thepre913 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Δεν τα ξέρω αυτά, απλά σκέφτομαι και που φαίνεται στην απόδειξη ότι αυτό που πήρες πέρασε τελωνειο; στην εφορία φαίνεται; Xiaomi redmi note 2_XTVR_ Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Δεν τα ξέρω αυτά, απλά σκέφτομαι και που φαίνεται στην απόδειξη ότι αυτό που πήρες πέρασε τελωνειο; στην εφορία φαίνεται; Kαι τι σημασια εχει; αμα πληρωθει ο φορος; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 O άλλος γραφει ότι παραγγειλε 19 τηλεφωνα μεσα στον χρονο ,αυτό δεν είναι "λιγο το παρατραβαμε" ρε παιδια? Αντε να παρεις 1-2 βρε αντε 4-5 ,ένα για σενα ,ένα για την κορη αντε και ένα για καναν φιλο, αδελφο κ.τ.λ ,αλλα 19? Εγω οποιος με ρωτάει για κινεζο εγω πλεων του λεω Σκρουτζ,να τον βαλω σε μανουρες η να μπω εγω στο "λουκι"αν τυχον χαλασει μιας και οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι πρεπει να κανουν και πως το στελνουν πισω ,να μου λειπει! Ένα HomTom HT7 Pro όπως και ένα Cubot note S κοστιζει από Κινα 75-80 ευρω και εδώ 90-95,αξιζει λετε να το παρει κανεις από Κινα? Ενταξει δεν είναι παντα τοσο μικρες οι διαφορες στην τιμη όπως π.χ ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2gb κοστιζει από Κινα 130 ευρω και εδώ 160 αλλα και παλι 30 ευρω διαφορα αλλα εχεις και εγγυηση και δεν περιμενεις 15-20 μερες και εχεις δοσει και κατι στο κρατος(φπα,φορο)! ακομα και με το σκεπτικο σου, τα σκρουτζομαγαζα απο που παιρνουν νομιζεις τα κινητα; πηγαινουν αυτοι στη Κινα; αρα γιατι να μπεις στη διαδικασια να δινεις εικοσαρικα για ενα σκρουτζομαγαζο, αντι να τα παρεις κατευθειαν εσυ;; Και κατι που το ξεχνατε ολοι: Ελλαδα δεν ειναι μόνο η Αθηνα. Καποιος που ειναι πχ. στο Ηράκλειο ή στη Κομοτηνη, παλι θα πληρωσει μεταφορικα. Ειτε στον κινεζο, ειτε στο σκρουτζομαγαζο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Kαι τι σημασια εχει; αμα πληρωθει ο φορος; Το φπα στο μαγαζί το πληρώνεις εσύ που το αγοράζεις, το μαγαζί δεν πλήρωσε τίποτα για φόρο αν δεν περάσει τελωνείο, τώρα μιλάμε χωρίς να ξέρουμε Xiaomi redmi note 2_XTVR_ Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 θεμα παντως υπαρχει σιγουρα παιδι που εχω επαφη πληρωσε σε δυο δεματα - κινητα 70 στο καθε δεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 το θεμα ειναι να δουμε πως θα πανε τα δεματα αυτην την εβδομαδα οσα μπηκαν ελλαδα απο σαββατο-κυριακη.Εγω δυο πακετακια untrack παντως δεν ειχα κανενα θεμα, Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 θεμα παντως υπαρχει σιγουρα παιδι που εχω επαφη πληρωσε σε δυο δεματα - κινητα 70 στο καθε δεμα Ποσης αξιας ηταν το κάθε δεμα? Εγω π.χ περιμενω ένα 2 χρονων στοκ inew v8 που αγορασα 57 ευρω αντε και το σταματησαν στο τελωνειο ,λες να μου ζητησουν 70 ευρω τελωνειο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 δεν ξερω φιλε αλλα δεν πρεπει να ηταν ακριβο καπου στα 100-150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevi13 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-11-2016 14:28 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-11-2016 08:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-11-2016 13:15 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 19-11-2016 07:50 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-11-2016 08:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Εμενα μπηκε παρασκευη Ελλαδα και μου γραφει αυτα,οποτε θελω να ελπιζω οτι την γλιτωσα!..Το πακετο εχει μεσα κινητο (165€) με singapore post.. Edited November 21, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Γίνε εκκεντρικός τώρα. Μην περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να φορέσεις μοβ χρώμα!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 δεν ξερω φιλε αλλα δεν πρεπει να ηταν ακριβο καπου στα 100-150 Aν κοστιζε το κάθε κινητο 150 ευρω τοτε ο φπα μονο είναι 36+ τα 12 ευρω το τελός του τελωνειου πηγε στα 48 ευρω ,τι στο καλο άλλο φεσι βαζουν από πανω αλλα 20 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 γενικα ειναι μια κατασταση οτι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-11-2016 14:28 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-11-2016 08:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-11-2016 13:15 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 19-11-2016 07:50 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-11-2016 08:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Εμενα μπηκε παρασκευη Ελλαδα και μου γραφει αυτα,οποτε θελω να ελπιζω οτι την γλιτωσα!..Το πακετο εχει μεσα κινητο (165€) με singapore post. Να είσαι σίγουρος ότι πέρασε και όχι να ελπίζεις. Είσαι από τους τυχερούς. Edited November 21, 2016 by impreza_sti Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Να είσαι σίγουρος ότι πέρασε και όχι να ελπίζεις. Είσαι από τους τυχερούς. Φιλε το γραφεις αυτό το "Είσαι από τους τυχερούς" και θα νομιζει κανεις ότι όλα πια περνανε από το τελωνειο,ποσες περιπτώσεις γνωρίζουμε ότι περασαν από τελωνειο,ειναι η πλειοψηφια των πακετων λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 έχουν χάσει την μπάλα οι Κινέζοι! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/cf59daf75850cebf78d8447ff1b0d2a3.jpg "missent to Thailand" :D ευχήθηκε ο... επίτιμος στις μεταφορές δεμάτων παγκοσμίως να έχουν γρήγορες και απροβλημάτιστες παραδόσεις; αγορά 26/10 ebay, καλώδιο micro usb to usb (x2) μεταφορά Economy International Postage παρέλαβα σήμερα, 21/11 και που έφτασε, πάλι καλά να λέω. δεν έχει κάποιο επιπλέον αυτοκόλλητο η συσκευασία. οπότε έρχεται η ερώτηση μου : έχουμε κανένα κρούσμα τελωνείου με αγορά από ebay; . Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 απο διαβασμα σε διαφορα σημεια στα διαφορα φορουμ μαλλον τα περισοτερα δεν περνανε αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Φιλε το γραφεις αυτό το "Είσαι από τους τυχερούς" και θα νομιζει κανεις ότι όλα πια περνανε από το τελωνειο,ποσες περιπτώσεις γνωρίζουμε ότι περασαν από τελωνειο,ειναι η πλειοψηφια των πακετων λες? Δεν έχεις και δεν έχω επίσημα στατιστικά στοιχεία αλλά αυτά που καταγράφονται σ' αυτό και σε άλλα fora. Προ ολίγου διάβαζα σε άλλο νήμα για σημερινό περιστατικό και όταν διαβάζουμε ότι κάποιο δέμα πέρασε χωρίς χαράτσια, σ' αυτή την περίοδο, πρέπει να χαιρόμαστε και να συγχαίρουμε τον παραλήπτη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Και εγω το ιδιο συμπερασμα βγαζω....πραγμα που αν ισχυει σηκωνει μεχρι και μπαν για ψυχικη οδυνη σε οσους εχουν δωσει τοση διασταση στο θεμα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τα πακέτα που προορίζονται για Β Ελλάδα πανε ΥΕΔ θεσσαλονικης άμα είναι να εκτελωνιστουν σωστά; Δηλαδή περνάνε κανονικά από τα ΚΔ αεροδρομίου και Αττικής. Διορθώστε αν κάνω λάθος απλά θέλω να ξέρω πως περίπου γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τα πακέτα που προορίζονται για Β Ελλάδα πανε ΥΕΔ θεσσαλονικης άμα είναι να εκτελωνιστουν σωστά; Δηλαδή περνάνε κανονικά από τα ΚΔ αεροδρομίου και Αττικής. Διορθώστε αν κάνω λάθος απλά θέλω να ξέρω πως περίπου γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ετσι εχω καταλαβει και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Για να δούμε... και εγώ παρέλαβα σήμερα κανονικά από Κίνα, βέβαια ήταν μικρής αξίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σήμερα μου ήρθε και εμένα ένα πακέτο σχετικά μικρής αξίας 40€, είχε κόλλημενο το εξής αυτοκόλλητο, ξέρει κανείς τι εννοεί ο ποιητής; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/b0017207fd143ac09731a7ce644200fa.jpg Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Εγω παντος με μια ματια σε διαφορα θεματα του φορουμ σημερα διαβαζω ότι τις τελευταίες 3-4 μερες αρκετοι παρελαβαν κανονικότατα τα τηλ. τους,μηπως ετυχαν κανα 2 μεμονωμένα περιστατικα με το τελωνειο και καναμε την τριχα τριχια? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023&page=142 (ποστ #2124) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6979092#post6979092 (ποστ #447) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σήμερα μου ήρθε και εμένα ένα πακέτο σχετικά μικρής αξίας 40€, είχε κόλλημενο το εξής αυτοκόλλητο, ξέρει κανείς τι εννοεί ο ποιητής; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/b0017207fd143ac09731a7ce644200fa.jpg Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ολες μου τις παραγγελιες κυριως με postnl ειναι κολημενο αυτο το χαρτακι που λεει στην ουσια οτι δεν ειναι απο ευρωπαικη ενωση οποτε περναει τελωνειο-απλα δεν μ χει τυχει ποτε να περασει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pokerstars Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Παιδια πηρα στο τελωνειο μιλησα με εναν κυριο εξυπηρετικο μου ειπε οτι οπως ειναι η κατασταση τωρα μιλαμε για 2 μηνες (μαξιμουμ) παραδοση απο τη μερα που γραφει το tracking οτι θα περασει το δεμα απο τελωνειο (αγαθα υψηλης αξιας κτλ) γιατι μιλαμε για 6000 δεματα και εκτελωνιζουν 50-60 τη μερα. Αν επικοινωνησεις μαζι με τα ελτα και δωσεις αποδειξη επισπευδεται καπως η ολη διαδικασια. Αν δε δωσεις λεει καποια στιγμη επικοινωνει το ταχυδρομειο μαζι σου να το ζητησει. Ενδεικτικα θα σας πω οταν του ειπα περιμενω drone, μου ειπε ποσο κοστισε του λεω 100€ (γιατι ειναι απο τα φθηνα κινεζικα και οντως τοσο κανει) και μου απαντησε οτι ελικοπτερακια 100€ δεν υπαρχουν και οτι ξεκινουν απο 800€ και πανω. Οποτε αν δεν παρουσιαστει τιμολογιο η κριση του υπαλληλου ειτε φαινεται μεταχειρισμενο ειτε οχι, αυτη θα ειναι... ......δραμα η κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarazzzz Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Παιδια πηρα στο τελωνειο μιλησα με εναν κυριο εξυπηρετικο μου ειπε οτι οπως ειναι η κατασταση τωρα μιλαμε για 2 μηνες (μαξιμουμ) παραδοση απο τη μερα που γραφει το tracking οτι θα περασει το δεμα απο τελωνειο (αγαθα υψηλης αξιας κτλ) γιατι μιλαμε για 6000 δεματα και εκτελωνιζουν 50-60 τη μερα. Αν επικοινωνησεις μαζι με τα ελτα και δωσεις αποδειξη επισπευδεται καπως η ολη διαδικασια. Αν δε δωσεις λεει καποια στιγμη επικοινωνει το ταχυδρομειο μαζι σου να το ζητησει. Ενδεικτικα θα σας πω οταν του ειπα περιμενω drone, μου ειπε ποσο κοστισε του λεω 100€ (γιατι ειναι απο τα φθηνα κινεζικα και οντως τοσο κανει) και μου απαντησε οτι ελικοπτερακια 100€ δεν υπαρχουν και οτι ξεκινουν απο 800€ και πανω. Οποτε αν δεν παρουσιαστει τιμολογιο η κριση του υπαλληλου ειτε φαινεται μεταχειρισμενο ειτε οχι, αυτη θα ειναι... ......δραμα η κατασταση 2 μηνες ουτε refund δεν προλαβαινουμε:ninja:!ετσι εξηγηται το ολο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts