Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από 22/09 περιμένω αυτήν την local shipping company...Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία να μου Πόσο καιρό κάνει να παραδώσει αυτός ο local? Από Αλί η αγορά..

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Από 22/09 περιμένω αυτήν την local shipping company...Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία να μου Πόσο καιρό κάνει να παραδώσει αυτός ο local? Από Αλί η αγορά..

16 Μερες δεν ειναι πολλες. εγω περιμενω σχεδον μηνα και ακομη δεν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την ίδια ένδειξη στο τρακιν του Αλί? Shipment with local shipping company?

Same Sh..t , Different Day

Με την ίδια ένδειξη στο τρακιν του Αλί? Shipment with local shipping company?

Αν δεν κάνω λάθος σημαίνει ότι το δέμα έφτασε Ελλάδα και είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ. Δεν είναι συστημένο απ ότι καταλαβαίνω, οπότε μέχρι να ανοιχτεί ο σάκος και να το προχωρήσουν περνάει λίγος καιρός (όχι ότι καίγονται ιδιαίτερα για τα συστημένα βέβαια). Υπομονή μόνο.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

αν και έχω κάνει αρκετες αγορές απο Κίνα μάλλον την πάτησα διοτι μέχρι τώρα αγόραζα απο gearb και bangg και ήξερα να φυλάγομαι .

Χτες λοιπόν από ebay είδα ενα φακο για dslr που κανονικά παίζει στο 50αρικο απο HongKong και ο πωλητής τον είχε βάλει 13ευρώ με δωρεάν(!) μεταφορκά ΚΑΙ tracking number(!).

Οπότε έσπευσα να αγοράσω χωρίς να προσέξω.

Shipping: FREE Expedited Int'l Shipping και έχει ήδη γίνει shipped.

αν υποθέσουμε ότι δεν είναι scam :lol::lol::lol: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο σε €€ αν πχ το έχει στείλει ,που πολύ αμφιβάλω, με καμιά dhl ?

Edited by Keepkouking

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Παιδιά υπάρχουν 2 θέματα σχετικά με αγορές.

Εδώ μιλάμε για τελωνείο :)

αν και έχω κάνει αρκετες αγορές απο Κίνα μάλλον την πάτησα διοτι μέχρι τώρα αγόραζα απο gearb και bangg και ήξερα να φυλάγομαι .

Χτες λοιπόν από ebay είδα ενα φακο για dslr που κανονικά παίζει στο 50αρικο απο HongKong και ο πωλητής τον είχε βάλει 13ευρώ με δωρεάν(!) μεταφορκά ΚΑΙ tracking number(!).

Οπότε έσπευσα να αγοράσω χωρίς να προσέξω.

Shipping: FREE Expedited Int'l Shipping και έχει ήδη γίνει shipped.

αν υποθέσουμε ότι δεν είναι scam :lol::lol::lol: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο σε €€ αν πχ το έχει στείλει ,που πολύ αμφιβάλω, με καμιά dhl ?

Παιδιά υπάρχουν 2 θέματα σχετικά με αγορές.

Εδώ μιλάμε για τελωνείο :)

μα και εγώ για το ποσό του τελωνείου θέλω να μάθω :)

φακος που κοστιζει ελλάδα 90 ευρω.

ebay παιζει στα 50 ευρώ.

εγω το αγόρασα 13,59 ευρώ.

Πόσο παίζει να μου κοστίσει ο εκτελωνισμός ?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

ebay παιζει στα 50 ευρώ.

Περίπου 40-45€

In the down down of the writing we became robes...

Περίπου 40-45€

Γιατι 40? αν κανει αναδασμολογηση με αποδεικτικο οτ πληρωσε 13Ε, δεν ειναι εκτος φορολογιας εκτελωνισμου? μεχρι 22Ε δνε παιρνανε δωρεαν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ebay παιζει στα 50 ευρώ.

Δεν πήγαινε για σένα :cool:

Για σένα κανείς δεν ξέρει :happy:

Γιατι 40? αν κανει αναδασμολογηση με αποδεικτικο οτ πληρωσε 13Ε, δεν ειναι εκτος φορολογιας εκτελωνισμου? μεχρι 22Ε δνε παιρνανε δωρεαν?

Μέχρι να γίνει η αναδασμολόγηση θα χει πεθάνει ο κινέζος και θα συνομιλεί με τον εγγονό του για την καθυστέρηση.

Είναι άλλος με δέμα που το tracking το δείχνει να έχει φτάσει Ελλάδα απο τις 7/9ου και έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση ?

Πρόκειται για δεματάκι από Aliexpress με απλό registered post μικρής αξίας (<14€) με αντιστάσεις ηλεκτρ. τσιγάρου...

Ακριβώς την ίδια ημερομηνία έχομε, 7/9 κινητό με SG , έχει κολλήσει στο αποστολή αντικειμένου Σιγκαπούρη. Το δέμα έχει φτάσει από τις 12/9.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υπάρχει περίπτωση να έχει κολήσει το δέμα λόγω τον καθυστερήσεων που έχουμε ?

Ή μήπως χάθηκε πουθενά?

http://i66.tinypic.com/29xg8jk.png

Ωπ! Νάτος! Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ αναμονής και υπομονής, χρυσό μετάλλιο υπομονής.. Μπορείς κάλλιστα να μας χαρακτηρίσεις γατάκια :lol:

Πέραν της πλάκας, dispute φίλε μου. Ξεκάθαρα, και άργησες.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Μέχρι να γίνει η αναδασμολόγηση θα χει πεθάνει ο κινέζος και θα συνομιλεί με τον εγγονό του για την καθυστέρηση.

σιγα μην τους τα χαρισω! θα παρω κατι που κανει 10Εκαι θα πληρωσω +40 τελωνειο? θα περιμενω +20 μερες, 1 μηνα και θα τα γλυτωσω. αλλωστε οταν βιαζεσαι να αποκτησεις κατι δεν το παιρνεις απο κινα αλλα απο ελλαδα. οποτε κανεις τα κουμαντα σου και λες θα το εχω στα χερια μου σε 1-3 μηνες! εγω παρηγγειλα action cam απο 29/9 γιατι τη χρειαζομαι το ιαννουαριο! :) :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παρηγγειλα action cam απο 29/9 γιατι τη χρειαζομαι το ιαννουαριο! :) :) :)

Του 2018; βιάζεσαι.

Ως τώρα δεν έχω διαβάσει να παίρνει απάντηση κανείς απ'όσους έχουν κάνει αίτηση αναδασμολόγησης και γράφουν στα forum. Προσωπικά έχω γνωστό που χει κάνει την αίτηση αρχές Αυγούστου άρα καταλαβαίνεις ότι δε θα περιμένεις +20 ημέρες με έναν μήνα αλλά +2-3 μήνες και λίγους λεω.

Εγώ θα ξανακάνω τον κακό.

Το να ρωτάνε εδώ κάποια μέλη του φορουμ για το τι λεφτά υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν για κάτι που ΘΑ αγοράσουν,είναι λογικό και έχει νόημα.Το να ρωτούν όμως για τα λεφτά που πιθανόν να πληρώσουν για κάτι που έχουν ΗΔΗ παραγγείλει,εγώ τουλάχιστον το θεωρώ άνευ νοήματος.Γιατί κανείς δεν μπορεί να τους πει με ακρίβεια τι μπορεί να τους χρεώσουν στο Τεώνείο,μετά από τα τόσα παραδείγματα που έχουμε δει εδώ από παράλογες χρεώσεις.Και τελικά τι σημασία έχει να το ξέρουν μιά βδομάδα πριν;Τι θα αλλάξει;Οταν έλθει η ώρα να παραλάβουν,θα το μάθουν σίγουρα.Ετσι κι αλλοιώς,η απόφαση να μην το παραλάβουν θα ληφθεί μετά την χρέωση του Τελωνείου,και όχι πιο πριν.

Οποιος λοιπον παραγελνει απο την Κίνα,ας βάζει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί και να πληρώσει Τελωνείο,ειδικά για φτηνά πράγματα και επίσης για είδη που αγόρασαν με εκπτώσεις-κουπόνια.Αν τα σταματήσουν στο Τελωνείο,θα τους χρεώσουν στην τιμή χωρίς την έκπτωση.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ακριβώς την ίδια ημερομηνία έχομε, 7/9 κινητό με SG , έχει κολλήσει στο αποστολή αντικειμένου Σιγκαπούρη. Το δέμα έχει φτάσει από τις 12/9.

Και εμένα με SG post είναι και το τρακινγκ λέει :

7/9/17 16:20 Arrival at Destination Post (Country: GR)

Από τότε έχουν περάσει 32 μέρες και σιγή.... άντε να δούμε :rolleyes:

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Εγώ θα ξανακάνω τον κακό.

Το να ρωτάνε εδώ κάποια μέλη του φορουμ για το τι λεφτά υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν για κάτι που ΘΑ αγοράσουν,είναι λογικό και έχει νόημα.Το να ρωτούν όμως για τα λεφτά που πιθανόν να πληρώσουν για κάτι που έχουν ΗΔΗ παραγγείλει,εγώ τουλάχιστον το θεωρώ άνευ νοήματος.Γιατί κανείς δεν μπορεί να τους πει με ακρίβεια τι μπορεί να τους χρεώσουν στο Τεώνείο,μετά από τα τόσα παραδείγματα που έχουμε δει εδώ από παράλογες χρεώσεις.Και τελικά τι σημασία έχει να το ξέρουν μιά βδομάδα πριν;Τι θα αλλάξει;Οταν έλθει η ώρα να παραλάβουν,θα το μάθουν σίγουρα.Ετσι κι αλλοιώς,η απόφαση να μην το παραλάβουν θα ληφθεί μετά την χρέωση του Τελωνείου,και όχι πιο πριν.

Οποιος λοιπον παραγελνει απο την Κίνα,ας βάζει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί και να πληρώσει Τελωνείο,ειδικά για φτηνά πράγματα και επίσης για είδη που αγόρασαν με εκπτώσεις-κουπόνια.Αν τα σταματήσουν στο Τελωνείο,θα τους χρεώσουν στην τιμή χωρίς την έκπτωση.

Εμ έλα που δεν ισχύει αυτό και κανείς δεν ξέρει από πριν τι θα χρεωθεί και αν χρεωθεί.

Οι χρεώσεις είναι άλλα αντί άλλων.

Του 2018; βιάζεσαι.

Ως τώρα δεν έχω διαβάσει να παίρνει απάντηση κανείς απ'όσους έχουν κάνει αίτηση αναδασμολόγησης και γράφουν στα forum. Προσωπικά έχω γνωστό που χει κάνει την αίτηση αρχές Αυγούστου άρα καταλαβαίνεις ότι δε θα περιμένεις +20 ημέρες με έναν μήνα αλλά +2-3 μήνες και λίγους λεω.

Χαχα! εστω και ετσι. 6 μηνες νωριτερα εκανα την παραγγελεια! :lol:

2 λυσεις υπαρχουν κατ εμε, ή μιλας με το καταστημα-πωλητη αν δεχτει αν το επιστραφει και να το ξαναστειλει με καποιο αλλον τροπο, ή πας για αναδασμολογηση. δεν το χωραει το μυαλο μου να πληρωσω 400% φορο για κατι. τα χρωσταω σε κανενα κερατα? :mad: :mad:

φυσικα εξαρταται ποσο στοιχιζει, και ποσο γρηγορα το θελεις, αλλα αν δεν βιαζεσαι, απλα περιμενεις..

Εμ έλα που δεν ισχύει αυτό και κανείς δεν ξέρει από πριν τι θα χρεωθεί και αν χρεωθεί.

Οι χρεώσεις είναι άλλα αντί άλλων.

παραγγελια selfie stick 80E, πληρωσα 3ευρακι.

παραγγελια 4 μπαταριων 12Ε, πληρωσα 3ευρακι.

αντε βγαλε ακρη τωρα εσυ! :lol: :lol: :lol:

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω στείλει πίσω το κινητό για αναδασμολογιση ...από της 29-9 έφτασε πίσω στο τελωνείο και ακόμα έχει ο Θεός....

Όποιος αναφέρει το τι συνέβη τελικά με το αποτέλεσμα της αναδασμολόγησης, θα είναι ο πρώτος, καθότι δεν ξαναείχαμε άλλοτε αναθεώρηση αναδασμολόγησης από κάποιο άλλο μέλος με τα αποτελέσματα αυτής. Θα είχε ενδιαφέρον λοιπόν να ξέρομε το αποτέλεσμα, και το κυριότερο εάν οι δασμοί ήταν οι σωστοί.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Καλημέρα στην παρέα.

Εγώ παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα mi band 2 από το ,gearbest μαζί με κανένα έξτρα wristband.

Τι κάνω πρώτη,φορά είναι κάτι που πρέπει να προσέξω;

Ποια μέθοδο αποστολής πρέπει να επιλέξω;Θέλω να κάνω την παραγγελία σήμερα..

Συμβούλεψτε με σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Παρ`το απο Ελλαδα, δεν αξιζει την αναμονη για αυτα τα ποσα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παρ`το απο Ελλαδα, δεν αξιζει την αναμονη για αυτα τα ποσα

Για πόση αναμονή μιλάμε; Ποια μέθοδο επιλέγουμε πάντως για να έχουμε λιγότερες πιθανότητες τελωνείου;

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Δεν υπαρχει απαντηση στα ερωτηματα σου, εγω εχω που περιμενω 35 μερες προς το παρον.. Μεθοδος η απλη.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.