kostast1 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εχει και ο πωλητης ευθυνη, δε διαλεγεις μεθοδο αποστολης, αν ηταν unregistered μαλλον θα περναγε Με τις ήττες που εχω φαει τελευταια φιλε,αυτο το ΜΑΛΛΟΝ δεν με καλυπτη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_nikos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλημέρα, γνωρίζουμε το χρόνο που θα χρειαστεί για να μάθουμε αν και πόσο πρέπει να πληρώσω? Το δέμα πρέπει να έρθει Ηράκλειο. Που θα πρέπει να πάω να πληρώσω? Επικοινωνεί κάποιος μαζί σου? 4/11/2017, 00:08:27 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 3/11/2017, 14:59:39 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14/10/2017, 12:49:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 14/10/2017, 09:12:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 12/10/2017, 21:57:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Λογικά με την παραλαβή θα πληρώσεις στο ΕΛΤΑ MI5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ήρθε ειδοποίηση. Για παραγγελία από το gearbest στις 13/09 μίας IPWIFI camera για το δωμάτιο του μωρού με κόστος 10 ευρώ και 2 ευρώ ινσούρανζ (αυτό με μάρανε) μέσω PostNL, ήρθε σήμερα ΕΛΤΑ και μου γράφει ΦΠΑ 7,20 και τελος εκτελωνισμού 15,00. Οπότε μένει στην τύχη της η κάμερα και όπου θελει ας παει.Εγώ 185% πάνω από ότι πλήρωσα δε δίνω. Πως γυρίζει πίσω στο gearbest ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Αναδασμολογηση χθες. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Στο ταχυδρομειο θα συμπληρωσεις κατι σαν αιτηση δεν ξερω, βγαλε και φωτογραφιες απο αυτο και απο το δεμα. Θα ξαναπαει πισω στο τελωνειο για αναδασμολογηση, βγαλε και αποδειξη αν εχεις που δειχνει οτι ειναι μικρης αξιας (κατω απο 22€), θα παρει συνολικα μηνες, αλλα αφου το εχεις για χαμενο ειναι ιδανικη περιπτωση. Ειναι κατι πρεπει να αρχισει να γινεται μαζικα για να περιοριστει η ασυδοσια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Βέβαια στην περίπτωσή μου, τα τέλη εκτελωνισμού δε τα γλυτώνω. Άντε να μειωθεί το ΦΠΑ από 7 ευρώ σε 2,5 Δεν αξίζει να συγχυστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Τελη εκτελωνισμου δεν πρεπει να επιβληθουν, ισως απο ενα αυθαιρετο 3ευρω, ΦΠΑ δεν υπαρχει επισης, οπως επισης και το τελος αναδασμολογησης εχει καταργηθει. Δεν υπαρχει κανενας λογος να μην το κανεις. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Έχεις δίκιο, φίλος. ΟΚ θα παω στα ΕΛΤΑ να δω τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Έχεις δίκιο, φίλος. ΟΚ θα παω στα ΕΛΤΑ να δω τι θα γίνει.Διάβασε εδώ για οδηγίες. Υπάρχει και το κατάλληλο έντυπο που πρέπει να συμπληρώσεις. http://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 6, 2017 by Gx2 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Υπάρχει κάποιος που έχει στείλει αντικείμενο πίσω για αναδασμολόγηση και έχει πάρει απάντηση? Έχω στείλει το αντικείμενό μου για αναδασμολόγηση από τις 21/9 και ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Μούχλα και υγρασία. Αν προσέξετε λένε ότι το κινητό έμεινε εκεί 3 μήνες αλλά τελικά πέρασε ως τελωνειακά ελεύθερο. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ θα το σκεφτώ 2πλά και 3πλά πριν πάρω κάτι χωρίς τριγωνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Υπάρχει κάποιος που έχει στείλει αντικείμενο πίσω για αναδασμολόγηση και έχει πάρει απάντηση? Έχω στείλει το αντικείμενό μου για αναδασμολόγηση από τις 21/9 και ακόμα τίποτα. Όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν πόσο μπορεί να πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Σήμερα πήγα για αναδασμολόγηση της κάμερας αξίας 10 ευρώ και ινσούρανζ 2 ευρώ γιατί μου ήρθε χρέωση 7,20 ΦΠΑ και 15 τελη εκτελωνισμού. Κατέθεσα την αίτηση παρά την απέλπιδα προσπάθεια της υπεύθυνης του υποκαταστήματος να μην το κάνω γιατί όπως έλεγε θα πάρει πολύ χρόνο, δε θα γλυτώσω τα 15 ευρώ του εκτελωνισμού και αντε να μειωθεί μόνο το ΦΠΑ. Επίσης δε θα μπορεί να μου πει τίποτα για το που είναι και να μην την ενοχλήσω για τους επόμενους 2,5 μήνες σίγουρα. Εγώ επέμενε να γίνει γιατί δε θέλω να πληρώσω 185% πάνω κάτι, οπότε ας χάσω 12 ευρώ και ας το πάρω το Πάσχα αν όλα πάνε καλά. Αλλά για το ****το θέλω να δω την κατάληξη. Για να δούμε. 7/11 και μετράμε χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Σήμερα πήγα για αναδασμολόγηση της κάμερας αξίας 10 ευρώ και ινσούρανζ 2 ευρώ γιατί μου ήρθε χρέωση 7,20 ΦΠΑ και 15 τελη εκτελωνισμού. Κατέθεσα την αίτηση παρά την απέλπιδα προσπάθεια της υπεύθυνης του υποκαταστήματος να μην το κάνω γιατί όπως έλεγε θα πάρει πολύ χρόνο, δε θα γλυτώσω τα 15 ευρώ του εκτελωνισμού και αντε να μειωθεί μόνο το ΦΠΑ. Επίσης δε θα μπορεί να μου πει τίποτα για το που είναι και να μην την ενοχλήσω για τους επόμενους 2,5 μήνες σίγουρα. Εγώ επέμενε να γίνει γιατί δε θέλω να πληρώσω 185% πάνω κάτι, οπότε ας χάσω 12 ευρώ και ας το πάρω το Πάσχα αν όλα πάνε καλά. Αλλά για το ****το θέλω να δω την κατάληξη. Για να δούμε. 7/11 και μετράμε χρόνο. σωστος φιλε φυσικα και η τεμπελα δεν ηθελε σου λεει θα μας φορτώσουν με δουλεια αν το κανουν συστημα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Οι κοπέλες στα γκισέ λέγανε προχώρα το, γιατί να τα δώσεις και η άλλη η υπέυθυνη μου έλεγε για το μικρό ποσό αξίζει να το περιμένετε; Μήπως χάσετε και την επιστροφή από το gearbest...δε πρόκειται να γλυτώσετε λέει τίποτα. Στην αίτηση έχω επισυνάψει κίνηση από το paypal (μόνο αυτό είχα από 01/08), αποδεικτικό από το paypal για την ενέργεια και απόδειξη invoice απο το Gearbest Edited November 7, 2017 by teod1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 σωστος φιλε φυσικα και η τεμπελα δεν ηθελε σου λεει θα μας φορτώσουν με δουλεια αν το κανουν συστημα :mad: Να πας να της το πεις από κοντά κι όχι σε τρίτους από μια οθόνη. Και δεν θα το κάνει εκείνη, άρα δεν της φορτώνεται καμία δουλειά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Τα 15 ευρώ εκτελωνισμού αντιστοιχούν στα 3 ευρώ όταν το αντικείμενο είναι <22 ευρώ αξίας; Δε τα γλυτώνω σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Οι κοπέλες στα γκισέ λέγανε προχώρα το, γιατί να τα δώσεις και η άλλη η υπέυθυνη μου έλεγε για το μικρό ποσό αξίζει να το περιμένετε; Μήπως χάσετε και την επιστροφή από το gearbest...δε πρόκειται να γλυτώσετε λέει τίποτα. Στην αίτηση έχω επισυνάψει κίνηση από το paypal (μόνο αυτό είχα από 01/08), αποδεικτικό από το paypal για την ενέργεια και απόδειξη invoice απο το Gearbest Τι λεει μωρε, αν δε γλιτωσεις απο αυτο που εχουν φορτωσει ενα σωρο παρατυπες και αδικες χρεωσεις, απο που θα τα γλιτωσεις; Αν δεν αξιζει αυτο που ακριβως ειναι μικρης αξιας και το εχεις γαι χαμενο, για τι αξιζει; Τα 15€ πρεπει να απαληφθουν μαζι και με το ΦΠΑ, εφοσον τιμολογηθει με τη σωστη του αξια. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Τα 15 ευρώ εκτελωνισμού αντιστοιχούν στα 3 ευρώ όταν το αντικείμενο είναι <22 ευρώ αξίας; Δε τα γλυτώνω σίγουρα; Κανονικά πρέπει να πληρώσεις ή 3 ευρώ ή τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Θα σας ενημερώσω παιδιά μετά από καιρό, αλλά θα σας ενημερώσω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Θα σας ενημερώσω παιδιά μετά από καιρό, αλλά θα σας ενημερώσω... :) Θα πω στο γιο μου να χει το νου του όταν απαντήσεις να μου πει :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teod1980 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfk Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 καλημερα επιτέλους ξεκόλλησε!!! χαχα δεν άργησε!! :O:lol::p:D Destination Country - Tracking Consuming: 772 ms 2017-11-07 11:57 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 2017-11-07 08:12 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-08-29 08:18 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country - Tracking Consuming: 5559 ms 2017-09-01 17:35 The item has arrived in the country of destination 2017-08-30 07:31 The item is on transport to the country of destination 2017-08-29 08:18 The item is at the PostNL sorting center 2017-08-29 08:18 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-08-18 09:35 The item is pre-advised Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts