arkas2004 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 nope όλες οι Ευρωπαϊκές συσκευές έχουν Ελληνικά Τελικα ναι ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τελικα ναι ή οχι? Ναι, θα έχει ελληνικά, όλες οι ευρωπαϊκές συσκευές έχουν. Άρα δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Θελει να το πάρει ο αδερφός μου και ρωτάει αν μπορεί να βαλει μουσική στο κινητο χωρις το zune (η κάπως ετσι). Η εκδοση με την οποια ερχεται το 630 εχει file manager? Ειχε ενα παλιο LG windows phone που του χάλασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Θελει να το πάρει ο αδερφός μου και ρωτάει αν μπορεί να βαλει μουσική στο κινητο χωρις το zune (η κάπως ετσι). Η εκδοση με την οποια ερχεται το 630 εχει file manager? Ειχε ενα παλιο LG windows phone που του χάλασε. File manager υπαρχει official να κατεβάσει για τα 8.1 Όσο για τη μουσική απλά κοπιάρει τα αρχεία στο φάκελο music στην μνήμη της κάρτας ή του τηλ/νου και είναι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Σε ευχαρισ΄τω για την απάντηση σου.Να υποθέσω οτι το ιδιο συμβαινει και με το 625 ?Ειναι μεταξύ των δύο. Τελος ,τα ευρωπαικης εισαγωγης κινητά αναγνωρίζονται απο την ελληνική αντιπροσωπεία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Σε ευχαρισ΄τω για την απάντηση σου.Να υποθέσω οτι το ιδιο συμβαινει και με το 625 ?Ειναι μεταξύ των δύο. Τελος ,τα ευρωπαικης εισαγωγης κινητά αναγνωρίζονται απο την ελληνική αντιπροσωπεία ? εννοείται ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Και συγκεκριμένα το zune είναι για wp7 και δεν κάνει για wp8 κινητά. Με το που συνδέεις το wp κινητό, το pc θα το δει ως usb stick (windows 8 κατά προτίμηση αλλά προσωπικά μου δούλεψε άνετα και σε xp). Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 June 30th aka 6/30 at 6:30pm! Feeling the #Lumia630 hype already? Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 σκευτομαι το 630 σα δευτερη συσκευση..μπορει καποιος να ανεβασει φωτο σε χαμηλη φωτεινοτητα να δουμε τι κανει κι εκει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Με το φως του δρόμου. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 συγχρονισμό με outlook κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Λες τα κινητά της Microsoft να μην κάνουν συγχρονισμό με το μέιλ της Microsoft?? :lol: Εννοείται φίλε μου πως κάνει... Και θα χρειαστείς και ένα outlook/hotmail account που δηλώνεις βασικό στο κινητό (για το store κτλ κτλ) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Λες τα κινητά της Microsoft να μην κάνουν συγχρονισμό με το μέιλ της Microsoft?? :lol: Εννοείται φίλε μου πως κάνει... Και θα χρειαστείς και ένα outlook/hotmail account που δηλώνεις βασικό στο κινητό (για το store κτλ κτλ) Εγώ βλέπω νέους στά wp και χαίρομαι . Κάτι γίνεται :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 microsim παιρνει ή κανονικές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 microsim παιρνει ή κανονικές; micro http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_630-6232.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 microsim παιρνει ή κανονικές; Micro-SIM παίρνει και το dual sim και το απλο Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Το είδα σήμερα το τηλεφώνακι απο κοντά και το περιεργάστηκα λίγο. Είναι πραγματικά πολύ καλό και σε ιδανικό μέγεθος οθόνης, αλλά και αρκετά πιο λεπτό από το 520 μου. Μπορώ να πω ότι το συμπάθησα πάρα πολύ! Edited July 4, 2014 by highpriest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το είδα σήμερα το τηλεφώνακι απο κοντά και το περιεργάστηκα λίγο. Είναι πραγματικά πολύ καλό και σε ιδανικό μέγεθος οθόνης, αλλ;a και αρκετά πιο λεπτό από το 520 μου. Μπορώ να πω ότι το συμπάθησα πάρα πολύ! Πολύ καλύτερο από το 520. Άλλη ποιότητα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 τα παιχνιδια τα βαζει μεσα στα παιχνιδια ή τα εχει χυμα οπως η preview; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 τα παιχνιδια τα βαζει μεσα στα παιχνιδια ή τα εχει χυμα οπως η preview; Η preview τα έχει ΚΑΙ μέσα στα παιχνιδια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 το ξερω.απλα στα 8αρια τα ειχε μονο μεσα στα παιχνιδια ενω στη preview τα εχει και χυμα..απλα θελω να δω αν η τελικη του 630 με τη cyan τα εχει μονο μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ενα μήνα το έχω και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Πέρα από το ότι η συσκευή είναι πολύ καλή,μεγάλο ατου το νέο λογισμικό. Τα νέα windows κάλυψαν κάποιες αδυναμίες. Εξαιρετικοι και οι χάρτες. Για μένα κορυφαίοι απ'ολα τα λειτουργικά. Ψάχνω αυθεντικό πίσω καπάκι Νοκια σε μαύρο. Ποιο κατάστημα έχει γνωριζει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Επειδή είναι σχετικά νέο το κινητό δύσκολα θα βρεις σε κάποιο κατάστημα... Πάρε τηλ σε κάποιο Νόκια Care να σου φέρουν, αλλιώς αν δεν έχει πρόσβαση από eBay... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ενα μήνα το έχω και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Πέρα από το ότι η συσκευή είναι πολύ καλή,μεγάλο ατου το νέο λογισμικό. Τα νέα windows κάλυψαν κάποιες αδυναμίες. Εξαιρετικοι και οι χάρτες. Για μένα κορυφαίοι απ'ολα τα λειτουργικά. Ψάχνω αυθεντικό πίσω καπάκι Νοκια σε μαύρο. Ποιο κατάστημα έχει γνωριζει κανεις; Εγώ από το κατάστημα Nokia Care στο Αιγάλεω αγόρασα δύο θήκες. Είχα σαν αρχική την μαύρη και πήρα την κίτρινη/φωσφοριζέ και μια άλλη. Τις έχουν 5€ τη μία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δεν ζητάει θήκη ο φίλος. Αυθεντικό καπάκι θέλει :) Αν θυμάμαι καλά για αυθεντικό καπάκι για το 820 της κοπέλας μου, μου είχαν πει ότι κοστίζει 20 ευρώ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts