gesamfunai Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 παιδια δεμα απο κινα (hongkong post) εφτασε τελωνειο και το tracking system των ελτα courier δειχνει οτι 15/6 εφτασε , μπηκε τελωνειο (ανοιγμα συσκευασιας-αποστολη συσκευασιας) και τιποτα αλλο! τα elta courier που πηρα τηλ.μου επιβεβαιωσαν οτι ειναι ακομα τελωνειο και να παρω απο Δευτερα να δω αν βγηκε και ερχεται... τωρα ειναι φυσιολογικο αυτο? το εχουν "πιασει" το δεμα ή οχι? αν ειχε συμβει κατι τετοιο δεν θα ηξερε η κοπελλα των ελτα να μου πει? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μην αγχώνεσαι,το τελευταίο διάστημα είναι σχετικά σύνηθες φαινόμενο.Υπάρχει έλλειψη προσωπικού στα ΕΛΤΑ οπότε καθυστερούν στις παραλαβές και αποστολές των δεμάτων για να μπορέσουν να βάλουν σε μια σειρά την δουλειά τους.Και από τα ΕΛΤΑ ότι βλέπεις,βλέπουν πάντως και αυτοί.Μόνο όταν το δέμα φύγει από το αεροδρόμιο και φτάσει στις δικές τους εγκαταστάσεις μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες με ένα τηλέφωνο. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι τα ΕΛΤΑ υπολειτουργούν. Για να καταλάβεις την άσχημη κατάσταση κάθε καλοκαίρι κάνουν προσλήψεις για μικρό χρονικό διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 OK ευχαριστω παιδια οποτε πρεπει να περιμενω λιγο ακομα για παραλαβη...και δεν τρεχει τιποτα αλλο (δασμοι κλπ) , οπως ειναι και λογικο... thanks! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Γνωρίζει κανεις το τηλέφωνο της υπηρεσίας εκτελωνισμού δεμάτων Θεσσαλονίκης; έχει κολλήσει κάμποσες μέρες ένα δέμα και θα θελα να περάσω μια βόλτα μιας και θα είμαι Θεσσαλονίκη. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Για κάνε μια προσπάθεια εδω : http://www.vrisko.gr/details/254b0aa2bd3hbhad_10a1133cf05a77f?what=Τελωνεία&where=Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Απο τις 20 του μηνα ειναι στο τελωνειο (απ'οτι λεει) ενα δεμα αξιας 180 δολαριων (παπουτσια) που ειχα παραγγειλει. Θα πληρωσω κατι παραπανω? Υπαρχει καποιος τροπος να ενημερωθω για το τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Απο τις 20 του μηνα ειναι στο τελωνειο (απ'οτι λεει) ενα δεμα αξιας 180 δολαριων (παπουτσια) που ειχα παραγγειλει. Θα πληρωσω κατι παραπανω? Υπαρχει καποιος τροπος να ενημερωθω για το τι γινεται? αν εχει δηλωθει η αξια αυτη θα πληρωσεις φπα, εκτελωνιστρα και κατι ψιλα ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) αν εχει δηλωθει η αξια αυτη θα πληρωσεις φπα, εκτελωνιστρα και κατι ψιλα ακομη. Πανω κατω δηλαδη? Ποτε θα ξερω εαν θα πληρωσω? Απλα, σπουδαζω καρδιτσα, και σε 2 βδομαδες θα φυγω και θα παω αθηνα, μην εχω τρεχαματα μετα.. Εαν δεν πληρωσω, μενει εκει ή το επιστρεφουν? Παντως, ειχε τυχει γνωστος μου να κανει παρομοια αγορα και να μην πληρωσει τιποτα. Υπαρχει κανενα τηλεφωνο να τους παρω να ρωτησω τι γινεται? Ή απλα περιμενω? Edit: Κοιταξα εδω http://212.205.82.71/trackandtrace/ και δειχνει http://img708.imageshack.us/img708/7236/screenshot20110623at115.th.png Uploaded with ImageShack.us Αυτο σημαινει οτι εχει φυγει απο τελωνειο? Edited June 23, 2011 by j0hnn1e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Πανω κατω δηλαδη? Ποτε θα ξερω εαν θα πληρωσω? Απλα, σπουδαζω καρδιτσα, και σε 2 βδομαδες θα φυγω και θα παω αθηνα, μην εχω τρεχαματα μετα.. Εαν δεν πληρωσω, μενει εκει ή το επιστρεφουν? Παντως, ειχε τυχει γνωστος μου να κανει παρομοια αγορα και να μην πληρωσει τιποτα. Υπαρχει κανενα τηλεφωνο να τους παρω να ρωτησω τι γινεται? Ή απλα περιμενω? θα ερθει χαρτι απο το ταχυδρομειο που θα λεει να πληρωσεις καποιο ποσο για να παραλαβεις το δεμα. ολα εξαρτωνται με ποια εταιρια το στελνει απο ΗΠΑ, αν εχει δηλωθει η αξια του αντικειμενου . εχουν αγριεψει τα τελωνεια τωρα τελευταια. και εγω εχω φερει πολλα απο ΗΠΑ. αλλα πληρωσαν φορο αλλα οχι. σε ποιο τελωνειο ειναι? εχεις το νουμερο του πακετου? να παρεις να ρωτησεις. Edited March 7, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Μακαρι να έχει δηλωθεί μικρότερη αξία αλλιώς θα έρθει καλό πακετακι Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Έχουμε τηλέφωνο αππ Τελωνείο Θεσσαλονίκης; (ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣΣ αναφέρει στο tracking) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 800 11 82000 κεντρικό ΕΛΤΑ και ζητάς που βρίσκεται ή το τηλ. της υπηρεσίας εκτελωνισμού δεμάτων θεσσαλονίκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Μακαρι να έχει δηλωθεί μικρότερη αξία αλλιώς θα έρθει καλό πακετακι Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Ειναι και το 800 118 3000 που ειναι για ταχυμεταφορες. Εγω πηρα εκει και μου εδωσαν καποια τηλ, τα οποια απο εχθες δεν εχει απαντησει κανεις βεβαια.. (ασε που το ενα ηταν και 11ψηφιο) Edited March 7, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Είναι δυνατόν να έιναι στο τελωνείο απο 20/6 κι απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση; Πήρα ένα τηλέφωνο στο τελωνείο της Σταυρούπολης αλλά δεν είχε και πολύ όρεξη να με εξυπηρετήσει ο υπάλληλος. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Δεν ξερω για Θεσσαλονίκη αλλά Αθήνα πάνω απο 3 μέρες δεν μου έκανε ποτε. Και για νορμαλ περιπτώσεις.τωρα αν εχει απεργίες αλλαζει Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Τι διάολο την θέλεις την απόδειξη για ένα παντελόνι; Άμα σου τρυπήσει στο καβάλο θα πας να στο αλλάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Τι διάολο την θέλεις την απόδειξη για ένα παντελόνι; Άμα σου τρυπήσει στο καβάλο θα πας να στο αλλάξουν; Και μαγαζί να ήταν, πάλι επιστροφή φόρου δεν θα έπαιρνε γιατί δεν είναι από Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Μιλάω σαν άνθρωποι τι κάνουν. Εχουν αυστηρή νομοθεσία και δεν συνηθίζουν να ρισκάρουν για τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια απο amazon.com παντα περνανε απο τελωνειο τα εμπορευματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια απο amazon.com παντα περνανε απο τελωνειο τα εμπορευματα? Να κοιτάς τη μεταφορική με την οποία τα στέλνουν. Αν είναι UPS ή DHL συνήθως σταματάνε τελωνείο. Η usps όμως που είναι σαν τα ελτα εδώ δε μου έχει τύχει να σταματήσει ποτέ στο τελωνείο. 100% βέβαιος δεν είσαι ποτέ, απλά σου λέω την τάση που επικρατεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Να κοιτάς τη μεταφορική με την οποία τα στέλνουν. Αν είναι UPS ή DHL συνήθως σταματάνε τελωνείο. Η usps όμως που είναι σαν τα ελτα εδώ δε μου έχει τύχει να σταματήσει ποτέ στο τελωνείο. 100% βέβαιος δεν είσαι ποτέ, απλά σου λέω την τάση που επικρατεί. Επειδή με usps παίρνω ό,τι έχω αγοράσει από USA, όντως είναι από τις πιο σίγουρες λύσεις. Πάντως ότι όλα περνάνε από τελωνείο είναι σίγουρο.Το θέμα είναι ότι με αυτήν την εταιρεία, έχουν λιγότερες πιθανότητες να τα σταματήσουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται το Amazon.com έχει αλλάξει εδώ και λίγο καιρό την πολιτική του στο θέμα του εκτελωνισμού και πλέον πληρώνεις προκαταβολή του φόρου εισαγωγής στο ίδιο το κατάστημα όταν η αποστολή γίνεται μέσω courier. Αυτό απλοποιεί πολύ την κατάσταση και συμφέρει για τα προϊόντα που θα περνούσαν σίγουρα τελωνείο (π.χ. το Kindle) για τα οποία ήταν κανείς υποχρεωμένος να πληρώσει το φόρο εισαγωγής και είτε να πάει να ταλαιπωρηθεί στο αεροδρόμιο είτε να πληρώσει επιπλέον τον εκτελωνισμό στην εταιρεία courier. Αν η αποστολή γίνει μέσω ταχυδρομείου δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά προς στιγμήν μπερδεύτηκα γιατί για την Ελλάδα έχουν πλέον σαν προεπιλογή το courier. Το επιβεβαιώνω για όποιον ενδιαφέρεται ότι δουλεύει άψογα... Παρήγειλα το Kindle και ήρθε κανονικα με έξοδα τελωνείου 23€ προπληρωμένα στο amazon... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Το επιβεβαιώνω για όποιον ενδιαφέρεται ότι δουλεύει άψογα... Παρήγειλα το Kindle και ήρθε κανονικα με έξοδα τελωνείου 23€ προπληρωμένα στο amazon... :) Ωραια,και σε τι ποσοστο πληρωνεις εξτρα δηλαδη? Γιατι σκεφτομουν να παραγγειλω κανα ρολοι,που θα ειναι 3 φορες οσο το Kindle σε τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ωραια,και σε τι ποσοστο πληρωνεις εξτρα δηλαδη? Γιατι σκεφτομουν να παραγγειλω κανα ρολοι,που θα ειναι 3 φορες οσο το Kindle σε τιμη. Δεν ξέρω πως υπολογίζεται ακριβώς. Στο site του amazon πάντως πριν υποβάλεις την παραγγελία το υπολογίζει και σου λέει ακριβώς πόσο είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts