο το τελωνειο, τραγικο.. Γιατι στις αλλες χωρες ειναι καλυτερα.....οκ Ελλαδισταν δεν ειναι αλλα και εκει περιμενεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Γιατι στις αλλες χωρες ειναι καλυτερα.....οκ Ελλαδισταν δεν ειναι αλλα και εκει περιμενεις.Δεν ξέρω πού αναφέρεσαι και αν έχεις εμπειρία από άλλες χώρες, αλλά σε 2 άλλες που έχω ζήσει, όχι δεν περιμένεις για τελωνείο να βγει σε 10 μέρες. Σε Μάλτα και Κύπρο βγαίνουν σε 1-2 μέρες Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Δεν ξέρω πού αναφέρεσαι και αν έχεις εμπειρία από άλλες χώρες, αλλά σε 2 άλλες που έχω ζήσει, όχι δεν περιμένεις για τελωνείο να βγει σε 10 μέρες. Σε Μάλτα και Κύπρο βγαίνουν σε 1-2 μέρες Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Γερμανια,Ολλανδια,Δανια,Ελβετια,Γαλλια,Ιταλια. Οχι το δικο μας χαλι βεβαια....και αναλογο τον ογκο εργασιας,αλλη αναμονη τα Χριστούγεννα ας πουμε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 (edited) Eμένα τελικά ξεκόλλησε για τα καλά,και έτσι σήμερα θα φέρουν το χαρτάκι για να παραλάβω τη Δευτέρα.Αφιξη στην Αθήνα 15/5,ειδοποίηση 31/05,παραλαβή,συν Θεώ,03/06. Αμήν. Edit. Το έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι,να είναι καλά το παιδί,γλύτωσα την ουρά. Edited May 31, 2019 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts