Jump to content

Nikos888

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikos888

  • Ημ. Γέννησης 08/01/1990

Nikos888's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιαννη η προθεσμια των 60 ημερων ειναι η καταληκτικη για να παραλαβεις το δεμα σου απο το κινεζικο καταστημα.Εφοσον δεν το εχεις παραλαβει με το περας των 60 ημερων κανεις dispute τοτε και αυτοματα σου επιστρεφεται το ποσο.Κανενας λογος ανησυχιας λοιπον ειναι σαν δικλειδα ασφαλειας για σενα.
  2. Κokorets για τετοια αξια καντο unregistered και ο ο θεος βοηθος.Προς ενημερωση σας απλα επικοινωνησα με το γραφειο συναλλαγης των ελτα στο αεροδρομιο και ο τυπας εκει αφου το σηκωσε μετα απο 700 τηλεφωνα χωρις καμια διαθεση για πολλα πολλα απλα μου ειπε οτι πλεον περνανε ηλεκτρονικα τα παντα και μηχανογραφουνται οποτε ΟΛΑ θα υποκεινται σε αναλογα φπα και δασμους συγκριτικα με την αξια τους.Για το 3ευρω λεει δεν ειναι τελωνειου αλλα για τις παροχες των ελτα(ενταξει εκει εκλαψα,παροχες που κανουν ενα μηνα να το φερουν απο αεροδρομιο στην αθηνα)και απο εδω και περα θα μπαινει παντου.Μακαρι να υπερεβαλλε λιγο στο παντου γιατι εχω ακομα αρκετα δεματακια που περιμενω και θα δωσω τζαμπα λεφτα. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2103538122 ειναι το τηλεφωνο τους σε περιπτωση που επιθυμει και κανας αλλος να ρωτησει κατι ή να ριξει κανα μπινελικι ξερω εγω :lol::lol:
  3. Ακριβο αυτο που θα παραγγειλεις???Με dhl θα σου χρεωνει και αρκετα παραπανω λογικα και πας καρφι για τελωνειο(γνωστο απο παλια οτι οτι ερχεται με κουριερ περναει τελωνειο).Το μη συστημενο με τι τροπο αποστολης λεει δηλαδη??Δεν ξερω πολλα απο gearbest,απο aliexpress και ebay ψωνιζω.Αυτο το priority που λενε δεν περναει σιγουρα δεν στο εχει επιλογη??Και παλι βεβαια κοστιζει οποτε αξιζει αν παραγγειλεις κατι ακριβο μονο.
  4. Εμενα φιλε ολα συστημενα ειναι που παραγγελνω και τα 2 τα τελευταια που σταματησανε και δεχθηκαν το 3ευρω κανονικα συστημενα ηταν και αυτα.
  5. Ο αλλος λεει παλι καλα που μπηκε το 3 ευρω γιατι ετσι ειναι σωστο.Καλα κανουν και μας γλεντανε,αυτο μας αξιζει.Ξερει κανεις αν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο το νταβατζιλικι των ελτα???Η το παιρνουμε αποφαση???Γιατι αν ειναι για μικροπραγματα ευτελους αξιας 3 και 5 ευρω να δινω το 3ευρω καθε φορα δεν αξιζει δυστυχως.
  6. Καλησπερα και απο μενα στη παρεα,ασχολουμαι 2 χρονια περιπου με αγορες απο εξωτερικο εκτος απο το τελευταιο μηνα που οπως διαβαζω και εδω πρεπει να εχει πεσει συρμα στα ΕΛΤΑ γι αυξηση εσοδων γιατι σταματανε πολυ πραγμα.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το εξης¨ αφενος ενω ολη η διαδικασια διαμεσω του tracking φαινοταν η κλασικη εκτος απο την ειδοποιηση που μου αφησε στη πορτα(εκει ψιλιαστηκα γιατι παντα χτυπαει κουδουνι και μου παραδιδει πακετο)και ενω ηταν το κλασικο χαρτι εγραφε τελωνειο πανω.Πηγα την επομενη και μ ενημερωσαν οτι για δεματακι αξιας 7 ευρω παρακαλω καλουμαι να πληρωσω 3 ευρω για τον εκτελωνισμο.Λεω ενταξει μεσα στις τοσες παραγγελιες(εχω παρει μεχρι και το xiaomi mi 6 πριν 2 μηνες μαλιστα με 390 ευρω)απο Κινα μου εκατσε μια στραβη.Ερχεται και η προηγουμενη βδομαδα και παλι για δεμα 6 ευρω τρια ευρω εκτελωνισμος γαι κατι tempered glass.Για να μην κουραζω οι αποριες μου ειναι γιατι στο tracking δεν φαινεται τιποτα και ενημερωνομαι τελευταια στιγμη οπου δεν μπορω να μην τα παραλαβω γιατι θα δει το tracking number ο κινεζος και θα μου πει εσυ δεν παρελαβες αρα μηδεν εις το πηλικον και η 2 ερωτηση αν εχετε βρει κανα τροπο δια μεσω ισως οχι της CN KAI SG POST πλεον ή χωρις tracking number ξερω.Ξεχασα ν αναφερω μιλαω για Αττικη παντα.Καλως σας βρηκα και παλι.
  7. Ποιες εξετασεις εννοεις να παω μαζι μου????Την αξονικη που εκανα???Ναι εννοειται........και ειναι τωρινη(προχθες την εκανα),η ακτινογραφια ειναι 18 μερων οπως και οι αιματολογικες και το ηλεκτροκαρδιογραφημα που ολα ηταν κομπλε.Διαβασα στο Σεφεαα οτι απο την ερχομενη βδομαδα κατατιθονται απο τον ΑΣΕΠ οι τελικες λιστες οποτε καιρος γαρ εγγυς :).
  8. Eχεις δικιο σε αυτο που λες.Αυτο ειπα και εγω χθες και σκεφτηκα οτι τοσα εχω τραβηξει σε μια εξεταση παραπω θα κολλησω???Πηγα και την εκανα και αυτη λοιπον(αξονικη με σκιαγραφικο)και αφου γελασε που με παρεπεμπαν σε τετοια εξεταση αρχικα μετα μου ειπε οτι θα μου γραψει καθαρα σε ενα χαρτι με τα αποτελεσματα αναλυτικοτατα τα παντα και οτι δεν υπαρχει το παραμικρο παθολογικο προβλημα παρα μονο η γνωστη μικρου βαθμου εμπιεση στερνου η οποια δεν επηρεαζει σε τιποτα περα απο αυτη τη σκια που σας ειπα στην ακτινογραφια.Γανταζομαι τωρα ειμαι κομπλε.....δεν πιστευω να εχουν θεμα με το ανατομικο αυτο στοιχειο μου απο τη στιγμη που ειμαι κομπλε ε?????Γιατι με προβληματισες με αυτο που ειπες οτι τα ψειριζουν πολυ.Σορρυ αν σε ρωταω μα@@@ αλλα εχω αγχωθει μην γινει καμια βλακεια για ενα τετοιο θεμα......
  9. Kαλησπερα στη παρεα.Εχω και εγω να θεσω μια ερωτηση μιας και βλεπω οτι μπορειτε να βοηθησετε με τις γνωσεις σας.Περασα ειδικος φρουρος....πρωτη 20αδα.....θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε απο μικρος γεννηθηκα με μικρου βαθμου εμπιεση στερνου......αυτο δεν με εχει ενοχλησει ποτε σε τιποτα απλα παντα στις ακτινογραφιες φαινεται μια σκια την οποια πηγα μια φορα σε παθολογο-ακτινολογο και μου ειπε οτι ειναι λογω της ανατομιας του σωματος μου αλλα δεν επηρεαζει σε τιποτα καμια λειτουργια του οργανισμου μου.Ετσι ειτε ειδικες δυναμεις που ειχα μπει ειτε γυμναστικη ακαδημια που σπουδαζω οταν εκανα τις ακτινογραφιες και μου το βρισκανε αυτο τους ελεγα το παραμυθι και τελειωνα γιατι γιατροι ηταν και το καταλαβενανε.Για να μην κουραζω μου ειπαν καποιοι οτι λογω αστυνομιας τα ψαχουλευουν πολλοι και καλο θα ηταν να εκανα και αξονικη για να τους πηγαινα...και εδω ερχεται η ερωτηση μου...ειναι τοσο αυστηροι ωστε να μην δειξουν καταννοηση???Θα πρεπει να τρεχω να κανω και αξονικη ενω δεν εχω το παραμικρο απο αποψη υγειας και εμφανισης(γιατι ουτε καν το παρατηρεις αν δεν στο πω στο στερνο μου ποσο μαλλον και λογω του οτι ειμαι γυμνασμενος)?????Αναμενω με ανυπομονησια την απαντηση σας.....
×
×
  • Create New...