Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελωνειακές διαδικασίες για τις ταχυδρομικές αποστολές μέσω των ΕΛΤΑ με ισχύ από 21/6/2017

Πλέον ηλεκτρονικά όλες οι εισαγωγές δεμάτων (εκτός αλληλογραφίας και έως του ύψους ατελείας των 22 € ) από τον κάθε ενδιαφερόμενο-παραλήπτη ή μέσω των ΕΛΤΑ. Με την παράδοση του αντικειμένου από τα ΕΛΤΑ απαραιτήτως θα δίδεται εξουσιοδότηση με την πληρωμή του αντιτίμου.

Λοιπές πληροφορίες στο πιο κάτω link

https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/ICISnet/news/announcements?p_year=2017&article=10573381

Δεν δείχνει τίποτα.Λέει ότι έχει λήξει.Μπορείς να γράψεις δυό γραμμές;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν δείχνει τίποτα.Λέει ότι έχει λήξει.Μπορείς να γράψεις δυό γραμμές;

https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/ICISnet/news/announcements

Υπάρχει ένα αρχείο μάλιστα σε pdf αν πατήσει κάποιος στα μπλέ γράμματα

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

βλεπω οτι τον τελευταιο καιρο εχουν βαλει στο στοχαστρο τα τσακαλια του σπουδαιου ελληνικου κρατους την nl post.η αναγκη να τα αρπαξουν ειναι πραγματικα μεγαλη παντα με την φροντιδα που τους παρεχει ο ΝΟΜΟΣ!!!.εμενα πριν 6 μηνες για ενα τηλεφωνο του iphone 4s που εφερα μου ζηταγε ο τελωνειακος το αστρονομικο ποσο τον 340 ΕΥΡΩ!!φυσικα δεν πηρε τιποτα και ζητησα επιστροφη αμεσα του δεματος στον αποστολεα..το αποτελεσμα ειναι οτι κοιτανε να βγαλουν χρημα..τωρα απο εκει και περα αν αυτο θα γινει συνηθεια δηλαδη ολα τα δεματα απο τριτες χωρες ανω τον 22 ευρω να τα κρατανε τελωνειο θα υπαρχει προβλημα πιστευω..το προβλημα θα ειναι οτι οι μεταφορικες του εξωτερικου θα εχουν θεμα με την ελλαδα λογικα καθως κανενα δεν θα αγοραζει απο τριτη χωρα γιατι δεν θα συμφερει.δεν νομιζω οτι οποιος αν ηταν σιγουρος οτι θα περασει το δεμα του τελωνειο θα παραγγελνε απο τριτη χωρα??για εμενα ΚΑΝΕΝΑΣ γιατι απλα δεν συμφερει με την καμια.οποτε θα κερδισουν καποια εσοδα και μεχρι εκει.λυσεις υπαρχουν οπως να χρεωνεις ενα δεμα 3 ευρω...φυσικα δεν θελουνε 3 ευρω θελουνε παραπανω παντα ξαναλεω με την βοηθεια που τους προσφερει ο ΝΟΜΟΣ!!φυσικα καποιες τριτες χωρες θα την βρουν την λυση καθως κανενας δεν θελει να χασει κανεναν πελατη επειδη ενα κρατος ψαχνει συνεχως τροπους να ξεσκιζει καθημερινα τους πολιτες του.η αποψη μου ειναι μια...οποιανου του κρατησουν δεμα στο τελωνειο να ζητησει επιστροφη και απο εκει και περα με την συγκεκριμενη ταχυδρομικη να μην ξαναπαραγγειλει..αν η αποφαση τους ειναι ολα τα δεματα να περνανε τελωνειο ανω τον 22 ευρω τοτε ψαχτε για αλο τροπο αν υπαρχει..αν δεν υπαρχει μην ξαναψωνιζετε απο τριτη χωρα μεχρι να βρεθει ακρη αν βρεθει αλλα ουτε απο το εσωτερικο μονο απο αλη ευρωπαικη χωρα ετσι θελουν.....αρκετα εχουμε φαει στην μαπα ολο αυτο το εργο με το να σου περναει κατι τελωνειο και να περιμενεις 1 και βαλε μηνα για να κανει βολτα το δεμα να το ανοιξουν και κανενας δεν ξερει αν θα βουτηξουν και τιποτα απο μεσα και να ξαναγυρισει πισω και αν χαθει κατι απο μεσα δεν θα μπορεις να αποδειξεις τιποτα....θα μπορουσαν να ειναι λιγο ποιο γρηγοροι...εχεις πληρωσει και περιμενεις το δεμα εναν αιωνα..δεν γινεται ετσι εμενα αυτη ειναι η αποψη μου παιδια..ευχομαι να μην εχει κανενας θεμα αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι περισσοτεροι θα εχουμε θεμα γιατι λογικα το υπουργειο οικονομικων τους πιεζει για αμεσα κερδη απο τους φορους που θελουν να εισπραξουν.. μακαρι να βγω ψευτης.παντως αν θα συνεχιστει ολο αυτο το συστημα με φορους φορους φορους και ολα τα αλλα που κανουν εγω προσωπικα θα φυγω απο την αυτη την χωρα γιατι πραγματικα δεν θα εχω κανενα μελλον...λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο νιωθο.μην ξεχνατε και κατι αλο..μπορει για ολο αυτο να εχουν βαλει το χερακι τους εταιρεια οι εταιρειες στην ελλαδα που ειναι επισημοι προμηθευτες καποιον κινεζικων κινητων λεω εγω τωρα γιατι η αναγκη για χρημα ειναι για ολους μεγαλη και βλεπω απο διαφορα σχολια και απο εναν ανθρωπο που τον γνωριζα οτι κρατανε πολυ το κινητο τηλεφωνο τελωνειο..γιατι αραγε?δεν ξερω αλλα ολα ειναι πιθανα με αυτους..μην ξεχνατε οτι ειμαστε στην ελλαδα. Edited by ippotis22

Είναι όντως απαράδεκτοι στα τελωνεία και βασικά δεν φταίνε αυτοί, αυτοί κάνουν ότι τους πουν αλλά το αθλιο κράτος που ζούμε. Είμαστε για ζήτω σαν κράτος και το μόνο που κάνει τα τελευταία 10 χρόνια είναι να αρμεγει τους πολίτες.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

βλεπω οτι τον τελευταιο καιρο εχουν βαλει στο στοχαστρο τα τσακαλια του σπουδαιου ελληνικου κρατους την nl post.η αναγκη να τα αρπαξουν ειναι πραγματικα μεγαλη παντα με την φροντιδα που τους παρεχει ο ΝΟΜΟΣ!!!.εμενα πριν 6 μηνες για ενα τηλεφωνο του iphone 4s που εφερα μου ζηταγε ο τελωνειακος το αστρονομικο ποσο τον 340 ΕΥΡΩ!!φυσικα δεν πηρε τιποτα και ζητησα επιστροφη αμεσα του δεματος στον αποστολεα..το αποτελεσμα ειναι οτι κοιτανε να βγαλουν χρημα..τωρα απο εκει και περα αν αυτο θα γινει συνηθεια δηλαδη ολα τα δεματα απο τριτες χωρες ανω τον 22 ευρω να τα κρατανε τελωνειο θα υπαρχει προβλημα πιστευω..το προβλημα θα ειναι οτι οι μεταφορικες του εξωτερικου θα εχουν θεμα με την ελλαδα λογικα καθως κανενα δεν θα αγοραζει απο τριτη χωρα γιατι δεν θα συμφερει.δεν νομιζω οτι οποιος αν ηταν σιγουρος οτι θα περασει το δεμα του τελωνειο θα παραγγελνε απο τριτη χωρα??για εμενα ΚΑΝΕΝΑΣ γιατι απλα δεν συμφερει με την καμια.οποτε θα κερδισουν καποια εσοδα και μεχρι εκει.λυσεις υπαρχουν οπως να χρεωνεις ενα δεμα 3 ευρω...φυσικα δεν θελουνε 3 ευρω θελουνε παραπανω παντα ξαναλεω με την βοηθεια που τους προσφερει ο ΝΟΜΟΣ!!φυσικα καποιες τριτες χωρες θα την βρουν την λυση καθως κανενας δεν θελει να χασει κανεναν πελατη επειδη ενα κρατος ψαχνει συνεχως τροπους να ξεσκιζει καθημερινα τους πολιτες του.η αποψη μου ειναι μια...οποιανου του κρατησουν δεμα στο τελωνειο να ζητησει επιστροφη και απο εκει και περα με την συγκεκριμενη ταχυδρομικη να μην ξαναπαραγγειλει..αν η αποφαση τους ειναι ολα τα δεματα να περνανε τελωνειο ανω τον 22 ευρω τοτε ψαχτε για αλο τροπο αν υπαρχει..αν δεν υπαρχει μην ξαναψωνιζετε απο τριτη χωρα μεχρι να βρεθει ακρη αν βρεθει αλλα ουτε απο το εσωτερικο μονο απο αλη ευρωπαικη χωρα ετσι θελουν.....αρκετα εχουμε φαει στην μαπα ολο αυτο το εργο με το να σου περναει κατι τελωνειο και να περιμενεις 1 και βαλε μηνα για να κανει βολτα το δεμα να το ανοιξουν και κανενας δεν ξερει αν θα βουτηξουν και τιποτα απο μεσα και να ξαναγυρισει πισω και αν χαθει κατι απο μεσα δεν θα μπορεις να αποδειξεις τιποτα....θα μπορουσαν να ειναι λιγο ποιο γρηγοροι...εχεις πληρωσει και περιμενεις το δεμα εναν αιωνα..δεν γινεται ετσι εμενα αυτη ειναι η αποψη μου παιδια..ευχομαι να μην εχει κανενας θεμα αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι περισσοτεροι θα εχουμε θεμα γιατι λογικα το υπουργειο οικονομικων τους πιεζει για αμεσα κερδη απο τους φορους που θελουν να εισπραξουν.. μακαρι να βγω ψευτης.παντως αν θα συνεχιστει ολο αυτο το συστημα με φορους φορους φορους και ολα τα αλλα που κανουν εγω προσωπικα θα φυγω απο την αυτη την χωρα γιατι πραγματικα δεν θα εχω κανενα μελλον...λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο νιωθο.μην ξεχνατε και κατι αλο..μπορει για ολο αυτο να εχουν βαλει το χερακι τους εταιρεια οι εταιρειες στην ελλαδα που ειναι επισημοι προμηθευτες καποιον κινεζικων κινητων λεω εγω τωρα γιατι η αναγκη για χρημα ειναι για ολους μεγαλη και βλεπω απο διαφορα σχολια και απο εναν ανθρωπο που τον γνωριζα οτι κρατανε πολυ το κινητο τηλεφωνο τελωνειο..γιατι αραγε?δεν ξερω αλλα ολα ειναι πιθανα με αυτους..μην ξεχνατε οτι ειμαστε στην ελλαδα.

οχι μονο σταματανε τα των 22ευρω, εμενα μου σταματησαν σακουλακι που δεν ειχε custom declaration, δλδ ουτε αξια ουτε περιγραφη, σαν να ερχεται απο ολλανδια κανονικα. Φυσικα δεν αργει η μερα που θα δουμε το does not ship to greece επειδη ακριβως, δεν θα το παραλαβω, εχει κοστος 6ευρω και θελουν 3 ευρω για τα ελτα. Ας παει πισω.

With great power, comes great responsibility...

Τελικά,μάλλον το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχετε εσείς τα καρντάσια.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/ICISnet/news/announcements

Υπάρχει ένα αρχείο μάλιστα σε pdf αν πατήσει κάποιος στα μπλέ γράμματα

.

Συγγνώμη,αλλά μήπως μπορείς να μου πεις με δυό λόγια τι σημαίνει αυτό που λες,τι αλλάζει ουσιαστικά,γιατί αρχείο pdf δεν είδα πουθενά.

Ρωτάω,γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κάτι που κάνει κανα τρακοσάρι,και σκέπτομαι πολύ πριν το κάνω.

Σ' ευχαριστώ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Όσοι από εσάς παραγγείλατε από GearBest με Europe Registered και μπήκατε τελωνείο δείτε αυτό:

Αν η παραγγελία σας με Europe Registered μπήκε τελωνείο, στείλτε μου σε πμ το order number και όταν έχετε το χαρτί με το κόστος του τελωνείου, ανοίξτε ένα ticket στο gearbest ώστε να σας κάνουν refund το 50% αυτού.

Από την σελίδα του GearBest Greece στο FB.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Αν μπορείς γράψε τι λέει δεν έχουμε όλοι fb ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έχω γράψει ήδη φίλε, εντός του quote (για refund της μισής τιμής του τελωνείου κλπ).

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Καλημέρα!

Παρέλαβα σήμερα ένα κινητό από επισκευή:

30/6/2017, 08:09:43 ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ (ΚΑΛΑΜ. 4) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ

29/6/2017, 07:46:21 ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ (ΚΑΛΑΜ. 4) ΑΦΙΞΗ ΣΕ

28/6/2017, 13:37:58 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ (ΚΑΛΑΜ. 4))

28/6/2017, 07:24:48 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

28/6/2017, 07:22:29 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

28/6/2017, 07:01:02 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

28/6/2017, 03:05:51 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)

28/6/2017, 02:16:26 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

27/6/2017, 22:00:00 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

27/6/2017, 18:22:55 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

27/6/2017, 13:02:07 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

27/6/2017, 11:02:07 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

27/6/2017, 11:00:39 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

26/6/2017, 18:35:03 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

26/6/2017, 15:09:32 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

26/6/2017, 09:58:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

6/6/2017, 10:08:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ενώ στο tracking δεν έγραψε τίποτα για τελωνείο με χρέωσαν 3€ τέλη παρουσίασης στο τελωνείο, κανονικά με απόδειξη. Το πακέτο δεν ήταν ανοιγμένο αλλά είχε επάνω σφραγίδα που έλεγε "Τελωνείο αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, απλουστευμένη διαδικασία ταχυδρομικών δεμάτων"

Πάντως η υπάλληλος ρωτούσε την προϊστάμενη "τα 3 € σε ποιον λογαριασμό να τα βάζει" που σημαίνει κόβονται συνέχεια τρίευρα.

το να κοβονται 3 ευρα δεν ειναι προβλημα πιστευω για κανεναν..παιρνει και το κρατος ενα ποσο και παιρνουμε και εμεις τα πραγματα μας..το προβλημα ειναι να τα κρατανε τελωνειο και να ζητανε τρελα ποσα...τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??δεν παιρνουν τιποτα στο τελος....και αν θα το κανουνε συνεχεια κανενας δεν θα ψωνιζει απο τριτη χωρα ειναι πολυ απλα τα πραγματα..τι περιμενουν να τα εκτελωνιζουν ολα και να πληρωνουν ολοι??δεν γινονται αυτα...ας κρατησουν το 3 ευρω για ολα τα δεματα και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι..

το να κοβονται 3 ευρα δεν ειναι προβλημα πιστευω για κανεναν..παιρνει και το κρατος ενα ποσο και παιρνουμε και εμεις τα πραγματα μας..το προβλημα ειναι να τα κρατανε τελωνειο και να ζητανε τρελα ποσα...τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??δεν παιρνουν τιποτα στο τελος....και αν θα το κανουνε συνεχεια κανενας δεν θα ψωνιζει απο τριτη χωρα ειναι πολυ απλα τα πραγματα..τι περιμενουν να τα εκτελωνιζουν ολα και να πληρωνουν ολοι??δεν γινονται αυτα...ας κρατησουν το 3 ευρω για ολα τα δεματα και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι..

Δηλαδη φερνω εγω κατι που εχει 5 ευρω και πληρωνω 3 ευρω τελωνειο φερνεις εσυ κατι 800 ευρω παλι 3 ευρω. Οκεικ ηρθες παλι τρελλο καρναβαλι.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Τι θα γινει επιτέλους με την υπηρεσία πορτα πόρτα στην Θεσσαλονίκη;

Είναι δεκα μερες τωρα που δεν κινείται τιποτα.

Ότι εχω παραγγείλει από Κινα με EMS έρχεται πορτα πορτα αλλα το τελευταίο δεκαήμερο ότι φτανει με αυτόν τον τροπο περιμένει στην Αθήνα λόγω προβλήματος στο σύστημα τους στη Θεσσαλονίκη.

Το πιο εκνευριστικό είναι ότι όταν τους ρωτας ποτε επιτελους θα είναι έτοιμοί να παραλαμβάνουν και Θεσσαλονίκη , δεν εχουν απάντηση.

Εχω εδώ και δεκα ημερες ένα πακετο που κάθεται στην Αθηνα και υποτίθεται πως εχω πληρώσει υπηρεσία κουριερ ( δηλαδή πόρτα πόρτα στην χωρα μας) αλλα αυτό κανει πιο αργα και από απλο ταχυδρομείο.

Καλημέρα!

Παρέλαβα σήμερα ένα κινητό από επισκευή:

27/6/2017, 18:22:55 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

27/6/2017, 13:02:07 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

27/6/2017, 11:02:07 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

27/6/2017, 11:00:39 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

26/6/2017, 18:35:03 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

26/6/2017, 15:09:32 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

26/6/2017, 09:58:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

6/6/2017, 10:08:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ενώ στο tracking δεν έγραψε τίποτα για τελωνείο με χρέωσαν 3€ τέλη παρουσίασης στο τελωνείο, κανονικά με απόδειξη. Το πακέτο δεν ήταν ανοιγμένο αλλά είχε επάνω σφραγίδα που έλεγε "Τελωνείο αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, απλουστευμένη διαδικασία ταχυδρομικών δεμάτων"

Πάντως η υπάλληλος ρωτούσε την προϊστάμενη "τα 3 € σε ποιον λογαριασμό να τα βάζει" που σημαίνει κόβονται συνέχεια τρίευρα.

Από αυτή την διαδρομή πάντως δεν φαίνεται να μπήκε τελωνείο. Και κάπου αλλού διάβασα κάτι παρόμοιο.

Λέτε να έχουμε αλλαγή συνθηκών και να περνάνε όλα απ' έξω αλλά να χρεώνουν σε όλα 3€;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

02-06-2017 07:30 The item is pre-advised

07-06-2017 16:49 The item is at the PostNL sorting center

08-06-2017 08:38 The item is on transport to the country of destination

13-06-2017 14:54 The item has arrived in the country of destination GREECE

Από τις 13 του Ιούνη έχει κολλήσει ένα δέμα που περιμένω... Μέχρι πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να φτάσει μια καθυστέρηση; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο χρονικά;

Πόσο καιρό να το αφήσω ακόμη πριν δηλώσω στο eBay ότι δεν το παρέλαβα(εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης απο eBay: Jun 19, 2017 - Jul 04, 2017); Μη χάσω και τα χρήματά μου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Edited by Papalos_

Καλησπερα και απο μενα στη παρεα,ασχολουμαι 2 χρονια περιπου με αγορες απο εξωτερικο εκτος απο το τελευταιο μηνα που οπως διαβαζω και εδω πρεπει να εχει πεσει συρμα στα ΕΛΤΑ γι αυξηση εσοδων γιατι σταματανε πολυ πραγμα.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το εξης¨ αφενος ενω ολη η διαδικασια διαμεσω του tracking φαινοταν η κλασικη εκτος απο την ειδοποιηση που μου αφησε στη πορτα(εκει ψιλιαστηκα γιατι παντα χτυπαει κουδουνι και μου παραδιδει πακετο)και ενω ηταν το κλασικο χαρτι εγραφε τελωνειο πανω.Πηγα την επομενη και μ ενημερωσαν οτι για δεματακι αξιας 7 ευρω παρακαλω καλουμαι να πληρωσω 3 ευρω για τον εκτελωνισμο.Λεω ενταξει μεσα στις τοσες παραγγελιες(εχω παρει μεχρι και το xiaomi mi 6 πριν 2 μηνες μαλιστα με 390 ευρω)απο Κινα μου εκατσε μια στραβη.Ερχεται και η προηγουμενη βδομαδα και παλι για δεμα 6 ευρω τρια ευρω εκτελωνισμος γαι κατι tempered glass.Για να μην κουραζω οι αποριες μου ειναι γιατι στο tracking δεν φαινεται τιποτα και ενημερωνομαι τελευταια στιγμη οπου δεν μπορω να μην τα παραλαβω γιατι θα δει το tracking number ο κινεζος και θα μου πει εσυ δεν παρελαβες αρα μηδεν εις το πηλικον και η 2 ερωτηση αν εχετε βρει κανα τροπο δια μεσω ισως οχι της CN KAI SG POST πλεον ή χωρις tracking number ξερω.Ξεχασα ν αναφερω μιλαω για Αττικη παντα.Καλως σας βρηκα και παλι.

Από αυτή την διαδρομή πάντως δεν φαίνεται να μπήκε τελωνείο. Και κάπου αλλού διάβασα κάτι παρόμοιο.

Λέτε να έχουμε αλλαγή συνθηκών και να περνάνε όλα απ' έξω αλλά να χρεώνουν σε όλα 3€;

Στο τρακινγκ δεν εδειξε κατι αλλα ειχε σφραγιδα πάντως.

Παιδια, εγω περιμενω ενα δεμα και στο 17track μου βγαζει RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON. Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.

Παιδια, εγω περιμενω ενα δεμα και στο 17track μου βγαζει RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON. Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.

Retained ή returned?

Μήπως είναι μπαταρίες?

No root->No problem

Εχω κανει μια παραγγελια απο το aliexpress στις αρχες Ιουνιου. Στις 12 Ιουνιου απο το tracking number βλεπω οτι εχει φτασει Ελλαδα. Μονο το singapore post ομως το γραφει αυτο, και οχι τα ελτα. Ξερω οτι τελευταια λογω τελωνειου υπαρχουν καθυστερησεις στα δεματα αλλα τοσο πολυ πια; μηπως "εξαφανιστηκε" κατα καποιο τροπο και θα το κλαιω;

45ae8fdd57fa6aa190fdff47f34499df.jpg

02-06-2017 07:30 The item is pre-advised

07-06-2017 16:49 The item is at the PostNL sorting center

08-06-2017 08:38 The item is on transport to the country of destination

13-06-2017 14:54 The item has arrived in the country of destination GREECE

Από τις 13 του Ιούνη έχει κολλήσει ένα δέμα που περιμένω... Μέχρι πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να φτάσει μια καθυστέρηση; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο χρονικά;

Πόσο καιρό να το αφήσω ακόμη πριν δηλώσω στο eBay ότι δεν το παρέλαβα(εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης απο eBay: Jun 19, 2017 - Jul 04, 2017); Μη χάσω και τα χρήματά μου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Από 13 /6 και εμένα και δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος.

Με NL post από gearbest αν θυμάμαι καλά.

Στην περίπτωση μου απλά κάνω υπομονή. Στην δική σου περίπτωση ίσως κάποιος πιο έμπειρος σε συμβουλέψει διαφορετικά

Φεεεεετααααα. Που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση. Πεταχτε μερικά καπάκια στο βαρέλι. Στο τέλος θα σας έρθει ένα ωραιότατο dimple ουισκι. Υπάρχει κόσμος που περιμένει με άφιξη από 10/6 όπως είμαι εγώ. Σε 15 μέρες είναι τα γενέθλια μου, κάτι μου λέει ότι τα παλιόπαιδα των ΕΛΤΑ για αυτό με καθυστερούν.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φεεεεετααααα. Που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση. Πεταχτε μερικά καπάκια στο βαρέλι. Στο τέλος θα σας έρθει ένα ωραιότατο dimple ουισκι. Υπάρχει κόσμος που περιμένει με άφιξη από 10/6 όπως είμαι εγώ. Σε 15 μέρες είναι τα γενέθλια μου, κάτι μου λέει ότι τα παλιόπαιδα των ΕΛΤΑ για αυτό με καθυστερούν.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δωρο για τα γενεθλια σου τελευταια στιγμη θα σκαση το δωρο.

Εχω κανει μια παραγγελια απο το aliexpress στις αρχες Ιουνιου. Στις 12 Ιουνιου απο το tracking number βλεπω οτι εχει φτασει Ελλαδα. Μονο το singapore post ομως το γραφει αυτο, και οχι τα ελτα. Ξερω οτι τελευταια λογω τελωνειου υπαρχουν καθυστερησεις στα δεματα αλλα τοσο πολυ πια; μηπως "εξαφανιστηκε" κατα καποιο τροπο και θα το κλαιω;

45ae8fdd57fa6aa190fdff47f34499df.jpg

Φυσιολογικά δεν είναι όλα αυτά, αλλά τελευταία ακούω και άλλους με παρόμοια θέματα οπότε κάτι συμβαίνει εκεί και έχουν κολλήσει πάρα πολλλά πακέτα

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s