junglist Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εμενα cv τα αρχικα και επιτελους εδειξε οτι ξεκινησε..αντε να δουμε.. Ξερει κανεις τι γινεται τωρα; Δηλαδη ερχονται τα δεματα σε καποιο κεντρο στην ευρωπη και μετα με φρτηγα ταχυδρομειων πανε οπου ειναι;? Θελω να ξερω στο περιπου γιατι θα λειψω το αλλο σαββατοκυριακο..ευχαριστω.. Και δηλαδή περιμένεις παράδοση στο ΣΚ;; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Χθες παρέλαβα ένα Xiaomi Mi Band, και σήμερα ένα 10ιντσο tablet χωρίς πρόβλημα. Και τα δύο τα έφερε ο καλός ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου. Ούτε τελωνείο, ούτε τίποτε. Νομίζω τζάμπα το κουράζουμε το θέμα. Στάλθηκε από το X98 Plus II (C2D6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Χθες παρέλαβα ένα Xiaomi Mi Band, και σήμερα ένα 10ιντσο tablet χωρίς πρόβλημα. Και τα δύο τα έφερε ο καλός ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου. Ούτε τελωνείο, ούτε τίποτε. Νομίζω τζάμπα το κουράζουμε το θέμα. Στάλθηκε από το X98 Plus II (C2D6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσυ μπορει να παρελαβες αλλα συμφωνα με αυτά που διαβαζω εδώ αλλα και σε άλλο φορουμ με θεμα το ηλεκτρονικο τσιγαρο παρατηρείτε τωρα τελευτραια πολύ μεγαλος αριθμος δεματων από Κινα που περνανε τελωνειο φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Και δηλαδή περιμένεις παράδοση στο ΣΚ;; Sent from my m1 note using Tapatalk Ε ελεγα για το αλλο ναι..το δεμα δειχνει ηδη ελλαδα στο site της usps και παντου γενικα.. στο site των ελτα δειχνει ακομα αμερικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Φρεσκο............2ο στην σειρα...........:( ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 06-12-2016 10:19 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Φρεσκο............2ο στην σειρα...........:( ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 06-12-2016 10:19 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) κωστα πληρωσς φορους και ποσο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 τι παρηγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Φρεσκο............2ο στην σειρα...........:( ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 06-12-2016 10:19 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Φαίνεται ότι το φαινόμενο συνεχίζεται και φανταστείτε πόσα άλλα περιστατικά δεν τα μαθαίνουμε γιατί δεν καταγράφονται στα fora. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Νομίζω τζάμπα το κουράζουμε το θέμα. Μάλλον δεν έχεις πολυκαταλάβει τι γίνεται. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Είναι αλήθεια οτι συνεχίζεται αλλά ας μην φέρνουμε περισσότερη ένταση στο θέμα. Κατι παρόμοιο έγεινε και πέρσι με postnl. Κάποτε θα τελειώσει δεν γίνεται... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Είναι αλήθεια οτι συνεχίζεται αλλά ας μην φέρνουμε περισσότερη ένταση στο θέμα. Κατι παρόμοιο έγεινε και πέρσι με postnl. Κάποτε θα τελειώσει δεν γίνεται... Αυτό που έγινε πέρυσι το Πάσχα είχε άλλα χαρακτηριστικά, ήταν περιορισμένο στη Θεσ/νίκη και είχε στόχο τα δέματα με το Ολλανδικό Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Φρεσκο............2ο στην σειρα...........:( ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 06-12-2016 10:19 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Ενημερωνω οτι και σε μενα η ιδια ακριβως κατασταση. Μαλλον ... δεν το κουραζουμε το θεμα αλλα απλα τον πινουμε! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Απορώ με τη συμπεριφορά αυτών που δεν έχουν πληρώσει και κατηγορούν αυτούς που πλήρωσαν για κούραση, τρομολαγνεία και άλλα επίθετα (μέχρι και βαλτοί), λες και αυτοί είναι οι έξυπνοι και οι άλλοι κορόιδα. Κύριοι είστε απαράδεκτοι και απλά κόψτε το. Αυτός που πλήρωσε εκνευρίζεται και με το δίκιο του. Εδώ απλά ενημερώνουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Απορώ με τη συμπεριφορά αυτών που δεν έχουν πληρώσει και κατηγορούν αυτούς που πλήρωσαν για κούραση, τρομολαγνεία και άλλα επίθετα (μέχρι και βαλτοί), λες και αυτοί είναι οι έξυπνοι και οι άλλοι κορόιδα. Κύριοι είστε απαράδεκτοι και απλά κόψτε το. Αυτός που πλήρωσε εκνευρίζεται και με το δίκιο του. Εδώ απλά ενημερώνουμε. πραγματικα απτο στομα μου το πηρες καταντησε κουραστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 ρε παιδια ας μας απαντησει καποιος τι πηρε , ποσο κοστισε και τι πληρωσε τελωνειο , να ξερουμε τι παιζει... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 ρε παιδια ας μας απαντησει καποιος τι πηρε , ποσο κοστισε και τι πληρωσε τελωνειο , να ξερουμε τι παιζει... Έχουν γράψει διάφοροι. Ψάξε στις τελευταίες σελίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Μόλις παρέλαβα το πρώτο δέμα που είχε πάει ΥΕΔ Θεσ/νικης με 2 redmi 3s μέσα. Πλήρωσαν σύνολο 70€. 58 σαν ΦΠΑ και 12€ τέλη. Στα χαρτιά του τελωνείου γράφει αξία 241€ και έτσι βγαίνει το ΦΠΑ 58€. Και έχω ακόμα ένα δεμα που πήγε χθες στην ΥΕΔ. Με λίγα λόγια μάγκες τον ηπιαμε. Τουλάχιστον προς το παρόν. Όσο για τους άπιστους που λέτε εγώ εύχομαι να μην τους βρει μόνο. Edited December 7, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Μόλις παρέλαβα το πρώτο δέμα που είχε πάει ΥΕΔ Θεσ/νικης με 2 redmi 3s μέσα. Πλήρωσαν σύνολο 70€. 58 σαν ΦΠΑ και 12€ τέλη. Στα χαρτιά του τελωνείου γράφει αξία 241€ και έτσι βγαίνει το ΦΠΑ 58€. Και έχω ακόμα ένα δεμα που πήγε χθες στην ΥΕΔ. Με λίγα λόγια μάγκες τον ηπιαμε. Τουλάχιστον προς το παρόν. Όσο για τους άπιστους που λέτε εγώ εύχομαι να μην τους βρει μόνο. Αυτό εδώ είναι http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_367021.html? 110,50 ευρω σε flash sale και αλλα 35 ευρω το τελωνειο = 145,50! Παλι καλα ,γλυτωσες 9μιση ευρω απ'το να το επαιρνες απο εδώ https://support2you.gr/κατάστημα/dual-sim/xiaomi-redmi-3s-4g-dual-sim-16gb-gold-eu/! Edited December 7, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 εαν πιαστει τελωνειο ενα δεμα,κινητο μας μπορουμε να μην το παραλαβουμε και να πουμε στο μαγαζι το κινεζικο οτι ειναι πολυς ο φορος και δεν το θελουμε η δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Εγώ 93€ τα πήρα 11/11 geekbuying αλλά δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Μόλις παρέλαβα το πρώτο δέμα που είχε πάει ΥΕΔ Θεσ/νικης με 2 redmi 3s μέσα. Πλήρωσαν σύνολο 70€. 58 σαν ΦΠΑ και 12€ τέλη. Στα χαρτιά του τελωνείου γράφει αξία 241€ και έτσι βγαίνει το ΦΠΑ 58€. Και έχω ακόμα ένα δεμα που πήγε χθες στην ΥΕΔ. Με λίγα λόγια μάγκες τον ηπιαμε. Τουλάχιστον προς το παρόν. Όσο για τους άπιστους που λέτε εγώ εύχομαι να μην τους βρει μόνο. Ευχαριστούμε για την αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας και των εξόδων εκτελωνισμού που πλήρωσες. Το συμπέρασμα είναι ότι εξακολουθεί ο έλεγχος στην ΥΕΔ Θεσ/νίκης. Μια διευκρίνιση ακόμη. Ποια είναι η περιγραφή του περιεχομένου του δέματος; Δηλαδή έγραψε "mobile" ή κάτι άλλο άσχετο; Edited December 7, 2016 by impreza_sti Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Εγώ 93€ τα πήρα 11/11 geekbuying αλλά δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα Φιλε εκει είναι το θεμα,δηλ. να δουμε τι μας συμφερει η όχ αν περασει τελωνειο αφου πλεον είναι πολύ συχνο φαινομερνο να περνανε πολλα πακετα από εκει. Μου ζητησε προχθες η ανηψια μου να της βρω κινητο από Κινα και της ειπα ότι δεν ξερω αν την συμφερει η όχι να παρει πλεον από Κινα λογο τελωνειου και ψιλοπαρεξηγηθηκε,μου λεει "μα ολοι οι φιλοι και γνωστοι εχουν παρει εγω γιατι όχι μηπως βαριεσε η τρεχει τιποτα άλλο και δεν θες να μου παραγγειλεις και μου λες τετοια?". Αντε κατσε ξανα μανα να της το εξηγήσεις και να σε πιστεψει! Και κατι άλλο,γιατι σε χρεωσαν ρε φιλε ΦΠΑ για αξια κινητου 120,5 ευρω αφου το αγορασες 93€? Δεν σου δινουν την δυνατοτητα να πας με την αποδειξη αγορας από paypal η από το geekbuying και να τους πεις "ωπα ρε μαγκες από που και ως που 120,5 το κινητο οριστε η αποδειξη 93 το πηρα"? Aυτο είναι που φοβάμαι ,δηλ. ότι μπορει να χρεωσουν ότι θελουν, πες π.χ ότι βρηκα σε flash sale ένα κινητο που από 120 το δινουν για περιορισμένα κομματια π.χ 79,99 , και εδώ στα σκρουτζομαγαζα το εχουν 140 λεω αντε και να περασει τελωνειο είναι αλλα 19,20 το τελωνειο και 12 το τελος δηλ. αλλα 31,20 συνολο 111,20 αντε λες με συμφερει γιατι γλητωνω 29 ευρω σε σχεση με Ελλαδα και χαλαλη που δεν εχω αμεση εγγυηση και θα περιμενω και 15-20 μερες,τι γινεται όμως στην περιπτωση που μου το φορολογισουν για 120 επειδή ετσι το βρισκει στο ιντερνετ ο τελώνης η ακομη και για 140 που εχει εδώ? Edited December 7, 2016 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Φιλε εκει είναι το θεμα,δηλ. να δουμε τι μας συμφερει η όχ αν περασει τελωνειο αφου πλεον είναι πολύ συχνο φαινομερνο να περνανε πολλα πακετα από εκει. Μου ζητησε προχθες η ανηψια μου να της βρω κινητο από Κινα και της ειπα ότι δεν ξερω αν την συμφερει η όχι να παρει πλεον από Κινα λογο τελωνειου και ψιλοπαρεξηγηθηκε,μου λεει "μα ολοι οι φιλοι και γνωστοι εχουν παρει εγω γιατι όχι μηπως βαριεσε η τρεχει τιποτα άλλο και δεν θες να μου παραγγειλεις και μου λες τετοια?". Αντε κατσε ξανα μανα να της το εξηγήσεις και να σε πιστεψει! Εγώ θα στο πάρω πες της αλλα από εκεί και πέρα ότι προκύψει αναλαμβάνεις εσυ. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Εγώ θα στο πάρω πες της αλλα από εκεί και πέρα ότι προκύψει αναλαμβάνεις εσυ. Δεν το υπολογιζουν δυστυχως, γιατι δεν περιμενουν οτι θα κατσει στραβη. Εμενα μου λενε παρηγγειλε την ταδε οθονη ή το αλλο ανταλλακτικο και τους λεω δωστε μου τα λεφτα να τα βαλω πρωτα να παραγγειλω, ε ακομα μου τα φερνουν.. Ουτε αυτο το στοιχειωδες δεν κανουν, φαντασου να κολλησει και στο τελωνειο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shape Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 To δικό μου σήμερα βγήκε από το τελωνείο με δασμούς. Για να λέει δασμούς υποθέτω ότι δεν είναι μόνο το ΦΠΑ και τα 12€ τέλη. Θα σας ενημερώσω μόλις το παραλάβω. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-11-2016 07:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-11-2016 09:57 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 24-11-2016 10:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 24-11-2016 10:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 07-12-2016 08:46 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-12-2016 09:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts