daospi Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 παρηγγελα με DHL κατι απο Αμερικη...θα περασει τελωνειο? Ναι, όπως κάθε κούριερ. Από Αμερική μόνο με USPS. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 παρηγγελα με DHL κατι απο Αμερικη...θα περασει τελωνειο? το 100 ευρω δεν το γλειτωνεις! Περαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Airman_ Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 παιδια, μου βγάζει αυτό.... 26/4/2017, 09:25:20 Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κ.Κ.)) 26/4/2017, 09:24:12 Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 26/4/2017, 08:45:02 Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 25/4/2017, 09:51:03 Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 25/4/2017, 07:59:02 Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 25/4/2017, 07:51:03 Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 24/4/2017, 16:03:51 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 24/4/2017, 11:40:41 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23/4/2017, 22:57:08 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 22/4/2017, 15:03:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 8/4/2017, 00:39:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 5/4/2017, 20:22:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τι σημαίνειιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Τίποτα, καλά πας Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Airman_ Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Πρέπει μήπως να πάω να το πάρω εγώ ?? Γιατί αυτήν την ειδοποίηση που αναγράφεται, δεν την βρίσκω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Όχι θα σου έρθει ειδοποίηση. Εσύ θα πας αν βλέπεις να καθυστερεί. Θα σου γράψει λογικά το Tracking και σε ποιο ταχυδρομείο είναι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Εχει παρει κανεις απο Gearbest με Malaysia Registered? 28 Μαρτιου εχω κανει την παραγγελια 30 εφυγε απο το Gearbest και απο τοτε το Tracking γραφει αυτο 2017-04-03 13:16:24Item dispatched out ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU) 2017-04-03 11:39:21Item posted over the counter 2017-04-03 11:29:13Initial item information received Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 περιμενεις μεχρι να στο εμφανισει στο site των ελτα! εμενα εκανε 1 μηνα ακριβως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes13 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει 3 παλιά κινητά από aliexpress (μιλάμε για πολύ παλιά, κατι refurbished nokia n-series και τέτοια, που κόστισαν περίπου 30-50 ευρώ το καθένα). Σήμερα έφτασε η παραγγελία που είχα κάνει τελευταία, ενώ οι δύο πρώτες (από διαφορετικό κινέζο) έχουν κολλήσει εδώ και καιρό. Στο tracking των ελτα μου βγάζει μόνο το εξής: 10/4/2017, 10:43:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παρ'όλα αυτά, στο aliexpress δείχνει ότι έχουν φτάσει εδώ και καιρό Αθήνα (πριν ακόμη φτάσει αυτό που παρέλαβα σήμερα). Σήμερα τσέκαρα και πάλι στο aliexpress και είδα ότι έχει βγάλει και ένα μήνυμα για τελωνείο, το οποίο δεν νομίζω πως υπήρχε πριν κανα 2 μέρες. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να πληρώσω τίποτα εξτρά για τόσο παλιά κινητά; Θα εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ αν περάσουν τελωνείο ή θα μείνω με την απορία μέχρι να μου έρθει ειδοποιητήριο; Edited April 26, 2017 by orestes13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει 3 παλιά κινητά από aliexpress (μιλάμε για πολύ παλιά, κατι refurbished nokia n-series και τέτοια, που κόστισαν περίπου 30-50 ευρώ το καθένα). Σήμερα έφτασε η παραγγελία που είχα κάνει τελευταία, ενώ οι δύο πρώτες (από διαφορετικό κινέζο) έχουν κολλήσει εδώ και καιρό. Στο tracking των ελτα μου βγάζει μόνο το εξής: 10/4/2017, 10:43:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παρ'όλα αυτά, στο aliexpress δείχνει ότι έχουν φτάσει εδώ και καιρό Αθήνα (πριν ακόμη φτάσει αυτό που παρέλαβα σήμερα). Σήμερα τσέκαρα και πάλι στο aliexpress και είδα ότι έχει βγάλει και ένα μήνυμα για τελωνείο, το οποίο δεν νομίζω πως υπήρχε πριν κανα 2 μέρες. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να πληρώσω τίποτα εξτρά για τόσο παλιά κινητά; Θα εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ αν περάσουν τελωνείο ή θα μείνω με την απορία μέχρι να μου έρθει ειδοποιητήριο; Εγώ παρέλαβα χθες δύο επιστολές/δεματάκια που είχαν μπει Ελλάδα στο πρώτο 10ήμερο του Απριλίου, πιο νωρίς από άλλα που ήρθαν πιο αργά και παρέλαβα νωρίτερα. Μπορέι να τύχει να καταγραφεί από το ταχυδρομείο του αποστολέα η άφιξη του δέματος στην χώρα προορισμού, αλλα να μην φανεί στα ΕΛΤΑ προτού το επεξεργαστούν στο αεροδρόμιο. ...δεν έχω ξαναδεί το μήνυμα που φαίνεται εκεί, δοκίμασε καλύτερα στο www. elta-courier/search να δεις τί σου βγάζει.... σίγουρα δεν είναι "αισιόδοξο", αλλά μπορεί να είναι generic...αν μπει τελωνείο θα φανεί στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Δε σου λέει κάτι κακό, όλα περνάνε τελωνείο το θέμα είναι τι θα πιάσουν για έλεγχο. Απλά σου λέει ότι έφτασε και δεν έχει σκαναριστεί/ ''περάσει'' ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes13 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Εγώ παρέλαβα χθες δύο επιστολές/δεματάκια που είχαν μπει Ελλάδα στο πρώτο 10ήμερο του Απριλίου, πιο νωρίς από άλλα που ήρθαν πιο αργά και παρέλαβα νωρίτερα. Μπορέι να τύχει να καταγραφεί από το ταχυδρομείο του αποστολέα η άφιξη του δέματος στην χώρα προορισμού, αλλα να μην φανεί στα ΕΛΤΑ προτού το επεξεργαστούν στο αεροδρόμιο. ...δεν έχω ξαναδεί το μήνυμα που φαίνεται εκεί, δοκίμασε καλύτερα στο www. elta-courier/search να δεις τί σου βγάζει.... σίγουρα δεν είναι "αισιόδοξο", αλλά μπορεί να είναι generic...αν μπει τελωνείο θα φανεί στα ΕΛΤΑ. Και στο elta-courier μόνο αυτή τη μία καταχώρηση μου βγάζει . Βέβαια αυτά τα δύο δέματα είχαν φτάσει μέσα στις αργίες του Πάσχα και ίσως γι'αυτό να κόλλησαν. Ίδωμεν. Θα ενημερώσω αν μου έρθει να πληρώσω καμια τρελή ταρίφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μου ήρθε μια παραγγελία από USA που περίμενα. Έφυγε 20/04 με First-Class Package International (USPS) και παρέλαβα -σε χρόνο ρεκόρ- 27/04. Ούτε τελωνείο μπήκε και προφανώς δε χρεώθηκε και τίποτα. Ήταν μικρό πακέτο και ελαφρύ αλλά έγραφε την πλήρη αξία στο κουτί ($120). Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Σκεφτομαι να παρω ενα τηλεφωνακι αξιας 70€ απο gearbest. Ποια μεθοδο αποστολης να τους πω να το στειλουνε απο hk ωστε να ελαχιστοποιησουμε της πιθανοτητες του τελωνειου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Σκεφτομαι να παρω ενα τηλεφωνακι αξιας 70€ απο gearbest. Ποια μεθοδο αποστολης να τους πω να το στειλουνε απο hk ωστε να ελαχιστοποιησουμε της πιθανοτητες του τελωνειου; nl post , cz post, sweden post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) nl post , cz post, sweden post Ευχαριστω. Εχει nl post. Να βαλω και Shipping Insurance με 2,4€ κερδιζω κατι η δεν χρειαζεται; Edited April 28, 2017 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ευχαριστω. Εχει nl post. Να βαλω και Shipping Insurance με 2,4€ κερδιζω κατι η δεν χρειαζεται; Αν πληρωσεις με paypal ειναι αχρηστο το shipping insurance αφου αν κατι παει στραβα εχεις το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Kαι να επισημάνουμε, πως αν (αν αν) τυχόν δεν παραλάβεις και σου πει το gear πως χάθηκε το δέμα και ότι δεν δικαιούσε ριφάντ επειδή δεν έβαλες insurance, σου λένε υπέρτατες παράλογες μ----ς (είναι τρομερό το πως τρώνε αυτό το απάλευτο παραμύθι κάποιοι και το δέχονται αφήνοντας τα χρήματα τους, αλλά δυστυχώς συμβαίνει). Με το που σου πούνε αυτή την αηδιαστική απάτη, θα πας κατευθείαν για dispute και άμεσα claim στο πέιπαλ κι ας κελαϊδάνε αυτοί τα δικά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλημερα και ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benja3 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καλησπέρα παιδιά, περίμενα ένα δεματάκι από Κίνα με αντικείμενο αξίας 18 δολαρίων. Που βασικά πιστεύω ο πωλητής θα το δήλωσε σαν gift. Παίρνω πολύ συχνά τέτοια αντικείμενα και πρώτη φορά ήρθε ο ταχυδρόμος και με είπε να πάω από το ταχυδρομείο, πέρασε από τελωνείο το δέμα. Τι ποσό θα μου ζητηθεί να πληρώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Τα gift δεν τα τρώνε στο τελωνείο. Ειναι μερικοί μήνες, που γίνεται χαμός στο τελωνείο, ειδικά με κινητά, όπου σου βγαίνει το τελικό κόστος όσο αν το αγόραζες απο εδώ αλλά και με μικρότερης αξίας δέματα σαν το δικό σου, όπου σε τέτοιες περιπτώσεις, χρεώνουν απο 0 εως 3 ευρώ. Οταν παραλάβεις κάνε έναν κόπο να μας πεις, αν πλήρωσες κάτι τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Μέχρι τώρα αναγνώστης. Περιμένω και εγώ ενα δεματάκι από αλιεξπρες, μια θήκη για κινητό. Σήμερα είδα στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ ότι γράφει ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΉΣ -> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ. Θα πληρώσω αυτά τα 3 ευρώ ή δεν γίνεται να το γνωρίζουμε; Για παραπάνω δεν νομίζω, η αξία του είναι 7,90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Μέχρι τώρα αναγνώστης. Περιμένω και εγώ ενα δεματάκι από αλιεξπρες, μια θήκη για κινητό. Σήμερα είδα στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ ότι γράφει ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΉΣ -> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ. Θα πληρώσω αυτά τα 3 ευρώ ή δεν γίνεται να το γνωρίζουμε; Για παραπάνω δεν νομίζω, η αξία του είναι 7,90. Οι πιθανότητες είναι είτε 3€ είτε "ελεύθερο". Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Μέχρι τώρα αναγνώστης. Περιμένω και εγώ ενα δεματάκι από αλιεξπρες, μια θήκη για κινητό. Σήμερα είδα στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ ότι γράφει ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΉΣ -> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ. Θα πληρώσω αυτά τα 3 ευρώ ή δεν γίνεται να το γνωρίζουμε; Για παραπάνω δεν νομίζω, η αξία του είναι 7,90. Φίλε πες μου πόσες μέρες περίμενες για να δούμε πότε έχουμε σειρά και εμεις! Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Κάτσε ακόμα, δεν παρέλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts