makap Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) Αξία CIF= άθροισμα του κόστους+μεταφορικά+ασφάλεια Εάν ο τελωνειακός χρεώσει αξία CIF πχ 1001€, θα πληρώσεις ΦΠΑ 240€ + τέλος ΕΛΤΑ (αν το στείλει με ταχυδρομείο) 50€. Το μόνο που γλυτώνεις είναι ο δασμός. Φυσικά, δεν μιλάμε για αποστολή με courier γιατί θα το πληρώσεις χρυσό. Edited September 29, 2017 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ups Μου είχε έρθει ένα kindle από εκεί αλλά έχει αρκετά χρόνια.Αν Έχει αλλάξει κάτι Δεν γνωρίζω.. Τώρα στο Δικό μου δέμα από Αλί.. 21-09-17 arrived at destination country. 22-09-17 shipment with local shipping company.. Κι ακόμη περιμένω.Δεν νομίζω να πέρασε τελωνείο λόγω των παραπάνω αλλά έχει περάσει μια βδομάδα που δόθηκε στα ΕΛΤΑ( ??? ) κι ακόμη τίποτα..Ανάλογη εμπειρία για να μου πει κανείς πόσο ακόμη θα περιμένω? Same Sh1t...Different Day Οριστε μια αναλογη εμπειρια απο Aliexpress, παρηγγειλα μια μπαταρια των 15 Ευρω κι ακομη περιμενω.. Χώρα Προορισμού 2017-08-24 17:45 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης 2017-08-27 23:11 The item has arrived in the country of destination 2017-08-25 07:36 The item is on transport to the country of destination 2017-08-24 17:45 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-08-24 17:45 The item is at the PostNL sorting center 2017-08-24 17:40 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 2017-08-21 03:35 The item has left the originating country 2017-08-21 02:18 The item is ready for shipment 2017-08-21 01:38 The item is pre-advised 2017-08-19 19:28 The item is lodged to airport warehouse in originating country Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Οριστε μια αναλογη εμπειρια απο Aliexpress, παρηγγειλα μια μπαταρια των 15 Ευρω κι ακομη περιμενω.. Χώρα Προορισμού 2017-08-24 17:45 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης 2017-08-27 23:11 The item has arrived in the country of destination 2017-08-25 07:36 The item is on transport to the country of destination 2017-08-24 17:45 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-08-24 17:45 The item is at the PostNL sorting center 2017-08-24 17:40 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 2017-08-21 03:35 The item has left the originating country 2017-08-21 02:18 The item is ready for shipment 2017-08-21 01:38 The item is pre-advised 2017-08-19 19:28 The item is lodged to airport warehouse in originating country εγω πηρα 4 παντως με 17Ε, και ηρθαν σε περιπου 25 μερες απο geekbuying, με unregistered Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Μετα το shipment with local shipping company ειναι το θέμα μου.Αν εχει παραδοθεί ηδη στα ελτα , εχει περάσει ηδη μια βδομάδα κι ακομη να δούμε φως στο τούνελ. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Καλησπερα παιδες. Επειδη εχω χασει λιγο την μπαλα κι επειδη το Gearbest δεν εχει την xiaomi yi car dash cam αλλα την εχει το geekbying ποια επιλογη ειναι το αντιστοιχο του EU express που εχει το GearBest? Το SF Express η το EMS ? Ευχαριστω και σορρυ αν εχει ξαναπαντηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoutr1 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Παραγγελία από geek buying με Registered Airmail RS7--------NL αξίας 140€ όχι κινητό θα φάω κουστούμι από τελώνιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Παραγγελία από geek buying με Registered Airmail RS7--------NL αξίας 140€ όχι κινητό θα φάω κουστούμι από τελώνιο? Το νημα το διαβασες καθολου φιλε?Εαν ναι,τι καταλαβες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Σκέφτομαι πως ένα κινητό Ας πουμε έχει θέμα μερικές μέρες μετά την αγορά και πρέπει να το στείλουμε πίσω για την εγγύηση και μετά το ξαναστείλουν πάλι πίσω οι Κινέζοι τι θα χρεωθουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Σκέφτομαι πως ένα κινητό Ας πουμε έχει θέμα μερικές μέρες μετά την αγορά και πρέπει να το στείλουμε πίσω για την εγγύηση και μετά το ξαναστείλουν πάλι πίσω οι Κινέζοι τι θα χρεωθουμε αν ειχες πληρωσει την πρωτη φορα, βαζεις μεσα στο κουτι τα σχετικα εγγραφα-αποδειξεις και λες του κινεζου να τα ξαναβαλει μεσα οταν το στειλει. και δεν πληρωνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimo966 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλησπερα στη παρεα, θελω να παραγγειλω εναν 3d εκτυπωτη απο GearBest η Banggood αναλογα την διαθεσιμοτητα. Το πακετο θα περασει 100% τελωνειο ανεξαρτητα τι μεταφορικη εχω επιλεξει? Πριν 2 εβδομαδες ειχα παρει κατι σερβομηχανισμους απο κινα και μου τα στειλανε με EMS και τελικα πρεπει να πληρωσω +34 ευρω τελωνειο για τα σερβος αξιας 120 μαζι μεταφορικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι λογω τις καινουργιας νομοθεσιας η λογω EMS. Το gearbest εχει μια καινουργια μεθοδο αποστολης απο οτι βλεπω την ονομαζει priority line, eu express 0.03$. Να υποθεσω αυτο ειναι το συστημα τριγωνικης αποστολης που αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστς οποτε δεν θα εχω θεμα με τελωνειο ετσι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλησπερα στη παρεα, θελω να παραγγειλω εναν 3d εκτυπωτη απο GearBest η Banggood αναλογα την διαθεσιμοτητα. Το πακετο θα περασει 100% τελωνειο ανεξαρτητα τι μεταφορικη εχω επιλεξει? Πριν 2 εβδομαδες ειχα παρει κατι σερβομηχανισμους απο κινα και μου τα στειλανε με EMS και τελικα πρεπει να πληρωσω +34 ευρω τελωνειο για τα σερβος αξιας 120 μαζι μεταφορικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι λογω τις καινουργιας νομοθεσιας η λογω EMS. Το gearbest εχει μια καινουργια μεθοδο αποστολης απο οτι βλεπω την ονομαζει priority line, eu express 0.03$. Να υποθεσω αυτο ειναι το συστημα τριγωνικης αποστολης που αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστς οποτε δεν θα εχω θεμα με τελωνειο ετσι? Ευχαριστω Το νημα το διαβασες καθολου φιλε?Εαν ναι,τι καταλαβες?:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimo966 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Το νημα το διαβασες καθολου φιλε?Εαν ναι,τι καταλαβες?:) Τι ειναι το νημα ρε φιλε, να το διαβασω μπας και βγαλω ακρη.. Μπορει και να το εχω διαβασει :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Τι ειναι το νημα ρε φιλε, να το διαβασω μπας και βγαλω ακρη.. Μπορει και να το εχω διαβασει :rolleyes: Ρε φιλε........δεν μπορει να σου πει κανεις με σιγουρια τι θα γινει.........αυτο να καταλαβεις.........:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Τι ειναι το νημα ρε φιλε, να το διαβασω μπας και βγαλω ακρη.. Μπορει και να το εχω διαβασει :rolleyes: Το νήμα είναι αυτό το θέμα που γράφεις και διαβάζεις...Εννοεί αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα ποστ γιατί έχει απαντηθεί άπειρες φορές... Διάβασε αυτά και θα λυθούν όλες οι απορίες σου https://gr.gizchina.com/2017/09/01/odigos-agoron-apo-kina-ola-osa-prepi-na-gnorizete-pleon/ https://gr.gizchina.com/2017/08/02/agores-apo-kina-chamos-ta-nea-teli-ektelonismou-ton-elta/ http://gearbestgreece.com/gearbest-guides/%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-gearbest-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%b5%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%bf/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimo966 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Το νήμα είναι αυτό το θέμα που γράφεις και διαβάζεις...Εννοεί αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα ποστ γιατί έχει απαντηθεί άπειρες φορές... Διάβασε αυτά και θα λυθούν όλες οι απορίες σου https://gr.gizchina.com/2017/09/01/odigos-agoron-apo-kina-ola-osa-prepi-na-gnorizete-pleon/ https://gr.gizchina.com/2017/08/02/agores-apo-kina-chamos-ta-nea-teli-ektelonismou-ton-elta/ http://gearbestgreece.com/gearbest-guides/%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-gearbest-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%b5%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%bf/ Ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 αν ειχες πληρωσει την πρωτη φορα, βαζεις μεσα στο κουτι τα σχετικα εγγραφα-αποδειξεις και λες του κινεζου να τα ξαναβαλει μεσα οταν το στειλει. και δεν πληρωνεις. Γιατί θα ανοίξουν το δέμα οι τελωνειακοί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 H παρακάτω περίπτωση είναι ... κουλή. Παραγγέλνω από το amazon Αγγλίας μία τσάντα και αφού περνάει και η τελευταία μέρα που έπρεπε να παραλάβω γράφω στον πωλητή για την καθυστέρηση και μου απαντάει εχθές ότι στέλνει από Ινδία και ότι το δέμα κόλλησε στο τελωνείο στο Δελχί, γύρισε πίσω και θα την ξαναστείλει. Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει στο τελωνείο της χώρας εξαγωγής; και μιλάμε για διαδρομή Ινδία-Αγγλία από τις ποιο ασφαλείς διαδρομές. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Γιατί θα ανοίξουν το δέμα οι τελωνειακοί?? αν μπει τελωνειο, ναι. αν ηταν ετσι θα γραφανε ολοι απεξω οτι ειναι 10 στυλο και μεσα θα ειχε κινητο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 αν μπει τελωνειο, ναι. αν ηταν ετσι θα γραφανε ολοι απεξω οτι ειναι 10 στυλο και μεσα θα ειχε κινητο! Εάν δεις τόσα νήματα πιο πίσω δεν νομίζω να έχει Μπέι το πραγματικό ποσό που αντιστοιχεί στο ανάλογο ποσό....Όπως το κινητό μου που κοστίζει 42€ και μου είπαν 39€ .....το έστειλα για αναδασμολογοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Εάν δεις τόσα νήματα πιο πίσω δεν νομίζω να έχει Μπέι το πραγματικό ποσό που αντιστοιχεί στο ανάλογο ποσό....Όπως το κινητό μου που κοστίζει 42€ και μου είπαν 39€ .....το έστειλα για αναδασμολογοση Για τα κινητά κόβουν ελάχιστη ταρίφα 100 :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Εάν δεις τόσα νήματα πιο πίσω δεν νομίζω να έχει Μπέι το πραγματικό ποσό που αντιστοιχεί στο ανάλογο ποσό....Όπως το κινητό μου που κοστίζει 42€ και μου είπαν 39€ .....το έστειλα για αναδασμολογοση αυτο λεω, οτι επειδη ουτε γραφουν τι πραγματικα εχει μεσα, ουτε την πραγματικη αξια, αυτος ειναι και ο λογος που τα ανοιγουν! αν λοιπον το στειλεις για εγγυηση οπως ειπες, βαζεις μεσα την αποδειξη που πληρωσες την 1η φορα, καθως και ενα χαρτι να λεει με ελληνικα "επισκευασμενο" και αν τυχων μπει τελωνειο λογικα θα περασει free. αυτο ελλειπε, να πληρωσεις 2η φορα φορο για το ιδιο αντικειμενο! επισης, αν εσυ πχ ειχες παρει ενα κινητο εστω σε εκπτωσεις που εκανε 100 αλλα το πηρες 50, θα σε φορολογισουν με την αξια την αρχικη ή απο μια βαση δεδομενων δικη τους. γιαυτο το λογο το στελνεις αναδασμολογση με το λογαριαμο απο Paypal ή την καρτα που πληρωσες για να φορολογηθεις για τα χρηματα που εδωσες. Για τα κινητά κόβουν ελάχιστη ταρίφα 100 :wacko: ειναι 24% φπα + το τελος εκτελωνησης. τι ελαχιστη ταριφα 100? το στελνεις για αναδασμολογιση. εκτος αν το βιαζεσαι πολυ... Edited October 2, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 αυτο λεω, οτι επειδη ουτε γραφουν τι πραγματικα εχει μεσα, ουτε την πραγματικη αξια, αυτος ειναι και ο λογος που τα ανοιγουν! αν λοιπον το στειλεις για εγγυηση οπως ειπες, βαζεις μεσα την αποδειξη που πληρωσες την 1η φορα, καθως και ενα χαρτι να λεει με ελληνικα "επισκευασμενο" και αν τυχων μπει τελωνειο λογικα θα περασει free. αυτο ελλειπε, να πληρωσεις 2η φορα φορο για το ιδιο αντικειμενο! ειναι 24% φπα + το τελος εκτελωνησης. τι ελαχιστη ταριφα 100? το στελνεις για αναδασμολογιση. εκτος αν το βιαζεσαι πολυ... 100 ευρώ αξία ελάχιστο βάζουν και μετά άντε τρέχα να αποδείξεις πόσο το αγόρασες. Αυτό έγινε και στον φίλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 100 ευρώ αξία ελάχιστο βάζουν και μετά άντε τρέχα να αποδείξεις πόσο το αγόρασες. Αυτό έγινε και στον φίλο. δυστυχως, ειναι οτι να ναι. αν εχεις χρονο τη λυση τη βρισκεις.. εγω το σεπτεμβρη εκανα 8 παραγγελειες απο geekbuying, alliexpress, bangood, gearbest. προς το παρον εχω παραλαβει τις 3 απο τις 8 χωρις τελωνειο. :) τα δεματα που εχω παραλαβει ηταν: μπαταριες, θηκες πλαστικες, βαλιτσακι καμερας. αναμονη για τις αλλες 5 παραγγελειες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Θήκη με τζακάμι έφτασε Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου (με ταχ.Σιγκαπούρης) αλλά ακομη καμία ένδειξη στο tracking των ΕΛΤΑ...μάλλον θα έχει μπει τελωνείο...να δούμε πόσο θα αργήσει και πόσο θα το κοστολογήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Θα σας πω τι έγινε σε λίγο από την αναδασμολογοση... έχει φτάσει πίσω στο τελωνείο προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts