Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μαλλον δεν καταλαβες την απαντηση μου...μου ειπε οτι και σε αλλα τηλεφωνα ειχε την ιδια τιμη...τωρα το οτι βαζουν το ιδιο ποσο και δεν τα ανοιγουν το λεω εγω.λες αν το ενα ειναι 50 και το αλο 900 θα πληρωσει το ιδιο??εσυ τι λες??οχι..εγω λεω ναι υπαρχει περιπτωση και μεγαλη.αν θεωρεις οτι δεν γινεται αυτο ενταξει ειναι δικαιωμα σου.εγω το μιλαω με τα δεματα που εχω λαβει και με ατομα που γραφουν τοσο καιρο.

Εγώ πάντως τέτοια καθηστεριση δεν έχω ξανασυναντήσει τόσα χρόνια που ψωνίζω..

Πάνω από 2 μέρες στο τελωνείο αντικείμενα, πότε δεν έχει γίνει

μαλλον δεν καταλαβες την απαντηση μου...μου ειπε οτι και σε αλλα τηλεφωνα ειχε την ιδια τιμη...τωρα το οτι βαζουν το ιδιο ποσο και δεν τα ανοιγουν το λεω εγω.λες αν το ενα ειναι 50 και το αλο 900 θα πληρωσει το ιδιο??εσυ τι λες??οχι..εγω λεω ναι υπαρχει περιπτωση και μεγαλη.αν θεωρεις οτι δεν γινεται αυτο ενταξει ειναι δικαιωμα σου.εγω το μιλαω με τα δεματα που εχω λαβει και με ατομα που γραφουν τοσο καιρο.

Σορρυ που επεμβαίνω αλλά δεν αντέχω άλλο !

Και πως να καταλάβει δηλαδή ο άλλος με τον τρόπο που γράφεις ?!? :blink:

Ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ με αυτά που λες ή όχι, θα σε παρακαλέσω να κάνεις μια προσπάθεια να βελτιώσεις τον τρόπο γραφής σου. Και δεν θα το κάνεις για κανέναν άλλον αλλά ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ΕΣΥ θα βελτιωθείς ! Μάθε επιτέλους, κάνε μια προσπάθεια βρε αδελφέ, να γράφεις όπως πρέπει, με διαστήματα μεταξύ των προτάσεων, με τελεία εκεί που τελειώνει μια πρόταση και με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα της πρώτης λέξης της επόμενης πρότασης. Απλά πράγματα δηλαδή... Δεν μπορείς να κατηγορείς όλους τους άλλους (δίκαια ή άδικα, δεν το εξετάζω τώρα) και εσύ να μην κάνεις το παραμικρό για την βελτίωση ΣΟΥ !

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Εγώ πάντως τέτοια καθηστεριση δεν έχω ξανασυναντήσει τόσα χρόνια που ψωνίζω..

Πάνω από 2 μέρες στο τελωνείο αντικείμενα, πότε δεν έχει γίνει

Μια απο τα ιδια. :(:(:(

Εγω προσωπικα netherlands post ποτε ξανα.

Edited by StavrosChatz

Λοιπον, εγω εκανα μια παραγγελια από alie...από τον ιδιο πωλητη, ιδια κινητα, ιδιο Packing (φανταζομαι θα εχουν), value 20 usd κλασικα, διαφορετικο tracking Number.Το ένα το παρελαβα εχτες, το άλλο μπηκε τελωνειο Τεταρτη και βγηκε Πεμπτη,,,καποιος απο εσας εχει παρομοια μονοημερη τελωνειακη εμπειρια?Eπειδη μπηκε μια μερα μηπως την γλυτωσω η εγιναν τοσοι γρηγοροι οι τελωνες μας>?

Πότε θα καταλάβουμε, επιτέλους, ότι υποτιμημένη δηλωμένη αξία (γύρω στα $20 έχει καθιερωθεί) και ο χαρακτηρισμός του δέματος ως "δώρου" είναι αυτά που κάνουν τους ανθρώπους των ΕΛΤΑ να τα στέλνουν στο τελωνείο και τον τελωνειακό να υπολογίζει την (πραγματική) αξία 100€ και να χρεώνει τον ΦΠΑ 2€ και τα ΕΛΤΑ το τέλος 15€;

Πότε θα καταλάβουμε, επιτέλους, ότι υποτιμημένη δηλωμένη αξία (γύρω στα $20 έχει καθιερωθεί) και ο χαρακτηρισμός του δέματος ως "δώρου" είναι αυτά που κάνουν τους ανθρώπους των ΕΛΤΑ να τα στέλνουν στο τελωνείο και τον τελωνειακό να υπολογίζει την (πραγματική) αξία 100€ και να χρεώνει τον ΦΠΑ 2€ και τα ΕΛΤΑ το τέλος 15€;

Teach us how to do it properly....αλλα ηταν τα θεματακια.οχι τα 20 usd as a gift or as a vibrator(χιουμορ κανω).οτι δυο διαφορετικα δεματα με το ιδιο περιεχομενο απο τον ιδιο πωλητη συσκευασμενα με τον ιδιο τροπο τα οποια εφτασαν στην Ελλαδα με διαφορα μιας ημερας το ενα δεν περασε τελωνειο και το αλλο περασε..και οχι μονο περασε αλλα εμεινε μονο μια ημερα.πως περασε μια μερα απο τελωνειο?η επιλογη οπως και η ταριφα ειναι τυχαια..εχει καποιος μονοημερη τελωνειακη παραμονη?γτ απο οτι διαβαζω οτι μπαινει τελωνειο παραμενει για μερες εβδομαδες μηνες....οχι μια μερα.ty

Γιατι καταταλαβαινουν οι κινεζοι ?

Πριν παραγγειλω (ebay) εστειλα μηνυμα στον πωλητη αν μπορει να το στειλει με μειωμενη αξια 45$ και με hong kong registered air parcel και μου ειπε σιγουρα γινεται.

Μετα την παραγγελια μου εστειλε μηνυμα οτι εκανε αυτο που του ζητησα,

Το εστειλε με δηλωμενη αξια 22$ σαν gift με netherlands post.

Tα πετυχε ολα ο μπαγασας. :worry:

Teach us how to do it properly....αλλα ηταν τα θεματακια.οχι τα 20 usd as a gift or as a vibrator(χιουμορ κανω).οτι δυο διαφορετικα δεματα με το ιδιο περιεχομενο απο τον ιδιο πωλητη συσκευασμενα με τον ιδιο τροπο τα οποια εφτασαν στην Ελλαδα με διαφορα μιας ημερας το ενα δεν περασε τελωνειο και το αλλο περασε..και οχι μονο περασε αλλα εμεινε μονο μια ημερα.πως περασε μια μερα απο τελωνειο?η επιλογη οπως και η ταριφα ειναι τυχαια..εχει καποιος μονοημερη τελωνειακη παραμονη?γτ απο οτι διαβαζω οτι μπαινει τελωνειο παραμενει για μερες εβδομαδες μηνες....οχι μια μερα.ty

Έχεις καταλάβει ότι από τον ΙΟΥΝ μπήκε ιδιώτης στα ΕΛΤΑ για το έργο εκτελωνισμού δεμάτων;

Έχεις καταλάβει ότι άλλος υπάλληλος είναι σε πρωινή βάρδια και άλλος σε απογευματινή-βραδυνή;

Ότι άλλο σκεπτικό έχει ο ένας και άλλο ο άλλος;

Και ψάχνεις να βρεις λογική στο ότι το ένα δέμα μπήκε στο τελωνείο και το άλλο όχι;

Και ότι το ένα δέμα μένει μια μέρα και το άλλο μια βδομάδα ή και παραπάνω;

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι το πόσα € θα σου ζητήσουν να πληρώσεις και όχι αν έχουν λογική όλα αυτά που συμβαίνουν.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατι καταταλαβαινουν οι κινεζοι ?

Πριν παραγγειλω (ebay) εστειλα μηνυμα στον πωλητη αν μπορει να το στειλει με μειωμενη αξια 45$ και με hong kong registered air parcel και μου ειπε σιγουρα γινεται.

Μετα την παραγγελια μου εστειλε μηνυμα οτι εκανε αυτο που του ζητησα,

Το εστειλε με δηλωμενη αξια 22$ σαν gift με netherlands post.

Tα πετυχε ολα ο μπαγασας. :worry:

Συγχαρητήρια και παίξε τζόκερ ή αγόρασε λαχείο.

Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναγίνει και μάλιστα με το ολλανδικό;

Έχεις καταλάβει ότι από τον ΙΟΥΝ μπήκε ιδιώτης στα ΕΛΤΑ για το έργο εκτελωνισμού δεμάτων;

Έχεις καταλάβει ότι άλλος υπάλληλος είναι σε πρωινή βάρδια και άλλος σε απογευματινή-βραδυνή;

Ότι άλλο σκεπτικό έχει ο ένας και άλλο ο άλλος;

Και ψάχνεις να βρεις λογική στο ότι το ένα δέμα μπήκε στο τελωνείο και το άλλο όχι;

Και ότι το ένα δέμα μένει μια μέρα και το άλλο μια βδομάδα ή και παραπάνω;

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι το πόσα € θα σου ζητήσουν να πληρώσεις και όχι αν έχουν λογική όλα αυτά που συμβαίνουν.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγχαρητήρια και παίξε τζόκερ ή αγόρασε λαχείο.

Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναγίνει και μάλιστα με το ολλανδικό;

νευρακια?...τι ποσταρεις τοτε αφου δεν εχεις τπτ να πεις σε εμενα?ρωτησα αν εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο να μεινει δλδ στο τελωνειο το κινητο του μια μερα...δεν ξερεις?το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια.ουτε κουβεντα θα ανοιξω με εσενα ουτε υποδειξεις γουσταρω...

Πολλούς βαρείς και ασήκωτους μάγκες έχει γεμίσει το φόρουμ τώρα τελευταία...

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

3 temperred glass 19$ τα θεωρησαν οθονη κινητου 50€ και το κουστουμακι 27€!!! για να μην ποσταρουμε παντου τα ιδια εδω περισσοτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7279491#post7279491

Κουβεντα κανουμε και αποψεις εκθετουμε απο προσφατες εμπειριες απο το τελωνειο.ολες οι αποψεις ειναι καλοπροαιρετες απλα θα πρεπει να διατυπωνονται με σωστο τροπο....υποδειξεις δεν δεχονται φανταζομαι οι περισσοτεροι καθψς ειμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων...την προστακτικη ειναι καλο να μην την χρησιμοποιουμε με λαθος τροπο γτ μπορει να υπαρξουν παρεξηγησεις.

Edited by takis19821982

τι είπα πριν από λίγα μηνύματα;

παρελαβε σημερα φιλος μου μια λαμπα αρκετα μεγαλουτσικο δεμα unregistered ηρθε μετα απο 1 μηνα και 20 μερες και δεν πληρωσε τιποτα. Η ΥΕΔ θεσσαλονικης δεν θα ξανα ανοιξει ? Τωρα σε εμας που ειμαστε Βορειο Ελλαδα θα εκτελωνιζονται Αθηνα και μετα θα προωθούνται Βορειο Ελλαδα?

νευρακια?...τι ποσταρεις τοτε αφου δεν εχεις τπτ να πεις σε εμενα?ρωτησα αν εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο να μεινει δλδ στο τελωνειο το κινητο του μια μερα...δεν ξερεις?το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια.ουτε κουβεντα θα ανοιξω με εσενα ουτε υποδειξεις γουσταρω...

Το ότι κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν σου επιτρέπει να γίνεσαι αγενής, πολύ περισσότερο όταν έχεις απορίες και ζητάς απαντήσεις σε ένα forum, και, το κυριότερο, δεν έρχονται κατά παραγγελία.

Αυτό το υφάκι είναι ξεπερασμένο και δεν βοήθησε κανένα μέχρι τώρα.

Μήπως παρελαβε κάποιος η είδε να κινητε τίποτα απο δέμα όπου έφτασε τελωνείο 27-30 του μήνα???

να ρωτήσω και κάτι, πόσο μπορεί να κρατήσει το τελωνείο ένα δέμα???? Εννοώ με επίσημο τρόπο

Edited by nekromanths

Σήμερα που πήγα να παραλάβω συστημένο δέμα από τα ΕΛΤΑ Πειραιά η κοπέλα που τυχαίνει να ειναι και γνωστή μου μου είπε ότι προ ολίγων λεπτών ο προϊστάμενος την ενημέρωσε ότι αναστέλλονται προσωρινά οι πληρωμές τελωνείου στα ΕΛΤΑ:blink:

Αυτο εχω διαπιστώσει και με εχουν κανει να "φοβάμαι" να κανω ερώτηση, γιατι "θα τα ακουσω" :-)

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

ναι παιδιά ήρεμα,

το θρεντάκι είναι φοβερά χρήσιμο για όποιον πάει να κάνει παραγγελία να ξέρει τι να περιμένει.

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Καλησπερα και απο μενα παιδια εκανα παραγγελια 24/6 και 7/7 εφτασε Αθηνα απο τοτε μεχρι και σημερα ειναι κολλημενο δεν προωθηθηκε ουτε Θεσσαλονίκη ουτε λαρισα ο κωδικος ειναι ο

RS904738445CH,κατοπιν επικοινωνιας με ελτα οι μισοι υπαλληλοι μ ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο δεμα ελλαδα οι αλλοι μισοι οτι ειναι τελωνειο και οι αλλοι μιση οτι περιμενει να μπει τελωνειο,τα συνπερασματα δικα σας,παρειγγειλα κινητο αξίας 140ευρω απο κινα με εταιρια αποστολης Swiss Post

Poco x3

Έχουν τέτοιο δικαίωμα ? Να κινδυνεύεις να χάσεις το δέμα σου?Πως μπορούμε να προστατευτούμε η έστω να είμαστε σίγουροι ότι θα παραλάβουμε το δέμα μας..