Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, δεν θα πληρώσεις αν το συνολικό ποσό κόστος και μεταφορικά είναι μέχρι 30€περίπου (22€ είναι η ατέλεια) και έρθει το δέμα με το ταχυδρομείο.

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Απο χώρες ευρωπαϊκής ένωσης δε πληρώνουμε τελωνείο. Οποτε αν όντως το στείλει απο Ιταλία, δε πληρώνεις κάτι εξτρα

• 2 weeks later...

ρε παιδια το παρακατω θα περασει τελωνειο ? εχω μπερδευτει λιγουλακι

http://s17.postimg.org/yg01xqiyn/Untitled.jpg

HTC Desire HD <<<

γτμ ....$^%#^%$# παραγγειλα ενα φακο 90 ευρω τι κανουμε τωρα ? με πμ καποιος τροπος να γλυτωσουμε την ταλαιπωρια πλζ

αφου λεει οτι εκλεισε ομως απο το αεροδρομιο δεν θα επρεπε να ειναι οκ ?

Edited by PGM_gr
HTC Desire HD <<<

Αφού είναι με EMS, δεν προκαλεί έκπληξη αν πληρωσεις τελωνείο. Περίμενε όμως να δεις τι θα γίνει, μπορεί να μην πληρώσεις και τίποτα. Αν είναι να πληρωσεις, θα σου έρθει εκτός απροόπτου ο λογαριασμός σπίτι με τον ταχυδρόμο. Πάντως σε 3 ημέρες έφτασε Ελλάδα. Πιο γρήγορα πεθαίνεις...
The day is my enemy, the night my friend

αν δεις να γραφει "εισαγωγη στο τελωνειο" τοτε πληρωνεις

Όλα μπαίνουν τελωνείο.

Δεν σημαίνει ότι όλα τρώνε φόρο όμως.

Κάτσε να δούμε με το παιδί τι θα γίνει, μην τον αγχώνεις τσάμπα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όλα μπαίνουν τελωνείο.

Δεν σημαίνει ότι όλα τρώνε φόρο όμως.

Κάτσε να δούμε με το παιδί τι θα γίνει, μην τον αγχώνεις τσάμπα.

Να πω την αληθεια το ιδιο σκεφτηκα και εγω οταν ειδα εισαγωγη τελωνειο αλλα το εξοδος και κλεισιμο μου εδωσε ελπιδες !!

Εχω κανει πανω απο 30 παραγγελιες απο Κινα και δεν ειχα ποτε θεμα.

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου
HTC Desire HD <<<

Να πω την αληθεια το ιδιο σκεφτηκα και εγω οταν ειδα εισαγωγη τελωνειο αλλα το εξοδος και κλεισιμο μου εδωσε ελπιδες !!

Εχω κανει πανω απο 30 παραγγελιες απο Κινα και δεν ειχα ποτε θεμα.

Μάλλον άδικα ανησύχησες γιατί το δέμα μπήκε στο τελωνείο 14.23 και βγήκε 14.26

Σε 3' δεν προλαβαίνει ο τελωνειακός ούτε χαρτί και μολύβι να πιάσει.

Edited by impreza_sti

συμφωνα με το πρωτο ποστ του οδηγου του gerstavros2 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Το πακέτο περνάει από εκτελωνισμό ΜΟΝΟ αν δούμε στο tracking «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ/Item handed over to customs authority for final delivery». Τα συστημένα πακέτα με διαστάσεις μικρότερες του μισού μέτρου ΔΕΝ εκτελωνίζονται, παρά μόνο σε ειδικές σπάνιες περιπτώσεις.

με βαση το παραπανω απαντησα.

και σιγουρα ολα περνανε τελωνειο

το δεμα ειναι 'καθαρο" ....!! Μολις μιλησα με τα Ελτα ...

Εμ, είπαμε μπορεί και να προχωρήσει κανονικά το πακέτο.

Άντε, με το καλό να παραλάβεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα, θελω να κανω μια παραγγελια απο ενα γερμανικο σαιτ, το 11teamsports.de , αλλα ο μονος τροπος αποστολης για Ελλαδα ειναι με DHL. Ξερετε αν θα πληρωσω ετσι τελωνειο??

Αν εννοείς, αν θα σταματήσει στο τελωνείο, μάλλον όχι. Edited by impreza_sti

• 1 month later...
Καλησπερα παιδια αγορασα απο banggood ενα κινητο 100ευρω+20 μεταφορικα και περασε τελωνειο μου ζητανε +57 ευρω τι μπορω να κανω?τι επιλογες εχω?

Δεν λες με ποια μεταφορική έχει έρθει.

Εάν είναι courier, το μόνο που μπορείς να γλυτώσεις είναι η αμοιβή του εκτελωνιστή, εάν το εκτελωνίσεις μόνος σου.

Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου.

Εάν το θέλεις, θα πληρώσεις να το πάρεις.

Αφού η επιλογή της γρήγορης αποστολής είναι δική σου, δεν βλέπω πιθανότητα να αναλάβει το Banggood επιστροφή ή άλλη λύση.

Δεν λες με ποια μεταφορική έχει έρθει.

Εάν είναι courier, το μόνο που μπορείς να γλυτώσεις είναι η αμοιβή του εκτελωνιστή, εάν το εκτελωνίσεις μόνος σου.

Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου.

Εάν το θέλεις, θα πληρώσεις να το πάρεις.

Αφού η επιλογή της γρήγορης αποστολής είναι δική σου, δεν βλέπω πιθανότητα να αναλάβει το Banggood επιστροφή ή άλλη λύση.

με ems μου το στειλανε..εδω με ταχυδρομειο απλο μου ηρθε.δεν με πηραν καν τηλεφωνο απο το τελωνειο μολις πηγα να παραλαβω ειπανε ειναι και 57 ευρω προσαυξηση.δηλαδη το μονο που μπορω να κανω ειναι να παραλαβω και να πληρωσω?η να το αφησω να παει πισω και να χω χασει 120 ευρω?

Η EMS εξυπηρετείται στην Ελλάδα από τα ΕΛΤΑ και ο εκτελωνισμός γίνεται από τον τελωνειακό που υπηρετεί στα ΕΛΤΑ χωρίς να σε καλέσει ή να σου ζητήσει απόδειξη αγοράς, όπως γίνεται με τις λοιπές courier.

Ο τελωνειακός υπολογίζει τα έξοδα και προωθεί το δέμα στο τοπικό γραφείο όπου θα πληρώσεις για να το παραλάβεις. Αυτό ακριβώς έγινε και στην περίπτωσή σου και επαληθεύεται για άλλη μια φορά το φαινόμενο ότι, τελευταία, και τα δέματα που διακινούνται με EMS σταματούν στο τελωνείο.

Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου, όπως έγραψα παραπάνω.

(Τα λάθη πληρώνονται και απ' αυτά μαθαίνουμε)

Ακριβώς αυτό που είπε και ο φίλος παραπάνω. Ή πληρώνεις τα 57 ή δε τα πληρώνεις και χάνεις και τα χρήματα που πλήρωσες και το κινητό.

Δε διάλεξες μη ενδεδειγμένο τρόπο αποστολής. Απλά ήσουν άτυχος. Αν είχες την ίδια ατυχία με courier θα σου ζητούσαν πολύ περισσότερα χρήματα.

Γρήγορα ερώτηση. Αγορά θήκης απο Sena.com. Τιμή 54.99$ και στέλνουν με Dhl global mail.

Εχει τελωνείο το θέμα ;

Ευχαριστω

Εάν αγοράσεις από Ευρώπη δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά από 3η χώρα, θα έχεις.