Serafeim1981 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ελάχιστα είναι αυτά που περνάνε ( με δείγμα το forum ) οπότε τίποτα δεν σημαίνουν όλα αυτά, τουλάχιστον όχι ακόμα. Το αντίθετο. Μάλλον πλέον είναι αρκετά τα δέματα που περνάνε από το τελωνείο και ο αριθμός βαίνει αυξανόμενος. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ελάχιστα είναι αυτά που περνάνε ( με δείγμα το forum ) οπότε τίποτα δεν σημαίνουν όλα αυτά, τουλάχιστον όχι ακόμα. Και παλιότερα περνούσαν τελωνείο μερικά αλλά δεν έμπαιναν τόσοι σε forums να τα γράφουν. Επίσης υπάρχουν και οι ευρωπαικές αποθήκες ή οι τρόποι με ενδιάμεσο σταθμό ( με συνεργάτες τους ) που και πάλι συμφέρουν καλύτερα από το να τα σκάσεις στην Ελλάδα. πες τα ρε φίλε και μακάρι να σφίξουν τα τελωνεία Τότε οι Κινέζοι που δεν είναι ******* θα μεγαλώσουν τις ευρωπαϊκές αποθήκες και ότι θέλουμε θα το έχουμε σε 7 μέρες σπίτι μας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ελάχιστα είναι αυτά που περνάνε ( με δείγμα το forum ) οπότε τίποτα δεν σημαίνουν όλα αυτά, τουλάχιστον όχι ακόμα. Και παλιότερα περνούσαν τελωνείο μερικά αλλά δεν έμπαιναν τόσοι σε forums να τα γράφουν. Επίσης υπάρχουν και οι ευρωπαικές αποθήκες ή οι τρόποι με ενδιάμεσο σταθμό ( με συνεργάτες τους ) που και πάλι συμφέρουν καλύτερα από το να τα σκάσεις στην Ελλάδα. Φιλε ελαχιστα περνουσαν πριν ,τωρα αυξηθηκε το νουμερο υπερβολικα γι'αυτο και διαβαζουμε να ο ένα να ο αλλος! Οσο για τις Ευρωπαικες αποθηκες που λες οι τιμες σε σχεση με τα σκρουτζομαγαζα στις περισσοτερες περιπτώσεις είναι από ελαχιστη εως και καθολου,και μενουν και καποια λεφτουδάκια στην χωρα,! Ωραιοι ειμαστε,μας δανειζουν αβερτα κουβερτα και'μεις τα στελνουμε στους Κινέζους! Εχω στειλει και'γω αρκετα αλλα με αυτό που γινεται τωρα τελευταια με τα τελωνεια είναι αφορμή να κοιτάξουμε και λιγο την εγχωρια αγορα ,εγω θα τον τιμησω τον φθηνο και αξιοπιστο Ελληνα,τον κωλοπιαστη οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Προφανος και μιλας για το 3gb ραμ ετσι? Με λιγα λογια σου κοστισε συνολικα το τηλ. 196 ευρω και περιμενες και καναν μηνα (με τελωνεια και όλα ενοω!) και παλι καλα δηλ. που σου εβαλαν ΦΠΑ για 100 ευρω και όχι για τα 160 αλλιος θα σου εβγαινε +14 ευρω δηλ. 210 ευρω! Και από Ελλαδα με 220 ευρω????? Για ένα 10ρικο εχω 2 χρονια εγγυηση ,δεν περιμενω 1 μηνα να μου'ρθει και εχω και2 χρονια εγγυηση,αντε γεια πεταξε το πουλακι των αγορων από Κινα! Αντε να το ρισκάρω λεμε ,να το ρισκάρω να μην περασει τελωνειο για να γλυτωσω 60 ευρω (δηλ. 160 Κινα -220 ελλαδα) γιατι 60 ευρω είναι λεφτα, αλλα γι'αυτα τα 60 ευρω που θα κερδισω θα χασω και κατι ,δηλ. θα χρειαστεί να περιμενω 15-20 μερες ,και να μην εχω ουσιαστικα εγγυηση(σιγα μην στειλω τηλ. πισω και να περιμενω 2-και τρεις μηνες και αν θα μου επιστραφει!),ετσι όπως εγιναν τα πραγματα δεν συμφερει να ρισκαρει κανεις γιατι αν το πιασουν στο τελωνειο θα το πληρωσω μια η άλλη τιμη με Ελλαδα και θα εχω φαει το τσιβι της απουσιας εγγυησης και του περιμενε! κανε μια ερωτηση περι εγγυσης σε ενα μαγαζι και ποσταρε μας την απαντηση σε παρακαλω για το συγκεκριμενο κινητο και γενικα για ενα xiaomi ακριβως την ιδια εγγυηση εχεις να ξες,περιμενεις οσο και απο κινα αφου δεν υπαρχει αντιπροσωπος εδω.αυτη ηταν η απαντηση που πηρα απο 2 μαγαζια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Προφανος και μιλας για το 3gb ραμ ετσι? Με λιγα λογια σου κοστισε συνολικα το τηλ. 196 ευρω και περιμενες και καναν μηνα (με τελωνεια και όλα ενοω!) και παλι καλα δηλ. που σου εβαλαν ΦΠΑ για 100 ευρω και όχι για τα 160 αλλιος θα σου εβγαινε +14 ευρω δηλ. 210 ευρω! Και από Ελλαδα με 220 ευρω????? Για ένα 10ρικο εχω 2 χρονια εγγυηση ,δεν περιμενω 1 μηνα να μου'ρθει και εχω και2 χρονια εγγυηση,αντε γεια πεταξε το πουλακι των αγορων από Κινα! Αντε να το ρισκάρω λεμε ,να το ρισκάρω να μην περασει τελωνειο για να γλυτωσω 60 ευρω (δηλ. 160 Κινα -220 ελλαδα) γιατι 60 ευρω είναι λεφτα, αλλα γι'αυτα τα 60 ευρω που θα κερδισω θα χασω και κατι ,δηλ. θα χρειαστεί να περιμενω 15-20 μερες ,και να μην εχω ουσιαστικα εγγυηση(σιγα μην στειλω τηλ. πισω και να περιμενω 2-και τρεις μηνες και αν θα μου επιστραφει!),ετσι όπως εγιναν τα πραγματα δεν συμφερει να ρισκαρει κανεις γιατι αν το πιασουν στο τελωνειο θα το πληρωσω μια η άλλη τιμη με Ελλαδα και θα εχω φαει το τσιβι της απουσιας εγγυησης και του περιμενε! Νομίζω έχεις δίκιο σε αυτό. Ακόμα και για 20€ δεν αξίζει η αναμονή και το όλο ρίσκο (πχ ελαττωματική συσκευή). Ελάχιστα είναι αυτά που περνάνε ( με δείγμα το forum ) οπότε τίποτα δεν σημαίνουν όλα αυτά, τουλάχιστον όχι ακόμα. Και παλιότερα περνούσαν τελωνείο μερικά αλλά δεν έμπαιναν τόσοι σε forums να τα γράφουν. Επίσης υπάρχουν και οι ευρωπαικές αποθήκες ή οι τρόποι με ενδιάμεσο σταθμό ( με συνεργάτες τους ) που και πάλι συμφέρουν καλύτερα από το να τα σκάσεις στην Ελλάδα. Νομίζω πως πλέον είναι λίγα εκείνα που δεν περνάνε. Όπως και να 'χει, νομίζω πως ο κάθε καταναλωτής είναι ελεύθερος να επιλέξει τι τον συμφέρει και τι θέλει. Άλλωστε ο ίδιος αναλαμβάνει το ρίσκο και το όποιο κόστος. Η ενημέρωση όμως, είναι θετική. Εγώ πχ κοίταζα για κάποιο mi5. Εδώ παίζει στα 290€, από Κίνα το παίρνεις με 230€. Σεβαστή διαφορά, αλλά αν σκεφτεί κανείς όλα τα παραπάνω, νομίζω είναι πιο λογικό να το πάρει από εδώ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 τυχερος ειμαι για την ωρα, οι μαζικες αγορες που εκανα στις 11.11 singles day εχουν περασει ολες για την ωρα αερα χωρις τελωνη. Βεβαια περιμενω μερικα ακομα "μεγαλα" πακετα, για την ωρα καμια 10αρια πακετα ηταν οκ, μικρα-μεσαια. Αν τωρα τυχει τελωνειο σε καποιο καποια απο τα υπολοιπα δεν θα χαθει και ο κοσμος, ηδη εχω ωφελος. :) Το γραφω λιγο για να δειξω οτι δεν ειναι 100% το τελωνειο, απο την εμπειρια μου βασικα ισως ειναι και κατω απο 20% να εκτελωνιστει. Μπραβο στο Παπαστρατο αλλα κατι μου λεει πως θα το βαλουν στην ακρη οι δημοσιοτεμπεληδες για να μη καταστουν μη οργανικές οι θεσεις εργασιας τους. Ασχετως που δεν εκτελωνιζαν ουτε 15κιλα δεματα απο χωρες εκτος ΕΕ σιγουρα υπαρχουν υπεραριθμοι που ασκουνται στη πασιεντζα για το ρολο του εκτελωνισμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Το αντίθετο. Μάλλον πλέον είναι αρκετά τα δέματα που περνάνε από το τελωνείο και ο αριθμός βαίνει αυξανόμενος. Καθόλου το αντίθετο και σας είπα τον λόγο που θεωρείται ότι είναι αυξανόμενος. Φιλε ελαχιστα περνουσαν πριν ,τωρα αυξηθηκε το νουμερο υπερβολικα γι'αυτο και διαβαζουμε να ο ένα να ο αλλος! Οσο για τις Ευρωπαικες αποθηκες που λες οι τιμες σε σχεση με τα σκρουτζομαγαζα στις περισσοτερες περιπτώσεις είναι από ελαχιστη εως και καθολου,και μενουν και καποια λεφτουδάκια στην χωρα,! Ωραιοι ειμαστε,μας δανειζουν αβερτα κουβερτα και'μεις τα στελνουμε στους Κινέζους! Εχω στειλει και'γω αρκετα αλλα με αυτό που γινεται τωρα τελευταια με τα τελωνεια είναι αφορμή να κοιτάξουμε και λιγο την εγχωρια αγορα ,εγω θα τον τιμησω τον φθηνο και αξιοπιστο Ελληνα,τον κωλοπιαστη οχι! Τίποτα δεν αυξήθηκε, παρατήρησε τον αριθμό των χρηστών που έμπαιναν από το 14 εως και σήμερα και δες πόσοι ασχολούνται τώρα και πόσοι τότε με αγορές στην Κίνα. Πλέον βλέπεις κάθε μέρα από 3 νέους χρήστες τουλάχιστον. Μια χαρά περνούσαν και τότε αρκετά όπως και τώρα αν ρωτούσες εκτος φορουμ αλλά όπως και τώρα ήταν η μειονότητα. Και επίσης μια χαρά συμφέρουν πάντα οι ευρωπαικές αποθήκες ακόμα κι αν είναι για 10 ευρώ. Την τσέπη μου θα κοιτάω όχι το κράτος, δεν μου τα χάρισαν τα χρήματα αλλά τα έβγαλα με τον κόπο μου. Επίσης η εγγύηση των καταστημάτων σε κινέζικα που δεν εισάγωνται επίσημα είναι μια τρύπα στον νερό, το ίδιο που θα γίνει εαν πληρώσω το κινεζομάγαζο, θα γίνει και εαν το αγοράσω από κάποιο σκουτσομάγαζο. Νομίζω πως πλέον είναι λίγα εκείνα που δεν περνάνε. Όπως και να 'χει, νομίζω πως ο κάθε καταναλωτής είναι ελεύθερος να επιλέξει τι τον συμφέρει και τι θέλει. Άλλωστε ο ίδιος αναλαμβάνει το ρίσκο και το όποιο κόστος. Η ενημέρωση όμως, είναι θετική. Εγώ πχ κοίταζα για κάποιο mi5. Εδώ παίζει στα 290€, από Κίνα το παίρνεις με 230€. Σεβαστή διαφορά, αλλά αν σκεφτεί κανείς όλα τα παραπάνω, νομίζω είναι πιο λογικό να το πάρει από εδώ. Sent from mTalk Σαφέστατα η ενημέρωση πρέπει να υπάρχει αλλά όχι η τρομοκρατία. Όχι δεν είναι λίγα αυτά που δεν περνάνε, είναι ακόμα και τώρα τα περισσότερα που δεν περνάνε. Μας έχουν τρομοκρατήσει με σχόλια ότι και πακέτα των 2 ευρώ θα περνάνε οπωσδηποτε τελωνείο και μόνο τον τελευταίο μήνα έχω παραλάβει 20 μικρά και 2 συστημένα χωρίς κανένα θέμα ( αυτό είναι το λογικό και νομιμότατο κι όλας ), κανένα μέλος που σχολιάζει καιρό στα θέματα των αγορών από την Κίνα δεν έχει θέμα με τελωνείο ως τώρα επίσης. Μόνο κάτι ξέμπαρκοι με εγγραφή από το 2009 χωρίς κανένα post ή νέοι χρήστες ρωτάνε ξαδέρφια και κουμπάρους ταχυδρόμους. Edited December 9, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Καθόλου το αντίθετο και σας είπα τον λόγο που θεωρείται ότι είναι αυξανόμενος. Τίποτα δεν αυξήθηκε, παρατήρησε τον αριθμό των χρηστών που έμπαιναν από το 14 εως και σήμερα και δες πόσοι ασχολούνται τώρα και πόσοι τότε με αγορές στην Κίνα. Πλέον βλέπεις κάθε μέρα από 3 νέους χρήστες τουλάχιστον. Μια χαρά περνούσαν και τότε μπόλικα αν ρωτούσες εκτος φορουμ. Και επίσης μια χαρά συμφέρουν πάντα οι ευρωπαικές αποθήκες ακόμα κι αν είναι για 10 ευρώ. Την τσέπη μου θα κοιτάω όχι το κράτος, δεν μου τα χάρισαν τα χρήματα αλλά τα έβγαλα με τον κόπο μου. Επίσης η εγγύηση των καταστημάτων σε κινέζικα που δεν εισάγωνται επίσημα είναι μια τρύπα στον νερό, το ίδιο που θα γίνει εαν πληρώσω το κινεζομάγαζο, θα γίνει και εαν το αγοράσω από κάποιο σκουτσομάγαζο. Σαφέστατα η ενημέρωση πρέπει να υπάρχει αλλά όχι η τρομοκρατία. Όχι δεν είναι λίγα αυτά που δεν περνάνε, είναι ακόμα και τώρα τα περισσότερα που δεν περνάνε. Μας έχουν τρομοκρατήσει με σχόλια ότι και πακέτα των 2 ευρώ θα περνάνε οπωσδηποτε τελωνείο και μόνο τον τελευταίο μήνα έχω παραλάβει 20 μικρά και 2 συστημένα χωρίς κανένα θέμα ( αυτό είναι το λογικό και νομιμότατο κι όλας ), κανένα μέλος που σχολιάζει καιρό στα θέματα των αγορών από την Κίνα δεν έχει θέμα με τελωνείο ως τώρα επίσης. Μόνο κάτι ξέμπαρκοι με εγγραφή από το 2009 χωρίς κανένα post ή νέοι χρήστες ρωτάνε ξαδέρφια και κουμπάρους ταχυδρόμους. Αν γίνεται αυτό, είναι απαράδεκτο από εκείνους που γίνεται. Ο φόβος του τελωνείου υπήρχε πάντα. Ωστόσο αν κρίνω από κάποια δημοσιεύματα του τύπου, υπάρχει μια ανησυχία για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής τώρα τελευταία. Απλά, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα στοκ από ευρωπαϊκές αποθήκες, πιο πολύ για θέμα χρόνου. Η επιλογή είναι στο χέρι του καθενός. Στην τελική, παραγγέλνεις από Κίνα, αν μπει Τελωνείο και ειναι υψηλό το κόστος, το αφήνεις να πάει πίσω, dispute στην PP και refund. Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω δηλαδή. Μόνο μείον το χάσιμο χρόνου. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 ΠΕΣ ΤΑΑ 10000+! Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Με την νέα νομοθεσία απαγορεύετε η εισαγωγή ηλεκτρονικου τσιγάρου από έξω ίσως ψάχνουν πολύ για αυτό και παίρνει και λίγους περισσότερους η μπάλα. Γιαυτόν ακριβός τον λόγο θα έκανε ΔΩΡΕΆ ο Παπαστράτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Adversus, δυστυχώς καλώς ή κακώς, τις τελευταίες μέρες γίνεται χαμός και σταματάνε τα πάντα στα τελωνεία, δεν είναι 2-3 ξέμπαρκοι χρήστες που το αναφέρουν για τους δικούς τους λόγους. Σε ό,τι φόρουμ ή γκρουπ στο FB είμαι γραμμένος, όλοι τα ίδια λένε και ξαφνικά τις τελευταίες μέρες κάθε 2ο τόπικ είναι για δέμα που σταμάτησε στο τελωνείο. ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το τι γινόταν πριν, υποθέτω πάντα υπήρχε το ρίσκο, αλλά δεν είχα δει ποτέ τον χαμό που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Ας ελπίσουμε απλά να είναι κάτι παροδικό που μετά τις γιορτές θα επιστρέψει στις νορμάλ καταστάσεις, γιατί αλλιώς πάρα πολύς κόσμος θα έχει θέμα. Για πολλούς από εμάς οι αγορές από το Ίντερνετ και η Κίνα είναι η μόνη λύση για ένα σωρό πράγματα, αν συνεχιστεί αυτό τον ήπιαμε κανονικότατα. Προσωπικά νομίζω είναι λόγω γιορτών, να βγάλουνε το κατιτίς τους τα παλικάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Μπορεί να πήραν τίποτα x-ray συσκευές και να είναι εύκολη η ανιχνευση ενός κινητού. Βάζουν αξία 100€ και τέλος. Πληρώνεις 35-40€ και είσαι κύριος. Απλά, είμαι σίγουρος ότι οι κινέζοι θα αντιδρασουν ταχέως. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Adversus, δυστυχώς καλώς ή κακώς, τις τελευταίες μέρες γίνεται χαμός και σταματάνε τα πάντα στα τελωνεία, δεν είναι 2-3 ξέμπαρκοι χρήστες που το αναφέρουν για τους δικούς τους λόγους. Σε ό,τι φόρουμ ή γκρουπ στο FB είμαι γραμμένος, όλοι τα ίδια λένε και ξαφνικά τις τελευταίες μέρες κάθε 2ο τόπικ είναι για δέμα που σταμάτησε στο τελωνείο. ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το τι γινόταν πριν, υποθέτω πάντα υπήρχε το ρίσκο, αλλά δεν είχα δει ποτέ τον χαμό που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Θα διαφωνήσω, το ίδιο έγινε και στην πρωτοχρονιά των κινέζων. Το ίδιο πέρσυ τα χριστούγεννα και το ίδιο κι άλλη στιγμή πέρσυ ( δεν θυμάμαι περίοδο ). Όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά και πάλι είχαμε παντού κρούσματα με την Β. Ελλάδα να έχει τα περισσότερα. Σαφέστατα και γίνεται χαμός, μέτρα τα σχόλια στο θέμα με τις αποστολές και δες πότε γίνεται ο χαμός. Κάθε φορά γράφουν 3-4 ότι παρέλαβαν χωρίς θέμα και με το που γράψει ένας ότι είχε πρόβλημα γίνεται τις πόπης από αυτούς που περιμένουν. Yπόψην δεν λέω ότι δεν ισχύει ότι θα σφίξουν τα πράγματα από 1/1 αλλά ότι μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε κάτι τραγικό που δεν το χουμε ξαναδει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Όταν, όσοι γράφουν, δε λένε τι παραγγέλνουν και δεν πέρασε τελωνείο, που είναι το αξιόπιστο δείγμα; Και ποιος μου λέει εμενα πως μερικοί δεν κάνουν μπίζνες με καπέλο παραγγελίες και γράφουν πως δεν πέρασε, για να πείσουν; Γιατί να έχει, δηλαδή, μόνο λογική πως κάποιοι είναι βαλτοι πως περνάνε όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 01-12-2016 00:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-12-2016 06:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 08-12-2016 07:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) χαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχαχαχα για.......... αυτο....... εδω............ https://www.aliexpress.com/item/Benks-Rear-Back-Camera-Protector-for-iPhone-6-6s-Plus-Metal-Ring-Lens-Protective-Ring-Guard/32775838374.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_426_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10051-10079_10102,searchweb201603_6&btsid=ab834120-8552-4fc8-b32e-ccd10b7c08dd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 01-12-2016 00:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-12-2016 06:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 08-12-2016 07:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) χαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχαχαχα για.......... αυτο....... εδω............ https://www.aliexpress.com/item/Benks-Rear-Back-Camera-Protector-for-iPhone-6-6s-Plus-Metal-Ring-Lens-Protective-Ring-Guard/32775838374.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_426_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10051-10079_10102,searchweb201603_6&btsid=ab834120-8552-4fc8-b32e-ccd10b7c08dd πλάκα κάνεις... έχουν χασει την μπάλα ! Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 πλάκα κάνεις... έχουν χασει την μπάλα ! φαντάζεσαι να έρχεται και να λέει χρυσό δαχτυλίδι κόστος 3,000 :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 φαντάζεσαι να έρχεται και να λέει χρυσό δαχτυλίδι κόστος 3,000 :lol::lol::lol::lol: Μπορει να σπυ δωσουν αριθμο καταθεσης ή να μπορεις να πληρωσεις μονο με επιταγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 01-12-2016 00:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-12-2016 06:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 08-12-2016 07:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) χαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχαχαχα για.......... αυτο....... εδω............ https://www.aliexpress.com/item/Benks-Rear-Back-Camera-Protector-for-iPhone-6-6s-Plus-Metal-Ring-Lens-Protective-Ring-Guard/32775838374.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_426_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10051-10079_10102,searchweb201603_6&btsid=ab834120-8552-4fc8-b32e-ccd10b7c08dd Διάβασε rear camera lens KAI metal, πω για dslr θα'ναι!! Σκέφτηκε το σπίρτο. Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Όταν, όσοι γράφουν, δε λένε τι παραγγέλνουν και δεν πέρασε τελωνείο, που είναι το αξιόπιστο δείγμα; Και ποιος μου λέει εμενα πως μερικοί δεν κάνουν μπίζνες με καπέλο παραγγελίες και γράφουν πως δεν πέρασε, για να πείσουν; Γιατί να έχει, δηλαδή, μόνο λογική πως κάποιοι είναι βαλτοι πως περνάνε όλα; Μα όταν κάποιοι λένε ότι περνάνε όλα ακόμα και καρφίτσα δεν θα έπρεπε να υπάρχει ως δείγμα. Από την μια υπάρχουν μερικοί όπως εγώ που λέμε ότι μπορεί να σφίξαν τα πράγματα αλλά ακόμα δεν είναι καθαρό το τοπίο και άλλοι που λένε ότι πλέον περνάνε τα πάντα ενώ οι καταστάσεις δεν το αποδεικνύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 εμένα πάντως μου έχουν έρθει κάποια πράγματα μικρής αξίας χωρίς τελωνείο... περιμένω και κάποια άλλα μεγαλύτερης αξίας, ελπιζω να μην εχω θεμα.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 01-12-2016 00:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-12-2016 06:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 08-12-2016 07:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) χαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχαχαχα για.......... αυτο....... εδω............ https://www.aliexpress.com/item/Benks-Rear-Back-Camera-Protector-for-iPhone-6-6s-Plus-Metal-Ring-Lens-Protective-Ring-Guard/32775838374.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_426_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10051-10079_10102,searchweb201603_6&btsid=ab834120-8552-4fc8-b32e-ccd10b7c08dd δηλαδή όπως και να έχει τώρα ενα 3ευρω τουλάχιστον θα σε χρεώσουν? ή παίζει να το ακύρωσουν? ενα miband που αγορασα με 18$ μπορεί να το δουν για applewatch ξερωγω και να να μου ζητάνε δασμους ? ή να το skroutzάρουν και να δουν οτι έχει 40? και μετα αν θέλω με απόδειξη paypal να ...αποδείξω ότι όντως το πήρα τοσο θα πρέπει να πληρώσω τέλη παλι και στην ουσία να μου βγει πιο άκριβα και απο τον αρχικο εκτελωνισμο? ρε τι γίνεται στο elladistan.... :mad::mad::mad: Edited December 9, 2016 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Μπορει να σπυ δωσουν αριθμο καταθεσης ή να μπορεις να πληρωσεις μονο με επιταγη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Διάβασε rear camera lens KAI metal, πω για dslr θα'ναι!! Σκέφτηκε το σπίρτο. :lol::lol::lol::lol::lol: δηλαδή όπως και να έχει τώρα ενα 3ευρω τουλάχιστον θα σε χρεώσουν? ή παίζει να το ακύρωσουν? ενα miband που αγορασα με 18$ μπορεί να το δουν για applewatch ξερωγω και να να μου ζητάνε δασμους ? ή να το skroutzάρουν και να δουν οτι έχει 40? και μετα αν θέλω με απόδειξη paypal να ...αποδείξω ότι όντως το πήρα τοσο θα πρέπει να πληρώσω τέλη παλι και στην ουσία να μου βγει πιο άκριβα και απο τον αρχικο εκτελωνισμο? ρε τι γίνεται στο elladistan.... :mad::mad::mad: το λιγοτερο ειναι 3 ευρω θεμα ειναι μην βαλουν το κλασσικο 4+8+3 και αντε για Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 δηλαδή όπως και να έχει τώρα ενα 3ευρω τουλάχιστον θα σε χρεώσουν? ή παίζει να το ακύρωσουν? ενα miband που αγορασα με 18$ μπορεί να το δουν για applewatch ξερωγω και να να μου ζητάνε δασμους ? ή να το skroutzάρουν και να δουν οτι έχει 40? και μετα αν θέλω με απόδειξη paypal να ...αποδείξω ότι όντως το πήρα τοσο θα πρέπει να πληρώσω τέλη παλι και στην ουσία να μου βγει πιο άκριβα και απο τον αρχικο εκτελωνισμο? ρε τι γίνεται στο elladistan.... :mad::mad::mad: Για rolex submariner το βλεπω το miband! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 δηλαδή όπως και να έχει τώρα ενα 3ευρω τουλάχιστον θα σε χρεώσουν? ή παίζει να το ακύρωσουν? ενα miband που αγορασα με 18$ μπορεί να το δουν για applewatch ξερωγω και να να μου ζητάνε δασμους ? ή να το skroutzάρουν και να δουν οτι έχει 40? και μετα αν θέλω με απόδειξη paypal να ...αποδείξω ότι όντως το πήρα τοσο θα πρέπει να πληρώσω τέλη παλι και στην ουσία να μου βγει πιο άκριβα και απο τον αρχικο εκτελωνισμο? ρε τι γίνεται στο elladistan.... :mad::mad::mad: Την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα ενα xiaomi miband χωρις κανενα προβλημα. Ειμαι πελοποννησο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts